Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAjutor prietenesc Ep.1
Autor : unqnick - 2015-06-06
Citita de 16404 ori - Nota 7.90 (91 voturi)
Stateam in masina batand darabana pe volan. O parcasem mai departe, ascunsa cumva dar cu o buna vedere spre poarta casei noastre. Anulasem intalnirea cu Gina pentru care ma pregatisem toata saptamana. Aveam grija de fiecare data sa gasesc un motiv plauzibil ca sa pot lipsi de acasa. Eram casatorit cu Pusa de 3 ani dar obiceiurile vechi nu se uita. Gina fusese o permanenta a mea inainte de casatorie. Futusem destule femei dar ma intorceam de fiecare data la ea.
Amanta mea era o tipa focoasa, perversa si dornica de sex si se pare ca o satisfaceam complet pentru ca de fiecare data ma primea nerabdatoare. Dar mai era ceva, obisnuiam sa facem sex in trei cu cate o prietena de a ei sau cu un alt cuplu. Imi sugerase in perversiunea ei ca sa o cooptam si pe sotia mea in jocurile erotice. Ma tentase imediat propunerea si ii faceam destul de des aluzii lui Pusa.
Sotia mea nu este o frumusete dar nu este nici urata, are o mutrisoara vesnic vesela, poate gura e prea mare cu buze pline. Are parul negru si moale, e prins intr-o coada de cal care nu mai e de mult la moda dar asa se simte ea mai bine. Dar punctul ei forte este corpul. Are niste forme perfecte, o carnatie tare si o piele fina si catifelata. Ii place sa facem sex si nu ne refuzasem nici o fantezie. Asta ar fi fost suficient ca sa nu-mi doresc o alta femeie dar pula nu are minte si Gina reusea sa ma aduca in cuibusorul ei de nebunii.
Aveam mai multi prieteni care nu scapau nici un prilej sa ma tachineze in privinta sotiei sugerand ca buzele ei aratau asa din cauza ca abuzam de sexul oral. Ma gandeam ca inainte de a face cumva sa o aduc pe Gina in viata noastra, va trebui sa ii infrang ezitarile facand-o mai intai in trei cu un alt barbat si ma gandeam serios ca unul din prietenii mei ar fi cel mai nimerit.
Doi dintre ei Doru si Gelu veneau de la o vreme destul de des pe la noi. Trageam cate un chef pana tarziu si de cele mai multe ori ramaneau sa doarma la noi. Ma bucuram ca Pusa nu era absurda ca sa le refuze avansurile, glumind cu ei si ma tachina spunand ca vrea sa ma faca gelos. Asta usura mult intentiile mele si asteptam doar momentul potrivit.
Dar sa revin la panda mea din masina. Am auzit fara sa vreau o discutie a ei la telefon. "…da draga, e sigur, asa mi-a zis pleaca dupa amiaza la Piatra Neamt…..cred ca pe la 8 e bine, o sa-i mai dau un telefon lui Andrei ca sa fiu sigura ca a ajuns…vine si el ?.....dragul de el, cred ca e mai dornic ca tine sa mi-o traga, dar eu pe tine te vreau .. mai vorbim .. te sun…pa, pa.. "
Nu mi-am dat seama cu cine vorbise dar era evident ca avea un amant, de fapt doi. Am ramas putin bulversat, eram si nervos ca imi pusese coarne, dar usurat cumva ca nu va trebui sa duc munca de lamurire. Eram nemultumit pentru ca avusesem de gand sa apelez la un prieten nu la un necunoscut. Mai devreme primisem un telefon de la Pusa si ii confirmasem ca tocmai urma sa ma cazez. Acum eram sigur ce va urma.
Inca de dimineata am contramandat intalnirea de la Gina spre regretul amandoura si mi-am pierdut timpul la serviciu, apoi intr-un internet cafe departe de casa uitandu-ma tot timpul la ceas. Locuiam intr-un cartier cu blocuri si case la curte. Cumparasem casa aproape pe nimic, de la o ruda, o adevarata afacere pentru ca aveam si o curte foarte mare cu pomi fructiferi.
Ma gandisem ca ar fi mai bine sa ma fi ascuns undeva pe langa casa dar asteptasem sa se intunece putin. M-am uitat din nou la ceas, mai era putin pana la ora 8 cand trebuiau sa vina handralaul cu care vorbise la telefon. Mi-am inchis telefonul sa nu ma dau de gol ca prostul pentru cine stie ce apel sau SMS. M-am furisat in curte si m-am bucurat ca nu aveam caine ca sa ma latre.
Am venit prin spate unde bucataria avea acum vara doar o plasa pentru tantari. Auzeam dusul la baie curgand si mi-am inchipuit-o pe Pusa mangaindu-si trupul cu buretele plin de spuma. Am tresarit auzind soneria, uite ca musafirul venea mai devreme, intrasem la tanc in curte. Am vazut-o pe Pusa iesind in hol cu apa siroind de pe ea strigand.
- E deschis, intra !!!
Nu vedeam pana in sufragerie sa-l vad pe individ dar ii auzeam pe Pusa si pe el cum discuta prin usa deschisa de la baie.
- Stai acolo ca vin imediat, sa ma sterg. Ati venit mai devreme, asa dor v-a fost de mine?
- Ha, ha, ha, nu mai putin ca pizdei tale, s-a hizilit tipul avand senzatia ciudata ca recunosc vocea dar nu si pe cel care-i apartine.
- Esti singur ?
- Nu, vine si el, a ramas sa mai ia ceva de baut si sa lase masina in parcarea de la McDonald sa nu bata la ochi.
Sotia mea a iesit din baie cu un prosop strangandu-i parul si infasurata intr-un alt prosop mai mare. Nu prea auzeam ce-si spun asa ca am intrat tiptil in bucatarie. Ii vedeam in reflexia geamurilor de la o biblioteca. Se sarutau in picioare si individul o mangaia pe spate si pe bucile pe care le dezgolise.
- Trebuia sa ma suni sa fi pus ceva pe mine, ii reprosa ea.
- Pe dracu, cand iei muie mai inteleg dar de cand ai inceput sa te futi imbracata, a ras barbatul si nevasta-mea i-a tinut isonul chicotind.
Am inlemnit, tipul care imi futuse nevasta era bunul meu prieten Gelu. Ii vorbea ca unei curve si ea nu reactiona. Primul impuls a fost sa intru peste ei dar am facut bine ca m-am abtinut. Am auzit usa de la intrare deschizandu-se si apoi inchizandu-se.
- Bine ca m-ai lasat pe mine cu toate astea, ii reprosa noul venit lui Gelu. Era incarcat cu cateva plase.
Scapa de ele lasandu-le pe jos pe covor si se indrepta spre sotia mea. Aproape ca ma asteptam la asta, al doilea tip era Doru.
- Buna scumpo ! vad ca esti pregatita. Nu vrei sa renunti la prosop?
- Dorule, nebunule, foamea asta a ta de pasarica o sa-mi aduca necazuri, a ras sotia mea.
Si-a dus mainile in jurul gatului sau si s-au sarutat prelung. Prosopul i s-a desfacut si am vazut mainile lui cum ii framanta bucile pietroase. A impins-o spre un fotoliu si odata ajunsi acolo a lasat-o jos apoi s-s aplecat peste ea si a continuat sa o sarute coborand pe sani apoi pe pantec si in final ajungand intre picioarele ei.
- Nebunule, nu vrei sa bem ceva mai intai ?……aahhhh…..si sa mergem in dormitor.
- Nu…mmmm…, vreau asta mai intai …inainte sa-si bage Gelu pula….
Pusa a ras excitata. Doru ii desfacuse larg picioarele si incepuse sa-i linga pizda. Stiam ce mult ii place sa i se dea limbi si am simtit un junghi intre picioare. Nu puteam veni mai aproape sa nu ma dau de gol ramanand in semiintunericul holului. Nu il mai vedeam pe Gelu si ma gandeam sa nu-i dea prin cap sa vina la bucatarie sa caute pahare dar l-am vazut aparand langa ei gol.
Se dezbracase si acum venise cu pula semi erecta aproape de capul lui Pusa. A mangaiat-o pe cap si aceasta a deschis gura si i-a apucat madularul facandu-l sa dispara in gura ei. O vreme au continuat asa pana cand Doru a sarit in picioare si Gelu i-a luat locul. Se vede treaba ca ii placea mai mult prestatia lui pentru ca sotia mea incepuse sa geama mai tare si sa-l apese pe cap. Apoi in imaginea reflectata de geam a aparut si Doru care ramasese la randul lui in pielea goala si a invitat-o sa-i suga pula. Dorisem nespus ca sa o fac pe Pusa sa ne facem viata mai picanta, mi-o luase inainte si eram in aceeasi masura de iritat si de excitat.
Gelu s-a asezat mai bine tragand-o de picioare si a penetrat-o incepand sa o futa scotand sunete de satisfactie. Dupa un timp miscarile lui au devenit mai rapide si mi-am dat seama dupa ce s-a oprit infipt adanc in ea ca terminase. Pusa continua sa-i suga pula lui Doru si chiar daca eram prins de spectacol mi-am zis ca vazusem destul si e mai intelept sa ma retrag. As fi fost luat drept caraghios daca as fi fost surprins ca ii urmarisem.
Am iesit tiptil prin usa din spate si m-am strecurat afara din curte. Nu stiam cum voi proceda in continuare. Faptul ca cei doi futalai ai neveste-mi erau cei doi prieteni ai mei ma deruta. Stateam in masina nehotarat si mi-am frecat nemultumit, prin pantaloni, pula care nu avea de gand sa se culce. Dupa un timp m-am uitat la ceas, se facuse 10 si m-am hotarat sa intru peste ei.
Am intrat in curte si am privit pe geamul sufrageriei pe langa storul insuficient lasat. Stinsesera lumina dar puteam vedea datorita luminii ce venea de pe culoar ca nu mai erau acolo. Se vede treaba ca se retrasesera spre unul din dormitoare. Am ajuns in spate si am intrat prin usa de plasa. M-am descaltat si am pasit pe gresia rece tragand cu urechea.
Intr-adevar se auzeau voci din una din camere, dar nu era dormitorul nostru. Usa era deschisa si chicotelile sotiei mele se auzeau printre vocile lor groase. Gresia era rece si de abia m-am abtinut sa nu stranut.
- Azi ati fost mai dornici ca alta data, parca sunteti pusi pe intrecere, ii tachina ea. Oricum pasarica mea nu are decat de castigat. Vad ca ti s-a sculat iar, Vrei sa ti-o mai sug putin ?
- Hai du-te sa te speli, esti plina de sperma, poate mai vrei sa te ling putin si apoi iti voi demonstra ce poate pula mea dupa al treilea numar.
In dormitor ardea doar o aplica ce raspandea o lumina slaba. Am pasit in cadrul usii si probabil ca au avut un moment de panica pentru ca toti trei au scos un strigat. Stateau toti trei intinsi in pat cu Pusa la mijloc. Doru a sarit din pat holbandu-se la mine baiguind ceva.
- Hai du-te si te spala, cum ti-a recomandat domnul, i-am spus eu lui Pusa.
Aceasta a coborat din pat rostogolindu-se peste Gelu si i-am facut loc sa treaca. Isi ferea privirea de mine si s-a ferit crezand ca vreau sa o lovesc. Am auzit usa de la baie cum se inchide apoi cum trage zavorul. Am aprins lumina si am contemplat patul ravasit si madularele lor goale.
- Cred ca e mai mult loc in sufragerie pentru o discutie, le-am spus eu si m-am indreptat catre acolo.
Peste tot erau haine aruncate. Pe o masuta erau pahare si sticle de bautura. M-am asezat pe fotoliul unde prietenii mei, imi futusera mai devreme sotia. Cei doi ma urmasera dar ramasesera in picioare. Le priveam madularele moi si incercam un sentiment de satisfactie pentru ca nici unul nu era mai dotat ca mine. Mi-am pus palmele pe bratele fotoliului mangaindu-le.
- Destul de comod. Nu-i asa ?
Se uitau la mine derutati nestiind ce sa spuna.
- Vreau sa spun e destul de comod ca sa te futi in el, am continuat eu. Hai mai, ce stati in picioare, n-am de gand sa fac scandal, nici sa ne luam la bataie.
Amandoi s-au asezat pe canapea si s-au relaxat. Doru se vedea treaba ca era totusi mai speriat dar Gelu mai sigur pe el a replicat.
- Aici dovedesti ca esti un baiat destept Andrei. Despre bataie, nu cred ca ne faceai fata pentru ca suntem doi dar pe de alta parte nu merita sa ne certam pentru o pizda de femeie si sa stricam o prietenie de atatia ani.
- Ce dragut din partea ta ca te-ai gandit sa nu stricam o prietenie asa de frumoasa, am spus eu sarcastic.
Discutia se lega greu, special ii lasam pe ei sa-mi ofere o explicatie. Lucrurile nu stateau asa de rau din punctul meu de vedere. Pusa facuse pasul si fara ajutorul meu si asta imi venea in ajutor pentru planurile mele. In sinea mea zambeam dar ii priveam putin incruntat savurand jena lor.
Nu se simteau in largul lor asa goi, iar eu imbracat. Isi cautasera din priviri hainele care erau risipite care incotro cand se repezisera sa i-o traga lui Pusa. Doru, care era mai timid de felul lui intrase din nou in panica.
- Dorule, dupa tot ce s-a intamplat vrei sa faci ceva pentru mine ?
- Orice Andrei, orice, se balbai el.
- Umple si tu paharele alea, nu sta degeaba.
- Oda, sigur, imediat…
- Lasa-ma pe mine il opri Gelu vazand ca ii cam tremura mana. Bei din paharul lui Pusa, sau vrei sa-ti aduc altul ?
- Nu te deranja, beau dupa ea, doar n-are bube.
Trecuse ceva vreme de cand Pusa disparuse in baie. Noi trecusem la al doilea pahar fara sa vorbim si probabil ca neauzind ca ne certam a indraznit sa intre in camera. Isi trasese pe ea un tricou de-al meu ce-i venea ca o rochita scurta. Toti trei ne uitam la ea si ne privea derutata. Era putin speriata dar sesizam si un pic de sfidare.
- Draga mea domnii pe care nu ti-i mai prezint sunt in pula goala. Tu ca si gazda ar trebui sa scoti asta de pe tine ca sa nu se simta prost, am spus eu ridicand putin marginea tricoului.
Dedesubt isi pusese totusi o pereche de tanga. Cu ochii la mine isi scoase tricoul ramanand doar in chilotelul minuscul. I-am facut semn sa-i scoata si pe ei ramanand goala. O admiram la fel ca si p...



    Login