Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAici si acum
Autor : Trompisor - 2019-01-06
Citita de 9262 ori - Nota 7.66 (44 voturi)
Disclaimer: povestea asta are mai multe tipuri de fantezie in ea asa ca nu am stiut unde sa o incadrez. Ma bucur ca ai gasit-o si distractie placuta!

Intru detasat in baia localului impins de nevoile umane rezultate in urma consumului de lichide. E ceva instinctiv asa ca n-am nevoie sa ma uit la ea, e de ajuns sa o tin cu mana. Totull decurge normal pana acum.
- Ahhh...
Sa-mi sara inima din piept! O voce ca de femeie se aude din cabina din stanga. Ce mama dracului? Din viteza si din neatentie nu am observat gaura din cabina, de vreo 3 degete in raza. Plasata strategic mai jos de soldul meu, stiam ca cineva priveste din partea cealalta. Hmmm...
- E cineva acolo? Intreb de parca nu era evident.
- Nu.
Raspunsul ma amuza si imi starneste curiozitatea.
- Ai o pula frumoasa. Nu mi-o arati si mie mai bine?
Am mai auzit de fenomenul asta de glorryhole dar nu am avut niciodata ocazia sa incerc. Ce e drept, mi-ar placea sa imi fie supta acum, mai ales ca n-am avut mare noroc la agatat. Dar sunt lefter momentan. Si in general n-ai bani nu prea futi.
- Sigur... dar n-am nici un ban la mine...
- Prostutule... daca eram pe bani ma gaseai la bar nu aici.
Jackpot! Muie pe gratis. Ar trebui sa vin mai des pe aici cand am nevoie de o descarcare.
- Dar esti curata, nu? N-am de ce sa imi fac griji?
- Stai linistit, iubire. O sa iti placa atat de mult incat o sa uiti de griji.
Ori la bal ori la spital. Fiind inca moale o bag prin gaura si ma astept la ce e mai bun. Simt respiratia ei pe pula si pe coaie. E placut. O simt ca vrea sa ma chinuie putin ca sa ma incalzeasca. Intai imi da usor cu limba pe pula, dupa putin pe coaie. Tresar la fiecare atingere si dupa rasetele ei perverse simt ca si ei ii place.
Sunt aproape tare si apare prima problema. Desi buzele ei moi se simt minunat pe coaiele mele pline, gaura incepea sa ma stranga. Ea credea ca gem de placere dar deja devenise neplacut. Cu un mic efort o trac afara din gaura.
- Mi-am dat seama ca e prea mica gaura. Ce pacat. Aveai o pula buna dar prea mare.
- Stai acolo. Vin sa o facem calumea.
Nu stiu ca de corect e ce am facut dar cu pantalonii in vine am dat buzna in cabina in care era ea.
- Hei! Ce faci?
Ea e putin surprinsa. Eu sunt foarte surprins cand vad o bruneta destul de tanara (20 avea maxim) cu sani frumosi de dimensiune medie si lasati la vedere, cu chilotii pe ea si cu machiajul intins. Se pare ca nu sunt singura pula pe care o avuse in seara aia.
Ne uitam cateva secunde nauciti unul la altul dupa care ne zambim pervers si ea trece la actiune. O ia pe toata in gura, se joaca cu limba si o freaca plina de bale. Imi placea atat de mult incat am simtit ca nu mai rezist. Am luat-o de par si am ridicat-o in picioare cu spatele la mine. I-am dat chilotii jos. Ea nu comenta prea mult. Totusi cand mi-am pus capul pulii intre buzele pizdei ei a inceput.
- Stai! Nu ma fute! Esti prea mare si o sa tip!
Asa deci... bine. Mie imi convine. I-am prins mainile la spate, am prins-o de sub barbie si m-am proptit in ea. Se vedea ca ii place. Am inceput sa dau tare in ea si ea a inceput sa tipe foarte tare. Speriat ca vom fi dati afara i-am mototolit chilotii si i i-am bagat in gura. Asta a excitat-o enorm.
i-o trageam pe la spate, cu palme peste cur, cu palme peste sani, cu vorbit murdar... eu ii ziceam sa isi dea drumul, ea imi spunea ca e o mica tarfa si ca adora cum se simte pula mea in ea. Se zbatea si ii tremurau picioarele. Imi spunea cum o sa ma suga in fiecare zi daca vreau si cum nu vrea sa ma mai opresc si sa continui ca sa ii dau cel mai mare orgasm din viata ei. La un moment dat mi-a scapat o mana de-a ei si ea si-a pus-o direct la pizda, incepand sa se frece pentru a-si spori placerea.
Pierduti in placerea futaiului nu am observat ca am lasat cabina deschisa si in baie mai intrasera doi. Un el si o ea, amandoi mai tineri decat mine. 22-23 aveau amandoi. El, baiat inalt la camasa, ea o blonda superba cu sani mai mari decat asta de o futeam eu. Erau amandoi ametiti bine, astfel incat nici ei nu ne-au observat. S-au lins ei ce s-au lins pana cand el a pus-o pe ea pe chiuveta si a inceput s-o futa. Tipa perversa rau. Se strangea de sani si isi freca sfarcurile cu saliva. La un moment dat eu si tipul facem contact vizual. De parca ne cunoasteam de o viata am facut in acelasi timp un semn afirmativ din cap si a fost suficient. Eu mi-am luat tarfa de par, el pe a lui de gat si le-am pasat intre noi.
A lui s-a impiedicat de tocuri si a cazut in genunchi direct cu boticul ei rujat la mine in pula. Atat i-a fost. I-am bagat-o in gura pe care o tinea oricum deschisa si am inceput sa i-o fut. Ea ma tinea de picioare si eu ii impingeam capul sa imi intre mai adanc. Gemea ca sa imi produca mai multa placere, se vedea ca stie meserie.
Asta de intrase dupa o ia pe bruneta si o pune si pe ea pe chiuveta. La el nu a mai comentat ca o are prea mare desi eram cam la fel eu si tipul. Omul si-a scuipat pe pula si fara nici o ezitare i-a bagat-o brunetei direct in cur. M-am speriat putin cand ...



    Login