Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataagatati in parc part03-ultima
Autor : robertaln - 2015-05-03
Citita de 9273 ori - Nota 7.80 (49 voturi)
Florin se ridica in genunchi, o ridica de bazin pe Anca o fixeaza la gaura si cand sa incerce, hopa, nu intra.
-Ce naiba ai Anca nu te-am lins destul?
-Ba da, dar asa sunt eu mai stramta.
Acesta o penetreaza apoi cu 2 degete, dupa un timp 3 apoi 4
Se ridica din nou o fixeaza la gaurica si impinge brusc apoi se opreste, parca de ciuda ca nu a reusit de prima data.
-Aaaaauuuu, replica ea, mai incet ca ai o pula de negru.
Wow, ma uit uimit, a disparut toata pula aia de cal in ea! Apoi acesta pompeaza plescaindu-si coaiele pe bucile ei. Jap,jap,jap palme peste palme catre fata, sani, buci. O explozie la scurt timp, ejaculand puternic il strange pe Florin intre cracii ei, strangandu-l de pula pe Marian si aproape muscandu-l pe Dragos.
-Aaahhh, wow, ce-a fost asta.....ahhh ce bine e, fute-ma.
-Mai pardon, spune Marian, e randul nostru deci treci capra deasupra lui Dragos.
Aceasta se conformeaza, se fixeaza in pula lui Dragos si incepe sa-l futa timp in care Florin s-a fixat cu pula in fata ei futand-o pe aceasta in gura. Ea se ineaca, iese si-i ii spune mai incet ca o are mare si se ineaca. In acest timp Marian statea pe la spatele ei strangandu-i lichidul orgasmului indreptandu-l catre gaura fundului. La fiecare atingere in zona fundului aceasta tresarea. Apoi a luat crema, ia uns toata zona imprejur a gaurii, incercand apoi sa-i bage cu un deget si in anus. Nevasta-mea l-a respins initial, dar probabil si-a adus aminte ca a fost de acord, lasandu-l dar facand grimase de fiecare data cand era patrunsa. Dupa vreo 5 minute de tot uns incearca sa o patrunda si cu al 2lea deget aceasta urland initial scurt. Spre surprinderea mea era fututa acuma si de pula lui Dragos si de cele 2 degete fara ca ea sa schiteze nimic si desigur de gura se ocupa in continuare Florin.
Marian ii spune lui Dragos sa se opreasca, sotia mea realizeaza ce urmeaza si de frica incepe ea sa-l futa. Jap una peste fund puternic de la Marian:
-Si tu fah!
Vazand ca nu are de ales, scoate pula lui Florin din gura(probabil sa nu o muste)si-si asteapta sentinta. Marian isi fixeaza pula, lunga dar subtire, parca perfecta pentru prima penetrare anala, si impinge usor in ea. Cand o patrunde scoate un tipat puternic, o lacrima ii curge si spunea:
-au,au,au te rog nu, nu mai. nu mai pot.
-Fah esti curva noastra astazi si in plus ce a fost mai greu a trecut. Dragos tu ce faci?!
Dragos intelesese mesajul si incepuse s-o futa, Marian nu misca dar din cauza miscarilor ritmice ale lui Dragos se misca cu anusul in pula racnind.
-au,au, ahh, au, au, ahh, nu, ah
La nici un minut dupa aceea ii veni si al 2lea orgasm, unul mult mai puternic, niciodata nu mai avusese asa ceva. Zici ca se pisase pe ea. Imediat dupa ce s-a linistit, surprize surprize, ia luat pula in gura lui Florin din nou si a inceput ea sa se miste cu fundul in pulile lor. Se pare ca Marian a avut dreptate, durerea parea ca s-a transformat intr-o mini-durere placuta.
-Bah, vreau sa o incerc si eu, spuse Florin
-Unde bah, in cur? zise Marian
-Nu ca e prea mare a ta! zise Anca
-Lasa ca te descurci tu! razand cu totii in hohote
Dupa ce ies cu totii din ea observ cat de larga este in fund, nu-mi venea sa cred, in sfarsit nu mai este virgina in fund, cineva chiar a reusit. Dragos se pune in fata ei si-o mai freaca un pic si o stropeste puternic cu 2-3 jeturi calde de sperma peste fata, ochi, par, apoi i-o ia in gura si inghite tot.
-De cand nu te-ai mai futut, ai cam fost statut! ranji ea catre Dragos.
Deci probabil, ma gandesc eu ca i-or fi umplut si gura.
Florin o trage apoi puternic de sold, o trage catre el cu spatele, ii fixeaza pula in anus, timp in care ea ridica piciorul oferindu-mi o privire directa catre actiune. Florin ii trage tacticos de buci impingandu-si monstrozitatea in ea. Daca in pizda intrase toata, in fund intrase doar varful, ea scotand spre uimirea mea doar un icnet. Marian veni in fata ei, Florin se oprise un pic pana Marian o patrunse in pizda si din nou era patrunsa si fututa de 2 puli in acelasi timp. Florin o tragea de sani, sfarcuri futea in cur si o saruta pe gat in timp ce Marian o saruta pe gura si o futea in pizda. Florin nemaiputand ii umple fundul de lichidul sau cald orgasmic, ea simtind asta ii vine un al 3lea orgasm, de data asta ceva mai normal dar totusi strangand banuiesc din fund puternic deoarece Florin a scos un icnet de durere timp in care Marian pompa in nestire in pizda ei. Nu a trecut mult si jeturi de sperma au iesit si pula lui Marian, acesta cerandu-si scuze ca p...



    Login