Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

agatati in parc part02
Autor : robertaln - 2015-05-03
Citita de 10549 ori - Nota 6.48 (21 voturi)
-Ce s-a intamplat? intreba Florin bagandu-si cele 2 degete in gura cu care o mangaiase pe anca la pasarica aratandu-i acesteia ca vrea sa o devoreze.
-Suntem intr-un parc si eu nu sunt curva. Cel putin asa ma stiu prietenii toti. In particular este altceva. De exemplu astazi sunt curva voastra si puteti sa faceti ce vreti din mine cu totii dar, nu aici.
-Pai hai la mine ca cred ca sunt singur acasa, stai sa dau un telefon sa ma asigur spuse Dragos.
-Nu,replica anca, mergem acasa la noi ca nu va mananca nimeni inafara de mine.
-Pai si copilul si sotul tau?
Pai tocmai, copilul acolo pot sa-l las in patutul lui si sotul daca vrea poate sa participe sau poate sa ma priveasca, cum vrea el.
-Nu ai spus ca vei fi curva noastra, chiar trebuie sa fie si sotul?
-Da, este fantezia noastra de demult si fara el nu fac nimic.
-Ok, si unde stati, stati departe?
-Suntem cu masina, ajungem numai decat. Roobeert, striga ea dupa mine eu jucandu-ma cu fiul nostru putin mai in fata de ei
-Da!
-Vii un pic? facandu-mi semn cu mana ca mergem.
-Il iau pe fii-miu in brate, fug ca sa-i ajung din urma bagandu-ma intre Marian si Dragos iar Anca si Florin mergeau ca doi indragostiti tinandu-se de mana in fata noastra, Anca luand un mers de curva miscandu-si si punand in evidenta fundul.
-Va place ce vedeti baieti? In toata seara asta va fi numai a voastra.
-Sa stii ca eu am glumit cand am spus ca o sa ti-o futa altii, dar voi ati luat-o in serios spuse Florin razand intorcand capul catre mine apoi sarutand-o din nou pe a mea sotie.
-Pai si cum, tu nu o sa participi, spuse Dragos catre mine
-Initial nu cred, nu stiu, depinde, vom vedea.....este vreo problema asta?
-A nu, faceam conversatie, ziceam si eu asa. Ati mai facut-o asa?
-Cu 3 niciodata, cu inca un barbat da, dar cu 3 niciodata.
-Aha, pai si nu te deranjeaza, nu esti gelos sa vezi cum iti postim nevasta?
-A nu, chiar ma excita, si in plus alta gaura nu ii faceti ba din contra ii oferiti placere.
Ajungem la masina, il bag pe fii-miu in scaunelul lui, ii spun lui Dragos sa urce in fata iar Marian si Florin in spate si s-o tina pe sotia mea in brate, aplecata ca e mica masina, direct in pula lui Florin si cu capul aproape de mine soptindu-mi:
-Ti-am zis eu ca o data si-o data tot o sa agat eu pe cineva, iti place ceea ce vezi(eu dand aprobator din cap). Vrei sa ma vezi infipta in pulile lor?, -aham, replic eu. O sa participi si tu, nu?, -nu stiu, ii zic. Hai mai!, mai vedem spun. Multumesc si te iubesc spune ea si in tot timpul asta respira din ce in ce mai greu deoarece ceilalti 3 o managaiau, sarutau si dezmierda. Dragos o mangaia pe picioare de sus pana jos, cat putea sa ajunga, Florin ii ridicase bluza o deschisese la sutien si ii framanta sanii mari timp in care o saruta pe spate, iar Marian o deschisese la nasturii de la pantaloni mangaindu-i crapatura prin chiloteii ei negri satinati cu siguranta deja fleasca.
-Baieti, dar va rog eu cand ne apropiem de casa sa nu ma mai atingeti ca nu vreau sa fiu tema de discutie la vecini.
-Sigur fata, spunand acesti continuandu-si de zor ce incepusera.
-Auzi Robert, dar nu vrei sa opresti la un magazin sa luam ceva de-ale gurii, spuse Dragos.
Foarte bine replica toti din spate, -oprim langa bloc ca e un magazin zic eu.
Ajungem, Dragos si cu mine ne dam jos.
-Iubita,tu vrei ceva?
-DAAA, vin rosu te rog.
-Ia si niste beri spuse Florin.
Intrand in magazin acesta cere de detoate iar la final "Un pachet de prezervative, va rog". Ma inrosesc tot, cel de la magazin cunoscandu-ma iar eu sar repede: "La ce Dzeu iti trebuie acuma prezervative Dragos" incerc eu sa ma scot.
In fine, plecam iar la scurt timp ajungem acasa. Sotia ii invita in sufragerie dar ei parca nu au stare si merg dupa ea, eu il duc pe fii-miu in patut timp in care sotia ii pregateste lapticul. Ii dau laptele sa doarma, trag jaluzelele in toata casa pentru a nu oferi filme xxx vecinilor timp in care ei fumau, chicoteau beau vin respectiv bere aruncandu-i sotiei ba o privire ba o atingere ba un sarut. Intru si eu, imi aprind o tigara, imi desfac o bere si particip la discutiile lor. Vazand ca nici unul, nici ea nu au initiativa, fiind prima oara atat pentru ei cat si pentru Anca si berea si vinul se cam termina, preiau initiativa si o trag pe Anca in bratele mele sarutand-o si mangaind-o pe sani apoi la pasarica prin pantaloni si ii zic usor la ureche:
-In seara asta ai spus ca esti curva lor, vreau sa te comporti ca atare, ca nu am venit sa te fut eu si ceilalti sa se uite,asa ca ia initiativa si ia-l pe Florin du-l in sufragerie ca ceilalti te vom urma.
Imi da un sarut scurt, imi spune un te iubesc pierdut de parca merge la taiere, se duce timida la Florin, punandu-se la el in brate ii spune:
-Nu ma mai doresti, suntem de o ora aproape acasa si abia daca mai atins, spune ea suparata.
-Cum sa nu, replica el imediat, mereu mi-am dorit sa fut o mulatra dar sunt intr-o casa straina si suntem mai timizi.
-Nu ma fiti! spuse ea. Luati-ma, cu totii, va vreau! Duceti-ma in sufragerie si faceti-ma curva voastra.
Nici nu apuca sa termine ca se ridica cu ea in brate si se indreapta catre camera cu pricina. Printre saruturile lungi cu Florin ii spune unuia dintre ei sa traga canapeaua, se conformeaza rapid apoi o incercuiesc. Unul o descheie la pantaloni altul ii da bluza jos iar celalalt o saruta invartindu-se incontinuu. In mai putin de 1 minut ramane goala in fata lor ea nereusind decat sa-l descheie la panataloni pe Dragos si Marian frecandu-le pulile. A lui Dragos un pula medie de 16 cm dar groasa iar a lui Marian, nesculata inca avand undeva pe la 14-15 cm intristand-o pe Anca.
-Nu ma doreste,ii spune nevasta-mea lui Marian privind catre pula acestuia care refuza sa se ridice la miscarile de dute-vino aplicate apoi continuand sa-l sarute pe Florin de parca era sotia lui, cam atat de mult ii placea sa se sarute cu el.
-Ba sigur ca te doreste, doar ca trebuie atentie mai mare la ea, si o trage puternic de gat catre el lipindu-i pizda de madularul lui incepand si acesta s-o sarute, timp berechet ca si Florin sa-si dea pantalonii impreuna cu chilotii jos. Atunci vad de ce era asa de indragostita de Florin, o pula de cal apare, peste 20 cm, mai mare decat a mea oricum eu avand 21, si groasa rau(a lui nu a mea :)). -Ia ia-o in gura sa vezi ce mare se face, ii spuse Marian sotiei mele apasand-o cu podul palmei de cap in jos.
Nevasta-mea se conformeaza si se pune in genunchi in jurul pulilor erecte, care mai de care mai mari si mai placute. In...



    Login