Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAgatati in club
Autor : swapf - 2013-02-05
Citita de 18161 ori - Nota 8.45 (60 voturi)
Ne-am hotarat sa mergem eu si sotia mea intr-o seara intr-un club, sa mai dansam si noi. Aura se imbraca cum imi placea mie, cu fusta scurta, tocuri si o bluza care-i cadea pe umeri, iar machiajul strident ii dadea o alura foarte sexi. Toate bune si frumoase dar nu rezervasem masa , asa ca am luat bauturi de la bar si dansam printre canapele, si la un moment dat un tip ne-a invitat sa stam la masa lor, erau mai multi si aveau doua locuri libere .Erau un grup de barbati piliti un pic si ne-au oferit de baut. Cu timpul ne-am ametit si noi si Aura fu invitata la dans de cateva ori de unul mai indraznet, matur dar nu cred ca avea mai mult de 45 de ani. La un moment dat Aura pleca la toaleta si cand se-ntoarse era un pic rosie la fata. Mi-a facut semn ca vrea sa vorbeasca cu mine si am iesit pe hol.
-Iubi daca-ti zic ce-am patit, cand am fost la baie unul din tipii cu care am dansat, cred ca Vali il cheama s-a luat dupa mine si cand am iesit mi-a zis ca l-am innebunit si ca vrea sa-mi dea 200 de euro daca merg la el,chiar daca nu facem nimic doar sa vorbim, ca sa incerc sa scap de tine cumva,nu i-am raspuns nimic inca dar i-am zis ca nu fac nimic fara tine...
-Pai tu ce zici, m-i s-a parut mie ca te soarbe din priviri, eu unul sunt de acord.
-Atunci ma duc la el sa-i zic ca mergem, ies eu cu el tu cheama un taxi, imi zambi sotia si ma saruta pe obraz soptindu-mi la ureche: - Asta o facem fara sa stie amantul, Grig s-ar supara sa stie ca am incalcat intelegerea...dar chiar am chef de o nebunie, mersi iubitule.
Am gasit un taxi si Aura a aparut cu barbatul la brat, am urcat in taxi eu in fata si ei in spate si pe drum nu prea am vorbit, decat banalitati despre cat de frumos era in club, ce muzica buna era...animatoarele cat de sexy erau, la care totusi Vali nu s-a abtinut si ne-a zis ca si Aura putea oricand sa le dea clasa la tipe si ca si-a dat seama ca suntem familie moderna. Am ajuns la tip acasa, statea cu sotia intr-o vila moderna din Pipera dar aceasta era plecata din tara. Avea un living imens cu o canapea coltar de piele neagra, eu cu Aura ne-am asezat pe canapea si vali pe un fotoliu in fata noastra dupa ce a pus pe masa o sticla de XO. Ne-am apucat de baut si din vorba-n vorba Vali aduse vorba despre sex. M-a intrebat direct:
-Stiu ca Aura ti-a zis ca i-am propus 200 de euro, e inca valabila cererea, mi-ar place sa ne distram in seara asta ce ziceti? Am impresia ca nu e prima data cand v-i se propune asa ceva, nu?
-Nu pot eu sa-ti raspund la intrebarea asta, poate sotia... si-i pasai Aurei decizia, care nu intarzie cu raspunsul:
- Si daca sunt de acord cam ce a-i vrea sa facem, sotul nu e bi sa stii..
-Aaaa, nici nu-mi puneam problema, mi-ar place sa facem sex, dar intr-un fel mai deosebit, insinua perfid Vali.
-Adica cum mai exact, am intrebat eu curios.
-In primul rand daca faceti ca mine o sa va placa la nebunie experienta, va garantez. Mie imi place sa domin, soft fara duritati, sa comand anumite lucruri...nu vreti sa-ncercati?
-Interesant mi-ar place, cu ce ar trebui sa-ncep decise Aura .
-Pai cum un drum pana la baita sa te pregatesti un pic, urc si eu la etaj sa-mi fac un dus si ne vedem aici, ok?
-Bine asa facem, arata-mi baia, si Aura se ridica si-l urma pe Vali la baie unde isi soptira cateva minute ceva apoi el urca la etaj zicandu-mi:
-Serveste-te fara probleme cu orice vrei de la bar, vin imediat.
Dupa vreun sfert de ora Vali aparu intr-un halat, se aseza in fotoliu si-mi zise amical, ca doi barbati care merg la curve:
-Arata bine nevasta-ta, oare e si buna la frecat?
Am ras si i-am raspuns in acelasi ton, de-acum eram ametit bine de la coniac:
-Lasa ca o-ncerci tu si-o sa vezi, mai bine zii eu ce fac, stau aici sau ma duc intr-o camera sa nu va deranjez...
-Stai nu-i problema, cred totusi ca ti-ai mai vazut nevasta-n pula altuia, zii adevarul.
-Da, chiar imi place sa ma uit, tu sa nu fii stingherit de mine.
- Vai de mine ba chiar vreau sa stai, nu am nici o problema, de ce sa nu te simti si tu bine.
Aura aparu din baie infasurata intr-un prosop foarte scurt, d-abia o cuprindea si dezvaluia fesele pana la jumatate. Se vedea pe picioarele ei ca se unsese cu un ulei de corp si tocurile o faceau sa arate foarte sexi ceea ce-mi facu pula sa se scoale instant. Multumit de ce vedea Vali o invita pe canapea langa mine. I-am turnat de baut dar inainte sa bea Aura i-l intreba pe Vali:
-Pot sa beau daca mi-ai dat pastila aia, nu-mi face rau?
-Nu draguta, pastila e doar sa te excite putin, poti sa bei fara probleme, de fapt cred ca ai deja pizdulicea umezica, vreau sa mi-o arati putin, zise el pe un ton scazut dar hotarat. Aura intra in rol repede si-si dete prosopul la o parte desfacandu-si labiile umflate cu amandoau mainile.
-Foarte bine, asa vreau sa fii, acum Alex treci si da niste limbi, si se aseza langa ea in timp ce eu m-am pus in genunchi intre picioarele ei si m-am apucat de treaba . Vali si Aura au inceput sa se sarute pasional, si dupa cateva minute Aura aproape incepuse sa tremure de excitare, daduse capul pe spate si gemea adanc in timp ce limba lui Vali ii patrundea in gura , in urechi si o lingea pe gat si sani, probabil pastila deja isi incepuse efectul.
Vali ma batu usor pe spate si-mi spuse:
-Treci langa ea, ai lins-o foarte bine acum vreau sa te uiti de aproape la noi, si-si dadu halatul jos de pe el , se ridica in picioare pe canapea incalecand-o pe Aura si apoi isi indoi putin genunchii ajungand cu pula in dreptul gurii ei. Vorbele lui Vali erau foarte calme si aproape soptite, crea o atmosfera de parca faceam nu stiu ce lucruri tainice:
-Aura vreau sa faci gurita mare-mare, sa papi tot da, arata-i lui Alex cat poti sa o iei in gura, vezi ca nu o am foarte mare da? zise el cu un ton paternal si o lua cu mainile de cap intrand incet in gura ei cu totul, iar cand Aura ii atinse abdomenul cu nasul o tinu acolo pana cand sotia mea pufni puternic in cautare de aer. O scoase si o baga incet de cateva ori din gura ei facand-o sa-si verse pe barbie saliva apoi imi zise incet :
-Sarut-o putin, sa simta gustul a doi barbati unul dupa altul...hai nu te rusina, si ma impinse usor de cap catre ea. Aura se-ntoarse cu ochii-nchisi catre mine si deschise gura iar limbile noastre se-amestecara intr-un duel nebun. I-am simtit un gust strain in gura ei, si-ntr-o scurta pauza Aura sopti:
-E atat de bine , il mai vreau hai mai vino in gura te rog, si-si duse mainile la spate intinzand gura deschisa catre pula lui Vali. Foarte multumit decum decurgeau lucrurile Vali apropie pula de gura ei zicandu-i:
-Scoate limbuta si relaxeaza-ti gatul, vreau sa ma joc un pic , si o lua de cap incepand sa o futa incet in gura, dar bagandu-si toata pula, iar Aura i-l incuraja cu gemete adanci. Vali o lungi pe canapea, o incaleca in dreptul capului si reincepu sa o futa din ce in ce mai repede in gura, iar mie imi zise sa-i mai dau niste limbi Aurei, ceea ce ma conformai repede. Apoi ma dadu la o parte si-mi zise sa o sarut in timp ce el isi puse picioarele Aurei pe umeri si-i baga pula in pizda. Aura ma inlantui cu bratele dupa ceafa si ma saruta cu fata plina de saliva si de aroma madularului lui Vali. Gemetele Aurei se intetira pe masura ce Vali crestea ritmul penetrarilor, si deja camera era umpluta de zgomotul lubric al plescaiturilor coaielor lui Vali de bucile sotiei. Barbatul nemairezistand imi striga sa ma dau la o parte, isi pozitiona rapid pula in dreptul fetei sotiei si dadu drumu in jeturi lungi la o cantitate incredibila de sperma, nasul, buzele, obrajii si pieptul Aurei era plin de lichidul laptos, chiar daca ea deschisese gura larg si acaparase o mare parte din sucul masculin. Imediat Vali se puse in patru labe cu pula in dreptul gurii ei si dadea din cur cautand cu pula gura sotiei care intelese imediat ce vrea si cu o mana il apuca de fund tragandu-l in gura ei si cu cealalta isi potrivi pula in gura. Ultimele picaturi de sperma disparura astfel in gura Aurei care apoi linse si supse in continuare lasand pula lui Vali curata si umeda. Vali apoi se duse la baie iar Aura isi linse perversa degetele uitandu-se la mine apoi inainte sa plece si ea la randul ei sa se curete imi spuse:
- E bun tipul, imi place cu el, in baie mi-a zis sa ma spal bine si la fund ca nu sunt de iertat, asa ca in repriza a doua ai ocazia sa vezi de-aproape cum mi-o baga stiu ca-ti place si o sa ma lasi, nu-i asa?
-Tot ce-ti face tie placere iubito, uite-te ce m-i s-a sculat si mie , nu ma lasa asa, si Aura s-a pus repede in genunchi si a inceput sa ma suga cu putere. Stia ca eram excitat si nu o sa rezist mult, asa ca nici macar nu am mai anuntat-o ca-mi dau drumu si m-am golit tremurand tot pe fata ei si pe sani. Dupa dusul acesta de sperma Aura s-a ridicat si mai mult pe bajbaite s-a dus la baie. Vali intre timp a revenit si s-a asezat pe fotoliu zicandu-mi:
-A fost super i-a placut nu? Mai continuam putin doar nu plecati acum, e inca devreme...Aura mi-a mai promis o surpriza cand am vorbit cu ea in baie, la cat de ferm are fundul mi-am dat seama ca a facut ceva exercitii...a zambit el.
-Mai stam cum sa nu, daca ti-a promis ceva sa stii ca se tine de cuvant.
-Are o pozitie preferata la anal? intreba natural Vali.
- Sta cum vrei tu, doar sa-i spui.
...



    Login