Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

ADRIANA
Autor : Sisi_orade - 2017-10-12
Citita de 21927 ori - Nota 5.26 (50 voturi)

ADRIANA



“Se fuduleste ca musca in lapte”.

Cam asta este citatul care cred ca mi se potriveste cel mai bine dup ace am patit-o.

Ma cheama Andriana D. si am 27 de ani. Prieteni am cam avut de prin clasa a VI-a de cand bunica mea ma apoestrofa ca sunt prea tanara pentru un baiat care era student. Parintii mei lucreaza la o firma la care sunt si actionari. Mai am un frate Cosmin pe care il ador.

Despre mine ce pot sa spun? Pe langa ca sunt bruneta, inalta 1,70 m ochii negrii si nasul proieminent, trasaturi care le-am dobandit de la tatal meu care este brunet, sunt o fire destul de dificila. Putin mandra de mine. Lucru care m-a facut sa-I resping pe multi baieti intrucat nu prea eram compatibila cu mine.

Uneori ii respingeam atat de ironic incat mama mea, Mihaela, ma apostrofa ca aveam un comportament urat.

-Asta-i tare lungan nu-l ajung nici intr-un an;

Asta-I mic si indestat n-are mutra de barbat.

Si tot asa pana ce am plecat odata la mare impreuna cu parintii, fratele meu si viitoarea lui nevasta.

La Mamaia ne-am cazat la o pensiune aproape de plaja. Fratele meu si prietena lui bateau statiunile cu masina. Eu fire mai comoda am ramas la plaja si la camera, impreuna cu parintii mei.

Intr-o seara am iesit singura intr-un club pentru a mai vedea ce se mai intampla prin statiune si acolo am cunoscut un tip foarte frumos din Sibiu cu care am avut o aventura de 15 de minute in baia de la club.

Canta in acel club de karaoke ei cred ca multe tinere si-ar fit res-o cu el daca nu ar fi disparut dupa reprezentatie cu mine in spate unde se afla o toaleta. L-am abordat direct, tipul mi-a facut cu ochiul sa intru la toaleta unde am intrat intr-o cabina.

Dupa un oral in care eu am stat pe capacul de la WC si el ma tinea de dupa ceafa cand sa intru mai adanc cand sa il sug mai repede, si-a scos un prezervativ din buzunarul pantalonilor pe care si l-a pus apoi m-a intors sa stau aplecata peste vasul WC-ului si rapid a fost in mine.

Stateam aplecata sprijinita de perete, in mana stanga aveam geanta, iar in mana dreapta aveam telefonul si pentru ca nu puteam sa-mi tin echilibrul tipul mi-a spus sa le pun pe bazinul WC-ului.

In timp ce ma lucra m-a pus sa-mi dau rochia lunga de pe mine jos, tragandu-o peste cap. In acelasi mod a zburat si sutienul, iar chilotii mi i-a rupt chiar el.

Nu stiu ce s-a intamplat cu hainele mele, cred ca au zburat afara undeva intr-o alta cabina de WC. Am ramas doar in pantofii cu toc.

Apoi tipul ma pompa frenetic pe la spate.

A suflat greu si am simtit ca penisul se unfla in mine, semn ca se terminase. Apoi si-a scos prezervativul si l-a impaturat in hartia igienica si si-a tras pantalonii.

Dupa care tipul asa cum a aparut a si disparut.

Buimacita ma asteptam sa continue sa ma simt si eu bine. Sa stam de vorba sa il intreb cum il cheama, iar doua zi visam sa ne reintalnim pe plaja si sa-l prezint parintilor.

Cred ca am stat vreo 2 minute pe WC-ul si am incercat sa ma ridic cautandu-mi hainele sa ma imbrac. Dar ia-le de unde nu erau. Am incercat eu sa le caut prin cabina, apoi am deschis usa sa vad daca nu sunt pe hol. Dar nu erau. Atunci am vazut vasele de pisuar semn ca eram intr-o toaleta de barbati.

Am incercat sad au de hainele mele prin alte cabine de WC si sa nu fac mult zgomot cu tocurile de la pantofi. Dar nu am gasit nimic.

Ce sa fac? M-am retras inapoi in cabina de WC in care mi-am tras-o cu tipul sis a gasesc o solutie. Aveam doar telefonul.

Sa-mi sun parintii nu puteam intrucat nu aveam ce sa le spun. Pe Cosmin, fratele meu de asemenea ce sa-I spun. Cu viitoarea mea cumnata nu am indraznit, intrucat nu ne intelegeam prea bine sic red ca abia astepta sa ma aibe cu ceva la mana.

Asa ca am asteptat sperand sa vina cineva de la bar sau vre-o femeie sa ma scoata de acolo din costumul Evei. Dar era toaleta barbatilor. Asa ca nu aveam de ales. Am incercat sa ies afara din cabina sis a merg sa vad daca pot ajunge cumva in toaleta fetelor.

Dar cand sa ajung la usa de la intrare am auzit voci de barbati care veneau spre toaleta. Asa ca rapid am fugit din nou inauntru. Incuind usa cabinei si ridicandu-mi picioarele astfel incat sa nu se vada pantofii care m-ar fi putut da de gol. Un barbat a incercat sa deschida usa unde eram eu. Apoi vazand ca este inchisa a intrat in cea de langa.

Cred ca erau 2-3 barbati care dupa ce si-au facut necesitatile fiziologice si s-au spalat au plecat.

M-am uitat sa vad cat este ceasul pe telefon care l-am dat pe silentios. Arata ora 3.

Am incercat sa mai ies de vreo 2-3 ori dar m-am retras in cabina intrucat am vazut ceva miscare pe usa de la intrarea principal in toaleta. Cred ca era un individ care ma urmarea.

Ii auzeam pasi cum se apropia de usa cabinei incercand sa o forteze.

Apoi am incercat sa-l sun pe Cosmin, dar telefonul lui era inchis. Cred ca am incercat de vreo 10 ori dar acelasi lucru. Telefonul mi se descarcase complet si eu tremuram toata.

Si cum stateam eu as ape WC aud ca ma fluiera cineva si ma uit in sus. Era un tip care se urcase pe vasul Wc-ului din cabina vecina si Calare peste peretele despartitor se uita la mine.

-Am vazut to sic red ca te pot ajuta. Mi-a spus el in timp ce era cred excitat la maxim.

-Sa stii ca chem. Politia, am incercat eu sa-l amenint sperand ca voi scapa. Da-mi hainele.

-Ce caut in WC-ul barbatilor intr-un loc public? M-a intrebat el. Ce o sa le spui? Or sa te amendeze pentru bunele moravuri. Plus ca mai am si ceva filmulet cum ti-ai tras-o cu ala. Abia astept sa le dau pe undeva sa scot ceva bani.

-Da-mi hainele. Am incercat eu sa-l sperii.

-Uite ec e papusa aici eu spun ce sa faci. Toate vreti doar vedete, toate va futeti doar numai cu aia cu bani. Dar noi cu cine sa ne-o tragem? A incercat el sa susure astfel incat vocea luisa nu fie clara. Cred ca se temea sa nu-l inregistrez. Astept sa te gandesti.

Apoi a plecat stangand lumina si lasandu-ma in bezna, nu inainte de a-mi reaminti ca nu mai e nimeni in club.

Am stat vreo jumatate de ora cred asa in intuneric plangand si tremurand toata.

Apoi la un moment dta becul s-a aprins si tipul mi-a spus intelegator sa ies casa ma imbrac si sa plec.

Am stat 5 minute apoi 10 si incet am deschis usa. Tipul m-a luat usor. Mi-a spus ca nu se intampla nimic dar vrea si el o data.

Mi-a aratat telefonul cu filmarea si mi-a promis ca sterge daca ma aplec sa-l sug. S-a uitat si la telefonul meu si a vazut ca este descarcat complet.

Asezata in genunchi il sugeam frumos ghidata de mainile lui. Spre deosebire de primul din seara aceea acesta era mai gros si avea mai multa tactica in el. Mereu spunea sa nu magrabesc. Incerca sa patrunda cat mai adanc in gatul meu, dare u neobisnuita ma opream mereu din cauza senzatiei de voma.

Ma dureau si genunchii de la statul pe gresie. Asa ca l-am rugat sa gasim o alta pozitie.

L-am tras in cabina si stand pe Wc l-am supt din nou mai bine de data asta astfel incat tipul sa fie multumit sis a-mi dea drumul.

-Ai spus ca dup ace te sug stergi filmul.

-Dupa ce-ti intru in pizda.

Mirosea a tigari si transpiratie. Nu-mi placea. Alta data selectam baietii cum vroiam eu, dar de data asta trebuia sa o fac cu asta sip e deasupra cred ca era si ceva boschetar.

Tipul m-a ridicat si m-a plecat sa stau capra. L-am avertizat sa-si puna prezervativ.

Sa conformat imediat.

Apoi a inceput sad ea in mine ritmat in timp ce eu il rugam sa stearga filmul. El mi-a spus ca-l sterge. Numai ca mai trebuie sa fac inca o chestier.

-Care? L-am intrebat eu.

-Imediat. Mi-a spus el

Apoi si-a continuat acel dute-vino hotarat. Cred ca au durat vreo 10 minute pan ace am simtit ca tipul se opreste in mine. Credeam ca se termina. Dar nu a fost asa. Am simtit ca un deget uns cu saliva imi cauta anusul. Nu o mai facusem niciodata. Am incercat sa ma smiorcai ca nu pot. Dar tipul era hotarat sa o faca si pe asta.

-Daca nu ai facut-o o sa o faci. Stai aplecata si flexata.

Dar vazand ca nu se poate m-a luat si ma scos afara din cabina ducandu-ma sa ma aplec peste masca de la chiuveta.

-Daca ne vede cineva? L-am intrebat eu speriata.

-Nu e nimeni. Mi-a spus el.

-Vreau sa stergi filmul sa fiu mai linistita. Apoi incerc si asta. Am incercat eu sa spun in timp ce el cauta anusul.

-Uite, mia dat el telefonul. Sterge.

Am luat tel si am sters eu personal filmuletul cu mine. Apoi m-am asigurat ca nu mai sunt altele.

-E bine? M-a intrebat el. Acum apleaca-te peste masa asta (masca de la chiuveta) , cu amandoua mainile iti desfaci bucile, lasi curul moale si privesti in oglinda. De restul ma ocup eu.

Asa am facut.

Am simtit ca sfincterul se desface fortat de penisul gros. M-am ridicat brusc incercand sa-l indublec sa nu ma faca ac...



    Login