Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

aceasta povestire este un pamflet, ce face plictiseala din om
Autor : michigan24 - 2014-05-05
Citita de 5997 ori - Nota 4.17 (18 voturi)
Inceput de clasa a 9-a, noi colegi, noi profesori.
Luna septembrie, luni, elevi noi si vechi, parinti cu frati/surori toti sunt in curtea scolii pt festivitatea de deschidere a noului an scolar. In clasa in care am intrat suntem doar 15.(7 fete, 8 baieti dintre care unu nu, o spun cu teama de Dumnezeu, nu prea avea treaba cu viata). Printre altele aveam si o profesoara beton, de engleza, cu picioare lungi, cur bombat, sani mari si parul blond. Ce mai…visul oricarui pulalau.
Incet incet ne-am imprietenit, fiecare incerca sa umble la pasaricile colegelor, culmea ca acestea nu ziceau nimic, ba chiar pareau incantate.
Am pus ochii pe o bruneta, cam plinuta dar numai buna, cur bombat, sani mari, rotunzi. Dupa nici o luna de stat impreuna deja incepeam sa ne futem care pe unde apucam, altii in baie, altii in baraca din curtea scolii si altii chiar in clasa.Ce mai…era orgie totala.
Organizam concursuri. Dimineata ne intalneam toti in clasa la 8 fara 20. Pana sa inceapa ora mai dadeam o muie, mai futeam(ce bine era sa-ti incepi ziua uc un futai sau o muie)mai faceam concursuri de aruncat jetul de sperma etc.
Profa de engleza ne-a sarit in ochi inca de la prima ora. Inca de atunci ne-am pus in cap sa o futem. Dar cum?
Vinerea aveam prima ora cu ‘’bomba sexi’’-profa de engleza, asa o alintam noi. Toata saptamana ne-am gandit la un plan cum sa facem sa o futem.
-Intra in clasa, Nelutu sta dupa usa si o loveste cu ceva in cap, dupa care o legam si ii dam futaiul in clasa. Sunt sigur ca nu o sa zica nimic, ba chiar si vrea, nu vedeti ca din cand in cand ne mai face cu ochiul?-zice Florea
-Esti nebun, asta inseamna viol-zice Nelutu, + de asta eu nu fac ce zici tu.
-Baietii, gata, sa ne oprim si sa ne gandim mai bine-zice Alex sorbind din berea rece.
- Cand intra in clasa o sa merg eu la ea si o sa ma dau pe langa ea.Dupa care mai vine Nelutu cu Florea si ii mai baga si ei cateva complimente. Zis si facut.
Vinerea, prima ora asteptam cu totii momentul cel mare. Profa intra in clasa unde era o liniste de mormant.
-Vaii, ce liniste e!!!Nu ma asteptam sa fiti asa cuminti azi, dupa care ne face cu ochiul si isi pune mainile pe sani.
INcep sa transpire de emotie.II fac cateva complimente din banca dupa care merg la catedra la ea si ii spun ce sexi e azi. Icepe sa-mi faca cu ochiul miseleste iar imediat dupa intra in scena si Nelutu si Florea care ii mai baga si ei cateva complimente. Merg in spatele ei si o prind de buci, cei doi o iau de mani si o apleaca peste catedra. Restul din clasa erau cu pulile pe afara, ba si le frecau, ba le dadeau muie colegelor, ba le futeau.
-Usorrr, usorr ca ma dor mainile. De cand astept eu clipa asta sa ma futeti, sa facem o orgie impreuna.
Cei doi o lasa de maini si o saruta. Nelutu era deja cu limba la ea in gura, Florea ii lua sanii in mani si ii strangeau cu putere in timp ce eu, dup ace i-am dat rochia jos o lingeam in pizda. Restul clasei futeau colegele, eu nu aveau voie nici macar sa viseze la profa.
O punem pe catedra si Nelutu ii da muie in timp ce FLorea si-o freaca si se uita la mine cum incep sa o ling in pizda. Dupa ce termina Nelutu il lasa pe Florea la dispozitiv timp in care Nelutu cheama la catedra pe Cristina, colega noastra blonda, inalta, cur bombat, sani destul de mari. Cristina incepe sa-I suga pula in timp ce Alex o penetra pe profa pe la spate, Nelutu ii dadea muie la Crisitina iar Florea muie profei. Toti din clasa se futeau. Alex o penetreaza cca 5 min asa dupa care il lasa pe Florea sa gustea din pizda zemoasa a profei. O chem la mine pe Mya in timp ce aceasta se futea cu Lica, o tipa cam mica de statura(cam la 1,70) bruneta, sani mari cur bombat, o pune pe spate pe prima banca si o penetreaza. Dincolo, Nelutu o ...



    Login