Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

ACASĂ LA SOȚII COSTAN-SORINA SODOMIZATĂ
Autor : margeo - 2024-02-27
Citita de 6384 ori - Nota 3.56 (93 voturi)
Timp de cîteva zile după vizita soților Costan,Marius ezită să-i povestească soției despre experiența lui. Nu atît pentru că o făcuse fără ea ci pentru că ar fi trebuit să-i spună cum fusese futut în cur de Bogdan.

Își dădea seama că începuse experiența de swinger ca să aibă acces la Carmen și pentru a o vedea pe Sorina, futută de altul. Știa că-l va excita s-o vadă pe soția lui luată la pulă de alt bărbat dar nu bănuise că și Carmen o dorea pe Sorina .Fusese o surpriză plăcută, ca și dezinvoltura cu care Sorina se lăsase futută de Bogdan. Se temuse că va fi mai inhibată, că nu va vrea să-i facă oral celuilalt, ba chiar că nu se va putea bucura în voie de penisul celuilalt, din cauză că o făcea sub ochii bărbatului ei.

Nu se întîmplase așa, Sorina se supusese fără scrupule evidente dominației soților Costan ba nici nu fusese scandalizată de momentul în care Marius i-o luase în gură lui Bogdan. Bănuise de tentația bisexuală a soțului sau, mai curînd, fiind excitată de colega ei, înțelesese de ce soțul ei fusese atras de celălalt bărbat? Marius nu știa și se ferise să întrebe, de teamă ca Sorina să nu se simtă rușinată de cele petrecute și să refuze altă întîlnire.

Nici Sorina nu insistase să discute partida de sex cu Costanii, dar nu credea că o rodeau remușcările, după satisfacția evidentă cu care se lăsase inițiată. Și-o amintea, futută pe la spate de Bogdan, cu gura în sexul mirositor al lui Carmen, care-o obligase s-o lingă... Niciodată nu o văzuse mai femeie, mai supusă la tot ce soții Costan îi făceau. Transpirată, în genunchi, cu lacrimi în ochi, se lăsase încălecată fără limite și puțin lipsise ca Bogdan s-o fută și în fund. Îl lăsase s-o pătrundă cu degetul între buci și gemetele ei nu arătau doar durere.

Se făcuse însă că Marius fusese primul care fusese sodomizat... Amintirea pulii lui Bogdan, care-i lărgise dureros anusul, îl mai excita și acum. De cîteva ori, cînd o futea pe Sorina, îi mîngîiase sfincterul, ud de sucurile scurse din păsărica ei excitată, ba chiar își băgase vîrful degetului în anusul soției, fără ca ea să se opună. Nu insistase, visul lui era să o vadă sodomizată de pula altuia- iar Bogdan era foarte doritor să o facă...

Pe de altă parte, nu știa cum va evolua relația lor, dacă, în fața ei, Bogdan îl va fute iar în cur. Se temea să nu-l disprețuiască, ca pe un bărbat supus altuia... și spera că, după ce Bogdan va reuși să i-o tragă în fund, va înțelege plăcerea aceea supremă, care-l făcuse pe el să ejaculeze, pătruns de pula groasă... gîfîind, dominat de durerea mixată cu voluptatea anusului plin...

Venind de la serviciu, Sorina îl anunță, la vreo trei zile după vizita Costanilor, că fuseseră invitați de colega ei acasă la Costani. Voia să știe dacă el avea chef.

-Nu se pune așa problema, zîmbi el, problema este dacă tu ai chef de ei...Nu mi-ai spus niciodată dacă experiența de schimb de parteneri ți-a plăcut, dacă vrei s-o repeți sau îți pare rău că am încercat-o. Sorina își sorbi cafeaua, gînditoare.

-Nu m-ai crede dacă ți-aș spune că o regret,nu?...A fost ceva nou...tulburător, dincolo de limitele mele sexuale. Nu am fost sigură că nu te vei uita la mine ca la o curvă, după...Știu, știu, n-ar fi trebuit să mă tem, ție ți-au plăcut întotdeauna mai mult curvele decît...fetele cuminți dar n-am știut dacă eu o să pot să trec peste prejudecățile mele...

-Mai ales că erai sigură că nu-ți plac femeile, adăugă Marius.

-Și asta, fu de acord Sorina, marea surpriză de fapt asta a fost, că mîngîierile unei femei nu mă deranjează, ci din contra... mă excită. Cred că ți-ai dat și tu seama de asta... De fapt, ce-ți spun eu ție, că și tu ai fost excitat de Bogdan și ți-ai dat drumul să faci orice a vrut el, ceea ce pentru mine a fost uimitor. Tu ești genul de bărbat dominator, nu mi-aș fi închipuit niciodată să te văd... mă rog, la dispoziția lui, făcîndu-i toate voile, ba chiar cu entuziasm.

Făcu o pauză, sorbi din cafea, apoi adăugă, gînditoare.

-Uneori, mi s-a părut chiar că erai mai ațîțat de ce făceai cu Bogdan, decît de Carmen... chiar dacă m-a surprins cît de dornic ai fost s-o... ai în fund, cum nu te-am lăsat eu niciodată.

-Nu cred că poți să înțelegi cum e...

-...pînă cînd nu o fac și eu, știu, știu, rîse Sorina. Nu spun că n-am fost un pic geloasă pe Carmen dar, dacă ea a fost gata să-ți dea curișorul ei drăguț... eu știu că nu sunt gata s-o fac, așa că...

-Deci, zîmbi Marius, dacă ți-a plăcut, ești gata să o repetăm?
-Tu ți-o dorești, nu-i așa, Marius? ...de ce te mai întreb, e evident că da. Bine, hai să mergem sîmbătă la ei.

***

Sîmbătă, soții Costan îi așteptau îmbrăcați în halate de baie, mirosind a șampon și parfum, gata de acțiune. De cum închise ușa, Bogdan o luă în brațe pe Sorina și o sărută lung, în timp ce Marius se săruta cu Carmen. Limba ei îi desfăcu buzele, mîinile ei îl mîngîiau pe piept și pe fund, înfiorîndu-l. Repede, halatul femeii se desfăcu și Marius se puse în genunchi și-și cufundă gura în tufa de păr blond dintre coapsele femeii, mirosind a gel de duș și a foliculină. Carmen își desfăcu pulpele ca el s-o poată linge comod . mîinile femeii îi mîngîiau părul, în timp ce șoldurile ei zvîcneau ușor, apăsîndu-i vulva însiropată pe gură. Marius simți cum i se scoală pula și o trase în jos pe Carmen, care, surîzînd, îl ajută să se dezbrace, tot dezmierdînd penisul umflat, ca în final să-i dea și o limbuță pe capul pulii.

Se auziră suspinele Sorinei. Priviră amîndoi spre canapea. Bogdan o trîntise acolo, pe spate, îi ridicase poalele fustei și-i dădea limbi cu poftă, pe lîngă chiloți. Sorina i se lăsa în voie, ba chiar își depărtă singură pulpele, în timp ce o mînă îi rătăcea pe piept, pipăindu-și sfîrcul, prin bluză și sutien.

Bogdan lipăia în pizda ei ca un cîine însetat, în timp ce-și descheia halatul și Marius îi văzu pula noduroasă, curbată în sus. Carmen continua să-i țină pula în mînă dar nu o mai mîngîia, privea și ea cum bărbati-su se pregătea s-o ia pe Sorina.Capul Sorinei se clătina, cu ochii închiși, femeia doar suspina, apoi brusc Bogdan îi scoase chiloții și-și afundă un deget în sexul Sorinei, apoi două. Sorina gemu înăbușit și se lăsă pătrunsă. Apoi Marius văzu cum bărbatul își trece degetul mare prin crăpătura umedă a soției lui, îl scoase umed de secrețiile scurse deja și, după ce o linse mai apăsat,de la anus pînă la lindic, îi pătrunse fundul cu degetul, răsucindu-l cu blîndețe în gaura dintre fesele Sorinei. Geamătul Sorinei se transformă în țipăt, Sorina se răsuci, încercînd să-și scoată degetul din fund dar Bogdan o apăsă pe șolduri, afundîndu-și policele mai mult.Sorina se ridică în fund și șopti, încercînd să îndepărteze degetul care-i invada fundul.

-Nu, Bogdane, ce faci, ți-am spus că nu vreau acolo... oooh, de ce vrei să strici totul... lasă-mă, scoate-l, te rog...Ca răspuns, degetele celeilalte mîini îi părăsiră pizda și Bogdan o apăsă cu blîndețe dar hotărît pe piept, lungind-o iar pe canapea, fără să-și ridice fața dintre pulpele Sorinei. Îi lingea clitorisul, în timp ce degetul lui se răsucea în fundul Sorinei, care nu-și strînse coapsele dar protestă.

-Te-am rugat să nu... acolo nu... nu vreau să mă doară, Bogdane, te rog, nu mai încerca...Bogdan își ridică fața dintre pulpele ei desfăcute.

-Stai cuminte, că n-o să te doară mai mult decît acum, drăguțo... ai încredere în mine... ți-am făcut eu vreodată ceva care să nu-ți placă, spune drept?...Fundulețul tău nu-i altfel decît al celorlalte în care-am intrat și nu s-a plîns nici una că i-aș fi stricat găozelul... din contră, au mai vrut... Stai așa, ți-am spus! Strigă el și se ridică din genunchi, se culcă peste Sorina și-i acoperi buzele cu gura. Protestele ei fură înăbușite, un timp, apoi Bogdan întoarse capul spre spectatori și-i spuse nevestei, gîfîind.

-Ia adu-mi tu gelul ăla... mai repede, mișcă-te , femeie! Carmen se sculă și deschise un sertar al comodei, de unde scoase un tub. Văzîndu-l, Sorina începu iar să se zbată sub Bogdan, bîiguind printre suspine.

-Nuuu, Carmen, nu... spune-i că nu vreau asta... orice, știi bine dar nu vreau acolo... nu-l lăsa, te implor...Lui Marius i se păru ciudat că nevastă-sa nu apelează la el, nu-i spune lui să nu-l lase pe Bogdan, să-l dea jos de pe ea... În timp ce Carmen stoarse gelul, întinzîndu-l pe pula lui Bogdan, Marius privi între fesele Sorinei. Tot degetul bărbatului era în anusul Sorinei, iar Carmen masa cu gel perineul Sorinei, apoi Bogdan își trase lent degetul gros afară din fundul femeii și și-l înmuie în gel, în timp ce degetul fin al lui Carmen îi împingea gelul înăuntru, între bucile colegei ei, care, simțindu-l, țipă.

-Nuuu, nu vreau, lăsați-mă... dar palma lui Bogdan îi astupă gura și doar niște mormăieli disperate se auziră, cînd degetul lui Carmen fu înlocuit cu al lui Bogdan, care alunecă ușor între fesele femeii. Disperată, Sorina începu să-l lovească peste cap pe Bogdan, care-și ascunse fața între sînii femeii și-i porunci nevesti-sii.

-Ia, ține-o pe nebuna asta, să nu-mi scoată ochii, că parc-aș vrea s-o omor, nu s-o fut... rînji el și imediat Carmen îi întinse Sorinei brațele în sus, pe lîngă cap, pironindu-le de canapea. Aplecată deasupra Sorinei, gîfîia de efort, țîțele i se bălăngăneau aproape de fața Sorinei, care-și smucea capul, sub mîna grea a lui Bogdan.

Marius se apropie de pat, cu pula mai sculată ca oricînd. Degetul lui Bogdan intra și ieșea dintre fesele Sorinei, răsucindu-se iar gemetele femeii slăbeau în intensitate, pe măsură ce anusul i se obișnuia cu pătrunderea neobișnuită. Bogdan murmură.

-Haide, Sorinico, nu mai face gălăgie că vezi că nu te doare... nu așa tare cum te temeai tu... Fundulețul tău superb trebuie să fie al meu, așa cum te-am futut în guriță și în pizduță, îți aduci aminte?

Sorina mormăi ceva nedeslușit, sufocată de palma lui.Se zbătu iar dar Carmen îi ținea bine brațele deasupra capului iar șoldurile bărbatului o pironeau sub el, nici măcar nu-și putea strînge pulpele. Transpirase de efort, părul umed i se lipea de frunte și Marius era destul de aproape să-i miroasă aroma nădușelii.

-Hai că o să fie bine, dacă ești cumințică și nu-și încordezi fundul... uite-așa, continuă el culisîndu-și degetul în anusul Sorinei,lasă-ți poponețul moale și n-o să simți decît plăcere... dacă nu, n-o să fie bine și nu mai răspund de urmări, scumpete mică...

Marius urmări fascinat cum degetul ieși dintre bucile Sorinei, care oftă adînc. Mîma bărbatului își mai mîngîie de cîteva ori penisul strălucind de gel, apoi bărbatul își apucă hotărît membrul și Marius simți că-și ține respirația. Capul pulii lui Bogdan se propti în anusul uns al nevestei lui, care gemu prelung, cu gura astupată de palma lui Bogdan dar bărbatul continuă să-și apese pula , pînă cînd tot glandul dispăru între fesele femeii. Bogdan șopti, răgușit.

-Aaaașa, drăguțo, vezi că se poate... a intrat cum ți-a zis nenea... mai e puțin... dar asta nu păru s-o liniștească pe Sorina, care țipă mai tare, deși înăbușit. Carmen o apucă strîns de gît și Sorina amuți, în timp ce femeia care-o strîngea de gît o amenință.

-Dacă nu te potolești, o să ne-aduci vecinii pe cap, isterico... taci odată și lasă-l , că știe ce face, nu-i primul cur pe care-l lărgește, să fii tu sănătoasă...

Sorina tăcu, pentru moment, iar pula lui Bogdan își opri înaintarea, în timp ce sînii femeii se agitau, striviți de pieptul bărbatului. Bogdan o întrebă, în timp ce-i făcu semn lui Carmen să-și slăbească strînsoarea.

...



    Login