Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

A fost frumos
Autor : crissto - 2022-12-02
Citita de 8439 ori - Nota 5.31 (87 voturi)
Nici nu stiu cum sa incep aceasta poveste. As vrea sa mai dau de acest cuplu, dar au disparut. Dar incerc sa relatez cat mai exact intamplarile, schimband numele si unele detalii. Postasem pe un site la profilul meu, un anunt, ca imi doresc ceva special si unic de ziua mea. Sincer, nu imi puneam sperante prea mari in a se intampla ceva. Probabil multi dintre voi sunteti dezamagiti de calitatea proasta a mesajelor primite, multi doar cerand poze si neavand curajul de a trece dincolo de ecran si sa experimenteze.
Urma sa merg la o conferinta de 1 saptamana la Bucuresti si ma cazam la un hotel de lux in centru. Cu o zi inainte de plecare primesc un mesaj de la un profil. La descriere spuneau ca sunt tineri, neexperimentati si ca vor sa incerce ceva nou, vor sa fie dominati soft, poate si putin din relatii de tip cuckold. Mesajul, desi vroia sa fie direct si indraznet, m-a amuzat in acelasi timp. In mesaj imi spuneau ca le-a atras atentia anuntul meu, ca ar vrea sa fie cadoul meu, dar nu sunt din Bucuresti nici ei, ca de fapt stau la camin. Le-am propus sa discutam pe whatsapp, dar s-a preferat direct pe site. Am spus ca nu ma deranjeaza. Vorbeam cu ea, Mihaela. O intreb ce isi doreste. Ca ar vrea sa experiemnteze o fantezie. Ca ar vrea sa vina la barul unui hotel, impreuna cu prietenul ei, viitorul ei sot. Sa se intalneasca cu mine. Ei sa se aseze la o masa, eu sa indraznesc sa ma asez la masa lor, langa ea, si sa ii abordez intr-un mod obscen sau direct. Trecand peste toate detaliile corespondentei dintre noi, in seara urmatoare eram la barul hotelului. Imi verific aplicatia si gasesc un mesaj cu numarul de whatsapp. Ii dau mesaj Mihaelei care imi raspunde ca ei sunt in fata hotelului. Ii scriu ca eu sunt la bar. Sa intre.
Intra. Ii observ. Ea era foarte frumoasa. Avea in jur de 23 de ani. El era slabut, putin mai inalt ca ea, dar se vedea ca o iubeste mult. Se aseaza la o masa. Cand sunt intrebati daca vor sa comande ceva se uita incurcati unul la altul si spun ca nu, doar asteapta pe cineva. Cand sa spuna ceva chelnerul, eu ma apropi de masa lor:
- Buna! Pe mine ma asteapta. Este totul in regula. Adu te rog sticla de vin de la mine la masa asta si inca 2 pahare.
Ma asez langa ea pe scaun.
- Incantat sa te cunosc. Ea imi intinde mana. Era timida. Ii prind mana, o strang usor si ma apropi usor de obrazul ei.
Dupa cateva minute incepusem sa povestim despre ei. Imi raspundeau la intrebari involuntar. Erau asa simpatici amandoi. Din cand in cand imi puneam mana pe piciorul Mihaelei, indraznet, astfel incat sa vada si el gestul. Ea tresarea de fiecare data, iar el tacea incurcat. Dupa un timp le cer sa ma urmeze. Intram in lift. Ii priveam. Erau amandoi foarte incurcati si timizi.
Ajungem in camera. El se aseaza pe un fotoliu, iar ea sta stingher pe coltul patului. Iau intiativa si le spun:
- Mergeti la baie daca vreti sa faceti un dus si apoi va astept in camera, dar prefer sa fiti fara haine.
Pleaca la baie doar el. Se aude dusul. Ma ridic si ii ating ei parul. E draguta. Ma aplec si incep sa o sarut. Raspunde sarutului. Limbile noastre se ating. Ce buze dulci, ce sarut pasional poate sa ofere fata asta. Nu am realizat cum s-a intamplat, dar ea deja era fara haine pe ea, statea intinsa pe spate si simtea limba mea cum coboara usor pe sani, abdomen. Cand i-am atins clitorisul am auzit-o gemand. M-a prins de cap si a vrut sa ma ridice:
- Nu, nu e bine. Nimeni nu m-a lins vreodata desi am vrut asta. Zambesc si incep sa o sarut. Ii prind un san cu buzele. Sfarcul ei se intarise sub limba mea. Cobor usor cu limba. Ii sarut si ling buricul. Geme. Limba mea coboara usor spre pizda ei frageda si dulce. Geme si tresare. De data asta nu ma mai opreste. O sarut, o ling. Tremura si simt lichidul ei cum imi inunda gura. El intrase in camera. Era gol. Slabut, timid. Avea penisul destul de micut. Se freca de zor privindu-ne.
- Ce faci? Iti place? Il intreb. Nu raspunde nimic. Il prind de cap si il imping intre picioarele ei.
- Hai, treci si linge-o cum ai vazut la mine. Linge-o acum. Linge-o pana nu iti mai simti buzele. Linge-o pana simti cum tremura si iti inunda gura. Eu ma asez pe pat langa ea si o privesc. Mana mea se juca cu sfarcurile ei, cu buzele ei. Din cand in cand o sarutam. Ea era fericita si gemea. I-am ghidat si i-am asezat in 69. In timp ce el o lingea am trecut la spatele ei. Am sarutat-o usor pe fund, pe anus. Limba mea a coborat incet spre pizda ei dulce. O lingeam amandoi. Gemea din ce in ce mai tare. Ii simteam spasmele anusului si a pizdei sub atingerile limbilor noastre. M-am ridicat si fara sa ii spun mi-am potrivit pula intre labiile ei. Era asa stramta. Am impins incet. Am alunecat incet in pizda ei stramta. Am auzit-o gemand. A vrut sa se retraga dar am prins-o ferm de solduri si am tras-o spre mine. Atunci am impins brusc. Eram tot in ea. El a vrut sa se retraga de sub ea.
- Nu te retrage. Continua sa lingi. Ocupa-te de pizda ei si ai grija de pula mea sa nu iasa din ea. A vrut sa protesteze, dar ea, parca impinsa de o pornire s-a lasat cu toata greutatea pe fata lui, astfel incat pizda si coaiele mele sa se aseze pe fata lui. Nu se mai putea misca, asa ca a acceptat postura asta. Pula mea, desi nu este foarte lunga, fiind putin peste 16.5, este destul de groasa. Am inceput sa imping adanc in timp ce limba lui se juca pe clitorisul ei. Ea avea deja orgasm. Tremura si gemea incontrolabil. Am prins-o de par, am ridicat-o si o sarutam pe gat. I-am prins lobul urechii si o strangeam de sani cu mainile in timp ce pula mea era adanc infipta in ea. Simteam ca urmeaza sa explodez. Uitasem ca ma rugase, daca nu folosesc prezervativ, sa nu ejaculez in ea. Era asa sexy. Transpirase toata si era in extaz. Simteam cum ma strange parca de pula tragandu-ma adanc in ea. Nu am mai rezistat si am ejaculat. Am simtit ca si ea a fost lovita din nou de placere. Am stat infip...



    Login