Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

A doua reparatie(continuare de la "ofemeie care curge)
Autor : shaul1000 - 2008-11-03
Citita de 3675 ori - Nota 7.40 (5 voturi)
Nu dupa mult timp dela prima vizita" la blonda" noastra telefonul suna iar..
Sper ca stiti cine e! aud vocea cunoscuta in receptor… colegul tau e si el cu tine?
La auzul glasului cunoscut madularul meu a si inceput sa se ridice in pantaloni..
Desigur doamna ! cu ce va putem fii de folos?
La ce am auzit in telefon cred ca ar fi putut scula si un mort din mormint..
Am o prietena ..(aud glasul cunoscut) care are si ea nevoie un pic sa fie "reparata"..Puteti venii pina la mine?
Desigur doamna venim in 10 minute.. doar stiti ca noua ne place sa dam "asistentza urgenta"!
Drumul pina la blonda noastra cred ca l-am facut pur si simplu zburind…si mie si prietenului meu pula aproape ca ne rupea pantalonii de sculata ce era..
La sunetul soneriei blonda noastra a scos afara numai capul invitindu-ne sa intram si ce am vazut in dormitor aproape ca ne-a taiat rasuflarea: o tipa bruneta intinsa pe pat goala la fel ca si gazda ne asptepta jucindu-se cu un vibrator in pizda..
Veniti si sa facem prezentarile ca data trecuta ..am uitat
Ea e Maria si eu Dana.. !
Iar noi Sorin si Alex! spun eu luand mina lui Dana si ducind-o direct la umflatura pe care o facea pulile noastre in pantaloni. Si cu astea ai facut cunostintza Dana asa ca nu e nevoie sa tzii l-e mai recomand!
Acel zambet cunoscut a aparut pe buzele lui Dana ,, zambetul care ne anuntza pe mine si pe prietenul meu ce ne asteaapta nu peste mult timp.
Eu da.. dar ea nu..! si o arata pe prietena ei care statea intinsa pe pat si isi trecea limba senzuala peste buzele umede probabil de la sarutarile ce le schimbase cu Dana pina cind venisem noi.
Nevoind sa o lasam sa astepte mult timp fara sa-i facem prezentarile cu ce avem in pantaloni. ne-am aruncat de pe noi hainele de lucru cu care eram imbracati si ne-am apropiat de patul unde era intinsa bruneta,, Si ce era "intins" pe pat nu arata cu mult mai rau decit gazda noastra: o femeie cam de 35 de anisori.. cu niste ochi albastri ,,buze rosii senzuale ,,cu niste sani mari si grei pe care ii"impodobeau " o pereche de aureole de culoare maro cu niste sfircuri mari ca ciresele de iunie ce asteptau sa fie luate in gura supte si mincate..
Iar intre picioare .o pizda epilata cu grija care dadea sa se vada un pic din lindicul ei cu niste buze mari si carnoase "plina" cu un vibrator pe care Maria i-l baga si i-l scotea asteptind sa fie satisfacuta de ceva mai bun(PULA)….La vederea pulilor noastre sculate Maria si-a scot vibratorul din pizda umeda lasind sa se vada o gaura apetisanta si ne-a dat un sarut unde ne placea la amindoi cel mai mult:in gaura din capul pulii.
Nu cred ca voi mai avea nevoie de .el cind vad ce aveti voi acolo!am auzit-o spunind in timp ce ne lingea la amindoi capul pulii!Sper ca nu ma veti lasa sa astept mult pina cind veti incepe sa aveti grija de mine!
Nevoind sa o dezamageasca pe frumoasa Maria prietenul meu se lasa in genunchi si incepe sa linga pizda umeda a femeii,, in timp ce eu imi bag usor intre buzele ei pula mea déjà ajunsa la dimensiunea ei maxima..20 de cm .. vanoasa ..cu un cap ca o ciuperca si plina de sperma..Iar Maria parca stiind ce imi place deschide cu placere buzele si incepe sa ma suga.. incepe sa miste capul inainte si inapoi cautind sa bage cit mai mult din pula mea in gura ei.. Nu ia mult timp si gura experta a femeii reuseste sa bage in ea toti cei 20 de cm ai mei in timp ce prietenul meu continua sa-i linga pizda si sa se joace déjà cu un deget la intrarea anusului pregatindu-l si pe el pentru futaiul care va venii..
Mmm ,,,Ahhhhhh,,,,,, Daaaaaaaaaaa!ce bine imi esteeeeeee!Acusi imi vineeeeeeeee!
Intr-un fotoliu nu departe de noi trei Dana cu picioarele cracanate puse in rezematoarele de bratze parca ar fii fost la consultazia unui ginecolog isi baga in pizda ei pe care noi doi déjà o avusem.. vibratorul umed de la pizda prietenei ei.. Maria.
Ahhh daaaaaaaa.. futeti-o in pizda si in cur ca pe mine.. vreau sa o vad cum terminaaaaa! Vreau sa termin impreuna cu eaaaaaa!
Miscarile accelerate ale vibratorului in pizda lui Dana imi aratau mie si lui Alex ca mult timp nu va mai lua pina cind aceeasta isi va primi primul orgasm .Buzele lui Alex sugeau lindicul lui Maria in timp ce pula mea intra si iesea din gura ei dornica de sperma mea lipicioasa si groasa ca o smintina.Degetul lui Alex umed de la lichidul care ii curgea lui Maria din pizda intra si iesea déjà din curul acesteia facind-o sa geama de placere in asteptarea orgazmului!
Ahh Daaaaaaaa.. imi vineeeeee! Nu mai potttttttt.. imi dau drumul!!!!!futetzi-maaaaaa! Nu ma lasati!!!!!!!!
La imaginea lui Dana care se masturba in fatza noastra si in urma faptului ca gura lui Maria ma sugea ca o pompa..am simtzit si eu ca nu mai pot rezista,, Sperma mea fierbinte a inceput sa iasa in valuri din capul pulii..umplind gura brunetei care nu se mai satura sa inghita
Mmmmm Ahhh..Daaaaaaaaaa.. Imi place!
Miinile lui Maria imi masau coaiele sa ma faca sa scot cit mai multa sperma din ele..in timp ce gura ei ma sugea de parca sperma mea ar fii fost pentru ea ambrozie zeiasca..Cred ca in viatza mea nu am ejaculat asa de mult intr-o gura de femeie cum am ejaculat acum in gura lui Maria
Ahhhh suge..esti bunaaaaaaaaaaa!
Cu un geamat de placere mi-am bagat pula adinc in gura dornica de sperma in timp ce Alex continua sa o linga in pizda si sa se joace cu degetul in curul ei …
Cu parere de rau dar stiind ca spectacolul e doar la inceput mi-a scos pula din gura lui Maria asteptind cu curiozitate urmarea..
Acum ca tu ai "terminat" noi doua vom avea grija de prietenul tau am auzit-o pe Dana spunindu-mi rugindu-ma sa o schimb in fotoliul in care a stat pina acum ….
Ca un baiat cuminte am schimbat locurile intre noi iar Alex la rugamintea lui Dana s-a intins pe pat asteptind sa vada ce le trece prin cap la cele doua femei dormice de pula
Si ce a urmat aprope ca m-a lasat mut:Dana dornica sa simta in ea un pic din limba lui Alex i s-a asezat pe fatza obligindu-l sa o linga si pe ea un pic..iar Maria s-a urcat pe pula lui si a inceput sa-l calareasca …sus jos.sus jos…!Din locul unde eram asezat puteam vedea cu claritate cum pula lui Alex intra si iese din pizda lui Maria,,Limbile celor doua femei au inceput sa se joace intre ele iar miinile lor s-au dus ca trase de un magnet una la sfircurile celeilalte.. Inca putzin si Dana a inceput sa-i suga Mariei sfircurile intarite de la orgazmul primit de la mine..
Din locul care stateam puteam vedea cu claritate gaura curului lui Maria.. pregatit de degetul lui Alex pentru a fi si el "vizitat" de o pula cind va venii timpul:larg .deschis cu urme de saliva in jur.. umed in masura potrivita sa nu se opuna,
La vederea gaurii umede cu toate ca terminsem cu cateva momente inainte..pula a inceput iar sa prinda viatza..un inceput de erctzie mi se si vedea déjà intre picioare..iar eu dornic sa respect dorintza lui Dana(sa o fut in cur pe Maria cum am futut-o si pe ea)m-am sculat din fotoliul in care stateam si m-am apropiat de cei trei care erau inlantzuiti in actul sexual .Prietenul meu Alex ghicindu-mi intentzia de a o fute pe Maria in cur a tras-o spre el lasind deschisa pentru pula mea erecta gaura promitzatoare..Iar eu in timp ce Dana imi facea cu ochiul..stiind ce o asteapta pe scumpa ei prietena ,,nu am intirziat sa –mi potrivesc capul pulii in rozeta curului si sa incep...



    Login