Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

a doua oara cu sotia si un alt barbat
Autor : paulica29 - 2017-02-06
Citita de 18960 ori - Nota 7.08 (73 voturi)
Italianul
Stiu ca am ramas dator cu o continuare insa povestea pe care o sa o relatez azi, bate filmul.
Nu demult am primit un cadou surpriza. O excursie in Italia. Am asteptat cu nerabdare sa plecam intrucat nu vizitasem niciodata aceasta tara. Eu mai fusesem cu avionul insa sotia mea Diana nu, si avea teama de asta. Am convins-o ca o sa fie o experienta frumoasa si iata-ne ajunsi la destinatie.
Ar fi multe de povestit insa nu despre asta este vorba. Cum stiti din precedenta relatare reusisem sa-mi indeplinesc fantezia cu sexul in trei impreuna cu an alt barbat, iar daca acest lucru s-a petrecut in Romania de ce nu ar merge si in Italia.
Inainte de a pleca am mai purtat discutii cu sotia mea pe aceasta tema, insa primeam numai raspunsuri evazive” o sa vedem” sau ‚ „ ti-am zis sa nu faci un obicei din asta....”
De aceasta data planul era insa greu de pus in aplicare, intrucat timpul era destul de scurt iar bariera lingvistica imi era cel mai mare dusman. Dar sa vedeti ce face neprevazutul.... sau nu...
Ajungem in camera de hotel care nu era nici pe departe una de lux ”Hotel de 2 stele” insa era calda si primitoare. Am despachetat, si am baut un paharel de lichior din minibar. Aveam in plan insa din avion sa facem dragoste de cum ajungem, insa nu in mod traditional.
Vreau sa va povestesc ca am facut o adevarata pasiune pentru sexul sub dus. Noi, la bloc avem cada, iar aceasta este destul de mica lucru care nu ne permite sa facem baie in doi, dar mai ales sex. Sexul sub dus este unul fantastic. Eu de obicei golesc un tub de gel de dus pe corpul iubitei dupa care ma bucur de toate formele ei in adevarata lor splenoare. Senzatia pe care o simti in momentul in care mangai cu tot corpul tau, trupul inspumat al iubitei nu poate fi descrisa in cuvinte. Ea statea cu spatele la mine iar eu o mangaiam cu manile pe sani facand sfarcurile sa tresalte de placere. In acelas timp imi plimbam pula printre labii ei fara sa o penetrez. Usor am coborat mainile si am inceput sa mangai lindicul facandul tare ca piatra.
Pentru un incepator acesta este un lucru riscant, spun asta din experienta, fiinca poate duce la ejaculare fara sa ajungi inauntru.
O mangaiam cu pula, cand pe la pizda, cand printre buci moment in care am simtit ca inevitabilul se va produce. Din fericire m-am oprit la timp, desi pula mea varsase vreo doua lacrimi. Am facut o pauza de vreo doua minute timp in care ii priveam formele inspumate.
Dupa aceasta relaxare am hotarat sa trec la atac. Am intrat usor pe la spate. Aceasta pozitie este una care permite o penetrare foarte profunda si iti da voie sa folosesti mainile in cel mai frumos mod cu putinta. O mangaiam pe sani si pe solduri, iar ea coborase para de dus catre lindic.Cum v-am mai spus senzatia este un miropolanta. Sa simti pizda cu toate coturile si muschii ei pe toata lungimea pulii in timp ce jetul puternic al dusului iti mangaie coaiele e ceva de vis. Am rezistat cu greu sa nu ejaculez stiind ca urma sa asist la un orgasm fantastic al sotiei mele. Imaginea si sunetele intregeau privelistea. As vrea sa-i vad si chipul in acele momente insa nu am gasit cabina de dus cu oglinda. Picioarele au inceput sa-i tremure spasmatic. Orgasmul acesta este unul dublu,vaginal-clitoridian si aveam senzatia ca o sa cada in genuchi. In acel moment am ejaculat si eu atat de putenic incat am ametit. Ne-am sprijinit unul pe altul cu spatele pe cabina dusului incercand sa ne revenim pentru a ajunge in pat in siguranta. Dupa cateva minute, ne-am spalat de clabuc si am hotarat sa facem un mic somnic.
Ne-am culcat dezbracati fiindca in camera era forte cald.Televizorul murmura usor pe „National Geografic” cel mai bun canal pentru somn.
Nu stiu cat timp sa fi trecut, cand aud la usa o bataie usoara. Am ridicat usor capul, dar nu s-a mai auzit nimic. M-am culcat la loc, insa in scurt timp am auzit o cheie in usa.Credeam ca visez dar in cadrul camerei am vazut un barbat cu niste prosoape pe mana.
M-am ridicat speriat tragand cearceaful pe mine, fara sa imi dau seama ca in acest fel o dezvelisem pe Diana in totalitate. Tipul a ramas un pic blocat de priveliste, dupa care s-a retras usor catre hol moment in care murmura ceva gen scuze. I-am facut semn sa taca” limbajul semnelor functioneaza tot timpul”si am iesit infasurat in cearceaf sa vad ce vrea. Isi cerea scuze de deranj si ca el venise sa ne aduca prosoape nestiind ca este cineva in camera. I-am facut semn sa se calmeze.
Atunci am realizat ce poate face providenta.
M-am deplasat doi pasi catre camera sa vad ce face Diana, moment in care am simtit o respiratie pe umarul meu. Bineinteles ca nu din acelas motiv, tipul privea peste umarul meu aceeasi imagine. Diana dormea pe o parte cu fata la noi, lasand se se vada sculptura unei zeite din antichitate, goala, cu sfacurile usor intarite, cu picioarele frumoase si catifelate unul peste celalalt, si cu un zambet usor strengaresc in coltul gurii. Era imaginea unei femei fericite.
Nu am mai stat mult pe ganduri si l-am tras pe tip in baie. Am ramas surprins sa vad la lumina, ca era tipul de la receptie „simpaticut-ul” asa cum a afirmat doamna mea, brunet cu ochi verzi, despre care avusesem o mica discutie inainte de dus. Spun la lumina, fiindca in camera la noi era intuneric singura sursa de lumina fiind televizorul.
Limba gimnastica se pare ca functioneaza peste tot, mai ales in acest caz. I-am spus doar: „e bello?” si am primit raspuns afirmativ. Apoi am pus la cale un plan. I-am aratat, fiindca nu pot sa zic ca i-am spus, ca vom merge si vom intra in pat fiecare pe cate o parte, dar in acelas timp avand grija sa nu o trezim.
Eu trebuia sa o mangai usor pentru a o trezi, fara ca el sa faca ceva.
Ce urma sa se intample dupa am lasat la voia sortii.
L-am lasat pe tip sa se dezbrace, dupa care am venit amandoi in pat.
Eu eram in fata ei, iar el in spate. Nu ne vedeam reciproc, mai ales ca era intuneric. Am introdus usor mana intre coapse iubitei mele incepand sa-i masez lindicul, probabil ramas oarecum sensibil de la dus, usor cu degetul mare. Lumina televizorului ii cadea perfect pe fata Dianei, avand acces la toate grimasele ei.
Dupa un timp a inceput sa respire sacadat, insa asta nu imi dadea curaj. Avusesem mai multe tentative de a o masturba in somn crezand ca are un vis erotic, insa nu reuseam decat sa o trezesc, si sa ma maraie ca nu o las sa doarma.
De aceasta data lucrurile pareau sa fie altfel, fara sa va mai spun ca tipul deja destul de excitat, incepuse sa o mangaie pe solduri, si pe fese. Vedeam acest lucru prin miscarea cearceafului. La un moment dat m-am trezit cu mana lui peste mana mea completandu-mi miscarile de dute vino de la lindicul scumpei mele. Eram cu inima cat un purice sa nu se trezeasca si sa aiba o reactie ciudata, insa aceasta respira din ce in ce mai sacadat, iar ochii ii miscau des in orbite sub ploapele inchise. O priveam si vedeam imaginea ei cand se apropie de orgasm. Piciorul de deasupra incepuse sa tremure spasmatic. Respiratia sacadata a inceput sa se transforme in oftaturi, coapsele incepusera sa se incordeze, fundul facea o miscare de dute vino... pana cand a urmat oftatul final...
A deschis ochi m-a privit m-a sarutat, si a zis: „in sfarsit ai reusit tati”( stiind stradaniile mele in acest sens)”Multumesc” dupa care a intors capul catre amicul meu italian si a zis: „Multumesc si tie”
In acel moment am ramas masca.... Nu stiam ce sa zic... Eram perplex... Dupa vreo doua minute am intrebat” De unde ai stiut ????”
Mi-a raspuns ca s-a trezit din momentul in care a auzit bataia la usa, insa a lasat sa vada ce se intampla si pana unde voi merge. Era inca excitata si mai avusese deja o exerienta la fel ”la Caciulata” .O batusem destul de mult la cap cu ce voiam sa se intample in Italia si a zis sa-mi faca o surpriza. Asa surpriza ....mai rar.
Revenindu-mi din uimire, am zis zis continuam. Am aprins lumina, fiindca eu vreau sa ma bucur de priveliste, dupa care m-am...



    Login