Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Revelion 2023
Autor : Laura_hot - 2023-02-08
Citita de 12970 ori - Nota 5.89 (88 voturi)
Nu am mai scris de mult pe acest site de si am promis sa revin si cu alte aventuri picante pe care le-am trait. Efectiv nu am avut timp.
Dar astazi vreau sa va povestesc o aventura pe care am trait-o de revelion.
In toamna am cunoscut o tipa cu care in afara ca ne intalnim din cand in cand si facem sex am devenit si prietene bune. O cheama Catalina , are 18 ani, este o satena slim foarte draguta. La fel ca si mine este bisexuala. Facem o gamada de nebunii impreuna dar astea o sa vi le povestesc altadata.
De revelion stiind ca nu am nici un program m-a invitat sa merg cu ea si cu iubitul ei la un party cu gasca lor de prieteni si cativa colegi de la scoala. Este clasa a XII -a la un liceu din oras. Pe cativa din cei care participau ii cunosteam oarecum de la ea. Nu stie nimeni despre micile noastre aventuri doar o prietena buna de a ei.
- O sa vina si Alex..... ti-am zis ca e inebunit cum te-ar fute.... poae se leaga ceva, zise Cata razand.
- Poate.... e destul de dragut am zis eu zambind. Nu te-ar deranja ?
- Ei, nu.... doar si eu voi fi cu Cristi. Si in plus vin si altii ai de unde alege...
- Unde va fi party-ul ?
- La Vlad acasa...... parintii lui sunt plecati la munte de revelion. Are o casa super.
- Oki.... cred ca o sa vin.
- Sa te imbraci sexy si lejer, vreau sa ajung usor la pizda ta...... poate o sa am si eu parte de ea de revelion. Zise ea cu un glas excitat..
- Promit, am zis eu si am sarutat-o discret. Eram la masa intr-o cafenea.
Propunerea a fost cu doua zile inainte de revelion. Asa ca am acceptat inviatia.
M-am ibracat asa cum i-am pomis Catalinei, sexy si lejer, cu o rochita negra si fara lengerie intima. Ma excita sa umblu fara lenjerie.
Pe la ora 21 am luat un taxi si am mers la adresa pe care mi-a trimis-o. Eu am ajuns printre ultimii. Nu sunt multi invitati, doar 12 persoane 5 fete si 7 baieti. A fost foarte ok. Muzica buna, bautura, mancare... o gasca super..
Pe la 23:30 Cata imi face un semn discret sa o urmez.... Ies in hol si o vad in capatul celalalt al holului ca intra intr-o camera. O urmez si intru dupa ea. Imediat ce am intrat Cata inchide in urma mea usa cu cheia.
- Avem cateva minute libere, Cristi e prins in discutii cu baietii. Vreau sa fiu ultima care iti linge pizda anul acesta zise ea in soapta.
Apoi a aprins becul in camera. Nu era risc sa ne vada nimeni. Draperiile erau trase iar usa nu are geam.
- Dezbracate de tot imi porunci ea.
M-am supus si intai m-am descaltat iar apoi mi-am scos rochita . Am ramas complect goala.
- Waw, spuse ea excitata, asa da.... esti pregatita.
M-a impins pe pat, mi-a desfacut picioarele si a inceput sa imi mangaie pasarica complect epilata. Aveam labiile rosii si am inceput sa ma umezesc de excitare.
- M-a inebunesc labiile astea mari ale tale....
Sa asezat in venunchi intre picioarele mele mi-a introdus pe rand doua degete in vagin si apoi a inceput sa ma linga cu pofta.....totul a durat cateva minute apoi sa oprit brusc.
- Gata..... spuse ea zambind. Iti ajunge.... acum esti pregatita. I-am zis si lui Alex si lui Vlad ca iti place de ei si ca esti topita dupa pustani. Vor in seara asta sa ti-o traga amandoi...
Auzind-o pe Cata, excitarea mea in combinatie cu alcoolul si cu limbile primite a ajuns la maxim.
- Hai sa mergem ca in cateva minute e anul nou si incep artificiile. Cred ca ne cauta si ceilalti.
- Da... am raspuns eu cu vocea gatuita de excitare si emotie.
M-am imbracat rapid si am mers la ceilalti.
Dupa sampanie si artificii ma invitat la dans un baiat, Bogdan, foarte hot si el. Am dansat un blues si i-am simtit mana la mine pe fund. Am inteles din privirile lui ce isi dorea si el de la mine. Incepea sa imi placa tot mai tare la acest party. Eu eram aproape de aceeasi varsta cu mamele lor. Iar ei vroiau toti sa mi-o traga. Ma face sa ma simt tanara si frumoasa. Este o senzatie foarte misto.
Am baut niste vin apoi am dansat si cu Alex si cu Vlad .... si cu altii .
Apoi mi-a adus cred ca Vlad un pahar cu wisky sa beau cu el, era deja trecut de ora trei dimineata, m-a intrebat daca nu vreau sa imi arate casa. Am acceptat de ce nu..... de fapt eram destul de ametita de la alcool si excitata nu mai zic... Am aterizat iar in camera unde am fost mai devreme cu Catalina. Am aflat cu aceasta ocazie ca este camera parintiilor lui. M-am asezat iar pe marginea patului iar Vlad sa asezat linga mine si fara prea multe vorbe a inceput sa ma sarute. Imediat i-am simtit mana la mine intre picioare.
- Waw, e exact cum a zis Catalina ca nu ai chilotei.... super tare. M-am gandit la pizda ta toata seara.
- M-a bucur... am raspuns. Si mi-am dat jos rochita ramanand pentru a doua oara complect goala in acea seara si in acea camera.
Si iar am avut parte ...



    Login