Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciata Insulele Capul Verde 2. / Blonda, cu sanii revarsati
Autor : casiana - 2013-07-07
Citita de 6714 ori - Nota 8.38 (53 voturi)
Insulele Capul Verde 2. / Blonda, cu sanii revarsati

Insulele Capul Verde au fost descoperite si colonizate de portughezi in secolul al 15-lea, devenind treptat o locatie importanta pentru comertul cu sclavi, datorita pozitiei lor. De-a lungul timpului, insulele au fost atacate de pirati, iar in secolul al 19-lea au trecut printr-o grava criza economica. Abia in anul 1975 Insulele Capul Verde si-au castigat independenta...

Cesaria Evora, cea careia prietenii ii spun cu afectiune Cize, s-a nascut la 27 august 1941, la Mindelo, orasel comercial din Sao Vicente, una dintre insulele Capului Verde. Si-a consumat primii ani de viata intr-o "demna mizerie". Tatal, violonist talentat dar lipsit de noroc, moare cand Cize avea sapte ani, astfel incat fetita ajunge la orfelinat. Talentul, unul imens, este singura mostenire pe care tatal sau i-a lasat-o, dar ar fi nedrept sa nu pomenim si de contributia adusa de varul tatalui sau, Francisco Da Cruz, cunoscut sub pseudonimul B. Leza, un mare poet si cel mai mare compozitor de mornas din insule. Cesaria Evora invata sa cante la orfelinat, insa cel care ii dezvaluie tainele interpretarii traditionalelor coladeras si mornas va fi Eduardo, un marinar de care s-a indragostit nebuneste cand avea 16 ani...

Blonda, cu sanii revarsati, a fost condusa de africanul vanjos spre o pestera iluminata.
-Aceasta pestera ne va conduce spre o alta grota, ii explica fetei, apoi spre o insula deosebita. Luand faclia de la intrare, pasi inainte iar fata in urma lui. Ea presimtea ca i se va deschide abisul frumusetilor necunoscute. In pestera au dat de o grota, unde si-au continuat drumul inotand prin raul subteran, la inceput la suprafata, apoi sub apa, depasind niste stanci suspendate. Tot drumul cu misteriosul african i se parea atat de infricosator, incat, nu scotea niciun cuvant dar nici nu-si putea stapani curiozitatea de a descoperi alte lumi decat cele cunoscute. Raul subteran i-a dus la o insula micuta, plina de verdeata. Fermecata, s-a oprit in fata unei cascade, unica in experienta sa vizuala. Apa cadea de pe stanci foarte inalte si acoperite de niste muschi, care se atarnau din inaltime, acoperind corpul stancilor ca un covor verde, peste care se prelingea apa in suvoaie. Parca era un copac urias, cu o coroana verde, peste care curgea apa curata in continuu.
-Hai sa ne scaldam sub cascada, a invitat-o barbatul, luand-o de mana prietenos si in acelasi timp, multumit de impresia provocata. Stia ca locul e de senzatie iar timpul lor, din pacate, finit, tocmai de aceea cucerirea trebuia sa fie densa, gandea el. Au escaladat cateva stanci apoi s-au strecurat sub cascada, care ii biciuia cu apa cand indrazneau sa scoata capul, piciorul sau bratele. Era o minunatie sa te pierzi privind o cascada, sub care, timpul tesuse o perdea atat de verde si neverosimila. La inceput i se parea rece apa apoi doar racoroasa si incepea sa-si umezeasca trupul in acest joc luminos al apei si al muschilor nascuti in simbioza cu apa.
Africanul nu-si mai putea lua ochii de pe sanii ei, deveniti transparenti sub maieul ud si atat de apetisanti, incat simtea a doua oara ca nu poate rezista acestei frumuseti. A luat-o in brate, sarutand-o la inceput tandru apoi tot mai pasionat, acaparand cupa sanilor in causul palmelor ca un trofeu ivit in peisajul exotic. Isi plimba degetele prin sanii ei imbelsugati de la un capat la altul, atingand buburuza din varf, care la acest contact, se strangea intr-un sambure plin de dorinte.
-As vrea sa repeti aici... dansul tau de cuceritor african! ... dar acum... doar pentru mine, il ruga fata in engleza, - limba, care are puterea sa apropie oamenii prin muzicalitate si duiosie vocala.
-Ok! - zambi barbatul entuziasmat si incepuse ritualul coregrafic in jurul fetei-sanziene, batand in acelasi timp ritmul muzical pe coapse, apoi pe piept sau pe brate. Sanziana, incantata de cantecul si dansul cocosului, si-a strecurat degetele la fesele lui si a dezlegat a doua oara cele doua snururi de la slip, ascunzand insula fagaduintei, cu copacul fermecat chiar in mijloc. Africanul, de aceasta data la dorinta ei, si-a luat barosul in mana si il balangana, inaltandu-l in ritmul muzicii, cu multa simtire si abilitate, inconjurand-o pe ea in continuare, in timp ce fata aplauda extaziata, sarind marunt pe loc, de placere. O pasiona sa urmareasca toate etapele devenirii penisului dintr-un ciocan pana la baros. Pentru ea, aceasta insemna preluarea puterii si a initiativei. O dominare mai mult decat consimtita de o partenera. Lumea e mare, exact atata cat e de raspandita dorinta sexuala! Limbajul corporal este limbajul universal, care se poate strecura atat de subtil intre un african si o europeanca.
Blonda, prabusindu-se in fata acestei forte, si-a deschis gura de mirare si de a o primi... toata era ca de ciocolata: dulceata, culoarea, taria barosului, dar si efectele produse ca prin hormonul placerii. Africanul ramase surprins pentru libertinismul european, savurase cateva clipe aceasta impartasire neconditionata, dupa care a condus-o pe Sanziana pe covorul de muschi, camuflat de cascada. Culcand-o cu multa dragoste si eliberand-o de hainele de prisos, se asezase in genunchi pe o parte si pe alta a trupului ei, luandu-si inca o data barosul in mana, plimbandu-l de aceasta data prin buzele trandafirii din valea marii promisiuni.
Sanziana gemea din partea europenilor. Barbatul, din partea africanilor. Si atat de bine curgea aceasta impreunare incat nu mai inceteau sa iasa si sa intre din nou si din nou pe poarta promisiunilor carnale, unindu-se pana la urma in interferenta intercontinentala.
Bineinteles ca si-au promis prin intermediul facebook-ului o noua intalnire. De data aceasta in Europa, plina de enigme si ea. Misterele traiesc doar pentru ele dar in clipa descoperirii lor capata sensuri si frumuseti pentru descoperitori de prima mana sau... de-a doua... sau a cata mana a fi...



Insulele Capul Verde 3./ Cascada


Fata “furata” din cerc de catre al doilea dansator, a fost o americanca temperamentala.
- Dupa cate vad, ai picioare lungi si bine formate, iar tonusul corpului tau tradeaza o viata sportiva. Ma insel sau am dreptate?
-Sunt handbalista in State.
-Aaa! Deci bine m-am orientat! Si eu fac sport si ador sportivele binefacute.
-Multumesc ca m-ai ales intre primele. Am si eu orgoliul meu.
-Daca esti profesionista in sport, te provoc la un duel! Cine castiga, are dreptul sa formuleze o doleanta, pe care celalalt trebuie s-o indeplineasca.
-Ok. Sunt de acord. In ce consta proba?
-Fiecare trage de zece ori la poarta. Cine cumuleaza mai multe puncte acela castiga!
-Buun. Cine incepe?
-Alternativ. O data eu. O data tu. Ai prioritate, fiind fata!
-Atunci, lasa-ma prima data sa ma incalzesc. Fara asa ceva nu incep niciun meci sau antrenament.
Americanca, retragandu-se in fata portii, intr-un sort alb si scurt, cu un maieu galben, extrem de scurt si cu o bentita rosie in cap, a inceput incalzirea. Ea isi intindea ambele brate spre stanga, in timp ce maieul se ridicase, lasand vizibila jumatate din sanii ei rotunzi ca doua portocale. Aceeasi flexiune exercitata spre dreapta ii dezvelise sfarcurile adormite, inlantuindu-i atentia africanului, care, de altfel, nu incerca nicio miscare de incalzire in plus.
Urma apoi asezarea pe nisip cu picioarele indepartate si atingerea talpilor cu degetele de la mana opusa. La faza aceasta din nou se intrezarira sanii pufosi, cu...



    Login