Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciata Vacanta fierbinte
Autor : PETROS0304 - 2023-07-05
Citita de 12994 ori - Nota 8.60 (126 voturi)

Vacanța a început cum nu se poate mai bine. Am ajuns dimineața pe litoral, și camera pe care am rezervat-o era libera, așa că am putut sa ne cazam imediat. Am despachetat repede, am făcut un duș, mi-am pus costumul de baie și eram gata de plaja. Mihai era obosit după drumul lung la volan și a dorit sa doarmă un pic.
- Mergi tu Gabi, eu sunt obosit, am sa dorm o ora și vin și eu.
- Ok. Odihnește-te și vino. Sau poți dormi pe plajă, dacă vrei.
- Am sa dorm o oră. Mergi și bronzeaza-te.
Vila era poziționată la întrarea în Eforie Sud, iar plaja era la 1 minut. Era într-o zona liniștită, departe de aglomerația stațiunilor. Era ceea ce ne doream după atâta muncă. Copiii sunt în tabăra, noi ne vom relaxa 6 zile la mare.
- Bine. Te aștept la plajă.
Mi-am pus repede un prosop mare pentru plaja, unul mai mic, cremele de protecție, și o carticica din care sa citesc. Am ieșit și m-am îndreptat spre mare. Zgomotul valurilor se auzea de la vila. Ca să ajungi la plajă trebuia sa cobori un pic. Îmi plăcea marea. Îmi plăcea sa stau la soare. Sunt o femeie de 48 de ani, cu 2 copii mari, grăsuța, dar nu îmi făceam un complex din asta. Mihai ma iubea așa cum eram. Iar eu îl iubeam la fel ca în prima zi. Suntem căsătoriți de 26 de ani și a fost unicul bărbat din viața mea.Plaja era ascunsa de malul înalt. Am coborât mi-am ales un loc mai ferit sa pot citi în voie, iar dacă as fi dorit un pic de umbră la amiază malul de pământ mi-ar oferi-o.
Am așezat prosopul, mi-am dat jos rochița de plajă, și m-am așezat. Am scos loțiunea de plajă și am început să mă dau.
- Buna dimineața. Dacă vreți va pot ajuta eu.
Vocea era a unui domn la vreo 40 de ani. Era la vreo 10 metri de mine. Era insotit de o doamna, soția lui, cred, uitându-mă la mâna și văzând verighetele. Domnul se ridicase în picioare și venea încet spre mine. Nici nu am apucat sa răspund. Ma uitam împietrita la pula acestuia care se mișca dintr-o parte în alta în timp ce se apropia de mine. Avea o pula groasă, neagra, cu un preput lung, iar coaiele erau imense. Mă uitam fascinată și fermecată.
Mihai este un soț pervers.Avem fantezii împreună. Știe să țină flacăra relației noastre aprinsă. De câțiva ani mă provoacă spunându-mi ca ar dori sa ma vadă cum sug pula altui bărbat. La început nici nu concepeam asa ceva, dar Mihai a cumpărat un dildo, și a devenit jucăria noastră preferată. Ne uităm des la filme cu soții futute de alții, și da, recunosc, mi-ar place să sug o pula străină, mi-ar place sa fiu pătrunsă de un străin și să-i sug pula lui Mihai. Îmi place să-l sug și în pizda sa am dildo-ul. E o senzație superba. Îmi placa se fiu pătrunsă de dildo și Mihai sa ma lingă. Dar cum ar fi cu o pula adevărată? Mihai îmi spune ca sunt bună la supt. E drept că nu îmi place sa înghit și Mihai și-ar dori acest lucru. Am încercat, chiar am înghițit de câteva ori, dar nu e ceva care să-mi placă. Mihai ma încurajează mereu, chiar ma sărută când am gura plina de spermă. Îmi arată că mă iubește și nu i se face greață de mine, dar încerc tot timpul să-l fac să termine în mine, ca să scap de "povară". Da. Mihai e un pervers, dar cred ca dacă nu am avea fantezii, relația noastră s-ar fi răcit cu siguranță. Nu cred ca aș avea curajul sa sug o pula străină deși îmi doresc mult. Mihai m-a făcut sa îmi doresc mai mult. Până la urmă e doar sex. Nu ar schimba cu nimic sentimentele mele față de Mihai.
- Bună dimineața. Eu sunt George, iar pe prosop e soția mea Carmen.
- Bună dimineața. Eu sunt Gabi.
Stătea în fața mea cu pula aia imensa. Eu eram pe prosop așezată, așa că pula lui era chiar în dreptul feței mele. Admiram coaiele imense, pula, care cred ca avea 15 cm în stare flască, și la prepuțul care îi acoperea capul pulii. Mihai are coaiele mici, și nu are prepuț. Doamne, Mihai. Cum mi-ai stârnit dorințe care nu le cunoșteam. La noi în familie sexul era tabu. M-am căsătorit virgina, iar Mihai a fost singurul bărbat din viața mea. Și acum..... Mă gândesc ce mult mi-ar plăcea să-l sug pe bărbatul din fața mea. Pula lui mă atrăgea ca un magnet. Doamne. Am să-l sărut, am să-l ling, am să-l gust, am să-i dezgolesc capul pulii cu buzele mele, am să-l las să-și dea drumul în gura mea, am sa înghit tot, și am să-l rog pe Mihai sa mă sărute, să mă iubească, să guste și el din pula asta imensa. Și asa ma tot întreba ce gust are alta pula. Acum am să-l las sa guste de pe buzele mele, din limba mea....
- Bună dimineața. Eu sunt Carmen.
Gândurile mele o luaseră razna. Am fost smulsa din starea de excitanție ce a pus stăpânire pe mine, de Carmen, soția lui George.
Carmen era și ea goală. Avea pizda rasă și niște sâni imenși. Era puțin mai grasă ca mine. A întins mâna și am făcut cunoștință.
- Bună. Eu sunt Gabi.
- Da ești singurica? A întrebat Carmen.
- Nu. Sunt cu Mihai, soțul meu, dar el a rămas la vilă să se odihnească. A condus toată noaptea.
Am început sa o analizez mai bine. Buzele pizdei erau ieșite mult în afara, semn ca a avut parte de ceva aventuri, sau poate de la naștere. Pizda mea e aproape neinceputa. Am 2 cezariene, iar pula soțului meu nu a făcut ravagii pe unde a intrat. Poate dacă domnul ar binevoi sa mă fută l-aș lăsa să mă lărgească un pic. Problema e ca Mihai vrea doar să mă vadă cum sug pula altuia, mie mi-ar place și sa ma fută unul. Dacă tot îl sug ce mare problemă ar fi dacă m-ar fute. Aici trebuie să-l educ eu pe Mihai.
- De ce nu vii lângă noi, a zis Carmen. Mai vorbim, trece altfel timpul.
Uau. Asa as putea admira pula lui George mai mult timp. Oare Mihai m-ar lăsa să-l sug? Oare Carmen s-ar supăra dacă aș suge pula soțului ei? Mi-am strâns prosopul repede și am plecat împreună.
- De ce nu te dezbraci? Aici dacă te uiți în jur nu vezi pe nimeni în costum de baie. E o plaja ferita unde vin nudiști.
M-am uitat în jur mai cu atenție, erau câteva cupluri și câțiva bărbați singuri. Toți fără costum de baie. Doamne, oare cum de nu am fost mai atentă? Nu ca m-ar fi deranjat privitul câtorva pule străine. Chiar îmi doream asa ceva.
- Intru un pic în apă să mă răcoresc și poate renunț și eu la haine, am zis pornind încet spre mare. Mergeam încet privind la pulile celor ce stăteau la soare. Erau de toate mărimile, și mai mici, și mai mari, mai groase, cu și fără prepuț, cu coaie mari, cu coaie mai mici. Nici nu am visat să am parte de așa deliciu vizual. Atâtea pule în jurul meu. Doamne ce aș suge o pula acum! Eram udă toată. De fapt de asta am vrut să întru în apă, să mă răcoresc la pizda. Aveam nevoie. Gândurile mele o luau razna. Of Mihai. De ce m-ai făcut sa îmi doresc asta? Era atât de bine cu dildo în pizda și pula lui în gură.... Dar vreau acum o pula adevărată. Doamne ce de pule! Și Doamne, ce aș suge una, două, trei..... Pe toate le-aș suge. Pe toți aș vrea să-i gust. Oare e diferit gustul pulii? De asta mă întreba Mihai ce gust are altă pula? Sperma e diferita? A lui Mihai e dulce. Doamne cât aș vrea să încerc!
Apa rece m-a adus cu picioarele pe pământ. Am stat câteva minute în apa uitându-mă la cei de pe mal. Am numărat 11 bărbați și 7 femei. Soțiile lor cred, că stăteau câte doi. Câțiva bărbați se uitau curioși la mine. Nu înțelegeau de ce sunt cu costum de baie pe mine, într-un loc ca acesta. Cred ca fără costum aș fi atras mai puține priviri. Nu am un corp de invidiat. Sunt grăsuța, am 48 de ani, sânii sunt mari, un pic lăsați, pizda e faina tare. Am mai văzut pizde la viața mea și pot sa zic e superbă. E roz, cu labiile mici, zici ca sunt fata mare. Mihai are o pula de vreo 18 cm dar e supțirică și nu pot să zic că a lăsat urme grave pe unde a intrat. Cel mai ok e când facem sex anal, că intra ușor și nu ma doare.
Am ieșit din apă și am plecat spre prosop. Ma uitam la pulile celor de pe mal cu o curiozitate bolnava. Le doream.
M-am șters și m-am asezat pe prosop.
- Bună dimineața. A zis Mihai coborând și el la plajă. Se uita mirat în jur. Am nimerit bine? Eu sunt Mihai, soțul doamnei, a zis întinzând mâna spre bărbat.
- George sunt iar doamna este Carmen, soția mea.
- Nu am reușit să dorm, așa că am zis sa cobor la plajă, poate ațipesc aici, dar cred ca am sa renunț la somn, e păcat să scap din ochi așa peisaj, a zis Mihai râzând și renunțând la haine. Carmen se uita amuzantă la pula lui Mihai.
- Frumoasă pula ai domnule, să o bronzezi frumos, a zis Carmen râzând și ea.
- Lasă că nici a lui George nu e de colo, am zis eu, făcându-i cu ochiul lui Mihai. Am renunțat și eu la haine. Eram rasă și eu la pizda, dar am lăsat un triunghi de par pentru plăcerea lui Mihai. Buzele erau rase frumos, îmi plăcea să-mi dea limbi în pizda și parul cred ca l-ar fi încurcat. Am văzut o privire admirativă la George. Știam ca o sa îi placă ce vede. Am depărtat un pic picioarele să vadă mai bine.
- Mamă, ce pizda faina are nevastă-ta! A zis George admirativ.
- Pizda e frumoasă oricum ar fi, a zis Mihai uitându-se și el mai atent la pizda lui Carmen. Intri în apă, m-a întrebat Mihai.
- Abia am ieșit. Dar vin cu tine dacă vrei.
- Hai împreună, a zis, luându-mă de mână.
Am trecut iar printre toate pulile expuse la soare. Cu coada ochiului îl urmăream pe Mihai. Se uita și el la pizdele frumos rase.
- Cine ar fi crezut că avem noroc de așa plajă! A zis Mihai uitându-se la mine. Nu te deranjează cred, ceea ce vezi.
- Doamne, cum să crezi așa ceva. Poate acum câțiva ani, da, m-ar fi deranjat, acum însă îmi doresc mai mult. Mi-ar place să le sug, as vrea sa le gust, apoi să-ți spun ce gust are, sau sa ma săruți, sa simți tu.
- Și..... De ce nu îndrăznești? Ai văzut ce pulete are George. Nu ți-ar place sa o sugi?
Nu știam ce să-i răspund. Îmi era frică să nu îmi reproșeze după. Nu îndrăzneam să-i spun că "da. Aș vrea să-i sug pula, aș vrea să-i ling coaiele, să-i dezvelesc capul pulii cu buzele mele, să-l las să mă fută în gură și să-și dea drumul în gura mea, da vreau."
Dar tu Mihai, tu ce-ți dorești? Chiar vrei asta. Nu o să-ți pară rău după?
- Nu. Mihai, o să-mi reproșezi și nu vreau asta. Eu nu vreau alta pula. Îmi place pula ta. Sa rămânem la o simplă fantezie.
- Sigur. Dacă tu nu vrei, rămâne doar o fantezie.
Of. Ce mi-e ciudă pe el. De ce nu insistă mai mult? Normal ca vreau să-l sug, aș suge tot ce e pe plajă. De ce nu ma obligă cumva? Să pară ca o fac de dragul lui, nu că îmi doresc eu.
-Scuze dacă am adus vorba. Ma gândeam ca ar fi fost o ocazie unică să simți gustul unei puli străine. Nu cred ca s-ar supăra Carmen. Pare un cuplu dezinhibat, și la ce pizda are doamna, cred ca are ceva experientă. Voiam să zic că dacă îți dorești poate acum ai ocazia.
Am tăcut. Voiam cu adevărat să sug pula aceea groasă, să-i golesc coaiele de spermă, să-l las să-mi umple gura iar eu să înghit totul, pana la ultima picătură. Dar cum să fac să ajung să sărut coaiele acelea imense fără să par o curvă?
Ne-am întors la noii noștri prieteni. Carmen era întoarsă cu spatele la noi, aplecată pe abdomenul lui George. Oau! Întins pe spate, George gemea ușor. Eram așezați într-un loc ferit, așa că nu prea avea cine să-i vadă. Carmen îi lingea coaiele în timp ce cu o mână freca pula dezvelind un cap de un roșu închis. Am constatat ca pula lui George nu e chiar așa de mare cum am crezut, era chiar mai mică ca a lui Mihai, doar ca mai groasă.
- Hei, v-ați întors? A zis Carmen luând în gură pula soțului ei.
- Scuze, a zis Mihai, privind fascinat la Carmen și la ocupația ei din acel moment, poate ar trebui să ne întoarcem în apă.
- Nu mă deranjează sa participați la spectacol, și oricum am văzut cum se uita Gabi la pula lui George. Ia zi Mihai, îi dai voie să guste din pula asta superbă? Promit să ți-o sug și eu cum pot mai bine.
Mă uitam amețită de o excitație cum nu am mai trăit-o. Da, Mihai, zii ca ești de acord, gândeam, dar am zis...
- Nu pot să fac asta. Mihai a fost și este singurul bărbat din viața mea.
- Lasă dragă, vino un pic mai aproape de pula asta, nu mai fi asa timidă. Crezi că nu am văzut cum te uitai la pula lui George. Suntem femei, ce naiba, nu poți să negi ca ți-o dorești.
Mihai mă ținea încă de mână, și m-a tras spre George. M-a prins ușor de umeri, apăsând-mă și obligandu-mă să mă așez în genunchi, lângă George. Carmen continua să frece pula uitându-se în ochii mei. Mâna lui Mihai m-a prins de ceafă și ma împins mai tare. Asta așteptam. Voiam să o sug dar voiam sa pară că vrea soțul meu, voiam să creadă că o fac pentru el și nu că mi-o doresc eu atât de mult. Încet mâna lui Mihai mă apleca. Fața mi s-a lipit de coaiele lui George, pula lui mi s-a lipit de obraz și m-a lovit de frunte. Mihai îmi apasă capul mișcând mâna, astfel că fața mea se mișca masând-ui coaiele și pula cu buzele mele, cu nasul meu, cu ochii mei, cu obrazul meu. Mirosul pulii mi-a umplut nările. Un miros străin, plăcut, excitant, provocator. Încă nu aveam curajul să deschid gura, deși asta aș fi vrut. Atunci Mihai, cu mâna cealaltă, a prins pula lui George, apăsând-mă pe ceafă, mi-a pus-o pe buze.
- Hai Gabi, deschide gurița asta și arătai lui George ce bine știi să sugi, Mi-a zis Mihai, frecând-i pula lui George de buzele mele.
Nu mai putea să-mi reproșeze nimic. Am deschis gura, iar Mihai mi-a introdus-o ușor.
- Așa Gabi, știu ca ți-o doreai de mult.
Carmen zâmbea. Am luat pula în mână și am început să-l frec ușor. George gemea incet. Am început să îl ling pe coaie, ușor, descoperind senzații, gusturi, sentimente noi. Avea un prepuț lung așa că atunci când lăsăm pula din mână capul se acoperea. Dar era ceva nou. Mi-am deschis buzele și am cuprins capul pulii într-o sărutare pătimașă. L-am lăsat să mă pătrundă simțind cum capul pulii se dezveleste în gura mea. Mihai se uita la mine, având o erecție puternică. Cred că îl excită maxim ceea ce vede. Carmen s-a apropiat de el și a început să-l sugă. Mihai s-a lăsat pe spate dar nu mă scapa din ochi. În mai puțin de un minut Mihai ejaculă în gura lui Carmen. Se vedea că se pricepe. A continuat să-l sugă până la ultima picătură. Apoi s-a dus la George sărutând-ul cu foc. George m-a prins de cap, apăsând și bagandu-mi pula pana în gât. Grosimea mă îneca. Mihai are pula mai subțire și m-am învățat cu ea. Pula lui George era groasă și mi-era mai greu să-l las sa mă fută în gură. Dar nu voiam să-l fac de râs pe Mihai. Voiam să vadă George cât de bună eram la supt., să-l fac mândru pe soțul meu, așa că am suportat, lăsând pula să mă pătrundă adânc. O simțeam cum se belește în gura mea. Era o senzație nouă, și mă bucuram de ea.
- Gabi, să-l lași să ejaculeze în gura ta. Știu ca nu prea îți place, dar te rog să-l faci sa nu te uite niciodată.
Prostul. Normal că îl lăsam, mai ales când am văzut cât de bună a fost Carmen. Primul jet de spermă m-a lovit în gât și l-am înghițit fără să îi simt gustul, de celelalte m-am bucurat ca un copil. Mihai se uita la mine cum îi frecam pula și lingeam fiecare picătură de spermă. Avea un gust diferit, de gutui. Acum pot să îi spun ce gust are altă pulă, ce gust are alt bărbat. Câteva picături de spermă s-au prelins pe coaie. Cuminte le-am lins sărutând pula, sărutând coaiele acelea imense, pe care buzele mele le-au golit. Continuam sa sug pula, parcă nedorind să o las din gură. Dacă aș fi știut ce fain e, aș fi acceptat mai demult sa fac asta.
- Cum a fost, a zis Carmen, sărutând-ul pe George.
- A fost ceva nou. Ceva ce ne doream dar nu am avut curajul să o facem, am zis.
Mihai se uita la mine. Oare ce gândea?
- Mihai, e totul ok? Am zis gândindu-mă dacă nu am exagerat înghițind totul. Mai vrei sa știi ce gust are altă pulă? Acum pot să-ți zic, sau mai bine guști tu singur, am zis și l-am sărutat, introducandu-i adânc limba în gură. Gustul pulii lui George și gustul spermei lui încă îl aveam în gură. Mihai nu a protestat. Ne-am sărutat și ne-am îmbrățișat. George și Carmen s-au ridicat și au plecat spre mare.
- Cum a fost, a zis George, privindu-mă curios.
- A fost bine. A fost super. A fost ceva nou. Dar pe tine nu te deranjează ca un străin s-a folosit de gura mea?
- Nu. E ok.
- Atunci, Mihai, ai să mă mai lași să gust și altele? Promit că o să înghit totul.
Din păcate George și Carmen au plecat în acea după-amiază. A fost ultima lor zi de concediu. Nici măcar nu știm de unde sunt, și nu am luat nici un număr de telefon. Mi-aș fi dorit să-l mai sug pe George. Mi-a plăcut mult pula lui.
Urcam și noi panta care ducea spre cabana. Am făcut un duș și am dormit o ora. Mihai sforăia încet lângă mine. Dormeam goi, iar pula lui era în erecție. Oare ce visa. Se gândea la ceea ce se întâmplase peste zi. Îl excitase ceea ce a văzut. I-a plăcut cum l-am supt pe George, cum i-am curățat pula de fiecare picătură de spermă. Nu a părut deranjat de faptul că l-am sărutat având încă gura plină de gustul lui George. De fapt am văzut că și Carmen l-a sărutat pe soțul ei având încă în gură sperma lui Mihai. Poate și ei erau curioși să vadă cum e cu altă pula. Poate au făcut-o și ei prima dată, dar sunt mai îndrăzneți. Aș fi vrut să-l sug pe Mihai, dar nu voiam să-l trezesc. Și apoi pula lui o puteam avea oricând. Aș fi supt alta. Aș vrea să o simt și în mine. E diferită senzația dacă ar întra în mine un alt bărbat?
Din păcate, deși am fost înconjurată de zeci de pule la plajă, nu am mai avut ocazia de a găsi pe cineva ca George și Carmen. Cele 6 zile au trecut ca un vis. Noaptea făceam dragoste aprinsă cu Mihai. Vorbeam despre ceea ce s-a întâmplat pe plajă, ne povesteam ceea ce am simțit și asta ne făcea sa ne simțim ca la început, când ne descopeream. Peste 3 zile ar trebui sa mergem la Bușteni sa luam copiii acasă. Am hotărât sa rezervam o cameră la o cabana mai izolata, 2 nopți, de unde sa facem drumeții în zona, și apoi să ne luăm copiii și să plecam spre casă. Am plecat de la mare în jurul orei 13, după ce dimineața am făcut plajă. La cabană am ajuns la ora 18. Era cocheta, avea doar 4 camere, și era situată la marginea unei păduri. Am despachetat, am făcut un duș, și am coborât cu intenția de merge la un restaurant să luăm masa. Pe terasă cabanei sporovăiau gălăgios 3 bărbați și o femeie. Ei luaseră cele 3 camere. 2 camere erau ocupate de 2 bărbați singuri, iar a treia de un cuplu. Glumele lor erau evidente cu tentă sexuală.
- Ce îți pasă ție Matei, tu ai venit cu soția, ai să ai ce fute diseară, dar eu și Laurențiu ce o sa facem, ne futem între noi?
- Lasă Claudiu, ca vă descurcați voi cumva, spuse râzând în hohote femeia. Bucurați-vă de liniște, acum că soțiile voastre nu au reușit să vină. Chiar, de ce nu au reușit să ajungă?
- Păi Ioana și Lori or să ajungă mâine după-amiază, au mai rămas în delegație o noapte, trebuiau sa mai semneze un contract.
- Ce zici Matei, nu ne împrumuți și nouă superba ta soție?
- Vedem diseară, râdea Matei cu gura pana la urechi. Nu faceți voi față la așa femeie, a zis, cuprinzând-o de la spate, și masându-i sânii frenetic. Claudiei îi trebuie pula nu glumă.
Claudia era o femeie la vreo 45 de ani, era cu puțin mai slabă decât mine, iar soțul ei cred ca avea vreo 50 de ani. Prietenii lor nu cred ca aveau mai mult de 40.
- Lasă că nu ne facem noi de râs, a zis și cel de-al 3 bărbat, Laurențiu, am înțeles că îl cheamă. În acel moment ne-au zărit.
-Bună ziua, a zis Matei. Ei sunt Claudiu, Laurențiu, ea este soția mea Claudia, iar eu sunt Matei.
- Eu sunt Mihai, iar ea este soția mea Gabi.
- Ne scuzați pentru gălăgie. Ne pregăteam să facem un grătar și mai glumeam și noi. Nu vreți sa ne ajutați și voi? Oricum avem multă carne, e păcat.
- Noi tocmai plecam la restaurant, a zis Mihai.
- Mergi și ia 2 sticle de vin. Carne avem noi, și împreună e mai fain, mai glumim, mai râdem, a zis Laurențiu.
- Dacă Gabi e de acord, ok, a zis Mihai, și eu l-am aprobat.
Cei trei bărbați au plecat la grătar, eu și Claudia am rămas pe terasă, pregătind cele necesare de pus pe grătar și pregătind ingredientele pentru salată.
- Ce zici de băieți, a spus Claudia.
- Sunt foarte veseli, am zis, privindu-i cum rad, pregătind grătarul.
- Da. Și foarte excitați. După amiază ne-am uitat la un film porno, eu și Matei am rezolvat problema dar ei au rămas cu sperma în coaie, a zis Claudia râzând. Sper că nu te deranjează vocabularul.
Mă uitam mirată la Claudia. Se vedea că era o gospodină desăvârșită. Modul în care pregătea carnea, cum curața roșiile, castraveții, cu câtă grijă pregătea vesela și tacâmurile, trăda acest lucru, și totuși vocabularul era ca al unei femei ușuratice.
- Nu, simte-te bine. Am trecut de mult de vârsta când aș fi roșit dacă auzeam vorbindu-se așa.
- Și apoi cred ca știm amândouă ce sunt acelea coaie, ce e o pula și cam ce să facem cu ea, continuă Claudia râzând. Sper ca nu ești pofticioasă, spuse râzând și făcându-mi cu ochiul.
- Sincer.... Sunt, am zis, zâmbind-i cu subînțeles Claudiei, ce tu nu ești curioasă sa vezi cum e altă pula? Acum ca mi-ai zis ca cei doi sunt neterminați, nu ai vrea să le golești tu coaiele? De ce nu vorbești cu Matei, vezi ce ar zice dacă ai da o gură de ajutor celor doi prieteni.
- Știi Gabi, când făceam sex, după ce ne-am uitat la filmul porno, mi-a propus sa-i sug și pe prietenii lui, dar am refuzat. Cum să fac așa ceva de față cu el. Sincer Gabi, eu am mai supt pule, la servici am trei colegi pe care îi sug cam o dată pe săptămână, dar o fac fără să știe Matei. O fac pentru plăcerea mea, ce tu nu ai supt decât pula lui Mihai?
- Claudia, o singură dată am supt o pula străină. Dar era și soțul meu de față, am făcut-o cu acceptul lui. Problema e ca mi-a plăcut mult și mi-ar place dacă aș repeta experiența.
- Ești norocoasă ca soțul tău acceptă așa ceva.
- Dar ai zis că și Matei te-a îndemnat să-i guști pe prietenii lui, de ce nu ai acceptat, am fost și eu reticentă la început, dar să știi că totul a decurs natural. Eu am făcut în așa fel încât l-am lăsat să creadă că o fac pentru el. Tu încearcă sa rămâneți toți patru împreună și cu o glumă, cu o provocare poate ai noroc și îi sugi pe toți trei, eu am avut noroc doar de o pula, pe soțul meu l-a supt soția celui de care m-am ocupat eu.
- Dar ce zici dacă facem în așa fel încât eu să-l sug pe soțul tău și pe unul din cei doi, iar tu, îl sugi pe soțul meu și pe celalalt, așa avem parte amândouă de ceva nou.
- Bună fetelor, a zis Mihai, punând pe masa 3 sticle de vin și una de cremă de whiskey. Despre ce discutați a zis, sarutandu-mă.
- De unele, de altele, de-ale femeilor, spuse Claudia râzând. Mergi cu băieții la grătar.
Mihai a luat o sticla de vin, 4 pahare și a ieșit pe terasă.
Claudia a ieșit cu un lighean plin de carne după el. Râsetele băieților răzbea până în cabană. Claudia intra râzând.
- Băieții sunt în formă, nu cred ca o să avem probleme diseară.
- Dar spune-mi Claudia, cum ai reușit să sugi pulile colegilor tăi? Cum ai ajuns să faci așa ceva. Soțul tău nu a simțit nimic? Eram curioasă să aflu mai multe despre aventurile Claudiei.
-Ascultă, curioas-o, vrei să știi cum am făcut eu sau cum să o faci și tu?
- Hai te rog, povesteste-mi. Să zicem că sunt doar curioasă.
- Să stii că totul a început anul trecut. Eram cu colegii la un team building. La Sovata. Șeful a închiriat o cabană pentru toată echipa și a asigurat cele necesare pentru grătar și pentru buna dispoziție. Să știi că Matei a fost până în acel moment primul și singurul meu bărbat. Matei însă nu are imaginație în pat. Deși trebuie să recunosc că are o pula de invidiat. Se urca pur și simplu pe mine, își făcea treaba și gata. Mie îmi plăcea să-l sug, să îl las să termine în gura mea, știi Gabi, eu sunt un pic mai perversă, îmi place sa aducem ceva nou un relație. Mi-ar fi plăcut să-mi dea și el limbi, să-mi sugă clitorisul... Pur și simplu mă lasa să-i sug pula, ma fute, și la sfârșit dacă sunt norocoasă mă lasă să-l termin în gura mea. Altă poziție în afara de a misionarului nu am cunoscut în 23 de ani de căsnicie. Ne mai uităm la filme porno, dar nu învață nimic. De asta am fost și reticentă când mi-a zis să-i sug pe prietenii lui. Nu știu dacă a glumit, dacă doar își bate joc de mine. Dar să continui. De obicei eu nu beau alcool, dar acolo, între colegi, hai un păhărel, ia și tu o gură că nu mori, și uite așa după câteva păhărele eram bine de tot. Toată lumea dansa, erau toți amețiți, era o atmosfera mișto tare. Eu stăteam pe un fotoliu deoparte, aș fi vrut să dansez, dar pur și simplu nu reușeam sa mă ridic. Alcoolul îmi coborâse în picioare, mintea, în afară că eram foarte exuberantă, nu mi-o pierdusem. Atunci Manu care până atunci dansa și țopăia prin toată camera, s-a apropiat de mine m-a luat de mâini și m-a tras spre ringul de dans. Abia am reușit să mă ridic și l-am urmat. Capul mi se învârtea cu toată camera acum, așa că l-am rugat pa Manu să mă ajute să ajung în camera mea. Și am ajuns. Crede-mă Gabi, nici prin cap nu mi-a trecut să fac vreo prostie, dar pur și simplu s-a întâmplat. Poate de la alcool, nu știu. Poate imi doream de mult și atunci doar s-a ivit ocazia. Nu știu. Dar am căzut pe spate, pe pat, și într-o secunda Manu era între picioarele mele. Mi-a dat chiloții jos și îmi dădea niște limbi cum nu primisem niciodată de la Matei. Pizda îmi era udă toată și îl țineam de cap dirijindu-i limba pe toată pizda mea. Gabi, trebuie să-ți spun că Manu are 25 de ani. Tu știi ce fain e să sugi o pula tânără? El ar fi vrut să mă fută dar nu l-am lăsat. După ce am avut două orgasme, l-am tras spre mine, l-am descheiat la pantaloni și i-am scos pula, pe care am supt-o până a ejaculat în gura mea. În timp ce ma lovea cu pula peste buze, a întrat în cameră și Nelu cu Robert, alți doi colegi care îl căutau pe Manu. Ei rămăseseră muți în pragul ușii. În primul moment m-am certat că am uitat să închid ușa, apoi mi-am dat seama că nu avea de ce să o închid. Nu urcasem cu vreun plan anume. Pur și simplu s-a întâmplat. Manu le-a f...



    Login