Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEForumchatcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice DiverseAlte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciata La stana
Autor : namur - 2018-08-05
Citita de 7989 ori - Nota 7.75 (28 voturi)
- La ora asta se vine? Unde ai fost, cu ce țărănoi golani ai umblat?
- Nu mamă, nu s-a întâmplat nimic, doar a fost și Seby acolo!
- Lasă că îl iau eu la refec și pe frate-tu când o veni! Mâine mergem la biserică și ai să-i spui lui domnu părinte tot!
Aceste discuții se purtau între mamă și fiică.
Ana venise în concediu împreună cu soțul Eugen și cei doi copii, Eliza și Sebastian la țară la mama ei care stătea într-un sat ascuns printre dealurile transilvane.
Ana avea treizeci și trei de ani și Eugen treizeci și șase, doi părinți în floarea vârstei cu doi copii că două flori. Sebastian avea nouăsprezece ani iar Eliza paisprezece. Ana se greșise cum se zice pe la țară la vârsta de paisprezece ani cu un cioban și nu mai voia ca fata ei să pățească același lucru. Poate de aceea și poate și pentru că raliase la o sectă religioasă, își ținea din scurt copiii, dar partea mai neplăcută era că și Eugen suferea din această cauză, relațiile sexuale dintre ei lipsind aproape cu desăvârșire.
Mama Anei, soacra lui Eugen era văduvă de ani buni și nu privea cu ochi buni ceea ce se întâmpla cu fiica ei.
- Draga mamei, nu e bine să te porți așa cu omul tău, e dita-mai crucea de bărbat, are nevoie de femeie, cum poți să-i faci așa ceva?
- Mamă, eu le știu pe ale mele, așa că nu te băga!
De când venise, Ana dormea cu Eliza, Eugen cu Sebastian și Raveca, mama Anei, singură.
Cam la trei zile după discuția dintre Ana și Raveca, Eugen se trezi într-o noapte cu pula par. Ieși afară și se pișă, după care se întoarse în casă. Un gând nu-i dădea pace: oare de ce se purta soacra așa de frumos cu el?
Pula ii era tot sculată și se îndreptă spre camera în care dormea Raveca.
Deschise ușa încetișor și se uită la trupul soacră-si care era aproape dezgolit din pricina căldurii.
La cei aproape șaptezeci de ani se ținea bine baba și Eugen fixase cu privirea pata neagră de la încheietura picioarelor.
N-a mai rezistat! Își lepădă chiloții rămânând complet gol și se strecură între pulpele pline. Propti capul pulii între buzele pizdii și împinse încet. Pula îi fu înghițită imediat până la coaie și ajunsă în căldura pizdii, ejaculă imediat, moment în care Raveca deschise ochii. Eugen îi puse imediat mâna la gură, dar prin gesturi, Raveca îl liniști și îi spuse că demult aștepta să se întâmple asta.
Până în zori, Eugen se goli de vreo patru ori spre mulțumirea amandorura.
De atunci, Eugen își petrecea noaptea lângă Raveca.
Într-una din nopți, Sebastian se trezi și văzu că tat-su nu mai era lângă el. Ieșind afară, se ușură și se întoarse în casă. Trecând pe lângă ușa bunică-si, auzi zgomot. Se întoarse afară și se uită pe fereastră văzându-l pe Eugen călărind-o pe Raveca.
Cu ochii la ei se masturba și în minte îi încolți un gând: de ce n-ar fute-o și el pe babă, din moment ce tat-su făcea același lucru!
A doua zi o urmări pe Raveca și o prinse singură în grădină.
- Bunico, ții la mine?
- Da cum dragul mamii, ce vorbă-i asta, sigur că te iubește bunica!
- Da bunico, dar eu vreau să mă iubești așa cum îl iubeau pe tata azi-noapte!
Raveca se schimbă la față și-i șopti:
- Taci, să nu mai spui la nimeni! Găsesc eu o cale să te iubesc și pe tine!
- Acum bunico, acum vreau!
O trase pe Raveca în porumb și o puse jos. Aceasta se supuse poftei tânărului nepot și de trei ori la rând, Sebastian își slobozi sămânța in pizda bunică-si.
Când găsi un moment, îi spuse lui Eugen ce făcuse cu Sebastian și îi ceru ca să vină amândoi noaptea la ea, care să nu se iște scandal. Eugen înțelese și noaptea următoare îl trezi:
- Hai la futut fiule!
Nu trebui să-i zică de două ori și deja aveau o săptămână de când tatăl și fiul futeau împreună.
Dar să ne întoarcem la episodul cu cearta dintre mamă și fiică, dintre Ana și Eliza.
Încă nu se luminase bine de ziuă și Eliza se îmbrăcă și ieși pe poartă. O apucă pe dealuri fără o țintă precisă, numai să scape de gura mă-sii. Ajunse pe cursul unui izvor, merse un timp pe marginea lui după care urcă pieptiș la deal.
Sus, departe se vedea o stână și se îndreptă într-acolo.
Deodată, vreo patru dulăi veneau lătrând către ea.
Eliza se opri și intră în panică, neștiind ce să facă.
- Nii, tio, Ursu, Cezar, tioo!
Un glas de bărbat căuta să potolească haita de câini.
Auzind glasul stăpânului, câinii se opriră continuând să latre.
Cel care strigase la câini se îndreptă către fata speriată și ajungând la ea, o liniști. Era un bărbat voinic de circa patruzeci de ani și strângând-o lângă el, fata aspiră mirosul de bărbat atunci trezit din somn. Un tremur o cuprinse, o senzație pe care n-o mai simțise până atunci, ceva plăcut ca o moliciune și se lăsă să alunece în jos.
Bărbatul o luă în brațe și o duse până sus într-o colibă, punând-o pe o laviță acoperită că blănuri de oaie. Se uită la trupul feciorelnic și un fior îl cuprinse, pula întărindu-se imediat.
In ușa colibei se ițiră capetele a patru bărbați cu vârste între douăzeci și cinci și treizeci de ani, printre picioarele lor strecurându-se și capul bălai al unui puști de vreo paisprezece ani.
- Ce-i bace, unde-ai găsit bunaciunea asta, întrebă unul din ei.
- Să nu vă prind, întâi eu pun pula pe ea și pe urmă v-o dau și vouă!
Fata zăcea că inconștientă, iar baciul își lăsă pantalonii jos și își plimbă pula belită pe fața ei. Aceasta se trezi ca din vis și când văzu pula aceea mare cu căpățâna că o inimă de miel sări speriată
- Noa fătucă, amu n-ai ce să faci, doar că bunul Dumnezeu te-o mânat încoace, că suntem cinci bărbați care nu prea au parte de troașcă de muiere! Amu o să te facem muierea noastră, să ne ogoim și noi poftele! Ia, până mă slobozesc io in ea, voi mergeți și vedeți de trebile stânei, se adresă baciul celor patru ciobani.
Cam nemulțumiți, cei patru plecară, rămânând doar puștiul care nu-și mai lua ochii de la pula baciului.
- Tu ce-ai rămas aici, du-te-n treabă-ți!
Eliza rămăsese și ea cu ochii la pula care sălta in fața ei și se gândea cum o să suporte așa mătărângă . Pe de altă parte o rodea și curiozitatea, pentru că Alina, colega ei care de la doisprezece ani se futuse cu toată echipa de rugby a orașului, îi spusese că e cea mai mare plăcere din lume.
- Hai fătucă, dezbracă-te să nu murdărim rochița și chiloțeii, o facem la pielea goală!
Baciul începu să se dezbrace și ochii curioși ai fetei sorbea din ochi trupul păros al bărbatului. Ajutată de vaci, rămase la rândul ei goală, și căuta să-și acopere cu o mână pieptul cu țâțele că două merișoare și cu cealaltă pizduța.
- Nu te mai rușina atât, pentru că de pula tot nu scapi! Ia vezi ce gust are, și-i puse capul pulii pe buze.
Mirosul de iute nu o prea încânta, dar tot Alina ii spusese că slobozul bărbaților are cel mai bun gust și deschise gura luând capul pulii la lins. Mirosul pătrunzător ce emana din flocii negri și de la coaiele mari, aproape că o îneca, dar baciul o apucase de cap și-i împingea pula în gât.
Anggh- ghh, anghh, saliva îi curgea pe bărbie și abia mai putea respira.
Văzând că nu i-o poate împinge toată în gât, baciul începu să frece pula care rămăsese aproape toată afară și icnind, jeturile calde îi inundară gura Elizei. Se silea să înghită, dar fiind multă, o parte îi ieșea pe lângă pulă, scurgându-se pe bărbie.
Chiar dacă terminase, o ținea pe fata cu nasul în floci. Eliza începuse să se obișnuiască cu mirosul și își amintea cum din curiozitate mirosise chiloții tatălui său după ce ii dăduse in coșul cu rufe murdare și tot așa miroseau.
Începu să pupe pula și coaiele baciului care stătea în mâini și genunchi peste capul ei.
Pula începu să se întărească din nou și baciul ii depărtă picioarele cât mai mult ca trupul lui să fie cuprins de ele. Se uită în pizduța ei, o linse, pătrunzând cu limba cât mai adânc, provocând niște senzații pe care încă nu le cunoscuse până atunci. Mai încercase ea să se masturbeze cu degetele, dar limba avea un efect sfâșietor asupra simțurilor ei.
Nu-i mai păsa de nimic, putea s-o rupă, s-o sfâșie, senzația era sublimă. Se mișca din șezut, gemea, îl apăsa pe cap și în sfârșit, baciul auzi ceea ce aștepta:
- Aah, aah, vreau pulă, vreau pulă, fute-mă!
Își ridică capul dintre pulpele ei și propti capul pulii între labiile mici. Se uita cu plăcere la căpățâna mare care nu putea fi cuprinsă de cele două labii și împinse brusc, ținând-o pe Eliza de buci. Labiile se depărtară, se rupseră in părțile care le uneau, pula înain...    Login