Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Origini incerte (2)
Autor : namur - 2019-04-18
Citita de 8474 ori - Nota 0.87 (228 voturi)
Vica și Viorel în spate, nea Costică la volanul GAZ-ului, săltau prin hârtoapele drumului de țară.
- Aoleeu, mai ușor nea Costică, că mi s-au strivit coaiele!
- Crezi că ale mele nu? E mai fericită Vica, la ea n-are ce se strivi, dar trebuie să ajungem până deseară, să nu ne prindă noaptea pe drum!
- Lasă-l dracului de drum, oprește puțin, că vreau să mă piș!
Oprind mașina la marginea râului care clipocea printre pietre, Viorel sări jos si oprindu-se la marginea apei, scoase pula și un jet gălbui de urină atingea unda limpede a apei.
Nea Costică, se dădu și el jos și îi urmă exemplul lui Viorel.
Vica se uita la ei cum își scuturau pulele și se încheiau la prohab.
- Prințesă, ție nu-ți vine să te piși, o întrebă nea Costică. Hai, acum cât am oprit că pe urmă nu mai opresc până la Mânzălești!
Vica se dădu jos si dându-se după un boschet își ridică fusta și se așeză în poziția pe care o iau femeile când urinează.
Viorel nu se stăpâni și se duse să o vadă.
Terminând, Vica smulse un smoc de iarbă și se șterse la pizdă. Văzând apoi că Viorel se uita la ea, se ridică ținând poalele ridicate:
- Uite mă, dacă ești așa curios!
Viorel, abia liberat din armată era dornic să fută ceva și când văzu moțul roșu ce ieșea dintre floci se freca la pula care abia îi mai încăpea în pantaloni.
- Vrei s-o vezi și pe-a mea, întrebă el.
- Hai mă, să văd cu ce te lauzi!
Viorel se descheie la curea și își lăsă pantalonii cu chiloții jos la genunchi. Din pădurea deasă de floci negri pula de vreo 16 cm se lipi de burtă. Era groasă și belită, sub ea atârnând coaiele pline care abia așteptau să fie golite. Vica se apropie, mângâie coaiele și îl sărută pe Viorel pe gură.
Nea Costică văzu că lucrurile se încing și nu e rost de plecat mai departe până nu se fut ăștia doi. Luă o pătură din mașină și așternând-o jos pe iarbă, zise:
- Uite mă, să nu ziceți că nu sunt înțelegător!
Cuprinzând-o de după mijloc, Viorel o așeză pe Vica pe pătură și se și băgă între pulpele ei.
Vica îi apucă pula cu mâna și o ghidă cu capul între deschizătura dintre floci. Viorel împinse pula dintr-odată până la coaie și începu să miște repede din cur.
Nea Costică, în picioare lângă ei, aștepta cu pantalonii în vine, frecându-și ușor pula de 18 cm din care se prelingea un fir străveziu.
Viorel gemu scurt și se înfipse mai adânc în Vica.
- Oof, m-ai lăsat neterminată, oftă Vica.
- Iartă-l și tu, e stătut și e abia scăpat de armată, îl scuză nea Costică. Las-că te termin eu!
Se lăsă cu capul între pulpele ei și băgând limba în pizda care aștepta pulă, linse sperma albă vărsată de pula lui Viorel.
- Linge-mă și pe mine pe pulă nea Costică, zise Viorel văzând cu ce plăcere linge acesta sperma din pizda Vicăi.
- Măi copile, vezi cum vorbești! Mie îmi place malahia doar din pizdă, nu s-o sug din pulă, zise nea Costică, ridicând capul dintre pulpele Vicăi. Luând apoi picioarele acesteia și punându-le pe umeri, începu s-o fută, încet și adânc, atingând-o prin toate locurile. Vica începu să geamă dând contre prinzând bucile șoferului cu mâinile, vrând parcă să-l bage tot în pizdă. După vreo zece minute, Vica scânci a plâns, așa de bine se simțea când pula lui nea Costică ejacula în ea.
- Aa-aah, nu ieși, mai vreau pulă, se ruga ea când acesta se ridică de pe ea.
- Lasă că te mai iau eu odată, zise Viorel care avea pula din nou gata de atac.
Băgă pula prin sperma lui nea Costică și începu s-o fută adânc. Vica se zvârcolea sub el gemând, în timp ce Viorel îi șoptea la ureche:
Aah, ce pizdă bună ai! Aș vrea să te fut mereu, să-mi faci niște găițoi mititei!
Dar născătoarea Vicăi era stricată de atâtea pule care intrase în ea. Cât fusese la București la școala de partid, toți colegii bărbați o futuseră, învățând-o toate perversiunile. Avusese și câte două pule în pizdă, pe unii îi linsese și în cur, devenise expertă în sexul cu bărbați!
Viorel termină prăbușit cu capul pe sânii Vicăi.
După ce se ridică, nea Costică făcu curățenie conștiincios în pizda căscată din care curgea sperma. Viorel fiind încleiat tot pe pulă, coaie și floci, Vica fu cea care îl curăță lingându-l.
Satisfăcuți toți trei, se urvară în mașină și își continuară drumul.
Ajunși în sat pe înserat, au fost cazați ța Căminul Cultural într-o cameră. Au mai futut-o odată pe Vica, apoi se culcară obosiți.
A doua zi, în timp ce așteptau să vină sătenii de la muncă, făceau planuri de acțiune în munca de lămurire. Știau că țăranii sunt împotriva colectivului și concluzionând, nea Costică îi zise Vicăi:
- Fato, toată baza de reușită e la tine, dai pizda și gura la futut ca să putem realiza ceva!
Vica știa că tot ce se poate face e cu aportul apetitului ei sexual.
După amiază, aproape de amurg, o mulțime de tineri se strânseseră la Căminul Cultural, unde Viorel și Vica începu poliloghia avantajelor înscrierii în gospodăria colectivă. Unii erau împotrivă strigând că nu e nimic adevărat din ce propovăduiesc ăștia doi. Vica îi ochi pe protestatari și îi chemă unul câte unul în camera unde dormise, pentru convingere.
Când au vă zut ei că o doamnă de la oraș, le umblă la pulă și le - o suge, apoi stă să fie futută de ei niște țărani, n-au mai stat la îndoială și au semnat adeziunile. După fiecare întrevedere, nea Costică intra și făcea curățenie la pizda Vicăi.
În prima zi au reușit să lămurească șase inși, dar a doua zi , Vica a a vut mult de „lucru”, nea Costică râgâia după fiecare lins și zicea că i se apleacă (vomită), nu mai poate inghiți atata malahie.
Viorel n-a stat nici el degeaba. A găsit vreo șapte văduve tinere în sat ai căror bărbați muriseră în război și și-a „plantat” găițoii în burta lor. Nu le-a refuzat nici pe cele trecute de 40 de ani, mai ales că una din ele i-a dat și fata să i-o „înceapă” tânărul de la oraș, în speranța că i-o va lua de nevastă.
Când a văzut boboaca de fată de 15 ani, Viorel a promis câte-n lună și în stele, numai să-i culeagă el fecioria.
- Stai fata mamii, stai că domnul te ia de nevastă și te face cucoană de oraș, o ademenea mamă-sa, stând lângă ei.
Viorel era gol, nu mai avea rușine în fața femeii care două nopți la rând gemuse de plăcere sub el. Pe fată o dezbrăcase mă-sa și ea își acoperea cu ambele mâini pizda vare era înconjurată de un pufușor galben.
- Vai mamă, mi-e frică, uite ce mare e, se văita fata uitându-se la pula sculată a lui Viorel. Păsărica mea e mică, o rupe, uite ce groasă e!
- Draga mamii, una de-asta așa mare face fericită o femeie! Uite ce dulce e!
Și aplecându-se, o ia în gură, în timp ce Viorel prinzând-o de cap, simulează câteva mișcări.
- Oau mamă, o iei în gură?
- Da fata mamii, ai să vezi c-o s-o iei și tu în guriță, să vezi ce bună e!
- Nu mamă, mi-e frică!
- Catrino, hai să-i arătăm fetei că nu doare, dă să te fut, să vadă și ea cum e, sugeră Viorel văduvei.
Femeia se dezbrăcă imediat și se așeză lângă fiică-sa. Aceasta se ridică într-un cot si privi cum pula lui Viorel intra în pizda mamă-si. Privi uimită cum flocii celor doi se uniră în timp ce femeia ofta de plăcere. Viorel futea și ea se uita cum se izbeau coaiele de bucile mamă-si în timp ce mama ei pe care o venera atât, dădea contre icnind. Viorel gemu și se lipi de trupul Catrinei ejaculând puternic. În fața Mariei nu se mai vedea decât bucile lui care se contractau intermitent, coaiele și flocii de sub ele.
Cînd se ridică, din pula care atârna moale se scurgea încă spermă pe care Catrina o luă în gură sugând-o.
Sfârșit, Viorel se întinse pe pat luând-o pe Maria lângă el. Aceasta își acoperi iar pizda cu mâinile, dar Viorel o prinse de sânii care abia înmugureau și își lipi gura de ei. Limba îi lucra de zor lingându-i în timp ce Maria simți fiori în tot trupul. Fluturii din stomac își făcură loc spre pizdă și luând mâinile de la ea, începu să-l mângâie pe Viorel pe cap și să-i sărute părul cârlionțat. Catrina se ridică, se șterse la pizdă cu cămașa pe care o dezbrăcase și privind la cei doi își zise că sunt pe drumul cel bun.
Degetele lui Viorel se mișcau de-acum în pizda Mariei care ofta și mișca din șezut. Pula lui era iar sculată și lipită de pulpa fetei.
Un picior al lui își făcu loc între picioarele ei, apoi cu tot trupul se urcă peste ea. Maria depărtă picioarele așa cum o văzuse pe mă-sa, făcțnd loc bărbatului. Viorel, ca de obicei, intră brusc în ea până la coaie în țipătul ascuțit al Mariei.
- Șșșș, fata mamii, gata, ce-a fost greu a trecut încercă mamă-sa s-o liniștească.
Pula lui Viorel intra și ieșea prin cărnurile sfârtecate, sângele feciorelnic încălzindu-i pula care începu să ejaculeze. Ca un alean durerile Mariei au fost domolite de sperma care se împrăștia printre rupturile interioare.
Când a scos pula plină de sânge, Catrina a luat-o iar în gură și a supto spre plăcerea lui Viorel care începea să simtă plăcerea sexului oral. Până dimineață Viorel a mai futut-o de trei ori, Maria simțind plăceri din ce în ce mai intense.
După plecarea lui Viorel, Maria avea chef de pulă zilnic și n-a mai ținut cont de vârstă, astfel că atunci când nea Vasile, om la cincizeci de ani care venea s-o fută pe Catrina, a dat buzna peste ei, cerând pulă. Bucuria lui să aibă așa prospătură. A futut-o de câteva ori la rând, atunci fiind primul futai oral al Mariei.
Cam așa se desfășurau deplasările pe teren ale activiștilor partidului.

Crescusem, nu mai eram mucea ăla mic nărăvit la pulă, aveam cincisprezece ani și îmi mirosise a nucă verde, adică voiam pizdă.
Cu studiile stăteam prost, nu reușisem la liceu și tândăleam pe-acasă, de-aia începuseră să-mi zboare și fluturi prin cap.
Surorile mele erau departe, Vica în orașul în care era responsabilă de cinematograf (o răsplătise partidul pentru „munca” depusă) și Dorina în alt oraș unde trăia cu unul care o luase cu copil, copil făcut cu un marinar din Constanța care îi dăduse cu șutul când aflase că e gravidă.
Singura femeie, disponibilă în concepția mea era... mama!
Și am îndrăznit, îndrăzneală soldată cu două palme și o pâră la unchiul Andrei, el fiind singurul bărbat acasă, tata fiind plecat mai mereu, după cum am spus și în primul episod.
Când a prins momentul, unchiul Andrei m-a chemat la el și mă întrebă:
- Ce-i măi muceo, ți s-a făcut de femei? Ai măcar cu ce?
Și jart-part, două palme!
Își dă pantalonii jos și-mi zice:
- Când vei avea-o cât a mea, atunci ai să ai dreptul să fuți femei, până atunci...
Și mă trage cu gura la pulă crezând că mă pedepsește.
Offf, de când doream eu așa ceva! Am început să-i pup flocii, pula, coaiele, eram în fericire. De piatră să fi fost și tot i s-ar fi sculat pula. M-am trezit cu ea în gură, sondându-mi gâtul. Unchiul mă ținea de cap și-mi pompa în gură. Cu lacrimi în ochi, mai mult de la sondajul gâtului decât de la palme, cu balele curgând pe bărbie, am înghițit sperma unchiului Andrei cu o plăcere nedisimulată.
Prvindu-mă, unchiul îmi zise:
- Văd că ți-a plăcut! Să vii să-ți mai dau dacă-ți place!
N-am zis nimic, doar am ieșit gândindu-mă dacă o să mai am parte de așa ceva bun.
Într-una din zile,tata si cu mama au plecat la odihnă într-o stațiune. Era prima dată cțnd sindicatul dădea bilete de odihnă și tratament pentru angajați. Unchiul Andrei a rămas acasă ca pater familias.
Au fost de vis cele douăsprezece zile cu el.
Înghițeam la spermă, care pentru altul era prea mult. Atunci mi-a spart și găoaza. Am țipat eu că e prea lungă și prea groasă, unchiul mă călărea nechezând ca un cal. După vreo patru futaiuri de gen, mă obișnuisem și începeam să simt plăcere.
Tot atunci venise și frate-meu Cristi în concediu din armată și aveam și gura și curul ocupate. Dormeam toți trei în același pat și vă închipuiți ce somn aveam. Eram însă fericit.
În această perioadă de multe ori l-am auzit pe unchiu zicând: „Ia de la tata și suge!” Și iar mă întrebam în mintea mea care din cei doi o fi tatăl meu biologic: tata, în al cărui buletin figuram ca fiu alături de cele două surori și fratele meu (în anii aceia, în buletinul de identitate era o filă în care erau trecuți copiii pe care posesorul buletinului îi avea) sau unchiul Andrei?
În anul ce a urmat am dat examen la un liceu din orașul în care stătea sor-mea Vica.
Am reușit și normal, stăteam la ea, că primise locuință tot grație „muncii” depuse de ea la partid.
Duminica mă duceam la film în oricare din cinematografele orașului că nu plăteam bilet, fiind cunoscut ca fratele „tovarășei” Vica. La cinematograful unde ea era șefă, intram în cabina de proiecție și stăteam la taclale cu operatorii. Erau tineri de circa douăzeci și ceva de ani, absolvenți ai unei școli de operatori cinematografici, cum era pe atunci. Vorbeau de gagici, de futut, făceau comentarii pe seama unor actrițe din filme, chestii din astea. Mă ănvățase să derulez pelicula de film de pe o rolă pe alta pentru următorul spectacol, chiar să pornesc următorul aparat de proiecție când se termina pelicula pe primul și îmi plăcea chiar ce făceam.
Nu de puține ori unul îi spunea celuilalt: „Vezi că am o treabă!” si dispărea cam o jumătate de oră. Eu eram fericit că mă lăsau să fac treaba în locul lor
Odată, după ce a plecat unul, am zis căam treabă la wc-eu.
Dar m-am luat după el și l-am văzut intrând în biroul sor-mii.
Am stat gândindu-mă ce să fac, să intru după el sau să mai aștept. Am așteptat cam cinci minute și am intrat ușurel.
Vica era crăcită pe brațele fotoliului și Vulpașin (era porecla lui Costel care avea părul roșu ca un vulpoi) cu pantalonii în vine „muncea„ de zor. Când a terminat, i-a dat pula să i-o sugă și și-a ridicat pantalonii să plece. Atunci m-au văzut amândoi. Sor-mea făcea fețe-fețe, pe când Vulpașin m-a mângâiat pe cap zâmbind și a fugit. Vica rămăsese crăcită cu sperma scurgândui-se din pizdă.
N-am lăsat-o să-și revină din uimire și imediat am fost cu gura la pizda ei lingând sperma lui Vulpașin. Mi se sculase și mie pula la vederea pizdei deschise în care mă uitam. N-am avut curaj să-i zic că vreau și eu că ea s-a ridicat îndepărtându-mă.
Atunci i-am zis că am mai văzut-o când se futea cu nenea Sabin și cu altul și am înțeles că-i place pula.
N-a zis nimic, s-a făcut că lucrează și atunci am ieșit și am urcat iar sus la cabină. Când am intrat, Vlad, celălalt operator mi-a zis râzând:
- Ce făcuși frate, ne stricași șusta!
- Nu cred că v-am stricat nimic, o puteți face în continuare!
- Chiar? Ia uite ce pulă am!
Și scoate o mătărângă de pulă de toată frumusețea. Înghițeam în sec la vederea ei.
O bate pe cap și adresândui-se pulii: „Stai cuminte că o să intri-n pizdă acuși”! și ieși în fugă pe ușă.
Când se întoarse mă mângâie pe cap și-mi zise:
- Deseară o să ne ai musafiri!
Am înțeles că Vica nu se va mai feri de mine și poate ajung și eu s-o fut!
Seara pe la 11 când s-a terminat ultimul spectacol, am mers toți patru acasă.
După ce-am mâncat, Vica mă trimise la culcare.
- Nu-i drept, am zis eu. Acum când știu pentru ce-au venit băieții să nu văd nimic?
- Lasă-l Vico, a zis Vlad, trebuie să vadă și el, măcar cu-atât să se aleagă!
Ei deja rămăseseră în chiloți și pulele abia mai încăpeau în ei. Vulpașin băgase mâna în chiloți și își masa coaiele. Nici nu visam eu că în noaptea aia o să le am în gură.
- Vă aștept în dormitor , le zise Vica.
După câteva minute, cei doi goi pușcă cu pulele par intrară în dormitor. M-am dus în cealaltă cameră unde de fapt dormeam eu.
Din dormitor se auzeau gemetele și oftaturile celor trei, semn că erau în plină acțiune. Am băgat capul în pernă să nu mai aud, dar aveam parcă în fața ochilor enorma pulă a lui Vlad.
Așa am adormit când m-am trezit împins la perete de un trup gol. Am aprins veioza și-l văd pe Vulpașin în pula goală.
- Dă-te mai încolo să mă culc și eu, că Vlad a rămas să doarmă cu sor-ta!
I-am făcut loc lângă mine și când am simțit căldura corpului său și mirosul de bărbat în călduri, l-am cuprins cu brațele si mi-am băgat nasul în părul rosu de sub brațul său. S-a întors către mine și flocii de la pula lui mă gâdilau pe burtă, eu fiind doar în chiloți.
Mi se sculase pula (acum puteam să-i zic pulă că aveam și floci și aveam și spermă în coaie, laba fiind la ordinea zilei) și am simțit că și Vulpașin avea erecție. L-am sărutat pe părul de sub braț, apoi am coborât la mamelonul stâng care-mi era mai aproape și l-am lins cu tot cu părul care era înconjurat. Am simțit sărutul lui Vulpașin pe părul de pe cap, după care l-am auzit soptind:
- Mă iubești?
La auzul acestei întrebări nu aveam nevoie de confirmare și am înmulțit săruturile care coborau către burtă apoi întâlnind pula sculată, am luat-o-n gură culisând cu buzele de-alungul ei.
Vulpașin mă prinse de cap și începu să mă fută în gură. După vreo cinci minute mă trase de cap ajungând cu nasul în flocii lui și pula în gât care împroșca jeturi calde. Nu era nevoie să fac vreun efort pentru a înghiți, că se duceau aproape singure pe gât în jos. După ce-am sorbit și ultima picătură, l-am dezvelit să-i privesc trupul.
- Aah, ce frumos ești, am exclamat eu.
- Și se pare ție, tu ești mai frumos ca mine!
- Da, dar mie îmi placi așa cum ești Vreau să dorm cu gura la pula ta!
- N-aș vrea să te chinui să stai îngrămădit, facem altfel: Dormim fiecare cu capul la pula celuilalt. Dă-ți chiloții jos!
Visam? Eram pe cale să-mi fie și mie suptă pula?
Ne-am așezat așa cum a zis el și gura mea avea acces la pula și coaiele lui. I-am luat coaiele-n gură, le-am supt, simțeam firele de păr de pe ele pe limbă, același lucru făcându-mi și el mie. Apoi mi-a luat pula în gură și am început să-l fut. Dar rapid mi-am dat drumul, având o limbă foarte jucăușă. Am simțit că-mi depărtează bucile și mă linge în cur. limba lui făcea mici incursiuni în anusul meu, atât cât îi permiteau mușchii care îl acționau.
- Vreau să intru în tine, îmi șopti.
Știam ce înseamnă asta, voia să mă fută în cur. Ultima pulă pe care o avusesem în cur a fost a unchiului Andrei și asta a fost acum vreo patru luni de zile, dar după ce limba lui Vulpașin îmi excitase anusul, simțeam nevoia să fiu futut în cur.
M-am întors cu fața-n sus și l-am tras pe Vulpașin peste mine. Pulele noastre se pupau între ele în timp ce el se freca de mine și mă săruta pe gură. am deschis gura și i-am primit limba pe care am supt-o Ne strângeam în brațe și ne sărutam cu foc. N-o mai făcusem astfel cu niciun bărbat, simțeam că-l iubesc și aș fi mers cu el la capătul lumii.
- Te iubesc, îmi șoptea, Vreau să fii al meu, pula mea vrea să intre în tine!
- Da Costel, vulpoiul meu drag, trupul meu te vrea!
Îmi ridică picioarele pe umeri și propti capul pulii în anus. Simții cum anusul se deschide în calea pulii lui și l-am primit cu un oftat de plăcere.
- Îmm, îți place?
- Ahh, ce bine eee! Fute-mă, fute-mă adânc cum stii tu mai bine!
- Daa, te fuut adâânc așa cum îți place!
- Dacă s-ar putea aș vrea și coaiel tale în mine, te-aș vrea cu totul, să ne topim unul în altul!
- Da iubito, ești în pula mea acum, îmi vărs sămânța în tine!
Și se înfipse adânc în mine și-i simțeam pula cum pulsează, în timp ce era lăsat peste mine, gură la gură, răsuflările amestecându-se. A rămas un timp în mine, apoi ieși parcă luându-mi și sufletul odată ci ieșirea pulii.
Luă chiloții mei, se șterse pe pulă apoi mă îmbrățișă din nou. Observă că pula mea era foarte erectă și-mi zise:
- Poți so faci și tu în mine!
L-am întors cu curu-n sus și i-am depărtat bucile privind flocii roșcași care ascundeau anusul. Am băgat limba printre ei începând să-l ling. Nu simțeam scârbă, era parte din trupul iubitului meu și aș fi vrut să-i ajung cu limba până în stomac, așa de mult îl iubeam. Am proptit pula în el și am împins, pula intrând cu ușurință. L-am futut cam două minute , pula ejaculându-mi rapid. Îl sărutam pe spinare și-i spuneam că-l iubesc. Ieșind, m-am șters și eu pe pulă tot cu chiloții mei.
Ne-am culcat îmbrățișași și am dormit până a venit Vlad și ne-a trezit.
- Sculați-vă porumbeilor, că mirose numai a sex aici!
Smulsese pătura de pe noi și se uita că amândoi eram goi, ceea ce l-a dus cu gândul imediat la sex. Vulpașin se ridică, își trase chiloții pe el, eu rămânând să-mi caut alții curați prin sertar. Ieșiră amândoi să se îmbrace cu hainele lăsate pe la buc...



    Login