Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

week-end cu cumanata
Autor : futare - 2009-09-30
Citita de 16146 ori - Nota 7.30 (20 voturi)
In acest week-end , nu ma trezisem de mult din somn si ma uitam la TV , aud soneria , ma duc sa deschid si am fost placut surprins cand am deschis usa si am vazut-o pe cumnata mea.
Am deschis , am poftit-o in casa . Ne-am asezat pe canapea si am inceput sa ne povestim ce am mai facut.
Era imbracata intr-o fusta si o bluza sexy. Din pozitia in care eram aveam o priveliste asupra picioarelor ei fine si incercam sa vad mai mult ce se ascundea sub fustita.
Din vorba in vorba ne-am apropiat pe canapea din diferite pretexte.
Imi stricase “privelistea” care o aveam spre picioarele ei. Uitandu-ma mai atent la cumnata mea observ ca se poate intrezari pizda ei din pozitaia in care satatea picior peste picior.
Pula mea incepuse sa se intareasca . Aveam o oarecare jena . Cumnata observa si o vad ca intinde o mana , ma manghie pe pula prin sortul care il aveam pe mine.
Imi descheie nasturele , scoate pula pe care incepe sa o manghie . O vad ca se apleaca si cu limba lingea pula . O baga in gura si o suge , o linge alternand cu limbi pe coaie .
Se opreste la un moment dat si imi da sortul jos , asezandu-se in genunchi incepanda sa linga si sa suga pula . Ma excitase foarte tare , vroaiam sa o manghii si eu. Ii bag o mana prin decolteul bluzei si incep sa ii mases sanii.
O vad ca se ridica si isi da bluza jos , bucurandu-mi ochii cu sanii ei apetisanti. Incep sa o ling pe sani sa ii iau pe rand sfarcurile in gura mangiiindu-I sanii in acelasi timp.
Imi zice sa am rabdare , ca nu sa saturat de supt . Venise pe la mine in speranta ca sotia nu este acasa si sunt singur. A zis ca ii place pula mea si vrea sa o suga si sa o linga.
Dupa cateva minute se ridica in picioare imi da tricoul jos si ea isi da bikini , incepem sa ne sarutam . Se aseaza pe canapea , isi departeaza picioarere de unde se poate admira o fumusete de pizda , o piersicuta . Incep sa o mangaii la pizda , sa ii bag un deget in pizda , mai introduc un deget , isi freaca pizda in timp ce eu ma joc cu degetele in pidza ei. Se maseaza si ea, degetele mele se jucau in pizda ei , ea isi masa pasarica . Ma inebunise , incepuse sa scoata niste gemete scurte si frumoase .
Se ridica si se aseaza pe mine timp in care isi fixeaza pula in dreptul pizdei ei si incepe sa se lase usor in pula , scotand usoare gemete de placere. Se freaca , sare in pula , semn ca ii place.
Ne futem un timp in aceasata pozitei dupa care se ridica din a mea pula , isi da si fusta jos , se intoarce cu spatele la mine asezandu-se in pula incepe sa se frece . O mana de a mea se joaca cu un san de al ei , ea cu o mana se mangaie la pizda si cu cealalta se sprijina de canapea.
Incepe sa ma manghie pe coaie , lundu-mi o mana care imi da de inteles ca trebuie sa continui eu sa o mangaii la pizda.
Se opreste la un momen dat si imi spune ca vrea sa o fut in timp ce ea se uita pe geam.
Se rudica si se duce la geam , pune un picior pe un scaun in timp ce isi manghie pizda . Imi iau pula in mana o bat de pizda ei dupa care i-o introduc in pizda. Ii place pe la spate , o bagam cat puteam de atre , ea dadea niste contre bunae . Simteam cum coaiele se izbesc de pasarica ei. O las mai incet ,ea isi maseaza pasarica , isi mai umezeste degete...



    Login