Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Voiam sa merg pana la capat
Autor : Sisi_orade - 2024-01-28
Citita de 5688 ori - Nota 2.14 (132 voturi)


De cate ori trec prin anumite locuri imi starnesc amintiri despre intamplari, oameni momente care s-au petrecut in trecut.
Stiu ca si voua vi se intampla aceste lucruri, mai ales cei care ati trecut de o anumita varsta.
Am sa va povestesc cateva intamplari de acum 17-18 ani, dar pentru a nu ma da de gol cu identitatea mea am sa imi spun Codruta.
Aveam cam 30 de ani si dupa ce absolvisem facultatea la Cluj-Napoca, ma intorsesem acasa la mine. Mama murise si ramasesem cu tatal meu. Nu aveam loc de munca, asa ca ajutam la gospodarie.
Cu greu m-am angajat ca suplinitoare unde l-am cunoscut pe Mihai. Un tip brunet, frumos, dar din pacate cam casatorit.
Intr-o zi dupa ore, ramasese sa astepte autobuzul cu care facea naveta la oras, ma aborda direct in cancelarie:
-Tu cand vii pe la oras?
Cu ochii mei albastrii m-am uitat lung la el. Nu am stiut ce sa-i raspund.
Apoi a continuat el:
-Te astept maine la ora 14 in statia de tranvai de la Piata Decebal.
De fire sunt energica, oamenii imi spun ca sunt “agitata”, de aceea nici nu pun pe mine kilograme. Imi sare repede tandara, dar in acele momente nu am putut sa spun decat un scurt si incet “bine”, in timp ce-mi mangaiam coada parului blond.
Nu stiam in ce ma bag, dar tanjeam dupa cineva. Lasasem viata frumoasa de la Cluj si ma impotmolisem in acel sat unde toata lumea te stia. Trebuia sa am grija ca ma intalneam cu cineva cam casatorit.
La ora stabilita am coborat din tramvai si am incercat sa-l caut discretie cu privirea prin ochelarii de soare. Imi pusem pe cap un batic pentru a fi cat mai discrete. Inima imi batea cu putere. L-am observant pe Mihai care ma astepta pe trotuar langa un chiosc de ziare.
A luat-o inainte, iar eu la 30 de metri il urmam prin multime. La un moment dat am vazut ca o ia spre parterul unui bloc si deschide usa de la intrare cu o cartela. Apoi a tras, a intrat si m-a asteptat pe hol inauntru, tinand de usa intredeschisa.
M-am furisat ca o pisica ascultatoare, nestiind ce ma asteapta. M-a salutat cu “Ceau”, dar nu i-am raspuns nimic. A luat-o spre lift si a apasat butonul de coborare. Am urcat apoi amandoi si am vazut ca apasa pe butonul ce urca la etajul IV.
Am coborat din lift, iar Mihai, a deschis usa apartamentului. Cu o voce tematoare l-am intrebat?
-Cine sta aici?
-E plecat tipul in America si mi-a lasat cheia, mi-a raspuns el, in timp ce dezactiva alarma.
Am ramas blocata in holul apartamentului frumos decorat cu piese religioase, in timp ce Mihai inchise usa, sip use cheile pe masa din bucatarie, impreuna cu geanta.
Pe holul de la intrare care era una cu bucataria, era un frigider imens din inox. Mihai l-a deschis si a luat un suc rece. A luat doua pahare din dulapul de la bucatarie si la umplut.
In timp ce savuram sucul rece priveam luxul din locuinta. Era o adevarata colectie, de aceea cred ca isi si pusese proprietarul alarma.
Mihai care era cam stresat de timp, deh trebuia sa ajunga acasa la familie, imi arata baia, daca vreau sa fac un dus, in timp ce eu ma holbam la ouale de strut incondeiate, la icoanele vechi, sau la cartile de colectie.
Mihai ma prinse de solduri, iar apoi ma dezbraca. Se dezbraca si el, apoi ma impinse spre baie. Faceam dus, eram nebuni.
Am mers in camera din fund si in timp ce eu asteptam pe pat intinsa am vazut ca barbatul isi puse prezervativul pe care-l lubrefiase cu gel.
Asteptam placerea. Barbatul mi-a pus picioarele pe umerii lui si m-a patruns la maxim.Patul vechi zgaltaia la maxim in timp ce eu savuram placerea.
Asta a fost prima intalnire.
La lucru doar ne salutam si ne priveam pe furis. Colegii nu cred ca si-au dat seama.
A doua intalnire a fost mai salbatica. Locatia a fost aceasi, blocul turn, apartamentul de la etajul IV.
De data asta am inceput printr-un sex oral la baie in timp ce Mihai ma privea in oglinda montata pe usa. A urmat sexul nebun in diferite pozitii: umeri-craci, capra, la dunga patului sau intinsa pe burta in pat cu o perna sub pantecul meu astfel incat bazinul meu sa stea cabrat.
La ultima pozitie am simtit ca iese din mine si-si lubrefiaza prezervativul cu un gel dintr-un tub. Nu stiam de ce. Eram destul de umeda. Am simtit palmle barbatului care imi desfaceau fesele in timp ce organul lui bine gresat imi cauta intrarea. Nu am protestat. Voiam sa merg pana la capat. Mi-am bagat fata in perna si asteptam.
O durere ascutita ma facu sa revin la realitate. Trecuse de sfincter si inainta in rect.
Mi-am intors capul spre stanga si l-am implorat.
-Te rog, iesi un minut ca te las apoi.
Voiam un ragaz sa-mi revin. Dar barbatul parca cu mai mare inversunare impinse.
-Eu cand intru nu mai ies.
Au urmat alte partide de sex: in masina, in padure, un scurt oral la depozit de carti, la un subsol, dar cel mai tarea fost la brazi si la iesle.
Am sa incep cu „la iesle” si am sa o las pe „la brazi” care este mai picanta.
Era un grajd dezafectat al armatei de pe timpuri. Am intrat pe o poarta de fier ruginita, apoi pe stanga era incaperea si in timp ce mi-am lasat pantalonii pe vine, Mihai isi punea guma. Apoi aplecata cu capul in iesle, savuram place...



    Login