Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Virgina(1)
Autor : Raulro - 2017-01-02
Citita de 8349 ori - Nota 3.54 (37 voturi)
De ceva vreme am pus ochii pe o tânără drăguţă, cu zâmbet frumos, subţirică, 25 de ani şi virgină. Încă virgină deoarece nu a avut un iubit din pricina faptului că s-a născut cu o deficientă la mâna dreaptă.

Ştiam cum să dau de ea. De obicei o găsesc la anumite ore în părculeţul din faţa blocului, stând pe bancă, la o cafea şi o ţigară. M-am aşezat lângă ea. Bucuroasă că m-a văzut, a început să-mi povestească diverse lucruri.

Din vorbă în vorbă, cu mici glumiţe între noi, i-am propus să vină la mine. Am avut grijă să menţionez înainte că sunt singur acasă, soţia şi băiatul fiind plecaţi pentru o săptămână. Zâmbind, m-a întrebat mirată:

– Ce faci, te dai la mine?! … – Eu m-aş da la tine dar îmi este teamă puţin… apoi am tăcut, lăsând o aură de mister.

– De ce ţi-e teamă?

– Dă-mi voie să-ţi explic, dar să nu mă întrerupi. Ştiu că mă placi, se vede în felul cum în vorbeşti, cum îmi zâmbeşti. Nu eşti la fel cu toată lumea, ţi-am urmărit discursul şi limbajul trupului. Am stabilit că mă placi, dar asta nu înseamnă că trebuie să te culci cu mine, dar am putea face-o împreună…

Se amuza şi mai tare de cele spuse de mine. Eu am continuat.

-… fiecare individ are nevoile sale sexuale. Ştiu că eşti virgină, dar şi tu ai nevoie să simţi pasiunea, plăcerea carnală.

– Sunt virgină, dar de unde ştii tu asta?

– Nu ştiam, mi-ai spus tu acum. Eu doar am făcut o afirmaţie, iar tu mi-ai confirmat. A fost o capcană.

În acel moment a vrut să mă lovească, în glumă, bineînţeles.

– Să continui, nu am terminat. Să revin la “de ce mi-e teamă”. Mi-e teamă că nu o să fi destul de discretă, să avem secretul nostru şi o să începi să spui altora. Din punctul meu de vedere… am fermoar la gură. Doar nu o să încep să mă laud, mai ales că sunt însurat.

– Soţia ta ştie ce faci tu?

– Cum să ştie?! … doar nu am înnebunit. Ţi-am spus, ştiu să fiu discret, iar dacă te hotărăşti, totul rămâne între noi.

A rămas fără cuvinte, nu mai avea argumente, mă privea zâmbind. Eu am continuat să vorbesc.

– Înainte să vi la mine, trebuie să te epilezi inghinal…

– Cum adică inghina2l?

– Între picioare… este o expresie modernă… mi-e îmi place să fi curată.

– Dar poate eu nu vreau să-mi pierd virginitatea, de ce să mai vin la tine?

– Dacă nu doreşti, îţi respect decizia, dar să ştii că pot să îţi produc un orgasm şi fără să te dezvirginez…

– Cum aşa?

– Acesta este avantajul bărbaţilor însuraţi. În general, ei ştiu ce au de făcut. Dacă te-am făcut curioasă te aştept la mine.

Înainte să plec acasă i-am spus etajul şi numărul de la interfon. În mai puţin de 45 de minute a sunat cineva la interfon. Nu mă aşteptam să fie ea, mă gândeam că sunt cei care împart pliante în cutiile poştale, era ora lor obişnuită.

Am invitat-o să intre. Era îmbrăcată la fel cum am întâlnit-o în parc. O pereche de pantaloni scurţi din material de blugi şi un maieu alb, prin care se observau sfârcurile ca doi năsturei.

Deşi am invitat-o să se aşeze pe canapea, mi-a spus că preferă să stea în picioare. Vorba este una, fapta este alta… la puţin timp s-a aşezat pe canapea, aproape de capăt. Am adus două pahare de suc rece şi m-am aşezat lângă ea, nu foarte aproape, să nu o intimidez.

– Am venit să-mi spui cum poate avea orgasm o femeie fără să fie dezvirginată… a spus ea cu un aer uşor naiv, dar tupeist.

Instant mi-a trecut prin minte o glumă, despre sex… cum altfel. I-a plăcut şi ei. Am “muşcat” din canapea şi am venit mai aproape de ea.

– Te deranjează dacă te sărut?

– Ştiu şi eu, poate mă deranjează… mi-a răspuns zâmbind în timp ce dădea ochii peste cap.

I-am zâmbit şi eu, apoi am aşezat o mână pe genunchiul ei. Nu a spus nimic. Cu roşeaţa în obraji părea şi mai drăguţă. M-am întins către ea să o sărut, dar s-a eschivat… privea în jos, zâmbind. Încă aveam mâna pe genunchi… mi-am făcut loc între pulpele ei. Tăcerea ei m-a determinat să continui… am urca...



    Login