Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vinul ce nu se termina niciodata...
Autor : 1Mmortal - 2011-05-31
Citita de 2626 ori - Nota 5.89 (9 voturi)
Iti iau lobul urechii intre dinti si il trag spre mine incetisor, apoi te sarut imediat sub muscatura sa vad daca pot simti gustul vinului de pe pielea ta infierbantata.

E acolo, dar e vag si am nevoie de mai mult ca sa ma pot imbata cu tine, asa ca am sa cobor putin mai jos si am sa gust putin mai mult, plimbandu-ma frenetic pe pielea gatului, dandu-ti timp sa imi simti si aerul respiratiei reci, muscand parca din fiecare tremur incontrolabil al tau ce face apa sa vibreze. Aud si respiratia ta care ma intreaba de ce nu te iau acum.

Cobor cu sarutarile pana pe umar, iar mintea mea se imbata treptat cu mirosul pielii umede si excitate care imi transmite parca prin codul morse ca vrei sa te iau acum. Imi plimb rabdator buzele de-alungul liniei gatului inapoi sus, sa pot gusta din nou ce am simtit adineaori, pana ajung dupa ureche si te sarut. Iti musc iar lobul urechii pentru ca mi-e foame de tine si te musc mai tare de data asta pentru ca trebuie sa-ti spun ceva, dar e prea devreme pentru cuvinte.

Asa ca te las sa inchizi ochii la loc si sa-ti imaginezi ca vinul nu se termina niciodata, iar cana ta se umple la loc singura si e iar fierbinte si ametitoare.

Mana mea se joaca prin intuneric si se uda printre sanii tai cufundati in aburii inabusitori de vin si apa ce planeaza apasator deasupra cazii si totul se misca prea incet pentru lumea asta. Degetele curioase abia iti ating pielea, coborand de pe gat tot mai jos si ajungand intre sani, cat antebratul meu iti mangaie fata. Imi plimb mana pe sub sanii cufundati in apa fierbinte si o port rabdator pe amandoi, formand o spirala in jurul sfarcurilor. Se inchide spirala, degetele se apropie tot mai mult, sfarcurile tale stiu ca urmeaza sa fie atinse curand si asteapta nerabdatoare, intarindu-se obraznic.

Iti cuprind sanii cu mainile larg deschise si ii strang puternic, ii apas, iti ciupesc sfarcurile, imi infig dintii in gatul tau inca tremurand si te musc de parca ai fi o bucata de carne la pranzul unei feline dn jungla.

Ma opresc sa iau o gura de vin. E bun. E dulce si tare in acelasi timp.

Ma apropii din nou de tine, sa pot simti iar respiratia prin intuneric si aburi si imi lipesc buzele de ale tale sa poti simti si tu din nou gustul vinului fiert plin de scortisoara. Ne contopim buzele si ne gustam reciproc de parca ar fi primul nostru sarut. Primul sarut e intotdeauna usor, abia perceptibil, simti numai caldura buzelor peste ale tale si te lasa vrand mai mult.

Torn jumate de cana peste pieptul tau, dupa ce te trag afara din apa si imi scald gura intre sanii tai, sorbind si lingand tot ce curge, fara sa las nimic sa se prelinga mai jos. Mi-e pofta de vin si mi-e pofta de tine. Mi-e pofta sa-ti musc sfarcurile alea obraznice, vreau sa le simt cum se intaresc si mai tare intre buzele mele si imi place cum tresari cand iti fac asta.

Te asez inapoi in apa si iti dau sa bei o gura de vin. E foarte bun...

Bea-l pe tot, cana se va umple la loc pentru ca asta e lumea noastra, e jocul nostru iar in intunericul asta putem face orice.

Pot sa te sarut din nou usor pe buze, sa gust eu acum vinul amestecat cu aroma buzelor si sa simt aerul cald ce il emani. Sau pot sa te ridic din nou din apa si sa te trantesc peste faianta aburita si rece, sa vedem cum reactioneaza sanii tai trecand intre fierbinte si foarte rece. Pot sa iti mangai pielea de pe spate, sa imi cobor varful degetelor de sus de pe gat si sa merg cu ele atingandu-te foarte usor pe umezeala pielii, pana cand te fac iar sa tresari sau pot sa-ti lipesc o palma peste fund si sa-mi para rau ca nu vad urma rosie ramasa acolo din cauza intunericului. Apoi pot sa-ti sarut gatul cat imi lipesc corpul de al tau, sa iti simt fiecare forma infierbantata si sa-mi plimb mainile peste tine, acoperindu-te toata de parca as fi plapuma ta uriasa de acasa sub care te bagi sa te incalzesti cand iarna e prea rea cu tine ... dupa care sa imi infig o mana in parul tau, sa te trag si sa te intorc, sa te lipesc cu spatele de faianta rece, sa o simti si pe fundul tau ce inca te ustura usor si sa-mi lipesc degetele peste pizda ta uda fleasca, masand-o usor cat mainile tale danseaza pe spatele meu acoperindu-ma cu apa aburinda de pe tine.

E lumea noastra, vinul nostru si putem merge cat de departe vrem. Mai da o cana pe gat.

Acum lasa-te purtata de ameteala ce te-a cuprins si simte cum iti strang corpul in brate ridicandu-te lipita de racoarea faiantei. Simte cum iti sarut buzele de parca de fiecare data am fi la prima intalnire si ne-am apropia timizi unul de altul. Simte cum iti trag parul dezlegat si iti scufund ...



    Login