Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataViata mea 1
Autor : roxana69 - 2015-03-31
Citita de 16350 ori - Nota 7.52 (44 voturi)
Buna! Numele meu este Roxana.Citesc de ceva timp povestirile de pe acest site asa ca m-am decis sa va povestesc si eu cateva intamplari care au avut loc in viata mea,mai exact cum mi-am inceput viata sexuala si aventuri pe care le-am avut cu diferiti baieti.
Mai intai sa ma prezitn. Am 22 de ani, 1,78 inaltime sunt roscata si pentru ca pe multi va intereseaza am niste sani potriviti,nici prea mari ,dar nici mici si un funt "maricel".
De cand eram mica auzeam expresii cen:"Sa-mi sugi pula!" si "Sa te fut in cur!" ,dar nu stiam exact ce inseamna. Am crescut,aveam undeva la 10 ani si incet,incet aflam ce inseamna aceat verb "a fute". Stiam doar ce este modul in care sunt facuti copiii. Nu stiam ca asa ceva se poate practica si fara sa faci un copil. Locuiam la tara si nu aveai multe optiuni de unde sa aflii.
La varata de 13 ani a fost prima data cand am vazut exact cum se fac copiii,adica sa futi pe cineva.
Aveam un frate de 16ani cu care ma intelegeam foarte bine. Discutam despre orice ,asa ca intr-o seara m-am gandit sa il intreb ce inseamna sa futi pe cineva.
-Daca tot esti mai mare,ma lamuresti ai pe mine ce inseamna exact sa futi?
-Cand un baiate isi baga pula intr-o fata.
-Adica?
-Fetele au pizda,iar baietii pula. Mai exact,cand un baiat fute o fata ii baga pula in pizda.
Cuprinsa de curiozitate il intreb :
-Dar tu ai futut pe cineva?
-Nu-ti zica ,ca ii zici lui mama.
-Deci ai futut.
-Da.
-Pe cine?
-Promiti ca nu zici la nimeni?
-Promit! Acum spune .
-Pe Mirela.
Mirela era o fata cu care a fost in clasa ,care statea la cateva case de noi.
-Cum ?
-Cand eram la scaldat la baraj in clasa a 8-a.
-Si te-a lasat ea?
-Pai am futut-o mai multi... Acum hai sa terminam discutia asa si sa ne culcam.
Si ne-am culcat amandoi ,dar macar aflasem ce insemna sa futi.
La tara la mine nu prea erau fete asa ca stateam mai tot timpul cu baietii.
La 14ani baietii deja incepeau sa faca glume pe seama mea. "Ce cur ai" , "Ce mi-as baga pula in curul tau" si chiar sa-mi puna mana pe funt. Nu ma deranja ,ma simteam atragatoare din moment ce toti se uitam la mine.
Intr-o zi la scoala aflasem de la cativa colegi ca una din fetele de la mine sin clasa se futuse cu unu Mihai de 18 ani. Toata lumea isi batea joc de ea,chiar si eu :D.
La 15 ani am avut primul meu iubit. Il chema Radu,avea 16ani ai arata chiar bine ca altfel nu ma indragosteam de el.
Mergeam des la el acasa unde stateam se vorba cu el si chiar cu parintii lui,dar intr-o zi eram doar eu cu el acasa. Ne uitam la un film (nu mai stiu exact ce film) si incepe sa ma sarute,iar eu ii raspund la sarut. Mana lui incepe sa coboare de pe burta si ma trezesc cu ea la pizda mea.
-Ce faci? Il intreb eu.
-Suntem impreuna deja de 3 luni,eu zic ca e momentul.
Si continua sa ma sarute ,iar cu o mana imi desface nasurii de la pantaloni. Nu stiam exact ce sa fac asa ca il las pe el sa ma controleze. Usor,usor imi da pantalonii jos ,ramanand in chiloti dupa care imi rudica si tricoul. Eram la el in pat doar in chiloti.
Ma intinde si incepe sa ma sarute pe sani si pe burta,dupa care imi ia mana si o pune pe pula la el peste pantaloni. Era tare ,iar eu o masam usor prin pantaloni. Cu o miscare rapida isi da pantalonii jos ,ramanand cu pula goala in fata mea.
Eram putin rusinata si nu stiam ce sa fac,cand il aud pe el:
-Suge-o!
Si arata cu degetul spre ea.
Imi era scarba ,ma gandeam ca nu pot sa sug locul prin care se urineaza,dar el ma trage de cap ai ma apropie de pula.
Mi-am facut curaj si am pus gura pe capul lui rosu,o bag usor in gura si ii mai dedeam cate-o limba. Incepea sa-mi placa .
Se ridica si imi da chilotii jos. Venise vremea sa-mi arate ce aflasem de le fratele meu cu 2 ani in urma.
-O sa te doara putin ,imi zice el. Si isi baga putin pula in pasarica mea stramta.
Deja ma durea putin,dar nu ma brusca ,impingea usor pana au inceput sa curga cateva picaturi de sange. Durerea se transforma in placere si ma ganseam ca nu o sa ma opreac niciodata,dar Radu isi scoate pula din mine si vine deasupra sanilor mei . Geme se cateva ori si incepe sa ejaculeze pe mine.
Ma saruta pe gura si ma intreaba:
-Ti-a placut?
-Da.
-Te mai astept pe la mine.
Am fost impreuna cu Radu 6luni si de fiecare data cand era singur ma ghema pe la el. Deja eram obijnuita : ii sugeam pula,ma futea si ejacula pe mine.
Mi-a parut extrem de rau cand ne-am despartit. Mi-a dat papucii cu motivul ca nu mai simte nimic pentru mine.
Pana la varata de 20 de ani ma futeam cu fiecare iubit,chiar si de la prima intalnire. Nu puteam sa stau fara prieten .
La 20 de ani aveam un iubit pe nume Vlad. Avea 3 tatuaje,motiv pentru care am decis sa fie iubitul meu. Eram impreuna de 3 saptamani,iar eu stateam la camin. Imi doream sa ma fut cu el ,dar nu stiam cum.
Intr-o seara cand eram pe mess i-am zis ca sunt excitata si chiar eram . L-am rugat sa-mi trimita o poza cu pula lui pe care nu o vazusem pana atunci.
Zis si facut,in cateva minute primesc o poza cu pula lui. Era mai mare ca celalale pe care le incercasem. Avea 21cm si abia asteptam sa o simt in mine.
Amandoi stateam la camin ,asta era problema de nu puteam sa ne futem,dar pana la urma aranjeaza cu colegii lui de camera si urma sa ma intalnesc cu el si sa facem sex,dar problema era ca unul din colegi era acolo. Trebuia sa ne futem cu el defata. Bine ai asa decat deloc.
Urmatoarea zi ma asteapta in fata caminului ai mergem sus. Colegul era acolo si se uita la noi asteptand sa incepem. Vlad incepe sa ma sarute si sa ma pipaie pe fund. Ma intinde pe pat si incepem sa ne distram. Ne dezbracam reciproc si incep sa ii sug cu pofta pula lui mare. Uitasem de tipul care ne privea. Vlad incepe sa ma fute ,iar eu imi aduc brus aminte ca suntem urmariti si arunc o privire in patul de langa.
Tipul isi freca pula dezor in timp ce se uita la noi. Brus imi trece prin cap ideea sa ma futa si el.
Il prin pe Vlad de gat ,il trag spre mine si ii sopteac la ureche:
-Nu il chemi si pe il sa ni se alature?
-Vrei tu?
-Da.
Si ii zice sa vina si el.
Isi da rapid pantalonii jos si vine cu pula langa fata mea. Incep sa o sug in timp ce Vlad ma futea rapid .
Era prima data cand ma futeam cu 2.
Schimbam pozitiile ,Vlad se pune pe spate ,iar eu peste el infipta in pula,iar celalalt tip se duce in spatele meu si incepe sa-mi bage cate un deget in cur. Dupa care si pula. Eram penetrata in cur si in pizda si gemeam ca o nebuna. Nu dureaza mult si baietii isi scol pulele din mine si ejaculeaza pe sanii mei.
Ma futeam mereu cu Vlad ai tipul pe nume Iulian.
Imi placea sa fiu penetrata in doua gauri deodata.
Timpul a trecut,a venit vacanta de vara,iar eu am decis sa ma despart de Vlad deoarece era doua luni in care nu mai puteam sa stam impreuna deoarece eu plecam la tara.
Vacanta aceea a fost cea mai ingrozitoare vacanta din viata mea. Era prima data cand un membru al familiei ma prinde in timp ce faceam sex.

Aveam un prieten cu care ma mai futeam si pe la varsta de 16-17 ani . Eram mai multe persoane pe afara si simteam nevoia sa il chem pe la mine,dar nu aveam cum fara sa auda toata lumea. Dupa ceva timp il aud ca vrea sa plece,iar eu ma ofer sa merg cu el deoarece locuia aproape de mine. Pe drum incepem sa discutam,iar eu prin curaj si ii aduc amine de vremurile din urma:
-Mai sti cand veneai pe la mine sa ne futem?
-Cum sa nu ,zice el si incepe sa randa.
-Nu vrei tu sa mai vi si acum?
Se opreste brusc din ras si ma intreaba:
-Ce sa fac?
-Sa mai vi pe la mine.
-Cand?
-Nu acum ,ca sunt parintii acasa,dar maine daca poti.
-Pai nu te duci la nunta? (Er...



    Login