Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Viata la tara
Autor : bolovan00 - 2023-06-02
Citita de 13636 ori - Nota 2.08 (366 voturi)
Sunt Ioana si de ieri am fost numita invatatoare in satul X din judetul Ialomita. Aseara m-am intalnit cu logodnicul si i-am dat vestea cea mare; am baut sampanie, am mancat niste paste si …am facut dragoste de vreo trei ori. Dimineata m-a condus la tren si nu ne mai opream din sarutat…., avusesem o noapte de vis (cu sampanie, am mai zis, cu tort, cu fructe de mare….), dar, uite ca vine trenul, iar el galant imi urca bagajele in vagon, coboara, ma mai saruta odata si cu o privire care nu aducea nimic bun, imi zice: Succes don’soara invatatoare; mai vorbim, ai o pizda mica si “dulce” dar ..aici, nu la kilometri distanta.
Ce vrei sa zici?
Doar nu crezi ca vin dupa pizda in fundul pamantului; sau asta ai crezut? Scapa de post si daca revii in bucale, continuam, altfel…gasesti pula si unde ai ales sa mergi…dupa “vocatie” ca asa vrei….
Nu-mi venea sa cred: barbatul cu care credeam ca voi face o familie, copii…sa fiu bunica…. Cel mai cumplit cosmar. M-am suit in tren cu mintea golita de orice sentiment. M-am asezat pe locul meu si ma uitam tamp la peisajul care curgea pe fereastra. Mintea mea nu vroia sa creada ca cel cu care statusem 2 ani, cel pe care il iubeam, tocmai imi daduse papucii.
Ma trezeste o voce barbateasaca care avea un puternic iz de alcool: Fa! Te dai mai-ncolo sa-ncapem si noi? Ca te-ai pus pe mijloc, parca-i fi closca, si ai luat toata banca… Unde mergi? Lasa ca raspunzi dupa ce-ti misti curul ala mic mai spre geam, ca noi suntem trei; daca nu incapi te punem la noi in poala (sau in pula, rad ceilalti 2)
Ma trezesc brusc din amintirea cu, deja fostul, si le spun ca am bilet pentru satul x, si sa ma lase-n pace.
Pai de ce nu zici asa don’soara? Vezi ca la prima trebuie sa cobori; noi spunem la sat “ la pularai”, si au pufnit cu totii in ras. Fiind bauti, nu le-am dat importanta si mi-am luat repede cele doua mici valijoare si m-am repezit catre usi. Nici n-am ajuns bine ca trenul a oprit in statia in care trebuia sa cobor.
M-am dat jos si am fluierat a paguba: era o gara care se oprea in camp si …de acolo erau patru drumuri; Unde te duci Ioano? Era vineri, soarele la amiaza, indicatoare …ioc. Ma asez langa un zid, unde era o urma de umbra, un rest a ceva ce fusese gardul garii si ma apuc sa butonz mobilul; primarul imi spusese ca trimite pe cineva sa ma ia de la gara, dar…
N-apuc sa sun ca aud zgomot de trasura; imi iau repede bagajele si ma reped in fata garii unde trona o mare sareta exact ca in filme: loc de birjar + 1 si ceva in spate (bagaje sau pasager)
Tu esti domnisoara invatoare? ma intreaba cel care manuia caruta.
Da, eu sunt.
M-o trimis domn primar sa va iau de la gara; io sunt Anton, badea Anton; doar bagajele astea le aveti?
Ioana ma numesc. Da, doar bagajele astea le am; avem mult de mers?
Nu domnisoara invatatoare, doar vro juma de ora; dar va rog sa stati langa mine pe capra, ca e incomod sa stati cu bagajele in brate.
Bine badea Anton, cum zici tu, dar sa ma ajuti sa ma urc; si ma ia in brate si ma pune direct in caruta. Nu am zis nimic despre mana pe cur si aia pe pizda de unde m-a luat.
De unde sunteti domnisoara? Si cum ati ajuns la noi? Tare ne bucuram sa avem si noi invatator in sat… mai ales pe cineva asa fromoasa ca dumneavoastra; sa stiti ca domn primar mi-a dat sarcina sa va gazduiesc la mine: am o casa frumoasa cu mai multe camera si am una dintre casele puse la gaz si am si centrala, asa sa stiti; puteti sa faceti baie, nu ca la altii.
Badea Anton, sunt din Bucuresti, si aici am fost repartizata. Sper sa fac treaba buna; nu cunosc pe nimeni si tare mi-ai fi de ajutor daca imi vei spune cate ceva despre localnici. Acum, sunt cam obosita si abia astept sa ajungem la tine, sa fac un dus si sa dorm macar o ora. Apropo, vreau sa te-ntreb ceva: cei din tren mi-au zis ca voi merge “la pularai”; Ce-au vrut sa zica?
Nimic, asa ne poreclim noi intre sate; nu va faceti griji.
Pe drum nu mai vorbim nimic; eu ma uit la peisaj: cam peste tot numai campie, fara pic de pomi. Drumul curge linistit fara ca nimic sa ma scoata din visare. Camp, camp si iar camp. Si ceva vant, cu mult praf, ca deh, era drum de tara nu asfaltat; avem praf si in gura, iar la un moment dat o pala de vant mi-a ridicat rochita si cred ca mi-a bagat praf si “acolo” 😊. Dezgolirea n-a ramas fara priviri din partea lui badea Anton.
Fromoase picioruse don’soara; oare cine s-o bucura de ce e intre ele? Si rade mucalit…
De azi nimeni bade Anton: fostul nu vrea sa aiba de-a face cu provinciale…si ma apuca plansul…
Prrr….si opreste caruta in mijlocul drumului. Cum asa don’soara? O fata frumoasa ca dvs? E un idiot ala care a spus asa ceva….Lasa ca rezolvam….Mergem acasa si vedem ce si cum…
Trista cum eram, n-am dat importanta; deh … consolare de moment…
Ajungem in sfarsit in fata unei porti, satul nu l-am vazut ca eram plansa rau, si Anton se da jos si deschide portile; baga caruta in curte si imi intinde mana sa ma dau jos; i-o intand, dar ma cuprinde cu mainile vanjoase de mijloc si cu una de fund (cred ca am simtit si un deget langa pizda) si ma pune jos; imediat inchid poarta si mergem in casa sa va faceti comoda don’soara invatoare. Zis si facut: a inchis poarta, a dat drumul la caine (m-am speriat de un ciobanesc mai mare decat mine) dar mi-a zis ca e bland si ca nu are treaba cu oaspetii (asa sa fie)., mi-a luat bagajele si m-a dus in casa. Aici o sa stati, mi-a spus badea Anton. Ce sa vezi: o camera de vreo 20 mp, sau mai mare, cu un pat urias, si inalt, dotat cu aer conditionat, tv…etc., ce mai, tot confortul.
Bade, dar e minunat; nu credeam sa gasesc asa ceva. Multumesc mult pentru gazduire. O sa-i multumesc si primarului cand il voi vedea. Dar ziceai ceva de-o baie; unde e?
Daca deschizi usa aia din fata ta o s-o vezi, imi spuse Anton razand. Cat despre primar, te asteapta maine dimineata sa vorbiti despre clasa si altele.
Nici nu vazusem usa (proasta de mine ma uitasem doar la pat). Bade, multumesc frumos. Acu lasa-ma singura ca ma descurc. Drumul a fost obositor, vreau sa fac o baie si sa ma odihnesc.
Desigur don’soara, dar trebuie sa si mancati; cat va spalati si va odihniti fac ceva repede, usor de mancare. Ok?
Ok, zic eu. Chiar nu mi-am dat seama cand trecuse timpul si…chiar imi era foame.
Ma asez pe pat cu bagajele langa mine si ma uit la ele; cu astea am ramas dupa 20 de ani!? Il deschid pe cel cu prosoape si gel de dus si ma pregatesc de o baie fierbinte. Imi iau cele necesare si ma bag in cada; badea Anton a avut dreptate: apa fierbinte si la discretie. Am stat cred ca o ora in cada, nici in Bucuresti nu facusem o baie atat de fierbinte in ultimul timp, deh, modernizarea lui Nicusor 😊.
Ies din cada, spalata ca o piersica, si ma uit in oglinda: eram o fata de 23 de ani plansa si pregatita pentru noul post de invatatoare; de fostul..uitasem.
Ies din baie doar cu prosopul pe mine si… ma trezesc in fata mea cu badea Anton cu pula sculata, una enorma de vreo 23 de cm, care imi trage o palma peste fata si ma intreaba: mai stateai mult fa? Mai aveam putin si-mi dadeam drumu uitandu-ma cum te speli la tate, cur si pizda.
Badea Anton, dar ce vrei sa faci?
Taci ca de azi te fut eu; ai inteles?
Tip; sariti ca ma violeaza!!!...mai iau o palma care ma calmeaza, si-mi spune ca trebuie sa fac ce zice Anton.
Ai inteles ce trebuie sa faci?
Da, dau eu din cap, cu lacrimile curgand pe fata. O sa ma futi; asa-i?
Pai nu de asta te-ai plans? Ca ai ramas fara pula? Acu iti dau eu: Deschide gura mare si ziii..AAAAAA 😊
!ce sa fac? Si bang inca o palma de ma buimaceste.
Fa! Deschide gura si suge-o! Deschid gura si ma uit la pula aia mare….cum draq sa intre aia in gura mea? O iau incet intre buze, mai pun o limba pe ea, si iar imi iau o palma pste obraz….Fa!! suge-o ca lumea ca te bat rau. Cu lacrimi in ochi, incerc sa o iau cat mai mult in gura, dar degeaba; ma inec si mai mult scuip si imi provoc voma.
Nu pot badea Anton! Lasa-ma in pace!
Bine, deschide doar gura, ca si cum ai zice A mare de tipar, ca o profesara buna ce esti.
AAAAAA, fac eu si ma trezesc cu o pula in gat care imi face omuletul sa tresara; imi vine sa vomit, dar il aud pe Anton: vai cum ti-a trosnit gatul, esti facuta pentru muie. Hai sa continuam; si imi baga pula in gat fara sa tina cont de saliva si de ce scot din mine; mai vomit, mai scuip…el o baga pe toata fara sa tina seama de ce spun eu. Dupa cateva minute se opreste in gatul meu si termina; am inghitit tot fara sa spun nimic (nici n-aveam cum cu pula aia in gat).
Draga Ioana, esti o splendoare de fata! Sa vrei sa gasesti asa ceva si nu poti. Hai la badea Anton in brate sa-ti multumeasca.
M-ai violat! O sa te reclam! Cum scap de aici te bag in puscarie! Si dau sa fug din camera…. O noua palma si ma cuminteste Anton: fa! Aici eu te fut pana iti dai duhu, ai inteles? Hai, ia si scoala mortu! Si ma ia si ma pune cu gura la pula si el se pune la pizda; un 69 perfect. Ma uit la pula aia bleaga si ma bate gandul s-o musc (il omor si aia e, nu ma condamna nimeni, dar Anton lucreaza la pizda mea cu o limba pe care nu o mai cunoscusem pana atunci; dupa 2 minute ii umplusem gura de muie de duduie si nici macar nu-I dadusem o limba pe pula).
Nea Anton, lasa-ma sa respir ca m-ai omorat; ti-o sug 2 zile dar nu mai imi da limbi ca nu mai pot…sunt moarta…gataaaaaaaaaa, am zis sa nu mai dai….
Bine dons;oara…dar acu vreau sa te fut; sa nu tipi, da?
Da, dar de placere am voie? Ma dau eu lovita…
Dar sa nu se auda in strada chicheste el… Si ma intoarce dintr-o miscare , ma pune capra si ma trezesc cu o pula de 23 de cm in pizda, care loveste si loveste si loveste…si ma ia un val de …de..si ma termin de nu mai stiu de mine….Ma trezesc cu un pumn in cap si un urlet: Fa!!! Ce ti-am zis? Taci ca te aud vecinii. Habar n-aveam pe ce culmi ajunsesem….dar pula lui nea Anton era inca in pizda…si dadea…si pompa…iar eu iar strigam….
La un moment dat s-a oprit, si a inceput sa ma mangaie cu degetul la cur; incet, cu un pic de scuipat dupa...



    Login