Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Viata la tara - 2 -
Autor : bolovan00 - 2023-09-04
Citita de 8453 ori - Nota 1.91 (227 voturi)
ZIUA A DOUA
Ma trezesc pe la 7 cu o pula langa gura si cu ”Buna dimineata, don;soara”. Ati dormit bine? Ia si suge ca toata noaptea m-am gandit la pizda ta, si nu numai; m-ai facut sa ma simt ca la 20 de ani….Vai de mine!!! Cine dracu m-a pus sa accept sa te gazduiesc !? Asa-mi trebuie, om batran si cu pula-n-lucru…Pai cine se mai duce la camp cu tine aici? Spune tu?
Badea Anton, lasaa…si n-apuc sa mai zic nimic ca aveam deja pula in gura.
Ia si suge ca ieri, da? Nu apuc sa zic nimic ca incepe sa ma futa in gura, pana-n gat facandu-ma sa salivez si sa vomit instant.
Fa!! Asa cum ai curu tunel, asa facem si gatu, da?
Nu apuc sa zic nimic si ma trezesc ca-mi da jos pijamaua si ma intoarce din brate cu pizda la gura lui si eu cu pula indreptul gurii: Ia si suge singura! O bagi pana-n gat, da????
Da, zic eu, si incep sa ma chinui sa iau pula aia imensa in gat, in timp ce el imi dadea limbi in pizda si se apropia si de cur. O iau in gat odata, de doua ori si parca incepe sa fie mai usor; Badea Anton imi freca lindicul atat de bine incat dupa 2 minute…..Anton….ma omori….dar nu apuc sa mai spun ceva ca incepe sa-mi linga curul……..doamneeeeeeeeee ce senzatiiii; ii iau pula in gura pana-n gat de placere si nu ma mai satur de ea, cand se opreste si ma pune direct capra: acum te fut iar in cur, sa nu te aud ca urli. Si brusc ma trezesc cu pula aia mare in cur……
Am urlat iar de m-a luat dracu…. Si iar am luat doi pumni in cap….
Fa! Ce ti-am zis eu? Sa taci dracu din gura!!!
Ma doare bade, bagami-o mai incet … e mai placut, da asa sa intre ditamai salamu’…doare rau.
Bine fa, uite, mai pun niste seu de oaie… Si iar ma unge cu seu langa cur, in cur cu un deget, apoi cu doua, si…simt ca imi baga trei degete in cur…
Nea Anton….ce faci?
Taci fa, ca te pregatesc pentru interviu.
Ce?
Doar nu crezi ca te duci la primar doar sa vorbesti vorbe; si ma intoarce si ma trezesc cu pula aia mare in cur direct…iar tip, …Fa! Ti-am zis sa taci? Ia pula in cur si taci….Si incepe si-mi fute curu de nu mai stiam daca imi place sau ma doare. Dupa 5 minute se declara multumit si zice: doamne!!! Ce tunel am facut din curul asta, niciodata nu-mi credeam pulii….esti o printesa a curului….vino sa te fut repede in gat ca trebuie sa ajungi la 10 la primarie.
Ceee? Taci dracu si deschide gura si zi AAAA!
Iar? Si n-apuc sa zic pe R ca deja pompa in gatul meu, si nici dupa 2 minute mi-a umplut gatul cu sperma. Linge tot fa ca nu merge curentul si n-am cu ce sa ma spal; si ling ca disperata….culmea ca incepuse sa-mi placa pula aia mare….
Auzi dons;oara! Sa te-mbraci ca pentru interviu, parca asa se zice la oras, da?
Adica? Intreb eu ca proasta…
Adica corect si lejer pentru caldura asta, zice el; aaa, si sa te mai speli un pic pe dinti inainte, si rade…
Ma duc in baie si primul lucru pe care il fac e sa ma privesc in oglinda: Ioano! Ai devenit curva unui tigan din campia Baraganului, si culmea, iti place pula aia mare, si chiar o mai vrei. Acum te duci la un interviu (prbabil o muie si-un futai) si de luni iti iei postul in primire. Acum te imbraci cu un mic tanga si o rochita de vara, te sui in caruta si mergi la interviu fara sa te dai mare.
Ma spal pe dinti cu ce apa mai era-n bidon, si ies din casa. Anton ma astepta; hai don;soara ca am intaziat; si ma ia de buci si ma suie pe capra. In 10 minute ajungem… don;soara invatatoare; sa fiti amabila cu primarul, ca e painea lui dumnezeu aci la noi; toate-s facute cu el. Bine, zic eu, dar sa nu se dea la mine ca fac urat. Don;soara, la cum aratati, trebuie sa fiti pazita, si rade…
Ajungem repede la primarie, Anton ma ia de cur si un deget de control pe langa tanga, in pizda si ma da jos din caruta, si-mi spune pe un ton foarte serios: Dons;oara, aveti grija cu don primar, ca tare mi-ar parea rau sa nu avem iar invatatoare. Eu va astept aici pana iesiti; indiferent daca nu bateti palma, te fut la noapte pana vine trenul sa te duc inapoi. Dar eu sper sa ramai la noi; si…oricum te fut diseara 😊
Cu promisiunea ca iau o pula in seara asta intru in primarie. O secretara, cam de varsta mea, imi arunca un sictir: tu esti invatatoarea?
Da, zic eu.
Fa! Daca te dai la primar, te rup cu bataia; eu il sug, eu il fut, eu il ling in cur; ai inteles? Daca stai mai mult de cinci minute in birou, intru si va tai pe amandoi, dar mai ales fata aia a ta; e clar???
Da. Dar eu am venit sa semnez contractual pentru post, nu am nimic cu domnul primar.
Si, din birou, iese primarul, un tip pe la 35 de ani, cu un costum impecabil pe el, care-i zice secretarei: Ana, pentru azi e destul; mergi acasa; am auzit discutia, stai calma, azi nu se-ntampla nimic aici, ai inteles?
Da, domn primar; sigur nu aveti nevoie de stampila? De un dosar? De un deget de inmuiat pentru a da pagina?
Ana! Am zis sa pleci; oricum, azi e sambata si ai venit pentru ore suplimentare; azi trebuie sa vorbesc cu noua invatatoare. Ai inteles?
Da, si-mi arunca o privire plus un deget care se plimba pe langa gat; am inteles cine e sefa aici…
Poftiti in birou domnisoara; am numai referinte foarte bune despre dumneavoastra, atat de la minister cat si din sat (aaaaaa, i-a spus Anton ce mi-a facut). Sigur va putem da un salariu bun, aproape de maxim, desigur; poate facem rost si de un post de director adjunct…vedem noi. Stati sa inchid usa la primarie. Dar de ce s-o inchideti? Dupa cum ati vazut Ana este cam geloasa, si…mai sunt si alti cetateni care cred ca daca sunt in primarie sambata, pot rezolva lucruri. Un minut si revin.
A revenit si m-a cuprins cu bratele de dupa umeri si m-a sarutat pe gat; v-am spus ca stiu mai multe despre dumneavoastra; acum va rog sa stati jos pe fotoliu si sa discutam despre post.
Eram deja un pic umeda: el arata si mirosea foarte bine, sarutul ala pe gat…..toate duceau catre o “negociere” buna.
Da, domnule primar, cu ce va pot ajuta?
Se scoala din spatele biroului si-mi spune: sa-mi sugi pula pana-n gat, altfel maine pleci, ai inteles? Si scoate o pula mai mare decat a lui Anton, de cca 25 de cm;
Domn primar! Dar cum sa fac asta?
Fa! Te-a futut Anton peste tot si te-a adus pregatita aici; Esti pregatita sa te futi sau nu? Vrei postul sau nu? Vreau domn primar. Atunci scoate limba afara si suge-o tare. Si ma intoarce si imi pune in fata o pula mareeeeeeee, la care ma gandesc (cum o iei Ioano pe asta ...



    Login