Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVecina mea de palier imi face o surpriza I
Autor : vampir007 - 2013-12-19
Citita de 8559 ori - Nota 8.26 (42 voturi)


Tocmai terminasem de facut un dus, ma duc in fata oglinzii cu rama sculptata din lemn si imi plimb ochii pe acea silueta masculina care mi se arata. Vedeam un tanar de 27 de ani, cu un corp de fost sportiv de performanta, par scurt si un barbison de moda veche, nimic iesit din comun.
Peste cativa ani toate astea nu vor mai conta, voi imbatrani si voi disparea. Dar azi arăt asa. Eu sunt asta. Imi eliberez gandurile cu mine din viitor si ma postez in prezent. Ma duc sa pregatesc o cafea, ma uit la ceas, este 11:45 a.m. la 12:00 fix trebuie sa bata la usa vecina de palier, imi promisese ca azi imi va face o surpriza. Nu eram nerabdator sa vad surpriza pentru ca nu imi plac, dar o asteptam pe ea. A trecut o saptamana de cand am facut dragoste pentru prima data cu ea. Numai cand ma gandesc imi trec tot felul de lucruri perverse prin minte.

Joia trecuta spre seara m-am dus sa imprumut cateva lucruri, de care aveam nevoie, de la tatal ei care avea obiceiul sa se ofere voluntar in a oferi ajutor vecinilor. Bat la usa si imi deschide Ionela, fata vecinului meu. Era intr-un halat de baie, ce ii acoperea sanii micuti si funduletul bombat.

Buna, vecinu este acasa?
Nu, a plecat la tara ieri si a zis ca vine saptamana viitoare. Ai treaba cu el?
Pai mi-a zis ca ma ajuta cu niste scule ca sa demontez un raft si sa il mut in alta parte.
Pai cred ca a lasat ceva pentru tine, hai intra si inchide usa ca e cam frig.

Intru, inchid usa si cand ma intorc, o vad aplecata spre un dulap aflat la baza unui raft ce se afla pe hol. Halatul ridicat lasa sa se vada funduletul alb, bombat si o jumatate din pizda ei rasa. Sunt uimit de privelistea ce mi se arata, nu stiam ce sa fac, dar dorinta de a saruta acea pizda era atat de puternica incat nu am ţinut cont de nimic si am sarutat buzele ei perfecte si apetisante. Era atat de moale si atat de uda incat i-am simtit gustul pe buzele mele. Secunda aceea nu vroiam sa se mai termine, dar Ionela sari ca arsa si se uita la mine urat.

Da ce faci nesimtitule?
Ionela iarta-ma dar nu am putut sa ma abtin, fundul tau bombat si pasarica la vedere m-au inebunit de tot, iarta-ma!
Nu face nimic, imi spune cu o voce calma dar suparata, oricum m-ai prins intr-un moment mai intim si nu am gasit altceva cu ce sa ma imbrac decat halatul asta.

Desi am simtit lichidul ei dulce si stiam despre ce moment intim era vorba, totusi intreb.

Faceai dus?
Nu, am chef de sex si pentru ca prietenul meu e plecat cateva luni in alta tara nu mi-a ramas decat sa ma masturbez.
Pai hai ca te ajut eu.

Multumita probabil de raspuns, se arunca in bratele mele si ma saruta, limbile noastre incep sa se joace, ii pun mainile pe fese si o ridic in brate, picioarele ei se prind de bustul meu ca menghina de piesa ce urmeaza a fi slefuita. Mainile ei ma tin de cap si buzele ei nu inceteaza sa ma sarute pe gura. Ii deschid usa sufrageriei cu ea in brate si o asez usor pe canapeaua rosie, ii desfac halatul si ii privesc corpul divin pentru cateva secunde. Se ridica in fund si imi trage pantalonii de trening ce acoperea pula mea in erectie. Ma prinde cu mana de ea si ma trage mai aproape de gura ei, imi saruta capul, dupa care incepe sa ma suga. Aveam o eractie atat de tare incat devenea dureroasa, o scot din gura ei flamanda ma asez peste ea si incep sa o fut in pizda, ma saruta pe gura, inchide ochii si lasa usor capul pe spate. Ii place! Profit de ocazie si incep sa o sarut pe gat. Cu o mana o mangai pe sani. Iese din pula mea inainte sa ma termin, ma impinge pe spate, ma conformez, se intoarce cu fundul spre mine si isi lipeste pizda de gura mea, incep sa o ling cat pot de bine, gustul ei devenise mai dulce, sucul ei s...



    Login