Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUn moment dureros, dar trecator.
Autor : mihablack - 2012-07-22
Citita de 7987 ori - Nota 8.51 (51 voturi)
Aprilie. Luna copacilor infloriti, a revenirii la viata a naturii, a renasterii, după moarte...

Eram la Cluj, la un seminar, de trei zile, pe teme profesionale; o intrunire banala, cu oameni neinteresanti. De abia asteptam sa scap, sa ma intorc la munca adevarata.


Eram cazata la un hotel deosebit, cu o gradina aranjata de un profesionist; detaliile faceau diferenta: copacii, florile, bancile strategic pozitionate, bucatile de stanca, care se iveau din verdeata, etc. Intr-un colt al spatiului verde era un par enorm, inflorit; sub el era asezata o banca, din fier forjat, care parca te invita sa te asezi; crengile, cu inflorescente, coborau adanc deasupra ei.
Observasem parul de cand pasisem in perimetrul hotelului. Sincer, cam evitasem gradina datorita lui. Simteam o strangere de inima de cate ori il observam, deoarece imi „aducea” in prezent niste amintiri, pe care preferam sa le „arunc” la cosul de gunoi al memoriei, dar....


Dupa intrunirile din cea de-a doua zi a seminarului, ma intorceam plictisita la hotel, intr-o dipozitie melancolica. In loc sa intru in hotel m-am indreptat spre gradina superba si m-am asezat sub parul inflorit pe banca. Mi-am simtit inima galopand. Am inchis ochii si m-am lasat invadata de o amintire despre EL, El, care imi calcase sufletul in picioare. Doamne, ma gandeam, de ce nu pot uita clipele acelea? nu merita sa imi ocup timpul cu retrairea acelor momente dar, uneori, nu avem control asupra gandurilor noastre.

* *

Eram indragostita profund, complet. Sufletul imi era plin de EL. Ratiunea rece imi spunea ca am facut o mare greseala, dar inima nu asculta de ratiune, niciodata.

Eram impreuna de sase luni. Sase luni cu momente bune, dar majoritatea mai putin bune. Dar nu ma puteam opri din iubirea pentru el, asa ca hotarasem sa ma las dusa de torentul vietii si „fie ce-o fi”.... Daca nu l-as fi iubit asa profund, i-as fi spus un „ADIO” hotarat, dar...

Azi era luna aprilie. Era o zi de sambata, o zi pentru relaxare.
El avea, in spatele casei, o gradina miribolanta, plina de verdeata si pomi infloriti, printre care si un par ale carui crengi, pline de flori, parca te indemnau la relaxare, la visare. Stateam amandoi sub parul inflorit: eu intinsa pe un pat pliant, de panza si el pe un fotoliu de gradina. Vantul cald, adia placut , se simtea mirosul florilor, razele soarelui imi atingeau placut, duios pielea. Zumzetul albinelor „plutea” in aer, ca o muzica, pasarile ciripeau vesel.

Eram plina de lumina, de frumos, de EL, mai ales de EL. Ce inseamna sa iubesti pe cineva, te umple complet sentimentul, parca revii la viata. Avea dreptate Grigori Skovorda cand spunea ca „dragostea este izvorul intregii vieti”, gandeam eu . Il simteam undeva langa mine, dar totusi departe. Stiam ca este departe de sentimentele mele, ca le evita, ca le respinge, cu toate ca, vorbele lui spuneau altceva. Ma gandeam, are dreptate Ovidius cand spune ca „dragostea este o forma de razboi”. Asa vedea, ratiunea mea, relatia cu EL . Eu luptam sa il determin sa imi simta dragostea, sa il fac sa ma „vada” cu adevarat, macar sa ma „vada”.

Am tras, adanc, aer in piept si am oftat profund. Era o lupta continua in sufletul meu, ratiune versus simtire, gandire rationala impotriva sentimentelor. Ma consuma incet , corodant acest proces. Trebuie sa fac ceva, sa iau distanta, dar CUM ? CUM? gandeam intens,cu ochii inchisi...IL IUBEAM. Uneori ajungeam sa ma urasc, deoarece nu puteam sa imi stavilesc sentimentele, care imi faceau rau. Eram constienta ca voi suferi. Sa ajungi sa te urasti. Ce poate fi mai otravitor?? gandeam.

EL m-a auzit oftand si a ridicat privirea din cartea, groasa, pe care o studia; era ceva in domeniul marketing-ului.

-Ce este, nu te simti bine? l-am auzit spunand.

Trebuie sa ma adun, imi spun . Nu trebuie sa imi observe starea melancolic-dureroasa. Deschid ochii si imi indrept capul spre el:

-Nu, ma simt perfect. Ma bucuram, pur si simplu de flori, vant si soare. Am intors, din nou capul pe spate si am inchis ochii. Glasul meu a sunat perfect normal, dar imi simteam ochii straini, sigur se vedea durerea in ei, lupta interioara, mi-am spus. Un nod dureros se instalase in gatul meu, lacrimile aveau nevoie de un imbold minor, ca sa izvorasca, in suvoaie, de necontrolat. Am incercat, cu resurse de nebanuit, sa ma adun, sa nu imi vada suferinta. Nu avea rost, nu ar fi inteles nimic. Trebuie sa tii profund la o persoana, ca sa ii poti intelege starile emotionale, sa ii simti emotiile, sa stii cand sa fii langa ea, sa o sprijini.

-Arati asa de languroasa, stand acolo, intinsa. Rochia iti subliniaza formele feminine, pana la gleznele goale, l-am auzit spunand. Ai petale de flori in par, arati ca o mica zeita, erotica. Vin langa tine, am timp mai tarziu ca sa studiez, a spus cu un glas din care razbatea senzualitatea si atat.

Trebuie sa ma stapanesc. Revino-ti!!! imi spuneam innebunita. Revino-ti!! Mainile imi tremurau de plinatatea sentimentelor, de lupta crunta din sufletul meu. Cu mult efort, m-am stapanit, mi-am controlat expresia fetei si am deschis ochii.

Statea in picioare langa patul pliant, lat si se uita la mine cu o privire flamanda, incarcata de dorinte fizice, dorinta fizica si ATAT, mi-am spus . Am inchis ochii ca sa nu ii mai vad expresia lubrica.

Si eu il doream, enorm. Sentimentele mele „urlau” dupa o descarcare, simteam nevoia sa il am, sa il posed, dar la alt nivel decat vroia el. Am decis, pe moment, sa ma multumesc cu atat.

M-am intins languros, ridicandu-mi bratele in sus si eliberandu-mi parul lung, negru de sub mine. Am intins bratele spre el, intr-o invitatie muta. A zambit, incet, senzual dar zambetul nu i se citea si in ochii distanti.

S-a intins, pe o parte, in fata mea si se uita „fierbinte” la mine. Stia cum sa imi provoace placere, senzatii de extaz. La capitolul acesta nu aveam ce sa ii reprosez, ma gandeam. Poate este vina mea, ca m-am implicat, ca il iubesc, poate merit sa sufar acum, ca nu am stiut sa imi controlez emotiile navalnice.

Cu aceste ganduri in minte m-am intors spre el si l-am luat in brate. Mi-am intins buzele spre el si la semnalul meu mut a inceput sa ma sarute lent, rar, ca si cum dorea sa nu tulbure prin gesturi bruste frumusetea zilei de primavara.

Imi tineam palmele nemiscate pe spatele lui primind darul senzualitatii masculine. Buzele mele sensibile ii simteau gura umeda, varful limbii tot mai indraznet, invaziv, care incerca sa intre printre buzele mele. Simteam vantul cum adia, cum imi mangaia bratele goale, razele soarelui imi atingeau pielea delicata , neexpusa inca razelor toride.

Varful limbii lui trecea acum senzual peste buzele mele. Am deschis, brusc, ochii, simtind nevoia ii vad chipul: avea ochii inchisi, suvite de par ii mangaiau fruntea, genele lungi, negre ii mangaiau obrajii. Era asa de provocatoarea fata lui, concentrata asupra mea, incat mi-a scapat un geamat lung .

Am inspirat, profund, aer, in piep, iar sanii mei s-au presat si mai mult de torsul lui. L-am simtit incordat, prin tricoul subtire de bumbac.

Am inceput sa il sarut si eu. Simteam nevoia sa imi revars sentimentele, intense, asupra lui, sa imi simta „inima” .Palmele mele ii mangaiau lung, umerii, antebratele, iar buzele mele „intrasera” in jocul stravechi numit sarut .

S-a lasat pe spate iar mainile lui m-au tras peste el. Formele lui se imprimau adanc in curbele mele ; sanii umflati se iveau din decoleteul adanc in forma de „V”, se uita pofticios la ei, erau umflati, tari.

Ii simteam palmele cum traseaza un drum languros, de la varfurile degetelor mele, pe brate, antebrate, umerii i-a mangaiat in cercuri, gatul .Acum imi tinea capul nemiscat pentru a primi saruturile lui tot mai adanci, care incitau.

Palmele lui erau pe umerii mei, coborau . Degetele lungi si fine, imi atingeau fiecare vertebra a coloanei vertebrale, cu miscari hiptonice, in mici cerculete. Atingerile vertebrelor ma innebuneau. Degetele lui au ajuns la gropitele de la baza coloanei vertebrale. S-au oprit. Am simtit degetele lui mari cum imi maseaza adanc aceste zone, iar palmele lui imi atingeau lateral soldurile. Aahhhhhhhhh, am gemut adanc, frecandu-ma de taria lui. Mi-am lasat capul pe umarul lui, ca nimic sa nu imi distraga atentia de la aceste mangaieri duioase, nici macar saruturile .

-Iti face placere? a spus sigur de el.
-Mai vrei? a continuat.

Preferam sa nu vorbesc. Doream sa il simt, pur si simplu. Sa imi inchipui ca tine si el la mine, ca ii simt iubirea arzatoare.

Mi-am pus buzele peste ale lui, sarutandu-l. Buzele mele au coborat, incet pe gatul lui, cu miscari de „foc” , peste carotida pulsanda, au ajuns pe umarul lui stang, unde i-am tras gulerul tricoului si i-am supt, dur, pielea.

-Aaaahhhhhhhh, mai fa, l-am auzit spunand.

M-am ridicat, uitandu-ma provocator . S-a ridicat, in picioare, rapid si a inceput sa traga de tricou, de pantalonii scurti, ramanand gol. Era chitesenta masculinitatii, barbatul in plinatatea barbatiei lui, a sigurantei arogante. Masculul excitat de femela, dominat de instinctul sexual.Masculul care isi ia de la femela, eliberarea, nu o cere, nu roaga...... ia tot ce vrea..

L-am studiat atent, de la penisul, dur, in erectie, in jos, peste coapsele frumos modelate, la gleznele puternice, apoi inapoi, in sus , pana la penisul brazdat de mici vinisoare albastrii . Am intarziat indelung cu privirea peste barbatia lui, uitandu-ma fix. Ma excita sa ma uit la un barbat in plinatatea erectiei lui . Privirea mi-a urcat in sus peste abdomenul, plin de firisoare fine de par, in sus spre sfarcurile maronii, intarite, spre gatul puternic, obrajii umbriti de barba, spre buzele senzuale, care promiteau placeri nebanuite, spre nasul lung, fin si.....au ajuns la ochi. L-am privit in ochi. Ochii nostri trimiteau, acum, „electricitate”, erau prinsi in itele erotismului pur. M-au excitat ochii lui, ochii lui „spuneau” o intreaga epopee erotica, promiteau placeri erotice, egoiste. Mi-am lins, doritoare, buzele , cu limba. Ochii lui mi-au urmarit fiecare miscare a limbii. Statea in fata mea complet excitat, eu ma uitam in sus la el. El care domina totul, peisajul si mai ales pe mine.

Si-a intins bratele spre mine, mi-a cuprins palmele si m-a tras, in picioare, in fata lui. A atins breteaua subtrire a rochiei, care a alunecat in jos, de pe umar, lasand sanul gol la placul lui. Si-a aplecat capul si a inceput sa imi sarute umarul cu saruturi abia simtite. Mi s-a infiorat brusc pielea, sfarcurile s-au intarit puternic, instantaneu. Buzele lui alunecau, acum, spre gatul meu, unde a pus o presiune mai mare pe pielea sensibila. I-am simtit dintii intrand adanc in pielea, sub care pulsa, haotic, carotida.

Mi-am intins palma dreapta spre ceafa lui presandu-i dintii mai adanc in pielea mea. Mana stanga l-a cuprins, dupa talie, unghiile mele au trasat, in sus, dungi dure si adanci pe pielea lui. Unghiile au intrat adanc si am simtit o umezeala densa.

-Au! a spus si m-a tras deodata, agresiv spre el, imobilizandu-mi bratele pe langa corp, cu brate dure.

-Ah! Avem o pisica, care zgarie aici, a spus lasciv.

M-a cuprins in brate si m-a intins pe patul pliant. Excitatia imi invadase corpul, imi „galopa” in sange.
A vrut sa imi scoata rochia, dar l-am refuzat miscand capul intr-o negatie, muta. S-a uitat nelamurit la mine, dar nu a comentat.

Vroiam sa il simt pe el, gol, peste corpul meu imbracat. Haine versus piele goala. S-a intins partial peste mine si i-am simtit buzele pe sfarcul meu stang, lingea-sugea-sufla. Palma lui stanga s-a strecurat sub rochia mea vaporoasa. I-am simtit mana cuprinzandu-mi pulpa piciorului, languros, alunecand in sus, intarziind in spatele genunchiului, urcand in sus, pe interiorul coapsei sensibile . A inceput sa traseze figuri de nerecunoscut pe interiorul coapsei mele. Imi ridicam soldurile in sus simtind nevoia unor atingeri mai intime.

Acum piciorul stang imi era adanc dezgolit iar dreptul acoperit de rochia lunga si vaporoasa, alba. Sanul stang imi era desmierdat de gura barbatului.
Erotismul ma tragea in adancuri, ma simteam o zeita pagana, care astepta sa primeasca , adanc in ea pe iubitul ei, muritor. Vantul imi mangaia pielea goala, florile parului pluteau, in jos, oprindu-se pe corpurile noastre. Am ridicat ochii in sus si mi-am spus : ESTE CLIPA PERFECTA. CE BINE AR FI CA TIMPUL SA INGHETE, ACUM SI AICI.

Acum, gura barbatului imi rasfata abdomenul, lung, umed, cu miscari ale buzelor indredeschise, ii simtem rasuflarea fierbinte. Aaaahhhh, am gemut. Mainile lui agresive mi-au tras bikinii, in jos; i-a aruncat langa patul pliant, neatent.

Mana lui se strecurase tot mai sus pe coapsa mea interioara si acum varfurile degetelor imi atingeau delicat feminitatea umflata si umeda. Mi-am ridicat in sus soldurile pentru o atingere mai profunda dar degetele s-au retras; cand au revenit le-am simtit direct pe clitorisul intarit si sensibil. Doua degete l-au cuprins delicat, apoi l-au atins cu miscari sus-jos ;

-Imi vrei gura pe tine? a spus el.

Mi-am asezat palmele pe capul lui si l-am impins in jos. A inteles mesajul.

Buzele lui mi-au atins electrizant clitorisul dintr-odata, neasteptat. Am ridicat soldurile in sus pentru a amplifica atingerea, dar buzele s-au retras incepand sa alunce in jos, adanc, printre marginile umflate, congestionate.

-Aaaaaaahhhh! Te vreau!! Acum si aici! am soptit.

Gura lui a continuat tortura, limba aspra facand cercuri, intoarceri bruste, impingeri, care premergeau alte miscari.

A continuat asa minute indelungate pana am simtit convulsiile orgasmului, mi-am strans pumnii pe langa corp si m-am lasat dusa departe pe aripile placerii supreme.

L-am simtit la un moment dat peste mine, cu mana stanga pe coapsa mea dreapta, facandu-si loc intre picioarele mele. Am simtit capul penisului cum imi atinge feminitatea de abia simtit, intra putin, se retragea. Se juca cu mine.

Il vroiam dureros de tare. L-am tras cu bratele peste corpul meu. Il simteam puternic, greu, dur.Ma acoperea complet . Daca m-ar iubi ar fi perfect, imi spuneam melancolic.

A intrat de tot. Era intins peste mine, i-am simtit buzele pe gatul meu iar el era adanc in mine.

Se misca languros, incet, rar. Il simteam complet al meu in acele momente. Doream sa nu se mai termine acele clipe.

Am deschis deodata ochii si m-am uitat in sus, VEDEAM PERFECTIUNEA: razele soarelui patrundeau printre crengile inflorite ale parului, „ningea” peste noi cu petale de flori albe, vantul adia; brize delicate ,ca niste atingeri de matase lichida, ne mangaiau pielea.

Apoi am inchis ochii si AM SIMTIT PERFECTIUNEA: barbatul de deasupra mea ma mangaia duios, ma ridica, acum, usor, de fese spre el, il simteam cum geme pasional langa urechea mea, ii simteam corpul dur, masculin. MA SIMTEAM FEMEIE!

Acum miscarile lui erau mai rapide, mai dure, mai adanci, unele ma raneau, altele imi produceau o placere densa ; placere-durere, durere-placere ; sa fii pe muchia dintre durere si placere. Sa atingi muchia, sa cazi, sa cazi.... am atins un nou orgasm, mai calm, dulce.

L-am simtit pe „M” cum termina, cu zvacniri ritmate, am simtit suvoaie fierbinti, dure de presiune, cum imi scaldau intim interiorul.

S-a prabusit peste mine, obosit, sfarsit de tumultul dorintei.A soptit, in parul meu:

-Mai vreau, inca o data!

Mi-am strans bratele in jurul lui, mintindu-ma ca ma iubeste, macar azi, totusi.

-Da si eu te mai vreau o data, iubitul meu, „M”, am spus abia auzit.

-Aha, pisicuta cea agresiva a devenit blanda.

Ce remarca! mi-am spus. Rece si laconica. Avusese viata scurta, minciuna mea.....


Am stat asa intinsi momente indelungate, el partial acoperindu-ma cu trupul. Simteam, deodata, nevoia de mai mult, doream sa il posed eu, acum, agresiv, dur, sa imi potolesc ardoarea sentimentelor .

M-am tras incet de sub el, trecand deasupra lui. Am inceput sa il sarut pe gat, unghiile mele intrau provocator,in pielea pieptului sau. Buzele mele trasau dungi umede, in jos, pana la sfarcurile intarite. Am inceput sa trag de ele, cu dintii. Simteam nevoia de violenta, sa aplic violenta pe el.

Unghiile mele erau acum, in lateralele torsului si lasau urme rosii. „M” mi-a cuprins, dur, mainile de incheieturi:
-Termina, scorpie ce esti! Deja sunt tot o rana, de la unghiile tale.

M-am tras violent din bratele lui, zambind senzual:

-Vreau sa imi simti pasiunea, am spus si am coborat din nou cu buzele senzual in jos, peste abdomenul lui. Buzele mele au ajuns langa penisul lui, semierect. Il provocam, cu miscari ale buzelor intredeschise .Suflarea mea infierbantata ii atingea pielea incinsa. A ridicat soldurile in sus, dorea mai mult, miscari mai intime. Am zambit, gandindu-ma sa il chinui, un pic.

Buzele mele erau acum langa capul congestionat al penisului, suflam incet peste el, il atingeam cu varful limbii provocator, suflam din nou. L-am auzit cum geme profund. Mana lui dreapta incerca sa ma ghideze spre miscari mai intime. M-am tras hotarata, la o parte:
-Trebuie sa ma lasi sa iti ofer placerea! Nu o lua tu!

Spunand acestea, l-am cuprins dintr-o data, brusc, in gura. A ridicat agresiv soldurile, spre mine, infingandu-se adanc in gatul meu. Au urmat miscari ale gurii mele, peste penisul lui. Miscari stranse, umede, un du-te/vino haotic, pasional. Simteam ca este al meu, in acele clipe, ca ii ofer placere, ca il domin, oferindu-i placere. Numai gandul acesta ma excita ingrozitor de tare. ERA AL MEU!

La un moment dat, mi-am retras buzele, din jurul penisului, si am coborat spre testicolele intarite, pline. Le-am dezmierdat cu limba, buzele mele sensibile aplicau miscari circulare. Gemea acum incontrolabil; isi tinea mainile pe langa corp, strangea din pumni;

Am urcat din nou spre penis si l-am cuprins in gura, din nou, complet, adanc, o singura data. Am trecut apoi la capul plin, varful limbii atincand despicatura verticala, cu miscari adanci.

Deodata m-a tras, in sus, de antebrate peste el. A marait:
-Vino aici! Vreau sa te infigi in penisul meu. Te vreau!
.
M-am pozitionat peste penisul lui si am intrat, deodata, pana la capat.Am gemut excitata de senzatia de preaplin;. Ma tinea strans de talie, cu ambele palme, dar ma lasa sa ma misc liber: de sus in jos, circular, fata-spate, circular....circular... Eram innebunita , imi luam ce doream, imi luam placerea, pasiunea. Il dominam.

M-am aplecat peste el si am inceput sa il sarut adanc,limba mea ii lingea buzele, se misca inauntru-afara, afara-inauntru.Ma miscam acum mai repede, adanc, vroiam sa imi iau placerea suprema, sa imi iau , nu sa primesc. M-am miscat asa cateva minute si am simtit cum un orgasm exploziv ma invadeaza. Convulsiile erau puternice, simteam cum ma scalda placerea, cum ma cuprinde, fiorii urcau de jos, in sus, in cercuri de placere.

M-am lasat istovita peste „M”. Nu imi pasa de placerea lui, devenisem egoista. M-a intors brusc pe spate, a venit peste mine si a inceput sa se miste agresiv, adanc. Imi placea. Se misca tot mai repede acum, sacadat,scurt si repede, repede si scurt. L-am simtit cum termina sfarsit; sperma fierbinte ma invada , cu jeturi fierbinti.

L-am simtit cum se prabuste greu peste mine . M-am tras in lateral, simteam ca ma sufoca. Nu ii simteam sentimentele, ci numai prezenta fizica, care ma sufoca, nu ma lasa sa respir liber.




***


De la momentele petrecute in gradina lui, trecuse o luna. O luna dulce-amaruie, cu mici suferinte, care mi se infigeau in suflet.Nu gasisem inca o metoda sa iau distanta. Ne intalneam in continuare, dar ii simteam numai dorinta fizica, placerea de a ma avea si atat.

Astazi ma invitase la el acasa, ca sa servim masa de seara. Inima mea canta. Eram fericita la gandul acestui eveniment, romantic.

M-am imbracat cu o rochie conica, alb-negru, care se oprea desupra genunchilor. Mi-am luat lenjeria rosie, ca sa il impresionez. Sandalele, cu bretelute subtiri, completau discret tinuta. Parul negru, imi curgea liber pe spate, pana la talie. Buzele rosii incitau la saruturi languroase. Ma simteam seducatoare. Cine stie? poate acesta este momentul cand ma va „observa” , cu adevarat, imi spuneam in sinea mea. Dar vocea ratiunii soptea : „Ai grija. Vei suferi” si eu ripostam „a exista inseamna a suferi”, spunea Eminescu. Vesnicul razboi interior, nevazut, care deja ma secase de resurse.

Am ajuns, cu un taxiu, in fata casei lui, unde erau parcate mai multe masini. Eram surprinsa, doarece la telefon nu imi spusese nimic despre mai multi invitati. Am simtit un sentiment profund de dezamagire. Inima parca imi era in chinuri. Crunta, adanca dezamagire simteam in acele clipe.

Tragand, adanc, aer in piept am sunat la sonerie. EL mi-a deschis usa, sarutandu-ma pe ambii obraji. Pe obraji? Saruturi pe obraji? ma gandeam enervata.Ce sunt eu pentru el? Sora?

M-a pofitit in living unde erau prezente inca cinci persoane, doi barbati si trei femei. Nu cunosteam pe nimeni. Incepe sa faca prezentarile, nu am retinut nici un nume, datorita agitatiei, care ma stapanea. Am ramas numai cu impresiile momentului: femeile erau superbe, eu eram banala pe langa ele: una, bruneta, imbracata in rochie rosie, cu parul tuns, la nivel mediu, cu un corp voluptos, o blonda, cu ten alb, parul lung, imbracata intr-o rochie turcoaz, ravisanta. Ultima era o aparitie vesela, incantatoare, satena, cu ochii verzi, cu o personalitate extrovertita. Imi placea de ea, am simtit o simpatie instantanee.

Barbatii erau genul obisnuit, destul de atragatori. Le-am aruncat o privire scurta. Eu nu aveam ochi pentru nimeni, decat pentru EL. El care se juca cu inima mea.

Am inteles, in urma discutiilor, ca femeile erau colegele lui si barbatii niste clienti veniti din alt oras. EL hotarase sa organizeze cina aceasta ca sa le ofere o distractie celor doi.

Ma simteam stinghera. Ei vorbeau, in continuu, despre probleme de serviciu, clienti, strategii de marketing, etc. El statea, pe o canapea, alaturi de bruneta voluptoasa. Intuitia imi soptea ca este ceva mai mult, acolo, dar m-am gandit ca, fara dovezi concrete, nu inseamna nimic.

Femeia satena, pe nume Ana, aflasem din discutii numele, a observat ca ma simt marginalizata si a venit langa mine. Mi-a zambit deschis, cu un zambet luminos, „de spiridus”, cum numeam eu, in gandurile mele, surasurile deschise:

-Cred ca te –am plictisit cu discutiile noastre profesionale. Te rog, sa ne ierti. Am zambit palid si i-am spus:
-Stai linsitita. Inteleg, obligatiile de serviciu. Cunosc, genul acesta de intalniri.

-Hai sa vorbim despre altceva. De cand sunteti voi doi impreuna, tu si „M” Nici nu stiam ca „M” are pe cineva. Nu a spus nimanui. Sa nu te superi. Eu sunt o persoana directa si deschisa. Nu suport subterfugiile.

-Da, este caracteristic lui, am spus incet. Tine lumea la distanta, in general. Nici mie nu imi spune prea multe.
- Si imi plac persoanele directe, stai linistita, am spus mai tare.

S-a uitat ganditoare la mine, cu o privire intensa. Am simti ca ar vrea sa spuna ceva, dar nu stia ce sa faca.

M-am uitat in ochii ei si am intuit ca este o persoana de incredere:
-Haide, spune ce ai de spus. Prefer adevarul direct, vorbelor de politete. Nu ma deranjeaza.

S-a uitat lung la mine:
-Te va face sa suferi, sa stii. Il cunosc de ani si ani de zile pe „M”. Este un profesionist de nota zece, dar ca persoana este rece, nu se implica, nu stie sa se ataseze de oameni. Toate colegele noastre i-au cazut in mreje, inclusiv eu, odata. Regret, profund clipele acelea. Dar, stii cum se spune, slabiciunea este umana. Nu sunt deloc mandra de intamplarea aceasta. Ma gandesc ca asa am invatat sa identific si sa evit barbatii de genul lui.

Am ramas uimita, ranita de cele auzite. Banuiam ca „M” este o persoana mai indiferenta, care umblase cu multe femei,dar chiar asa, sa ia la rand colegele lui de serviciu. Eu aveam convingeri ferme despre relatiile intime de la locul de munca, care duc la complicatii nefericite. Ana, mi-a vazut uimirea de pe fata:

-Imi pare rau! Nu am vrut sa te fac sa suferi. De cand ne-a facut cunostinta „M”, mi-ai fost simpatica si m-am gandit ca ar trebui sa te avertizeze cineva, referito la persoana lui. Esti draguta, meriti mai mult decat iti poate oferi el. Am observat cum te uiti la el.Vei suferi! a spus.
-Trebuie sa merg din nou, sa intretin clientii a continuat şi s-a ridicat de langa mine, mergand langa ceilalti.


Eram ametita de cele spuse de Ana. Nu stiu cat am stat asa uimita, dar la un moment dat l-am auzit pe „M” cum ne invita ca sa servim masa.

Masa unde am luat loc era rotunda. Eu stateam intre cei doi clienti ai lui. Erau persoane dragute, cu simtul umorului, dar eu parca nu intelegeam ce spun. Eram „atenta” la gandurile mele. „M” statea, vis a vis de mine, intre bruneta voluptoasa si blonda. Ana, statea, dupa clientul, din dreapta mea. Imi parea rau ca Ana nu era langa mine. Imi placea de ea, de caldura ei. As fi preferat sa ma intretin cu ea.

Nu imi amintesc prea multe din timpul mesei, doar ca am mancat mecanic si radeam, cand ii auzeam pe ceilalti razand. La un moment dat clientul lui „M”, din dreapta mea, mi-a strecurat in palma o carte de vizita. Am ridicat, uimita, privirea spre el, luand in mana, automat cartea de vizita. Era un barbat bine, vesel, cu ochii sclipitori, albastri si calzi. L-am privit fara interes. Eu aveam ochi doar pentru „M”, care toata seara de abia imi adresase cateva cuvinte. Era concentrat sa vorbeasca cu frumoasa bruneta. Ma intrebam, oare de ce ma invitase. Banuiam ca, mai mult, pentru a le tine companie celor doi clienti. Ce ironic!! gandeam.

Deja, incepeam sa simt fiorii furiei . Ma stapaneam, cu greu, sa nu fac o scena. Nu era demn pentru o femeie serioasa, mai ales ca dispretuiam istericii.

Asteptam, sa treaca masa, sa mai raman cateva minute, sa ma scuz si sa plec. Nu era locul meu acolo.

Serveam deja desertul, inghetata mai precis, tot mai nervoasa. Datorita nervilor, am scapat lungurita de la desert, pe jos. Stanjenita de situatie, m-am aplecat rapid sa o iau de pe pardoseala. Uitandu-ma sub masa, dupa lungurita, vad mana brunetei pe coapasa lui „M” si palma lui, peste a ei, apasand-o. Am inlemnit, mainile au inceput sa imi tremure. M-am simtit umilita, sangele imi alerga, in galop, prin vene.

Glasul ratiunii imi soptea „ti-am spus eu, dar nu ai ascultat, ti-am spus eu!! Ti-am spus eu!!”. Mana ei urca acum in sus.

M-am ridicat brusc de pe scaun, mi-am cerut scuze si m-am indreptat spre baia, de pe hol. Nici nu stiu cum am ajuns in baia respectiva, parca nu mai rationam, genunchii imi tremurau, mainile erau cuprinse de un tremur incontrolabil, sufletul imi era sfasiat. Ratiunea imi soptea: „trebuie sa iti revii, trebuie sa iti revii. El nu merita, nu merita, nu merita”; inima soptea insangerata „de ce? de ce? de ce?”. Eram bulversata de sentimentele puternice, explozive.

M-am asezat pe capacul closetului, m-am inconjurat protector cu bratele, aplecandu-ma in jos si repetandu-mi in minte: „nu merita...nu merita.....NU MERITA!!”. Incercam sa nu plang, aveam un nod dureros in gat, ochii imi innotau in lacrimi. Tot clipeam ca, lacrimile sa nu mi se scurga pe obraji in jos. Stiam ca daca le las sa curga, nu ma voi opri din plans.

Nu acum este momentul sa plangi! mi-am spus hotarata. Cand esti singura, dai frau liber durerii. Acum, trebuie sa fii puternica, nu trebuie sa te vada ca suferi, sa iti „observe” inima calcata in picioare, imi repetam in minte, innebunita. Trebuie sa te comporti normal, femeie!

Ma ridic, brusc, hotarata de jos, ma uit in oglinda: aratam palida, pierduta, ochii isi pierdusera insufletirea.”O cochilie goala”, gandeam. Brusc, imi suna in minte un dialog dintre Tristan si Isolda:


„Tristan: Există şi alte lucruri pentru care să trăieşti: datorie, onoare.
Isolda: Dar ele nu sunt viaţa, Tristan. Ele sunt doar cochilii ale vieţii, şi unele goale, atunci când în final tot ce adăpostesc sunt zile întregi fără dragoste. Dragostea este dată de Dumnezeu. Ignor-o şi vei suferi cum nu îţi poţi închipui.
Tristan: Atunci nu voi mai trăi fără ea.”

La naiba!! imi spun. Uneori imi URASC memoria plina de citate, expresii, aforisme. Exact asta imi lipsea. Sa imi amintesc de Tristan si Isolda. Revino-ti! spun, uitandu-ma furioasa la chipul palid din oglinda. Trebuie sa iesi onorabil din situatia aceasta.

Aud ,deodata, un ciocanit in usa toaletei si un glas:
-Esti, in regula acolo? Ana, sunt.

Deschid usa si Ana intra, uitandu-se la mine:
-Stiu ce ai vazut. Stiam de ei doi, dar nu am avut curajul, sa iti spun inainte. Imi pare rau!! M-a imbratisat duios.

Am inghetat. Nu eram obisnuita ca o persoana straina sa isi manifeste asa sentimentele. Persoanele cunoscute de mine erau mai reci, indiferente. Mi-am spus in gand: trebuie sa pastrez legatura cu fiinta aceasta dulce si calda.

S-a tras, intru-un final, deoparte si ma privea ingrijorata:
-Stii ca nu trebuie sa te vada „M” asa? Ar simti mila. Banuiesc ca nu suporti mila, ca si mine, de altfel. Asa ca trebuie sa gandim, impreuna, un plan, ca sa iti faci o iesire respectabila, din aceasta situatie.

Se uita la mine intens. Plan? Ce plan? Nu puteam gandi. Imi simteam inima ca o piatra dureroasa in piept. Nu puteam gandi coerent.

Ma uitam in gol, gandindu-ma ce fraiera am putut sa fiu, sa ma implic asa, cu „M”, sa ii ofer caldura mea sufleteasca si el sa isi bata joc de tot. Nu mai vroiam sa il vad niciodata. Eram, acum, hotarata, sa incerc sa lupt impotriva sentimentelor. O sa-l uit, o sa-l uit, imi spuneam, hipnotic.

Deodata, am auzit-o pe Ana, vorbind:

-.... sa faci ce iti spun. Ma auzi? Hei, sunt aici.

Am clipit des si am vazut palma Anei fluturand in fata ochilor mei.

-Scuza-ma, Ana. Nu te-am auzit. Eram adancita in ganduri.

-Am inteles. Asculta! Te poti lasa prada durerii mai tarziu. Acum trebuie sa iesi de aici. Am un plan: mergi inapoi, la masa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Eu raman aici, imi dai numarul tau de telefon si te sun. Tu raspunzi si vorbesti ca si cand la capatul firului este un barbat, care doreste sa va intalniti si care iti va trimite un taxi sa te ia. Iti comand un taxi si ai plecat de aici.

M-a cuprins strans cu palmele de antebrate si a inceput sa ma scuture:
-Ma auzi?? Concentreaza-te!! Te rog! Ai inteles, ce trebuie, sa faci??
-Da, am spus incet
-Ok, du-te acolo, a spus,Ana, hotarata si m-a impins spre usa.

Am tras , cu putere, aer in piept, m-am intors spre usa si am iesit. Le auzeam glasurile vesele. Mi-am indeptat umerii si am intrat .

M-am asezat la masa si am zambit fals. Clientul lui „M”, din dreapta mea, mi-a zambit, aplecandu-se spre mine si spunand:
-Stai linistita. Nu ai pierdut nimic. Eu zic ca pentru tine nu exista nimic aici. A zambit cu subinteles.

Doamne, m-am gandit, a vazut totul, toata mica scena dramatica, desfasurata anterior. Am simtit cum mi se incing obrajii, de jena si m-am uitat uimita la el. Mi-a facut cu ochiul. S-a aplecat spre mine, din nou, soptind:

-Te scot eu de aici, daca vrei. El nu merita pe cineva ca tine. E o persoana, cu suflet rece, a spus si a zambit.

L-am refuzat cu un glas retinut si am zambit de complezenta.

Au trecut clipe tensionate pentru mine. „M” si bruneta continuau sa rada, alaturi de clientul celalalt. Erau veseli si se distrau. Frumos, mi-am spus! sarcastic.

Telefonul meu a inceput sa sune, brusc. Mi-am cerut scuze si am raspuns. Era Ana, care se tinea de promisiune. Vorbea incet, ca sa nu i se auda tonalitatea feminina a glasului. Am inceput o conversatie:

-Ceau, Stefan. Ma bucur ca ai sunat. Sa iesim ? Unde? Acum sunt la o cina, dar as putea sa vin, cu un taxi, sa ne intalnim. Da, in jumatate de ora, e perfect. Stai sa aflu adresa exacta de aici si poti sa imi comanzi un taxiu. O secunda. Mainile imi tremurau, nu eram obisnuita sa mint, sa joc teatru; dar viata iti joaca f...



    Login