Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Un destin cat viata unui orgasm
Autor : _nathalie_ - 2008-10-22
Citita de 8576 ori - Nota 7.50 (16 voturi)
Nervoasa si in acelasi timp apatica. Ma intalnesc cu el la o cofetarie. Cafeaua costa 2 lei aici. Ne este foame amandurora. Aseara iar am fost la casino. Am ramas singura intre unii care pariau la ruleta. Speram ca brunetu` ala umflat sa piarda toti banii asa cum am pierdut eu. Saraci. Ca la 20 de ani fara griji si fara bani. Jeepurile inca ma claxoneaza. Prefer sa merg pe jos. Sa stau langa el. Sa ma suporte cu ogarii mei, cu derapajele date de ``terminal``, cu intrebarile pe care mi le pun in fiecare clipa, cu raspunsurile pe care le neg la fiecare doua secunde.
Am ajuns acasa. Este nervos. N-am niciun chef sa ma fut. Am sanii moi, usor flasci. Nici o urma de lubrifiere. Pasarica mea e zip, arhivata in himenuri supraetajate. Vrea sa gatim. Ce ciudat. Tarfele mananca la restaurant. Una din antamarile conjugalului este gatitul impreuna. Este o chestie de mare intimitate si ma gandesc ca doi bucatari de la o cantina a saracilor nu pot fi intimi doar daca unul toaca ceapa si celalalt curata cartofii. Gatim spaghete. Punem apa pe foc, cat timp fumam o tigara la posta. Constatam ca nu mai avem spaghete. Gasim o punga de fasole. O punem la foc.
Nu ne mai spunem nimic. Ma gandesc sa plece odata ca sa pot sa ma pregatesc de drum si eu. Marea ma cheama la ea.
Ma asez in pat si privesc in tavan. Il iubesc. Nu stiu insa ce vreau. Ciudat pentru o tarfa. Chiar si pentru o tarfa rationala. Una care s-a multumit sa fie altfel, una care nu vrea sa schimbe lumea, una care se fute cu Dumnezeu, nu pentru ca blasfemia excita frustratii, ci doar pentru ca vrea ca Dumnezeu sa se simta iubit din cand in cand. As vrea sa-i spun ca trebuie sa plec. Iubirile imposibile ranesc si oricat ar parea de speciale, o nevasta, un copil, o masa de Craciun in familie au intr-un fel ceva Dumnezeiesc. Cine pula mea sunt eu? O pizda, o curva, no name, in comparatie cu o verigheta ingalbenita de timp, simbolul unui destin ales si implacabil.
A venit langa mine. Evita sa ma sarute. Poate ca simte ca ii scap. Poate ca vrea sa scape.
Se joaca cu sanul meu stang. Imi suge sfarcul usor. Nu simt nimic. Pizda mea si-a cusut singura himenul. Ma dezbraca. Ceva nu este in regula. Imi mangaie parul pubian. Imi ia fiecare fir in parte. Ma trage cu forta si totusi extraordinar de delicat. Sunt usor excitata. Imi ia mana dreapta si mi-o aseaza pe pasarica. Imi frec degetele de lindic, trec peste labii, miscarile sunt lente. Imi var inelarul in vagin. Simt privirea lui atenta la fiecare mangaiere. M-am mai masturbat in fata lui. Extrem de ciudat, nu stiu de ce sunt inhibata acum. Daca o face sa ma ironizeze? Imi trag mana. Mi-o ia si mi-o aseaza pe pizda. Impinge usor cu limba degetele mele. Ma misc din ce in ce mai repede. Simt cum ma scurg. Sunt uda ca o mare. Ma saruta acolo si fluturii mei au nevoie de camasa de forta. Vreau sa-l sug, sa-l simt in gura. Se intoarce si imi aseaza mana pe pizda. Ma gandesc cat de mult il iubesc. I-o sug si ma linge. Din cand in cand imi reguleaza sanul drept. Nu am frunza de camelie acolo. Sunt fecioara. Astept sa ma dezvirgineze. Deja Duhul Sfant este in mine.
``Vreau sa faci pipi si vreau sa te sug, sa te beau. Sa ma impartasesc din tine. Sa ma inchin tie si pizdei tale. Sa fiu cumva numai al tau. Sa intelegi, ca fie ce o fi, te iubesc. Pe tine si numai pe tine. Mai mult decat orice traditie, morala, Dumnezei sau sfinti``...asta mi-a spus.
Ma linge si simt cum expozia orgasmului va distruge nu numai prejudecati, reale sau false, legate de morala, traditie, religie si alte norme care definesc normalul acceptat, istoria lui `` pana cand moartea ne va desparti``.
``Fa pipi! Acum.`` Ma bate cu degetul pe burtica. As vrea sa pot face. As vrea sa pot face asta. Sa ma suga si sa ma linga. Ii am pula in gura. Pula. Nici nu ...



    Login