Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Tot raul spre bine
Autor : Mik6900 - 2023-09-20
Citita de 7863 ori - Nota 2.99 (150 voturi)

De cateva zile imi beau cafeau citind fantezii de aici. Am observat ca imi da o stare buna toata ziua. Mai erau cateva minute pana sa plec, dar fantezia pe care o citeam ma absorbise. Imi zic ca mai fumez o tigara, ma imbrac si plec. Lasandu-ma purtata printre randuri, observ deodata ca erau trecute deja 5 minute peste ora la care trebuia sa plec. Merg repede sa ma imbrac, aveam o stare foarte buna si eram si putin excitata de la textul pe care il citisem. Urc repede in masina si plec spre serviciu. Intru in graba in parcarea subterana sa parchez masina.Gasesc repede un loc de parcare, cam ingust ce-i drept, dar nu aveam timp sa caut altul. Asez masina pentru garare si incep sa dau cu spatele. Cum ziceam, locul cam ingust eu grabita, ating masina din stanga mea. Cobor din masina injurand si certandu-ma singura. Din cealalta masina coboara soferul. Era un tip la vreo 30-35 de ani,inalt ( precizesc ca am 1, 53 :))) avea in jur de 1,80, tuns scurt, barba frumos aranjata si imbracat in politist. Imi spune calm si zambind amuzat:
- A fost cam ingust observ!
-Imi cer mii de scuze, ma grabeam si nu mi-am dat seama ca o sa te ating.
-I-a sa vad ce ai facut. Se apleaca si se uita la zgarietura. Sterge putin cu mana si mai ramane doar o zgarietura mica.
-Si acum ce facem? Trebuie sa chemam Politia?-intreb eu
- Nu e nevoie, cred ca putem rezolva si in alt mod problema, plus ca eu sunt Politia, imi spune il razand.
In capul meu era ca trebuie sa facem amiabila. Merg in partea din dreapta a masinii sa iau actele. In timp ce scormoneam in torpedou, aplecata peste scaun, simt cum o mana ma trage usor de sold si ma scoate din masina.
-Ti-am zis ca putem rezolva in alt mod, spuse el.
Imi cuprinde obrazul cu palma, iar degetul mare il trece peste buzele mele.
Simteam ca o sa cad din picioare, mi se muiasera genunchii si abia stateam. Starea mea era o combinatie foarte ciudata: starea de excitare de dimineata, adrenalina ca i-am zgariat masina , atitudinea lui ma excita, plus slabiciunea mea la barbati in uniforma, iar cireasa de pe tort: propunea lui.
Vazand ca nu ma impotrivesc, imi ridica barbia si se apleaca sa ma sarute. Cu cealalta mana ma prinde de mijloc si ma trage spre el.
Ma saruta incet si apasat. Imi soarbe buza de jos, o musca si ii da drumul. Simteam cum limba lui incearca sa isi faca loc printre buzele mele si o cauta pe a mea.
In timp ce cu o mana imi tine capul ,o trece pe cealalta de pe sold in partea din fata, imi deschide cureaua, nasturele de la pantaloni si imi baga mana in chiloti. Scoate un sunet de satisfactie "Hmm" cand simte umezeala din chiloti si imi cauta cu varful degetelor clitorisul. Il alinta cu cateva atingeri apasate apoi ma patrunde cu doua degete. Se opreste si se face un pas in spate, realizez pt o secunda cat de tare m.am lasat dusa de val. Ma intreaba daca e totul in regula si daca vreau sa continuam, iar eu dau din cap aprobator. Isi da jos camasa, desface cravata si le arunca pe scaunul din fata al masinii mele. Ma trage de mana, in spatele masinii si ma urca cu fundul pe portbagaj. Ma saruta din nou pe gura, coboara usor spre sani, imi framanta in palme sanii si ii alinta cu saruturi si muscaturi usoare, imi desface nasturii de la camasa si continua sarutandu.ma pana la bata chilotilor. Imi apuca pantalonii de bata si ii trage in jos. Eram atat de ametita incat nu mai puteam sa il urmaresc si imi las capul pe spate. Se apleaca peste pasarica mea si imi ridica picioarele pe umerii lui. Trecea cu limba de la baza vulvei pana la clitoris, ma lingea usor si atent. Ma treceau fiori in tot corpul si tresaream de fiecare data cand ii simteam respiratia si limba lui imi atingea pielea. Alterna linsul clitorisul cu muscaturi apoi supt. Nu mai dureaza mult si am primul orgasm, mi se incordeaza tot corpul si incep sa tremur din cap pana in picioare. Ma lasa sa putin sa imi revin si ma saruta pe buze.
-Apuca-ma cu bratele de dupa gat, imi spune in timp ce se desfacea la pantaloni.
La cat de ametita eram dupa orgasm as fi facut orice mi-ar fi spus.
Cand a lasat sa cada in jos pantalonii si chilotii am ramas placut surprinsa. Avea un penis de lungime putin peste medie, dar nu as...



    Login