Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTipa de la firma
Autor : cezarsex - 2020-06-25
Citita de 7158 ori - Nota 8.12 (41 voturi)
Am văzut multă lumea venind și plecând din firmă, de peste 10 ani lucrați aici, dar nimeni nu mi-a atras atenția ca Anca. Era imposibil să nu o vezi, căci ea dorea să fie remarcată. La cei 20 și ceva de ani ai ei afișa dezinvoltura cuiva care lucrase în firmă de la început.

Am văzut-o prima dată în lift, cu pantalonii ei mulați pe fund și abdomenul plat, scoase și mai bine în evidență de talia înaltă, cu pantofii eleganți, cu vârf ascuțit dar cu un toc atât de înalt încât aproape încălcau codul intern, cu sacou cambrat în talie și cu o bluză albă care să străduia să prindă între nasturi bustul tare, ușor răsfrânt într-o amețitoare îmbinare a sânilor lăsați doar puțin vederii.

Se studia în oglindă, aranjându-și părul lung și blond, privindu-mă curioasă cu coada ochiului. Parfumul proaspăt te îmbăta și contura și mai bine imaginea unei tipe tinere, dar foarte sigură pe ea.

Am făcut cunoștință în biroul open space, fiind colegi de divize, cum aveam să descopăr.

- Dragoș, m-am auzit, ciudat de ezitant, când m-am prezentat.
- Anca. Mi-a prins mâna zâmbind, trecându-și în treacăt degetele pe încheietura mea după salut.

Mă trezeam privind-o uneori în timpul jobului, dându-și părul după ureche pentru a vorbi la telefon, sau trecând pe culoar și unduindu-și șoldurile sub fustele strâmte. La țigară o priveam de la distanță, în mijlocul colegilor, complimentată de muți. Admiram eleganța cu care ținea slimul între degete, cu unghii lungi și atent îngrijite. Mi se părea că mă studiază din priviri, dar poate era doar o senzație, căci ochii noștri nu se intersectau niciodată.

Mă obișnuisem cu ea, încercând să alung tentația, până la urmă orice bărbat găsește ceva frumos la o femeie cu zece ani mai tânără, ceva din prospețimea și aventura pe care le avea la rândul lui la acea vârstă.

Nu mi s-a părut ciudat când mi-a cerut prietenia pe Facebook, dar dezinvoltura contului ei de Instagram ajunsese să îmi hrănească din nou fanteziile. La sală, cu colanții mulați pe curul bombat și cu o bustieră sexy, la plajă, cu bikinii minusculi, decupați înalt pe picior, în pat într-un maiou decoltat și mulat pe țâțele tari, sau în cele mai culturale și sobre ipostaze, la teatru, sau pierdută printre cărți și cești de cafea.

Nu vedeam un iubit, nu că avea mare importanță. Nu avea rost să mă gândesc la ea.

Într-una dintre rarele ieșiri între colegi la o terasă la pizza am studiat-o din nou pe furiș. Bluză subțire, mulată, talia subțire, fusta scurtă și largă, dresuri cu model și o pereche de ghete foarte trendy, am simțit cum penisul mi se întărește și gândurile îmi zboară în mod pervers la buzele ei frumos arcuite și rujate cu un roșu discret.

La plecare începuse să plouă, am văzut-o dârdâind, ascunsă sub streașină și încercând să comande.

-Te ajut? În ce zonă mergi? M-am trezit vorbind, deși trebuia să plec spre casă.

-Berceni!

-Perfect, e în drumul meu. Mergeam de fapt în direcția opusă, spre Obor, dar nu mai conta asta.

A urcat în dreapta și s-a relaxat în scaunul comod. Mi-a cerut voie, dar se fuma oricum, o priveam din nou cum își suge ușor obrajii și eliberează fumul de țigară umfându-i apoi ușor. Fustița i se trăsese pe coapse, se vedea o parte a lor, dincolo de banda adezivă a dresurilor trei sferturi. A zâmbit când mi-a perceput privirea, dar nu s-a acoperit, lăsându-se mai comod pe spate și lăsând dezvelită și o parte din fesele tari și bronzate.

Am vorbit despre firmă, colegi, am spus ceva bancuri și am fost surprins să mă invite la o cafea când am oprit în fața blocului.

Liftul era mic, dar nu chiar atât de îngust, dar ea a stat aproape de mine. I-am atins coapsa și nu s-a retras, căutându-mi în schimb pofticioasă buzele cu ale ei. M-a mușcat când s-a întâlnit și mi-a răspuns când i le-am supt, strecurându-mi limba și împreunând-o cu a ei. Mâinile mi-au alunecat pe sub fustă, pe coapsele tari, cu piele zburlită de excitația, iar cu una am atins-o între coapse. A gemut când i-am atins pizda prin chiloți, mustea deja de plăcere.

Ne-am oprit, roșii de plăcere odată cu liftul și am intrat repede în mica ei garsonieră. Am observat canapeaua comodă și câteva mici tablouri moderne, unele erotice, alese cu gust. Am ridicat-o și am așezat-o pe canapea, smulgându-i nerăbdător fusta și chiloțeii din dantelă.

Și-a deschis larg picioarele, lăsându-mă să îi admir labiile mici, subțiri și roz și dunga fină de păr blond, în rest fiind perfect epilată. Am simțit cum vulva ei se deschide sub buzele mele, i-am supt și lins ușor labiile pe rând și am intrat cu limba în pizda ei, atras de gustul dulceag, ușor sărat. Am prins-o cu mâinile de fund și am continuat să o penetrez ușor cu limba, lingând-o pe toată despicătura, până când i-am simțit clitorisul umflat. L-am descoperit ușor cu degetele și l-am lins încet, de jur împrejur, am intrat în vaginul ei și l-am urmat apăsat cu limba de jos și până la capul erect. Începuse să țipe de plăcere când degetele mele au penetrat-o încet, apăsate pe peretele fin al vaginului, continând să îi sug clitorisul și să îl ling apăsat.

Seva abudentă a excitației ei îmi acoperise degetele și buzele, o sorbeam plin de plăcere.

S-a ridicat și s-a așezat în genunchi, desfăcându-mi hotărâtă nasturii și cureaua, eliberând penisul sculat de sub banda boxerilor. S-a uitat provocator la mine, trecând limba peste capul obraznic, belit. M-a luat fin în gură, contnuând să își treacă limba peste ea în timp ce mă sugea. Își însoțea mișcarea capului de ceea a mâinii, cu care mă prinsese de penis și începuse să mă frece mai tare.

- Vreau să mă fuți! Mi-a cerut ea când credeam că sunt gata să ejaculez în gura ei.

S-a ridicat și s-a sprijinit cu mâinile de canapea, lăsându-mă să îi văd fundul micuț și rotund, cu dungi excitante de bronz de la slipul minuscul pe care obișnuia să îl poarte. L-am prins în palme și i-am desfăcut bucile, fascinat de rozeta strâmtă a anusului și de pizda cu labiile deja ușor răsfrânte.

Mi-am plimbat pula pe labiile ei, o penetram cu capul și o scoteam, suspina de fiecare dată. Atunci când am intrat am simțit că pizda ei fleașcă de excitație era strâmtă, cum nu mai simțisem de multă vreme. Se relaxa când apăsam ușor, o scoteam și intram la fel de lin, dar din ce în ce mai adânc. Era mulată pe mine, aveam senzația că sunt prea mare pentru ea, dar vaginul se deschidea și mă primea din ce în ce mai mult, până când coaiele mi s-au lipit de fesele ei.

Am prins-o de mijloc, observând că îi plăcea să o strâng mai tare î...



    Login