Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Teambuilding la Nisa
Autor : emi1975 - 2023-12-22
Citita de 8530 ori - Nota 7.28 (737 voturi)
V-am povestit despre mica aventura din concediu cu fostul meu sef Erich si cu Vali , dar nu am apucat sa va povestesc si despre aventura cu el din teambuilding-ul organizat la Cannes. Dar o sa va povestesc acum .
Actiunea incepe in aeroport la Bucuresti unde ne-am intalnit cu restul echipei de management. Aveam avion la ora 5 spre Nisa si am ajuns la aeroport pe la 3. Am facut check-in-ul si am mers catre poarta. Acolo astepta Erich si George(directorul de vanzari). Ulterior s-a alaturat grupului si Simona (de la financiar) . Am stat de vb. Timpul a trecut repede. Am urcat in avion. Coincidenta sau nu eu am avut loc langa Erich. Check -in-ul fiind facut de secretara lui Erich probabil ea ne-a asezat asa. Pe drum am vb mai mult despre prezentarea pe care trebuia sa o sustinem la Cannes si prea putin despre altele. Pot spune ca femeie ca Erich avea o atractie ptr mine. Mereu imi zambea, imi vorbea frumos, ma proteja prin sedinte. Aveam o relatie buna cu el. Am aterizat, am luat un taxi si mers catre port. Da, port. Ati citit bine. Sedinta se tinea pe un yaht inchiriat de companie care pleca din Cannes , Nisa si Monaco si retur la Nisa de unde luam avionul. Era o sedinta dar mai mult un team building. Drink building sau futai building . Cum vreti sa ii spuneti. Ca sedinta nu prea a fost
Pe scurt pana la actiunea erotica. Ne-am urcat pe yaht si am plecat pe mare. Ne-am luat cabinele in primire fiecare. Am mers sa ne schimbam in ceva mai lejer, ca de stat pe barca. Cabina lui Erich era langa a mea. Asa s-a nimerit la alegere. Am intrat fiecare in cabina sa ne schimbam. Mi-am desfacut bagajul si am mers in baie sa fac un dus dupa drum. M-am dezbracat de haine si am intrat in dus. N-are rost sa va mai descriu yahtul. Era lux! Intru in dus dau drumul la apa si deodata vad ca se desdchide o usa glisanta care parea perete . Eu goala completa in dus raman blocata ca un iepure surprins de lumina puternica a farurilor . Era Erich!
- Scuze, scuze! Am crezut ca e un dressing ceva aici.
De fapt camerele noastre erau un apartament de familie despartit de o usa dar cu doua intrari separate din hol.
Il vad ca ramane blocat cu ochii pe zona mea intima care se afisa complet rasa si goala in ochii lui Erich. Am ramas amandoi blocati pret de cateva secunde fara sa ne miscam sau sa vorbim. A fost acel moment pe care ni-l dorim cu toti in viata noastra sexuala. De surpindere si tensiune sexuala. Eu m-am umezit instant. Mi se parea super excitant sa fiu surprinsa goala in dus de seful meu pe care il vedeam mereu numai la costum si el pe mine imbracata de birou. Vazand ca nu imi maschez goliciunea si ca nu tip disperata Erich a inteles ca am un nivel de maturitate si a inceput o conversatie aparent normala.
- Iarta-ma, se repeta Erich
- Nu e nicio problema, raspund eu. punand dusul cu apa calda pe mine
- Nu a fost cu intentie.
Nu am raspuns. Am continuat sa ma ud cu dusul ca si cum era Vali in baie, nu Erich. Vazand ca sunt ok, Erich a continuat dialogul.
- Ma duc sa fac si eu un dus si sa ma schimb, uitandu-se cu jind la corpul meu gol
Eu prind curaj si ii raspund.
- Poti sa lasi usa deschisa.
- Ok, raspunse el pe un ton surprins
Imi continui dusul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Ba chiar m-am si epilat pe picioare sau inghinal sa ma pregatesc de costumul de baie cu care aveam de gand sa ma imbrac. Zona de baie a lui Erich avea cada, la mine era un dus. Il vad ca isi da pantalonii jos si intra in cada sa isi faca dus. Avea un corp bine facut si intretinut, cu par argintiu care ii acoperea pieptul. Instant mi-am aruncat ochii in zona lui intima. Avea ditamai maciuca! Si groasa si lunga. Era bine dotat. Un alt val de excitatie m-a trecut instant. Am iesit din dus, m-am strers si am plecat goala in camera sa ma schimb. Mi-am luat un costum de baie pe mine si o rochita scurta si transparenta. Am iesit pe punte. La scurt timp a aparut si Erich. Ne-am asezat la masa si ne-am racorit cu Prosecco . Am baut, mm povestit, am glumit. Erich se tot uita strengareste la mine. S-a facut repede seara. Am cinat pe yaht . Am stat la glume si baute pana pe la ora 1 cand m-am retras ametita bine spre cabina. M-am dezbracat in pielea goala si m-am aruncat direct in pat . Era f cald . I-am scris lui Vali ca il iubesc iar el mi-a raspuns la fel si “have fun 😉😎”…atunci am inteles ca am dezlegare la…peste. Sau binecuvântare, cum vreti sa ii spuneti. Dar era prea bauta. Dar si prea excitata. Am simtit toata seara cum Erich ma dezbraca din priviri. Mi-am coborat mana la vulva si am inceput sa ma masturbez. Pizda isi elibera lichidele fierbinti care se scurgeau pe lenjeria patului. Mi-am oferit un orgasm rapid si am adormit pe spate. Dupa un timp simt prin somn sarutari in zona intima . - - -Oare visez? ma intreb in gand. Am un vis erotic?
cobor mana si simt par. Deschid ochii si in lumina difuza a lunii care intra prin hubloul yahtului ii disting fizionomis lui Erich? Nu zic nimic. Intind si cealalta mana si ii cuprind capul pr care i-l fixez direct pe pizda si apas sa ma linga bine. Eram mega excitata. La scurt timp il aud pleoscaind pe Erich in lichidele mele intime. Nici unul nu spunea nimic. Fiind noapte si peretii subtiri mi-am inghitit toate sunetele si orgasmele. Pentru ca am avut mai multe. Orgsme.
Erich se ridica si ii vad pula imensa cum lucea in lumina lunii. Nu mai vazusem asa pula mare pana atunci. Cum statea cu spatele pe pat, Erich imi departeaza picioarele si isi propteste capul pulii in pizda mea. Apuc cu mainile labiile si trag de ele in incercarea de a face loc pulii imense sa intre in mine. Erich pune capul pulii in gaura si impinge usor. Jumatatea conica a capului aluneca usor deschizand intrarea precum intra un spargator de gheata intr-un ghetar antarctic. Simt un val de placere. Introduse tot capul iar placerea era deja imensa. Peretii vaginului era intinsi la maxim si simteam fiecare milimetru de pula. Aluneca usor. Simt ca pula lui imi atinge cervixul. Se opreste din impins. Foarte usor incearca sa isi traga pula inapoi. Valuri de excitatie m-au cuprins instant. Pula lui se misca in pizda mea precum un arcus pe corzile unei viori Stradivarius. Incepe sa impinga usor in mine. Atinge iar cervixul si impinge usor. Pula i-a intrat putin peste jumate. Era considerabil mult mai mare decat Vali. Se simtea altfel. Se simtea mult mai bine. Sinteam cu vaginul meu se intinde pe pula lui si se mulează precum un prezervativ . Era fantastic. O retrage usor si vad un guler alb pe jumatatea pulii lui. Erau lichidele mele evacuate din vagin. Asa am realizat cat a intrat in mine. Mai voiam. Il apuc usor de solduri sa ii controlez intrarea. Impinge iar. Ajunge in capat si se opreste. il trag usor de solduri sa mai impinga. Se lasa controlat de mine. Si imping. Senzatia se amplifica. Ma opresc si las vaginul sa se largeasca si mai mult. Astept cateva secunde. Mai trag de el putin. Il imping sa iasa. Ma uit la pula lui in gulerul ajunsese la trei sferturi pe maciuca lui imensa. O voiam pe toata. Il trag din noi de data asta mai cu putere. Se infige mai puternic in mine. Simt cum peretii vaginului sunt intinsi la maxim. Se opreste in pozitia asta, se apleaca peste mine si ma saruta . Ii raspund la sarut bagandu-i adanc limba in gura. Isi coboara limba pe gat pana la sani. Imi suge sfarcul drept. Cu mana stanga imi maseaza sanul stang. Imi place enorm.
Se ridica si iese din mine. Mai vreau. Ma trage de solduri spre marginea patului. Ma ridic si il sarut puternic. Ma apuca de umeri si ma intoarce rapid cu spatele. Ma vrea pe la spate. Ma asez pe marginea patului inalt pe burta si departez piciarele sa fac loc pulii imense sa intre in mine. Simt cum o aseaza la intrare si impinge usor. Era un domn. Nu dadea ca un taran in mine. Simteam cum imi aprecieaza fiecare bucatica de pizda. Se pricepea domnul Erich. Iar asta ma excita si mai mult. Nu mai facusem de mult dragoste asa. Pe indelete. Dupa cateva miscari m-au cuprins spasmele. M-am incordat si mi-am muscat buzele sa nu tip de placere. S-a oprit in mine sa ma lase sa safurez orgasmul. Dupa cateva secunde a reinceput sa ma futa. De data asta mai puternic. Din ce in ce mai puternic.Imi placea. Simt cum incepe sa ma atinga cu soldurile. Coaiele lui imense incep sa imi loveasca labiile si clitorisul. Cred ca intrase tot. Incredibil. Vaginul meu primise cea mai mare pula din toata timpurile lui. Incepe sa mareasca ritmul. Sub presiunea pulii mai am un orgasm. Mai intens de data aceasta. Simt cu jeturi fierbinti imi inunda putinil loc ramas in vagin. Si-a dat drumul in mine . Simt jeturile de sperma cu tasnesc din pizda si mi se scurg pe picioare. Il simt ca se retrage. Raman cateva secunde si astept sperma sa se scurga din vagin . El ma saruta pe fese . Ma ridic si il sarut fara sa spun nimic si plec spre dus sa ma clatesc. Intru in dus si vine dupa mine. Ma saruta in semn de multumire. Nici unul nu spunea nimic. Pastram linistea sa nu fim auziti. Ma uit la el si din pula lui imensa inca i se prelingea sperma pe gresie. Coaiele uriase i se lasasera si balanganeau la fiecare miscare. Avea un look foarte masculin. Cum nu voiam sa fim auziti, n-am mai facut dus. Ne-am culcat fiecare in cabina lui lasand usa deschisa intre bai. Am adormit instant fiind satisfacuta si ametita de alcool. De dimineata ma trezesc si merg la toaleta. Erich nu se vedea in cabina lui. Ma aranjez si ies si eu pe punte. Am pregatit micul dejun si dupa ne-am bagat la o sedinta scurta de 1 ora sa bifam si scopul deplasarii. Intre timp a venit si echipajul si yahtul s-a pus in miscare catre Nisa si Montecarlo. La pranz ne-am oprit in larg sa facem o baie. Seara am acostat in port la Nisa si am mancat la un restaurant pe uscat. Dupa ce am am
mancat si am baut am plecat la o promenada prin Nisa. Am discutat toti aceleasi subiecte plictisitoare. Seara ne-am intors pe yaht si am stat pe punte la cate un pahar de vin. Ce se petrecuse cu o seara inainte a fost subiect tabu. Erich era un profesionist. Nu a tradat niciun moment vreo reactie care sa dea cuiva de banuit. Cu atat mai putin eu. Totusi m-am gandit toata ziua la noaptea trecuta. Daca a fost bine, daca si cu daca. Altfel a fost super, sexual . Pe la ora 2 am plecat la culcare. Cand le urez noapte buna Erich imi face cu ochiul. Inteleg aluzia. Merg in cabina si ma pregatesc. Fac un dus si imi pun camasa de noapte de satin pe care o gasisem in bagaje de la ultima iesire cu Vali. Si ramasese im geanta. . Deschid usa de la baie sa trec la el
In cabina sa il astept. Ma intind in patul lui. Nu trece mult timp si se deschide usa. Ramane fixat in usa cand ma vede apoi se grabeste sa o inchida sa nu ma vada cineva la el in camera. Ii fac semn “ssssst” sa nu faca niciun zgomot. Zambeste. Ii place ce vede. Arat super hot in camasuta mea de noapte de satin cu dantela si chiloti tanga din plasa transparenta. Chilotii imi apropie labiile iar pizda se vede foarte frumos prin plasa transparenta. Se vede ca la tinerele de 16 ani. Cand m-am pregatit ptr Erich mi-am frecat sfarcurile sa la excit sa stea cat mai ridicate. Asa ca acum imi impingeau camasa sa noapte si se vedeau super proeminenta. Ma ridic din pat si merg spre el. Pantalonii scurti deja incepusera sa se umfle. Imi apuca bretelele de la camasa si le lasa sa cade de pe umeri. Fara sustinere camasa s-a prelins pe formele mele si a lasat sa se vada sanii cu sfarcurile super intarite. Erich isi coboara capul si incepe sa imi suga sfarcurile cu putere. Ma intoarce cu spatele, imi trage chilotii in jos, si ma apleaca cat sa ajunga cu limba in pizda mea deja umeda si fierbinte. Simt ca imi baga si limba in fund. Desi nu eram obisnuita, mi-a placut . Se opreste si simt ca vrea sa imi bage pula. De data asta a fost ceva mai brutal. M-am trezit cu ea infipta pana la cotor din a doua intrare. Eram largita deja de seara trecuta plus ca la linsese bine iar eu ma excit rapid. Mi-a placut mai brutal, recunosc. Eram invatata de Valibsa o iau tare din prima, asa ca ma obisnuisem sa ma lubrefiez rapid in astfel de situatii. A pompat minute bune in mine pana am avut orgasm. Apoi a iesit din mine si m-a lasat sa savurez orgasmul. Apoi mi-a soptit la ureche ca vrea sa i-o sug. I-am spus ca nu o sug daca e plina de zeama mea si ca prefer sa fie curata. A mers la chiuveta si si-a spalat pula sculata timp in care eu m-am pregatit . Mi-am pus un prosop impaturit pe jos sa nu ma doara genunchii si l-am asteptat cuminte. I-am zambit cand a venit si am inceput sa o ling sprijinindu-ma cu mainile de soldurile lui. I-am luat tot capul imens in gura sugand din el cu putere. Capul lui imi umplea toata gura. Nu sunt eu mare amatoare de felatii, dar de data asta imi placea. Am prins-o cu ambele maini. Era super groasa si super tare cu venele umflate. Clar, mai pula de atat nu exista. Am supt la ea minute bune. Nici nu ma prea pricep. Ma durea deja gura, balele imi curgeau pe piept. Chestia asta imi placea . Erich isi trase pula din gura mea si isi apuca coaiele in mana. Mi le-a pus pe rand in gura. Luam un coi in gura si mi se umplea toatagura. N-am mai vazut asa ceva. Imi baga iar pula in gura. Si-a dat seama ca nu pot sa i-o iau pe gat asa ca nu a insistat. Imi sopteste la ureche:
- Vreau sa stai deasupra acum.
M-am conformat, ca sa fac. S-a asezat pe pat si m-am pus deasupra. Dar el a vrut cu spatele. Probabil sa imi vada curul. M-am asezat in pula lui si m-a tras pana jos. Am inceput sa pompez pana a aparut iar cercul cremos pe pula lui. Eram excitata tare. Pozitia asta ii oferea acces la toara pizda mea. Ma bare pe fund si imi face semn sa ma intorc. Acum voia sa stau cu fata la el. Ma trage spre el si incepe sa imi suga sanii. Apoi in sopteste la ureche:
- Vreau sa imi dau drumul in gura ta. Aseaza-te in genunchi
Nu pot sa refuz, desi pe Vali ...



    Login