Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSurpriza
Autor : darius62 - 2009-04-01
Citita de 6182 ori - Nota 8.00 (21 voturi)
O cunosteam pe Carla cam de doua luni. O femeie de 47 de ani, superba, foarte ingrjita, focoasa in pat. Ne-am cunoscut in autobuz si ne intilneam o data pe saptamina, in fiecare marti.

O noua zi de marti, eram la ea, abia ne-am dezbracat, ne mingiiam si ne sarutam cu foc, cind aud ca cineva deschide usa cu cheia. Am inmarmurit si eu, si Carla, iar in camera apare... o tipa in jur de 25 de ani. A scos un tipat si s-a retras in bucatarie.

Ma uitam la Carla, ea se uita necajita la mine.

- E fiica mea. Nu stiu, cum o sa-i explic...
- Lasa, ma duc si explic eu!

Am luat chilotii pe mine si am iesit in bucatarie.

- Uite, imi place mult Carla, imi dau seama ca e un soc pentru tine, dar esti matura si probabil ti-ai dat seama ca si mama are viata sexuala.

Ea s-a uitat lung la mine, prima data in ochii mei, dupa care a coborit cu ochii in jos, si eu am inceput sa am din nou erectie... Nu m-am putut stapini, astfel dupa putin tip capul curios a iesit din chiloti.

- Stii ce? Nu ma deranjeaza ca am vazut-o pe mama facind sex cu cineva. Dar de un an nu am mai fost cu un barbat. Nu mi se pare corect ca ea da, si eu nu.

Din nou s-a uitat in ochii mei, si s-a apropiat de mine sa ma sarute. In timp ce ne sarutam, simteam ca isi pune mina pe scula mea. A prins-o usor, si pulsa cu mina: o stingea, o lasa, o stringea, o lasa. M-a pus cu fundul pe masa, s-a asezat in genunchi in fata mea, mi-a scos chilotii si a inceput sa ma linga si sa ma suga. In usa a aparut Carla, ma uitam la ea, in timp ce fiica ei sugea. Zimbea si a dat din cap, semn de acord pentru ce se intimpla. In timp ce se uita la mine, isi mingiia clitorisul. Normal ca nu am rezistat mult, simteam ca se apropie momentul. Gifiiam si doream sa o imping usor pe femeie sa se opreasca, dar degeaba. Am explodat, iar ea a inghitit sperma si sugea in continuare, pina la utlimul strop.

Fata s-a ridicat, am inceput sa ne sarutam, iar eu o dezbracam sa intorc ceea ce am primit. Ne-am schimbat locurile, de aceasta data ea s-a asezat pe coltul mesei, si eu eram in genunchi in fata unei pasarici superbe, barbierite, proaspete. Normal, era foarte umed, astfel era usor sa-mi bag doua degete in ea. Am inceput sa o ling. Nu tipa ca si maica-sa, doar gifiia. Mi-a prins capul cu ambele miini si ma tinea strins, abia reuseam sa respir. Cind simteam ca se apropie de orgasm, i-am masat anusul si am introdus degetul mic acolo, si trei degete in vagin. Imi misca capul in ritmul in care dorea sa fie linsa. Se oprea pentru citeva clipe, dupa care continua. A durat foarte mult pina cind a ajuns la orgasm, dar orgasmul a fost extrem de intens, Gemea, tremura si nu se ma oprea. In sfirsit s-a linistit, eu ma mai plimbam cu limba in zona, i-am lins si anusul, dupa care m-am ridicat, am pus-o pe burta pe masa, si i-am penetrat lent vaginul din spate. Desi anterior am intrat acolo cu trei degete, avea un vagin strimt, tocmai bun pentru scula mea. Cu maica-sa imi placea mai mult anal, dar cu ea era extrem de placu...



    Login