Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSuper nasa - la munte
Autor : andrei130 - 2020-01-28
Citita de 13719 ori - Nota 8.28 (83 voturi)
S au făcut 2 ani jumate de când sunt cu puștoaică pe care am descris o într o fantezie anterioara, timp în care nu calcasem strâmb niciodată. Însă, deși ea e superba, e minunata din toate punctele de vedere, simțeam nevoia sa fut și altceva. Dar, ceva ma oprea, nu aveam tragere de inima. Înainte de a va povesti întâmplarea, pt context, va povestesc puțin despre nașii noștri. Inițial, avem alta pereche de nasi, însă ei, ulterior acceptării propunerii noastre avuseseră un deces în familie. Alți prieteni urmau sa aibe un copil etc. Practic, se apropia data nuntii și nu aveam nasi. Pe ea o cunoșteam de ceva vreme, prin intermediul unei cunoștințe, însă nu eram în relații apropiate. Însă, la data care o cunoscusem, ea avusese o istorie, hai sa spunem, controversata. Profitând de faptul ca era frumoasa, aliniase destui de mulți bărbați, ii cam făcuse de bani iar în momentul în care am auzit ca se mărită cu actualul meu nas, am rămas blocat. Cum, o răsfață, provenita dintr o familie cu tatal în serviciile secrete și maica sa, judecătoare, care trecuse prin patul atâtor bărbați, unii și însurați, toți cu bani, se mărită cu el?! Ce s a întâmplat? Ma gândeam...o fi de la bătaia pe care o fi luat o de la o nevasta? M a amuzat situația și cumva îmi era mila de el. Nasul e genul de tocilar, crescut într o familie supersaraca din Moldova, care a trebuit sa învețe pe rupte sa iasă din sărăcie. Se angajase la una din marile companii din industria farma, luând o de jos pana la funcția de director regional, unde era coleg cu un prieten din copilărie de al meu. Practic, ii cunoșteam pe amândoi, înainte ca ei sa se cunoască reciproc. Din acest motiv, mirarea era atât de mare. O femeie ca ea, superba, dar cu standardele morale ale unei nevertebrate se mărită cu un tip urâțel, dintr o familie săracă.
La ziua de naștere a unei cunoștințe, auzind ca nu avem nași, el s a autopropus... Va nasim noi, nu i bai. Și aia a fost. Ne am apropiat cumva, eu l am ajutat cu accesarea unor fonduri europene pentru o firma pe care dorea sa o înființeze. Însă, între mine și ea, era o energie ciudata. Eu am vrut sa o invit sa ieșim la un moment, însă aflând mai multe despre ea am renuntat, nu ca as fi avut vreo șansă.

În fine, revenind la timpul prezent, povestea lor, care eu credeam ca se va sfârși repede, s a derulat frumos, fiind părinții a 2 fetite, ea devenind, surprinzător o mama dedicata și o soție iubitoare. Dar...

Într o zi, primesc un telefon, ba, luna viitoare hai sa mergem la munte, vrem sa închiriem o vila. Am acceptat, dar între timp, soția a trebuit sa se ducă într un team buiding, fix în weekendul respectiv. Asa ca m am dus singur. Ne am întâlnit la celebra benzinărie de la Ploiești. În momentul în care ea a coborât din mașină am rămas blocat. Ea este o blonda pe la 1.75, cu niște sâni absolut imenși, refăcuți după cele 2 nașteri, cu niște picioare parca prea lungi fata de trunchi, vegetariana convinsa și obsedata de sala. Aveam niște strech negri care ii puneau curul în valoarea. Părea ca nu are chiloți, deși afara erau - 5 grade și în partea din fata i se vedeau foarte clar buzele pizdei. În partea de sus, avea ca o blanita alba pe care o purta cu fermoarul deschis și pe dedesubt un tricou prin care se vedeau sfarcurile sânilor ei grei. Deși e blonda natural, cu ochii albăstrui, pielea ei e închisă la culoare, contrastand super mult. Părea ca abia fusese la coafor și mergea la vreo petrecere, nu la munte la ski.
Ne am salutat, ne am pupat și nasul ma anunta:
-Andrei, tre sa ai grija de familia mea weekend ul asta, eu trebuie sa ajung la Cluj și ma întorc duminica sau luni.
-pai, dacă ai treaba, mutam bagajele la mine în mașină și tu te duci la treaba ta, eu continui drumul cu ceilalți și ne auzim duminica, vedem dacă ajungi sau nu
Zis și făcut. Am mutat copii, bagajul și acum eram cu ea în dreapta. Și a dat blanita jos și tot drumul m am chinuit teribil sa nu ii privesc sânii care erau atât de clar conturați și fără sutien.
Vineri seara a trecut fără incidente, am tot vb cu nevasta la telefon, am băut, un grătar etc. Sâmbăta am fost la ski și seara ne am petrecut și ne am îmbătat, cu ceilalți membrii ai grupului. După ce se ametise destul de bine, a început sa danseze lasciv, frecându și curul de pula mea, apoi întorcând se și privind ma direct în ochi, cu mâinile prinse în jurul gatului meu. Instinctiv am vrut sa o sărut, însă m am abținut cu greu. Majoritatea având copii, stingerea s a dat destul de devreme, pe la 1. Asa ca, m am dus în camera, m am uitat la un film, dar pe la 2, m am dus, am făcut un dus, mi am luat niște pantaloni scurți, trei sferturi, o gecuta și am ieșit sa fumez la balconul care dădea din hol. La etaj erau 2 camere, fata în fata, în una stăteam eu și în cealaltă, ea cu copii. Erau - 12 grade, dar îmi place maxim senzația aia de foarte frig, în timp ce fumezi și bei un pahar de whiskey. Stăteam pe un scaun, cu picioarele sprijinite de scândurile balustradei, fumand o țigară de foi, primita de la un client, moment în care aud ușa de la baie și ea iesind. A ieșit și ea pe balcon
-ce faci dragule singur aici?
II arat paharul și tigara
- pot sa stau și eu cu tine?
-te rog...asa ca ma ridic, ii aranjez un scaun. Vrei sa bei ceva, vrei sa fumezi?
-da, te rog, dacă poți sa îmi aduci niște șampanie sau niște prosseco sau poate labrusco.
-ok, auzi. Dar niște țigări din alea, speciale ai?
-huh? Nu înțelegeam.
-iarba, nu ai? Simt nevoia de ceva puțin mai puternic dar relaxant
-hahahaa, o sa razi, dar am un amic care și a uitat la mine în mașină o țigară acum vreo 2 luni și de atunci o tot car în torpedou. Hai ca ma duc sa o iau și sa îți aduc și șampanie. Nu vrei și ceva sa pui pe tine? Fix în momentul ala i am privit sânii care se vedeau clar prin bluzita strâmtă de pijama.
-a zâmbit, strengar mic, și m a strâns cu degetele de un obraz.
Abia atunci am observat ca era proaspăt rujata.
-du te și adu tu țigară și șampania și îmi iau eu ceva pe mine
M am executat și stăteam cu ea și conversam despre diverse chestii, apoi îmi spune
- ma gândeam, tu chiar nu ai înșelat o niciodată?
-nu, de ce? Răspund eu nedumerit
-pai, gandindu ma la tine și la poveștile pe care le am auzit și asa cum te știam eu, credeam ca.... Nah
-bai nu.
- aha, eram curioasa.
Era prima oara când aveam astfel de conversații cu ea. Nu știam exact care e scopul și încercăm sa nu fac vreo boacana, sa nu inițiez eu ceva, ca apoi sa ajungă la urechile soției.
- ma gândeam ca îți e greu sa te obișnuiești sa fii statornic și sa nu simți nevoia și de altceva.
Eram deja în corzi. Cam orice răspuns i as fi dat, nu prea era bun
- ee, mai simte omul, ce, tu după 5 ani de căsnicie, nu simți?
Nu a răspuns, a zâmbit, apoi a privit în depărtare, a tras din țigară adânc, a băut puțin din pahar și parca a oftat. Apoi mi a pus mana pe picior..
-mda, toți avem micile noastre asteptari
-ai grija ca te ia rău de cap de la țigară asta.
-m a cam luat, sincer, puțin.
A urmat apoi un moment destul de lung și tăcere, eram cumva sigur ce își dorește, pt ca știam ca nasul e mai mult pe drumuri și auzisem zvonuri ca era cam nebagata în seama.
A mai tras câteva fumuri și deja era fumata bine.
S a ridicat, s a aplecat peste balustrada, punându se involuntar în poziția capra, lăsând sa ii se vadă nucile superbe. Brrr..
S a lăsat frigul bine...
Vrei sa întram?
-nu, nu, tine ma puțin în brate, așezând se, mai bine zis cuibarindu se la mine în brate. A stat câteva minute asa, eu fiind deja excitat. Cred ca A simțit și a început sa ma pupe usor pe obraz...am întors capul, am privit o și am sărutat o. Apoi s a oprit puțin, parca contemplând la ceea ce s a întâmplat. Nu am așteptat sa se răzgândească și am sărutat o din nou. O săruta feroce, mușcând o ușor de buze. Apoi, în timp ce continuam sa ne săruta i am băgat mana pe sub bluza și i am cuprins unul din sâni, pipaindu l și jucându ma cu sfarcurile. Mai bine zise am încercat sa îl cuprind. Era imens.
Ea și a făcut cumva loc și m a apucat de pula, moment în care a scos în mmmmmmm prelung.
-hai sa întram, ii propun eu.
M am luat de mana și practic m a condus în camera mea. I am dat bluzita jos și în fata mea s au arătat sânii aia superbi. De când doream sa ii vad. Ca un apucat , am început sa ii dezmierdam, sa ii mușc, sa ii ling. Am așezat o pe pat, i am dat jos și pantalonași super strânși, rămânând complet goala. Era absolut superba. Am privit o preț ca câteva secunde apoi m am năpustit din nou asupra sânilor. Însă ea ma împingea în jos. M am conformat și am început sa ii ling pizda micuța. M a prins ușor de cap și a început sa își frece pizda de fata mea, apoi iar o lingeam iar ea începuse sa își maseze sânii imenși. Am preluat eu inițiativa și am început sa o ciupesc de sfarcuri. La început ușor, apoi din ce în ce ma tare, în timp ce o lingeam iar ea gemea înfundatnsa nu facă zgomot.
Apoi a ridicat ușor din bazin, oferindu mi rozeta la lins. Am început sa o ling și parca gemea și mai tare. Luase o perna în brate și respira în ea. Apoi am început sa ii ling din nou lindicul, plimband un deget pe rozeta sa testez dacă vrea anal sau nu. S a împins singura în deget. În timp ce o lingeam o penetram ușor cu arătătorul și parca vroia mai mult. Am scos degetul, am lins rozeta sa o umezesc și am fixat 2 degete. Din nou, s a împins singura. Îmi șoptește, rotește le. Și am început o mișcare de penetrare combinata cu una se rotire. Timp în care o lingeam, iar din când în când cu cealaltă mana o mai ciupeam de sfarcuri. Scotea niște zgomote înfundate de perna, de parca plângea. Apoi dintr o data, a început sa tremure convulsiv, s a ridicat, m a împins pe spate și s a înfipt în pula. A făcut 3 mișcări bruște fata spate din bazin și s a prăbușit peste mine, tremurând ca apucata. Din ea a început sa curgă o cantitate mare de lichid, parca se sparsese o conducta. Eram efectiv fleasca.
-Lasă ma sa savurez momentul
Am stat câteva minute bune îmbrățișați, apoi, s a ridicat din pula și și a fixat singura pula la cur. S a înfipt ușor, intrând doar capul. A început sa se frece singura în timp ce se lasă agonizant de încet în pula. E...



    Login