Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Summer Party cu colegii!
Autor : adi_ddb10 - 2023-03-01
Citita de 10301 ori - Nota 1.43 (368 voturi)

Eram de cateva luni angajat la o multinationala in Bucuresti. Asa cum se obisnuia, de 2 ori pe an aveam o petrecere platita de firma unde mergeam cu toti colegii din echipa.
In anul respectiv firma ne-a anuntat ca petrecerea o sa aiba loc vineri seara intr-un club din centrul vechi.
Am ajuns acolo pe la 22:30, deja colegii mei incepusera petrecerea. Eram o echipa de 11 persoane, dintre care 4 baieti si 7 fete.
A fost o seara de pomina, am dansat, am baut bine de tot, toate bune si frumoase. Pe la ora 3 cand petrecerea a inceput sa se stinga am hotarat sa mergem intr-un alt club. Mare parte dintre colegi au spus ca ei pleaca acasa asa ca am ramas doar eu cu Calin, Larisa si Simina.
Am mai stat si in acel club vreo ora timp in care am baut si am dansat cand la un moment dat ii vad pe Calin si Larisa ca se saruta. De precizat faptul ca amandoi sunt casatoriti cu altcineva iar Calin astepta si un bebe.
Eu cu Simina ne-am uitat un pic dubios, ni se parea aiurea ce faceau dar pana la urma era treaba lor.
Am dansat in continuare pana la vreo 4 cand am zis sa plecam spre casa. La plecare eu am mers cu Larisa pe jos spre Romana, stand amandoi unul aproape de celalalt iar Calin cu Simina au luat un taxi.
Pe drum am inceput sa discut cu Larisa despre ce s-a intamplat mai devreme cu Calin. Mi-a spus ca a fost doar o joaca si ca nu e prima oara cand se saruta cu el.
Mentionez faptul ca eu pusesem de mult timp ochii pe Larisa dar n-am indraznit sa fac niciun pas stiind ca e casatorita.
Ca o scurta descriere are 28 de ani, e blonda, slabuta dar cu fundul usor bombat si niste picioare lungi si tonifiate. Sani nu are mai deloc.
Fiind destul de ametit de la atata bautura aveam ceva mai mult curaj fata de cum sunt in general. I-am spus ca imi place super mult de ea dar n-am indraznit vreodata sa ii transmit asta ea fiind casatorita. Mi-a spus sa stau linistit ca si-a dat seama de cum ma uit la ea ca imi place de ea.
Dupa care stiind ca mai aveam maxim 5 minute si ajungem acasa am luat-o asa “prieteneste” de gat si i-am spus ca ce ar zice daca ar veni la mine sa mai bem ceva. M-a refuzat politicos spunand ca a baut destul. Am tot insistat cu diferite glume proaste dar nu am reusit sa o conving.
Nici acum nu imi dau seama cum am facut asta, dar cand am vazut ca ma refuza i-am spus ca nu cred ca Marius, sotul ei, ar fi foarte fericit sa afle ca s-a sarutat cu Calin de mai multe ori in ultimii 2 ani de cand sunt colegi.
S-a uitat la mine cu niste ochi mari, era efectiv socata de ce a auzit:
- Tu vorbesti serios? Ai face asta?
- Mai nu stiu cat de serios vorbesc, dar nu cred ca esti in postura sa risti asa ceva.
- Pe bune, suntem colegi ce naiba.
- Mai Larisa, hai sa facem asa. Haide la mine o ora, dupa care eu promit ca nu voi spune nimic nimanui.
- Si ce ar presupune sa facem in ora aia?
- Pai tu ce crezi? O partida de sex nebuna dupa care pleci fericita acasa.
- Cee? Tu crezi ca eu ma fut cu tine doar pentru ca m-am sarutat cu Calin de cateva ori?
- Eu nu cred nimic, eu doar ti-am propus. Interesul meu nu este sa iti fac rau, dar efectiv ard de nerabdare sa ti-o trag, de aceea iti si propun.
A stat si s-a gandit cateva secunde dupa care mi-a spus:
- Uite, vin la tine dar pe ceas stau 30 de minute. Iti fac maxim un sex oral si atat, ce zici?
- Ok, asa facem.
Am ajuns la mine acasa, s-a dus la baie, eu m-am asezat pe canapea astepand-o. Eram scos total din starea de confort, nu imi venea sa cred ce a putut sa imi treaca prin cap sa fac.
S-a asezat pe canapea, m-am apropiat de ea si am inceput sa o sarut. I-am dat incet bluza jos dupa care mi-a zis sa ma ridic in picioare. Mi-a dat pantalonii si boxerii jos si a inceput sa imi maseze pula. Eram excitat la maxim, abea asteptam sa i-o bag in gura.
A inceput sa mi-o suga incet, cu niste miscari care ma innebuneau. Sincer nimeni pana atunci nu-mi mai facuse un oral atat de bun cum facea ea.
Am prins-o usor de cap si o apasam incet pana la un moment dat cand m-am impins in ea si i-am bagat toata pula in gura.
A scos-o si m-a intrebat in general cat de repede imi dau drumul la un oral. A spus ca nu vrea sa imi dau drumul in gura ei si sa o atentionez inainte.
In timp ce imi sugea pula aveam o dorinta nebuna sa o iau si sa o fut. Am lasat-o cateva minute sa o suga sperand ca se excita si ea dupa care i-am zis sa se ridice si sa mergem in camera.
- De ce mergem in camera?
- O sa vezi.
Am luat-o de mana, am dus-o in camera, am prins-o in brate pe la spate timp in care am inceput sa ii ridic fusta. Avea o fusta pana mai sus de genunchi neagra si niste strampi culoarea piciorului.
Am intins-o pe burta in pat, i-am ridicat fusta si i-am tras strampii de pe ea pana la genunchi. Mi-a spus sa ma opresc ca nu asta ne-a fost intelegerea. I-am zis ca la cat de excitat sunt daca pleaca fara sa o fut o sa ii spun lui Marius tot ce a facut.
A tacut din gura, stand asezata in pat pe burta.
I-am dat chilotii jos si am inceput sa ii dau limbi in fund si in pizda, cat puteam din pozitia aia.
Mi-am p...



    Login