Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataStudentă la 38 de ani
Autor : studentaxx - 2022-05-06
Citita de 10874 ori - Nota 7.73 (80 voturi)
De si eram deja măritată de la 30 de ani și aveam un loc de muncă bine plătit la o multinațională, timpul si banii mi-au permis la 38de ani să mai fac încă o faculate, nu din dorința de a lucra în domeniu ci doar pură plăcere, și anume la Istorie(orașul si numele universității le voi ține discrete).
Cei trei ani petrecuți în faculatea făcută la zi au fost dificili pebtru o femeie de vârsta mea, capacitatea de a învăța era mai slabă și timpul pentru studiu și el limitat ținând cont că mai avem si locul de muncă, treburile casnice si două fetițe. Datorită unui coleg de al meu, Iancu (un puștan care in anul I avea 19 ani) am reușit să trec toate examenele si să iau licența, el fiind cel care mi-a suflat la examene si care mi-a făcut proiectele de seminar si lucrarea de licență.
După susținerea licenței am căutat să-i fac un cadou mai deosebit, dar ce? Era băiat de bani gata, părinții lui îi puteau lua ori ce dorea, cu toate acestea de și era frumușel și deștept n-am văzut vreo fată să se lipească de el, i-aș fi dat o fată de a mea, ar fi fost un ginere perfect, dar fetele mele erau prea mici. "Chiar nu am ce să - i dau în semn de mulțumire" îmi spunem in gând in ziua in care m-am dus să-mi iau diploma de licență, când l-am văzut pe holul facultății.
- Ce faci Iancule? îl întreabă un cunoscut de-al lui. Tot virgin?
Bietul băiat se rușină și băgă capul in pământ. Dar asta mie îmi dădu o idee, de și de când m-am măritat am devenit femeie de casă, o ieșire mai deochiată mi se păru ok pentru prima dată in toți acei ani de căsnicie. Plus de asta știam că puștanul mă place din prima zi în care l-am cunoscut.
M-am dus la el și i-am propus ca mai pe seară să ieșim la o cafea să mă ajute cu o lucrare (ca pretext) iar el accepată, am stabilit apoi localul după care am așteptat la rând pentru a ne lua diplomele . După ce mi-am luat diploma de licență am plecat la ub sex-shop să - mi cumpăr un costum de pisică, stiam ca are fantezii cu așa ceva pentru că o altă colegă cu care se știa din liceu îl tachina cu asta. Ajunsă la sex-shop am găsit un cotumas de pisică cu o lengerie de dantelă neagră transparentă(chiloți tanga cu două șnururi in spate, suitien a cărui cupe mai mult ridicau sânii de cat sa ii acopere si port jarterier) iar ca accesorii aveam jartiere negre (cu puf in paretea de sus), niște bratarele de pus la gleznă (tot cu puf), mănuși lungi până aprope de umeri cu puf in parte de sus, alte bratele pentru mâini, coroniță cu urechiușe și de sigur un butplug cu codită. După ce l-am cumpărat l-am ascuns bine in mașină inainte de a pleca pentru ca soțul sa nudea de el si sa intre la bănuit. Ajunga acasă apoi ma acup de cele caznice, mă joc unpic cu fetele apoi mă duc sa fac un duș, și mă pregătesc sa plec să ma văd Iancu, îmi iau pe mine o rochie ușoară si geanta cu laptopul - ul, apoi mă sui in mașină si pornesc la locul stabilit. Ajung acolo la fix, iar când întru in pub il cad pe Iancu cum mă astepta la o masă, ma duc spre el apoi salut iau un loc și îi spun:
- Legat de acel proiect, lăptop-ul meu are o problemă.
- Ce problemă? întrebă el.
- Pai vezi tu, când il deschid se inchode singur, am putea să amânăm acel proiect pe altă dată?
- Desigur! Nu este nici o problemă, este plăcerea mea sa va ajut, doamnă Laura! spuse el, apoi dădu sa se ridice.
-Stai asa! îi spun eu anticipând ca vrea sa plece acasă. Nu vrei să măncăm și să bem ceva, fac eu cinste.
Prima data mă refuză dar după mai multe insistențe reușesc să il conving, după care ne comandăm cate o pizza si un pahar de bere. Seara a decurs frumos ajungând să discutăm multe lucruri interesate, acompaniate de alte cateva pahare de bere. Pe la vreo 12 noaptea sub pretextul că am băut si nu pot conduce până acasă i-am cerut lui Iancu sa ma ducă la un hotel. Înainte de a pleca spre hotel m-am dus la mașină de unde mi-am luat geanta cu laptop - ul in care mi-am îngrămădit si costumașul de pisică, apoi am plecat.
După vreo 30 de minute am ajuns la hotel, am închiriat o cameră apoi am urcat, cerându-i lui Iancu să vină cu mine ca să mai stăm puțin de vorbă, ajunși in cameră am mai discutat puțin in timp ce eu observam cum mă admira, după vreo 15 minute i-am zis ca ma duc sa fac un duș, luandu-mi cu mine geanta.
Am făcut apoi un duș rapid, după care m-am schimbat in lenjeria sexy, având grijă să mă aranjez cum trebuie, cifulindu-mi puțin părul, iar le față am aplicat un machiaj negru mai strident si pe bunze un ruj roșu aprins, iar in final mi-am pus si coada care datorita faptului ca nu aveam lubrifiant la mine mi-a fost putin cam greu să mi-o bag in fund folosind salivă. După ce am fost gata am pus mâna pe clanță uși pe care am dat-o de câteva orinin sus și in jos, dar fara a o data dechide, apoi m-am pus in patrul la be și am strigat.
- Iancu, cred că s-a intepenit ușa, nu pot ieși.
Am aunzit pașii lui care se propiau de ușa băii, lucru ce începu să îmi provoace emoții, apoi pașii s-au orpit în timp ce inima îmi bătea cu putere, clanța a inceput să scârțâie lăsându-se ușor in jos, iar apoi usa se deschise, descoperind-ma in fața puștanului care când mă văzu rămase tăcut, dar la fel eram și eu. Timp de aproape un minut amândoi am stat nemișcați uitându-ne unul la altul, până cand eu am spart tăcerea:
- Miau! Parcă îți plăceau pisicile! îi spun eu zâmbind, dar el nu spunea nimic. Hai! Joacă - te cu mine! îi spun eu ridicându-mă in picioare si luându-l in brațe, împingându-l cu fața între sânii mei, dar el mă împinge ușor înapoi și mă întreabă :
- Ce înseamnă asata?
- Dragule! răspund eu. M-ai ajutat timp de trei ani și am vrut să-ți mulțumesc intr-un fel mai special. apoi l-am apucat de maini și le-am ghidat una pe sâni iar alta pe fese, apoi l-am luat in brațe si l-am sărutat lung, în timp ce el începu timid să - mi maseze fesele și sânii; apoi îl iau de mână și îl trag spre pat după care îl împing pe saltea și mă pun lângă el in patru labe încercând pe cât posibil să ma port ca o pisică, mă pun peste el și încep să - l sărut in tinp ce el prinde curaj si ma apuca de fese cu mâinile pe care mi le masează și frământă apoi le urcă mângâindu-mă, pe spate, apoi ma apuca de sâni, de care incepe să ma strângă ușor și apoi sa-i maseze. Faptul ca nu știa să sărute cum trebuie alături de reținerea pe care sinteam că o are mă excitau destul (dacă e sa fiu sinceră). Se intoarce la a ma mângâia pe spate, după care se chinuia să - mi găsească închizătoare de la breteaua din spate a sutienul, de care tot tragea fără a găsi ce dorea, "rupe-l" i-am șoptit eu, iar apoi el își infige mâinile in cupele sutienul, atingând direct sânii mei cu degetele, apoi incepe să tragă cu forța, rupându-mi sutienul pe partea din față și dezgolindu-mi sânii. Dau jos de pe el si mă pun în genunchi pentru a-mi vedea mai bine pieptul, iar apoi se ridică si el, incepem iar să ne sărutăm in timp ce el mă apucă de sfârscuri si mi le strânge ușor, inep să gem ușor și să - l pipăi între picioare, apoi mă opresc din sărutat și îi dau tricou jos, după care ii fac semn să se ridice din pat, ridicându-mă și eu o dată cu el, după care îi iau mâinile si i le pun in dreptul chiloților, șoptind lui Iancu lasciv la ureche "rupe-i", iar el executa dezgolindu-mi ultima parte a nudului rămânând doar in portjartier și dres, îl sărut scurt și apoi fac o dată "miau", in timp ce-l luam din noubde mâini și i le pubeam pe unerii mei făcând un semn ca sa ma apese pe umeri ca sa mă pună in genunchi.
Iancu începe să ma apese pe umeri, iar eu îngenunchez in față lui, apoi mă uit in ochii lui zâmbind în timp ce mâinile lui imi mângâie fața și se joacă in părul meu, iar mâinile mele îi desfac pantalonii si îi lasă în vine, finnd urmați apoi de boxerii ce ascundeau un penis de marime medie, pe care il iau și in frec cu mâinile acoperite de mănușile fine făcute dintr-un material de dres. Încep să - l amăgesc puțin, prefăcându-mă de cateva ori că îi iau peninsul in gură, era adorabilă privirea lui nerăbdătoare care se schimba pentru puțin timp într-una dezamăgită, când dădeam
să-i iau penisul in gură, apoi mă retragem. După cateva amăgiri, îmi mă apropii cu gura la un milimetru de penisul lui și mă opresc acolo privindu-l zâmbind, parcă îi auzeam gândurile cum spuneau "suge o dată!", eu mai fac o dată miau, apoi îi înhaț penisul pe care începe să - l sug ușor, simțind o mână de a lui cum mă trage ușor de păr în timp ce-i plimb penisul prin gură și il masez cu limba, încep să - l aud respirând mai greu, apoi încep sa-l sug energic auzind pe fundal gemetele lui si felul prin care spunea geamănd "ce bine e!!!", îl citesc și îmi dau seama ca nu mai are mult până la orgasm, dar ma opresc în ultima secundă de care ar fi avut nevoie ca să îl aibă, uitându-mă in ochii lui ținând penisul in gură, pe care îl simțeam ca începe sa se micșoreze, dar el mă ia de cap și începe să-și miște soldul înainte și înapoi, plimbând penisul prin gura mea, mai întâi mai incet apoi mai repede, când mai adânc cand mai ușor, încep să simt cum îi pulsează penisul după care aud ub oftat lung, apoi mi-l din gură, dar eu il iar înapoi și il trag de șolduri in spre mine pentru a nu-l mai putea scoate ajungând astfel să ejaculeaze in cavitatea mea bucală.
Înghit apoi totul și îi spun:
- De ce mă dezamăgești? Iubesc acest gust. apoi il inping in pat încât să stea cu fundul pe magine, apoi mă pun iar in genunchi, și încep să - i frec penisul care se micșorase după ejaculare.
După cateva minute de frecat penisul lui se mărește din nou, iar îl cuprind între sâni și il frec cu iei luindu-i capul in gură. După cateva minute mă opresc din supt și mă uit la el, era foarte fericit având expresia unei persoane căreia nu-i venea să creadă ce se întâmplă. Îi dau apoi un pupic pe capul penisului si îl intreb:
-Nu ai vrea sa ne gustăm reciproc?
- Nu am mai facut asta pana acum! spuse Iancu cu fața rușinată bâlbâindu-se.
- Nu-i nimic! Înveți! răspund eu zâmbind apoi continui încurajator. Și eu am fost virgină. Acum întinde-te pe spate.
Iar apoi m-am suit pe el, intorcandu-ma cu spatele pentru a ma putea linge iar eu suge.
Fiind prima dată pentru el nu ma lingea prea bine sau cel puțin așa cum aș fi vrut eu, după puțin timp ma opresc și îi spun:
- Stai umpic! iar el se opreste din lins. Îți placece gustul?
- E minunat răspunde el cu o față fericită. Apoi îmi duc o mână între picioare pentru ai arată clitorisul meu și îi spun:
-Uite acolo pe cât de repede poți, lovește cu vârful limbii de mai multe ori.
Mă cuprinde apoi un fior plăcut, urmat de mai multe gemete de placere, simțind clitoriul meu cum este lovit de limba luibde la dreapta la stânga si de la stanga la dreapta, "hmmmm! hmmmm! E bine așa" i-am zis eu gemând apoi m-am întors cu gura la mădularul lui pe care am inceput din dou să - l acopăr și descopăr cu gura, strângând - ul ușor intre buze. În timp ce făceam acel 69 nu îmi venea să cred că Iancu face asta pentru prima dată unei fete(in cazul meu femei), mă mai opresc poțin din supt și spun printre gemete"poți bagă un deget", iar apoi încep să sug din nou simțind unul dintre degetele-i groase cum îmi penetrează vaginul făcându-mă să gem si mai tare "aaaaaaa! Mmmmmmm", încep să ma ud tot mai mult, iar băiatului nu-i ia mult până să continue să se joace in vaginul meu cu două degete, iar eu să am senzația unui curent electric cum ma face să mă încordează, fiindu-mi mai greu să-l sug, din cauza faptului că muschii mei se contractau involuntar.
Când a început să mă penetreze, în vaginul meu foarte ud, cu trei degete senzația mea se amplifică atât de tare in cât nu-l mai pot suge, doart stau întinsă pe el si gem. Eram foarte excitant să fiu penetrată cu trei degete, în ciuda faptului că degetele lui groase îmi provocau o senzație slabă de inconfortabil, dar Iancu nu se oprește aici și continua să ma penetreze cu patru degete dar pentru mine era prea dureros .
-Aaaaaaau! Mă doare! am strigat eu, tresărit și întorcând capul spre el.
- Scuze! spuse el rușinat.
- Nu este nimic îi spun eu zâmbind.
Apoi mă ridic de pe el si mă asez lângă urmând un sărut lung acompaniat de mângâieri și pipăieli, îi simt o mână cum ma mângâie mai întâi pe față, apoi pe spate, trece pe unul dintre sâni pe care îl masasează puțin, după care îmi apasă și trage ușurel sfârcul, îmi masează iarăși sânul, trece apoi ca o mângâiere lungă între sâni si se coboară încet in jos, atingând-mă pe plex, apoi pe burta, ajunge la multele Venus, trece peste clitoris și se aici două degete continuă să treacă printe labii ajungând la întrarea in vaginul meu, iar de aici încep să între și să iasă cu viteză.
Gura mea gemândă se joacă cu gura lui, îl sărut și îl mușc ușor de buza de jos, apoi el ma mușcă pe mine, îl apuc incet de mână pe care mi-o ține între picioare, iar el se oprește din a mă mai freca cu degetele, ma sui apoi pete el, îi iau penisul pe care îl potrivesc la intrarea in vagin apoi mă las ușor în jos permițând penisului să se strecoare in mine, lucru ce-l face pe Iancu să scoată un geamăt combinat cu un strigăt.
- Cu e? îl întreb eu stand înfiptă in penisul lui.
- E bineee!!! spuse el cu o expresie de mulțumire.
Încep...



    Login