Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Studenta
Autor : EdgeWHC - 2018-08-09
Citita de 13380 ori - Nota 5.84 (44 voturi)
"-Pe la 5 poți să vi!"
     "-OK!"
     De ceva timp am cunoscut o studentă. O să o numesc B. Nu știu cum s-a făcut, dar s-a întâmplat, să-mi dezvăluie unul dintre secretele ei intime: să fie satisfăcută sexual în perioadele de studiu pentru facultate.
     Așa se face că mă prezint acasă la B.
     -Cum a fost drumul prin canicula de afară?
     -Obositor ca o plimbare la munte!
     -Hai la mine în cameră.
     -Imediat, doar să trag un fum cu o doză de energie.
     -Da, trebuie...
     Îmi termin țigara și merg în camera ei. De mult, B își cumpără la comandă o masă specială, având aspectul unui minipat. Având diferite reglaje, B stă confortabilă fiecărei poziții de fiecare dată în timpul actului sexual. Mereu ea era cea pasivă.
     B stă întinsă pe spate. Modific poziția la două profile, atât cât, să am în prim-plan toată păsărica la îndemână. Nu trebuia să mă chinui mult, căci, volumul corporal îmi era de mare ajutor. Nu-mi păsa, cum zic alții, că vezi Doamne e grasă, grăsuță sau plinuță! Vaginul e vagin! Totdeauna mi-a plăcut la B, că de fiecare dată, era curată și parfumată în zona intimă. Mai mare poftă aveai!
     Cu niște foi A4 în mână, B se apucă de lectură. Desfac șnurul de la bikini, din lateral. Mirosul intim de parfum mă înnebunește. Aproape că salivez de plăcere. Mă așez și eu confortabil și încep, întâi, cu oral în propriul meu stil. Două degete le scald în vaginul zămos. Gura mea se scaldă lin în părul pubian tuns cu stil. Nu știu cum reuși să-l tundă, căci, nu înțepa deloc. Era moale, mătăsos. Îmi fac de cap cu limba când la interior, când la exterior. Nu mult, doar până când simt mirosul natural al pielii.
     Mă ridic. Dau jos tot de pe mine. B nici măcar nu aruncă un ochi până acum. Îmi masez puțin scula. Simt că e momentul să o penetrez. Când:
     -Hai cu mine în bucătărie, spuse B.
     -Bine, hai. "Of, chiar acum", spun în gând puțin deranjat.
     Mergem în bucătărie. Mirosul de cafea proaspătă mă energizează. Doar ce bipui filtrul la sfârșit de program. B toarnă cafea în cești. Pune zahăr pe gustul fiecăruia.
     -Poftim, spuse B.
     -Mersi.
     Observasem de mai demult că B nu era foarte pudică cu oricine. B era dezbrăcată de la brâu în jos și eu complet. Ne aprindem o țigare fiecare. B se așează pe un scaun pliabil aproape de ușa balconului. În tocul ușii eu stau răzămat în lateral. Penisul meu își pierde treptat altitudinea. B fumă cu mâna dreaptă. Observă schimbarea și-mi luă penisul în mâna stângă. Î-l mângâie foarte încet, foarte romantic. Simții suprafața uscată. Retrage mâna și își trece limba prin palmă. Apoi revine la mișcările fine. Simt palma umedă, simt cum mă răcoresc. Eu doar fumez, căci de cafea nu prea am curajul s-o sorb, parcă am emoții. Nu mă mișc deloc.
     -Hai mai aproape!
     Vin mai aproape de ea. Aplecată, se ridică de pe scaun și... și-mi aspiră penisul. Se mișcă perfect de sus în jos. ...



    Login