Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataStudenta atragatoare + profesor tanar=10
Autor : Saltareata - 2014-05-07
Citita de 9632 ori - Nota 8.06 (50 voturi)
O femeie simte cand un barbat o place si este atras sexual de ea,fie el si un profesor.Am simtit asta la fiecare curs de-al profesorului de germana.Nu-mi placea germana deloc si pt ca eram nevoita s-o invat ft bine,caci avea sa-mi foloseasca la examene,am decis sa-l rog sa ma mediteze.
Prof. era un tip de 34 de ani,inalt,cu un corp armonios,cu parul lung prins intr-o coada si cu putina barba,scurta,dar care-l facea in viziunea mea si mai sexy.Avea un aer rock,dar nu acel tip de rocker nebun care da din cap,ci mai degraba un pasionat de motoare.Era renumit printre studente ca fiind proful cel mai sexy,dar si cel mai exigent.
In prima ora din anul III cand a intrat in sala de curs,a facut o prezenta si ne-a pus pe fiecare sa ne ridicam pe rand si sa motivam importanta limbii germane in activitatea noastra din viitorul apropiat.Astfel isi putea face o idee in legatura cu interesul nostru fata de materia in sine.
In ziua respectiva,fiind inceput de an si inca nu intrasem pe deplin scoala,adica si orele erau lejere,nu aveam uniforma.Dupa ore pozam pt un prieten fotograf si am venit imbracata mai indraznet.
Purtam o fusta scurta de piele,neagra,cu fermoar de sus pana jos,un maieu negru,mulat cu un decolteu generos,caci m-a inzestrat mama natura si o pereche de cizme lungi.Ne asemanam putin ca si stil vestimentar,insa desigur,pt scoala era prea mult.
Vine randul meu sa-mi exprim ideile.Aveam deja emotii pt ca ma simteam stanjenita de tinuta mea.
-Mie imi este ft utila aceasta limba,deoarece intentionez sa plec in Germania la familia mea,sa lucrez acolo.
Nu-l interesa ce spuneam,ma privea fix in ochi si ma intreaba "D-ra D.,tinuta dvs vi se pare adecvata?La sfarsitul orei ma veti insoti in biroul d-lui Director."
-Ma iertati,stiti cum e prima saptamana...
-Nu ma intereseaza cum este pt voi,au inceput cursurile,va rog sa respectati asta!
Ma simteam jenata asa ca nu i-am mai raspuns in niciun fel.Desi ma mustrase,nu inceta sa mai traga cu ochii pe sub banca la picioarele mele sau sa ma priveasca fugitiv din cand in cand.Era oarecum inevitabil,stateam si-n prima banca pe randul de la mijloc.
Asteptam sa sune de iesire si sa mi se dea “sentinta” in biroul directorului.
-Te-ai panicat putin.Nu-ti face griji,mergem in cabinetul de limbi straine,nu la director.Trebuia sa imi pastrez atitudinea si renumele de profesor dur in fata colegilor tai.
Zambesc si nu indraznesc sa scot vreun cuvintel.Inima imi batea din ce in ce mai tare,cu cat ne-apropiam de usa cabinetului.
-Intra si ia loc.N-o sa te cert,doar o sa-ti recomand sa porti uniforma macar la cursurile mele de-acum inainte.Si noi profesorii,suntem pana la urma barbati.Nu vreau sa par vreun pervers,dar crede-ma ca m-am rugat sa ma pot ridica de la catedra fara sa mi se vada mai stiu eu ce...
Mi-era clar ca-l excitasem...
-Imi permit sa-ti vorbesc asa pt ca ai totusi 22 de ani si intelegi lucrurile astea,nu e ca si cum le-as discuta cu o minora.
-Inteleg si ma iertati.Azi am facut o exceptie pt ca dupa ore plec direct la o sedinta foto si pt ca totusi n-am intrat inca in paine cu studiile,mi-am permis sa vin asa.Daca tot suntem aici,vreau sa va rog sa ma meditati.Sunt ultimul an,timpul e scurt in care imi pot perfectiona germana si am nevoie de ajutorul dvs.
-Sigur.O sa-ti notez nr de tel si adresa mea,iar de saptaman viitoare,sambata in jurul orei 11 te astept.
Ii multumesc si cer permisiunea sa plec,iar el da din cap afirmativ,inchizand din ochi si zambindu-mi in coltul gurii.Eram ft atrasa de el si simteam ca sentimentul e reciproc,dar nu-mi permiteam mai mult.
Trec zilele si sambata dimineata,ma trezesc devreme,pregatita de meditatii.Razele soarelui patrundeau in camera prin perdea si-mi scaldau jucaus trupul gol.Sfarcurile-mi erau tari,semn ca dimineata era racoroasa,dar nu intr-atat incat sa vreau sa m-acopar.Imi placea sa ma privesc dezbracata si sa ma trezesc mangaiata doar de soare.Sanisorii mei marisori,in forma de para,ma indemnau sa-I ating si sa le umezesc sfarcurile bagandu-mi degetele in gurita mica cu buze carnoase.Ii framantam si imi placea si lor de asemenea.Cobor cu manuta intre piciorusele fine si-mi ating delicat pasarica.Era atat de umeda!Imi gadil clitorisul care se trezise si el si tresar de placere la fiecare atingere a lui.Era atat de roz si micut,dar imi oferea atat de multa placere...Gemeam si-mi ofeream singura dulcea placere de dimineata.Strangeam cu mana stanga cearceaful cu putere,iar cu mana dreapta ma jucam cu pasarica mea fierbinte.Tocmai ce avusesem un orgasm clitoridian.Divin moment!Zambesc tamp si ma grabesc sa ajung la dus.
De data aceasta ma imbrac mult mai decent.O pereche de jeansi stramti,un tricou cu spatele gol,dar acoperit de o geaca scurta de blugi.Imi iau silitoare pixurile si caietul si fug la meditatii.Cobor din taxi si sun indelung la interfon.Imi deschide fara sa intrebe ceva si ciocanesc timid la usa.
-Buna dimineata!Uitasem de pregatire,nu m-ai mai sunat sa-mi confirmi ca vii.
Era somnoros,abia trezit.Ma indeamna sa intru in sufragerie cat timp el isi pregateste cafeaua.
Il asteptam sfioasa si ma luptam cu gandurile perverse ce-mi treceau prin minte.Numai la germana nu ma puteam gandi…
-Gata.Ma scuzi,dar am lucrat toata noaptea la niste proiecte si am si uitat ca azi am meditatii.Poti sa-mi dai geaca sa ti-o duc in cuier daca vrei.
-Sigur,multumesc.
Si uit de spatele meu gol.
-Vad ca nu te dezici!Tot provocator de imbraci.Dar nu-I nimic,aici nu mai esti la scoala.(si zambeste)
Avea niste ochi ft negri si patrunzatori.Doar o privire ma facea sa ma fastacesc si sa-mi frec genunchii ca o fetita timida.
Nimic special in ziua respective,la fel si in urmatoarele luni.Cu cat trecea timpul,cu atat deveneam mai apropiati,dar nimic cu tenta sexuala nu se intamplase intre noi.
Cu o saptamana inainte de incheierea anului scolar,ma prezint ca de obicei sambata la 11 la pregatire.
Il gasesc intr-un halat alb si papuci de casa.Ma rusinez,dar in acelasi timp ma intriga goliciunea la care intuiam ca se afla pe sub halat.
Parca vrand sa-l incit,venisem intr-o pereche de pantaloni scurti de blugi care lasau sa se intrevada ft putin din fesele mele bronzate frumos,sutienul lipsea,iar bluza cu umerii goi era transparenta.Imi doream ca astazi sa se intample ceea ce visam in fiecare data cand ma masturbam.
Intru singura in sufragerie,fara sa astept sa fiu invitata,imi las geanta si merg dupa el in bucatarie.Isi facea ca de obicei cafeaua.Ma apropii de el si indraznesc sa ma asez cu fundul pe blatul de la bucatarie.Era totul sau nimic azi!Daca m-ar fi dat afara si m-ar fi lasat restanta,nu mai conta.Vroiam sa risc.Se uita la mine intrigat,dar nu-mi zice nimic.Astepta parca inca un semn ca sa actioneze.Se aseaza pe scaun si isi aprinde o tigara uitandu-se la mine.Ma indeamna sa ma servesc din pachetul lui asa ca imi aprind si eu una si il privesc fix.Imi desfac picioarele si ma joc cu degetele prin parul meu brunet,lung si ondulat.Imi privea sfarcurile jucause si observ o erectie pe sub halat.Profit de asta si imi mangai sanii in fata si imi musc buzele privind spre penisul sau,apoi iar in ochii lui.Avea o calmitate iesita din comun.Termina tigara,se ridica si isi face loc intre picioarele mele,mangaindu-mi-le delicat.Nu ma lasa sa cobor de pe blatul bucatariei,ma tine acolo si ma devoreaza din priviri.Incepe sa respire greu,isi baga mana pe sub parul meu si ma saruta.Ii simteam limba umeda cum imi penetra gura.Ma saruta apoi pe gat si coboara cu limba pe linia lui pana la umeri.Ma musca incet si cu mainile imi framanta fesele iesite pe sub pantalonasi.Ma strangea de ele ca si cum se razbuna pe mine.Ii dau halatul la o parte si de sub el iese un penis zdravan,matur,cu vene puternice si un cap ce statea sa explodeze parca.Imi scuip in palma si i-o frec,avand grija sa-i ating capul.
...



    Login