Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataStefania
Autor : xfantasyx - 2022-09-26
Citita de 9579 ori - Nota 7.64 (77 voturi)
Din cand in cand mai trec pe la biroul unui prieten care are o firma de contabilitate, care se ocupa si de evidenta mea, sa ma mai sfatuiesc cu el pe diverse teme financiar-fiscale. Prin birouri, o gramada de femei, de diverse varste, ingropate in maldare de dosare, pierdute in fata calculatoarelor. Le salutam, mai schimbam cate o gluma, uneori, cand mai vorbeam despre firma sau cand mai aveau nelamuriri legate de ceva operatiuni. Intr-una dintre ocazii, in timp ce stateam de vorba cu prietenul meu, prin usa biroului intra o fata, tinerica, plinuta bine, imbracata cu niste haine cam prea stramte. Ii ghiceai usor, nu doar tatele evidente, pantecul putin bombat, dar si buzele pizdei pareau ca incearca sa se arate. O mai vazusem pe acolo, dar nu stiam nimic despre ea. Intreaba ceva, isi primeste raspunsul si apoi pleaca. In urma ei, ii spun prietenului: Ce ti-as fute-o pe asta. Izbucneste in ras: Esti tampit, asta n-are nici jumatate din varsta ta. Apoi uitam si ne vedem de treaba. Trec cateva zile si primesc un telefon de la ei: lipseau ceva documente si nu se putea inchide luna.
- OK, spun eu, dar nu am pe cine sa trimit astazi.
- Mda, dar e cam urgent.
- Hai ca incerc sa trec eu, dar mai spre seara, pana la ce ora gasesc pe cineva acolo?
- Pai mai raman cateva fete pana pe la 20:00, ca e mult de lucru.
- Bine, o sa incerc sa ajung.
Imi rezolv treburile si, cam la limita, pe la 19:50, intru la ei. Gasesc cateva fete, intr-adevar, si las documentele. Se uita rapid peste ele si sunt multumite de ce primesc. Plec si, in drum spre iesire, ma opresc la toaleta, ca simteam ca imi plesneste vezica. In timp ce umpleam pisoarul, aud usa in spatele meu, dar nu realizez ca nu mai vazusem niciun barbat prin birouri. Brusc, o voce de femeie, in spatele meu:
- Aud ca ai vrea sa ma futi.
Ma blochez, evident. Imi intrerup activitatea si imi bag agregatul la loc in pantaloni. Ma intorc, usor jenat si dau cu ochii de plinuta de acum cateva zile. Se uita la mine si spune nonsalant:
- Eu sunt Stefania si ma poti astepta jos, termin cam in 20 de minute.
Apoi iese. Raman cateva secunde bune fara sa ma misc, cu pulsul accelerat brusc, apoi ma apuca rasul. Cobor scarile razand de comicul situatiei, ma duc la masina, pornesc motorul si dau sa plec. Apoi, imi amintesc de hainele ei stramte si imi aprind o tigara. Decid sa astept, sa vad ce se intampla. Dupa vreo 15 minute, o vad iesind in fata cladirii. Se opreste in fata usii uitandu-se in susul si in josul strazii. Nu vede pe nimeni si pare sa ridice din umeri, apoi se intoarce si porneste pe trotuar. Ies din masina si ma vede, la cativa metri de ea. Imi spune:
- Am crezut ca doar te-ai laudat, dar vad ca esti un barbat de cuvant.
Apoi se apropie si intra in masina, inchizand usa dupa ea. Intru si eu in masina si ma uit la ea.
- Mi-e foame, zice firesc, ca si cum ne-am cunoaste de o viata. Si as bea niste vin.
Din nou ma bufneste rasul. Nu-mi aduc aminte sa fi fost prea des atat de stanjenit.
- OK, spun, dupa o pauza, sa mergem sa mancam ceva, stiu un restaurant prin apropiere.
- Mai bine comandam la tine, zise ea.
Eu, din nou o pauza. Intr-un final, ingaim un bine si pornesc spre garsoniera pe care eu si sotia mea o tinem pentru astfel de ocazii. Suntem un cuplu deschis si am decis de mult ca fiecare dintre noi are dreptul sa mai dea si prin alta pula sau prin alta pizda cand are nevoie, asa ca avem un loc in care sa mergem in ocaziile astea. La un semafor, dau un mesaj, asa cum convenisem cu ea: trec pe la garsoniera. Ca sa evitam ingrijorarile si... aglomeratia. Imi raspunde aproape imediat: liber, spor!.
- Ce vrei sa comanzi, o intreb pe... Stefania?
- Am niste idei, da-mi adresa si ma ocup. In cat timp ajungem?
- Cam in 15 minute, spun eu, dupa ce ii dictez adresa.
Comanda ceva, nu stiu ce, cu coltul ochiului vad ca se joaca cu Glovo. Parchez si coboram din masina. In fata blocului, se intoarce la mine si ma intreaba:
- Cati ani ai?
- 49, raspund eu.
- E bine, asa-mi place.
Apoi intra in scara si se propteste in fata liftului. Ne urcam in lift, se uita la mine si ma intreaba:
- Asa esti mereu, timid?
- Nu, raspund eu, doar ca de vreo ora trec din surpriza in surpriza.
- Surpriza a fost si pentru mine, sa aud cum seful ii spune sotiei lui, razand, ce i-ai zis tu in birou.
- Nu ma intelege gresit... incep eu sa ma scuz, cumva...
- Te-ai razgandit?
- Nu, dar...
- Bine, spune ea, se intoarce si asteapta sa se deschida usa liftului.
Descui si o invit inauntru. Isi arunca haina si geanta pe un fotoliu, se uita la mine si spune:
- Ma duc sa fac un dus.
Dupa cateva minute, iese goala, cauta prin geanta si, cu nonsalanta, isi aprinde o tigara. Eu stau si ma uit cum se tolaneste pe celalat fotoliu. Ii admir formele pline, scapate acum de sub stransoarea
hainelor.
- Hai, repejor la dus si tu!
Plec ca teleghidat. Cand ies din baie, ea tocmai primea comanda, la usa. La fel de goala cum o lasasem eu cateva minute mai devreme.
- Sushi, zice ea.
- Eu ma multumesc cu un pahar de vin, spun eu (urasc sushi, intre noi fie vorba).
Ma uit la ea cum mananca, imi aprind eu o tigara de data asta. Se satura, bea cu sete din paharul cu vin, apoi se relaxeaza si privindu-ma in ochi, stand pe fotoliu, asteptand reactia mea, isi desface picioarele si imi arada pizda carnoasa, acoperita de un par tuns foarte scurt. Nu e rasa sau epilata complet, doar tunsa foarte scurt. Vinul isi face efectul si la mine, asa ca ma relaxez si pula incepe sa dea semne ca a inteles ce urmeaza. Ma apropii de ea si o fac sa se ridice. Ma saruta lung, isi baga limba printre buzele mele. Respiratiile incep sa ni se accelereze, ii simt sfarcurile cum se intaresc instantaneu. Imi trec mainile peste corpul ei carnos si respir din ce in ce mai greu. Am o pofta nebuna sa ii iau pizda la lins. Asa ca o imping la loc in fotoliu si ma asez in genunchi in fata ei. Se uita in ochii mei, asteptand. Imi infund capul intre pulpele carnoase si trec intai cu saruturi pe coapse, prin jurul pizdei, fara sa o ating. Apoi ii desfac labiile cu limba si ea tresare, gemand usor. Ii caut lindicul si simt cum brusc, pizda ii este inundata de seva. Ling ca un nebun, tot ce apuc, lindicul, labiile, o fut cu limba, revin la lindic, suvoaie de seva se scurg la mine in gura, pe fata mea, peste tot, in timp ce ea, cu capul lasat pe spate, geme adanc si ma apasa cu mainile pe cap. Ii bag usor un deget in pizda si incep sa il misc. Jetul care ii tasneste din pizda cateva minute mai tarziu ma ia prin surprindere. Nu am timp sa il evit si nici nu as fi facut-o. Sunt atat de excitat incat inghit o parte. Alta parte mi se scurge pe barbie. Pulpele ei carnoase imi strang capul si ii simt fesele cum se contracta necontrolat. Continui. Pula imi este acum sculata la maximum, dar eu vreau sa o mai ling. Continui. In toata agitatia asta, limba mea ii mangaie lindicul, intra in pizda, aluneca pe gaura curului, ajunge in toate locurile si pozitiile posibile. Al doilea orgasm vine in timp ce ii tin lindicul intre buze si il lovesc cu limba in interior, apasand cu un deget la intrarea in cur. Convulsiile ei ma arunca intr-o parte. Gafaind si gemand inca, se ridica, ma apuca de pula si ma trage spre pat. Se tranteste pe spate, isi desface picioarele si le trage in sus, tinandu-le cu mainile:
- Pula in pizda, acum, aud ordinul ei scrasnit printre dinti.
Pula imi era deja atat de umflata incat aproape ca simteam ca incepe sa ma doara. Ma arunc peste ea si intru scurt, dintr-o singura miscare, pana la radacina. Scapa un urlet scurt si apoi incepe sa se miste sub mine. Isi da drumul picioarelor si ma trage de buci. Incep sa ma misc ca un nebun, cand mai adanc, cand mai repede si mai superficial. Detectez cam cat trebuie sa o bag ca sa ii placa cel mai mult si incep sa ma misc rapid, cu o cursa foarte scurta, in zona aia. Isi ridica pubisul in asa fel incat pula mea sa se frece de peretele anterior al vaginului. Sta fixa si geme. Se uita in ochii mei. Din cand in cand, ochii i se dau peste cap, dar revine si ma priveste direct in ochi. Eu gafai ca un
nebun si ma misc rapid, iesind si intrand doar cativa centimetri. Seva ei inunda patul simt cum ii curge pe buci, pe coaiele mele, se strange si cade sub mine in picuri grosi. Scoate un tipat scurt, corpul i se incordeaza picioarele i se incolacesc in jurul meu si tremura spasmodic din tot corpul. Continui sa ma misc, atat cat pot, cuprins in stransoarea ei. Stransoarea slabeste, picioarele ii cad in laturi si aud:
- Vreau sa ma stropesti cu sperma pe pizda.
Sunt excitat la maximum si acest ultim ordin ma aduce in pragul exploziei. Simt cum coaiele mi se contracta, scap primul jet in pizda, apoi o scot repede si o tin in asa fel in cat sperma mea tasneste
vascoasa pe labille ei.
- Da, striga ea, asa!
Jeturile mele se opresc, ea tremura incet, duce o mana intre picioare si isi maseaza pizda cu sperma mea. Raman in pozitie, privind cum o intinde peste tot, pe p...



    Login