Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSTAGIARA
Autor : rebella - 2020-10-04
Citita de 12482 ori - Nota 8.53 (124 voturi)



Este o poveste reala, numele sunt evident schimbate. Eu locuiesc intr-un orasel mic si ma ocupam de agricultura pe suprafete mari. Deoarece nu mai faceam fata am hotarat sa angajez un specialist agronom. Am dat anunt de angajare si au inceput sa curga cererile. Fiind proaspat divortat, aveam o tentatie de a angaja o inginera agronom, desi nu agream relatiile in cadrul firmei dar macar ziceam eu sa imi clatesc ocgii cu ceva frumos. In primele zile au venit doar barbati, ii stiam pe toti si erau in varsta si greu de adaptat in sistemul meu. Pana intr o dupa-amiaza cand la interfon suna o domnisoara. De cum a intrat mi-a atras privirea, fara sa vreau am masurat-o in cap pana in picioare si am inceput interviul. Blonda cu parul lung pana la fund, slabuta, nu foarte inalta, cu o fata nu foarte frumoasa dar dulce, cu ochii verzi si patrunzatori.Era in blugi si cu un pullover foarte lung si larg si nu mi am putut da seama de formele ei atunci dar impresia generala era placuta si vorbea si foarte frumos. Pe scurt am angajat-o pe Mihaela, prospata absolventa a facultatii de agronomie, primul ei job. S a dovedit o alegere reusita si buna pentru firma, pe langa faptul ca era pasionata de ceea ce facea era si o persoana vesela si volubila care rezolva rapid toate problemele si in curand a devenit mana mea dreapta. Petreceam tot mai mult timp impreuna si incet incet am ajuns la un fel de flirt, fara a sari calul , dar aveam permanent glume cu oarecare tenta sexuala intre noi. Se facuse vara si cautam niste terenuri sa extindem culturile, am trimis-o pe Mihaela prin satele din jur pe la primarii sa caute niste parcele libere . Dupa cateva zile , imi spune ca a identificat cateva si sa mergem sa le vad si eu sa putem sa le arendam daca imi plac. Dimineata luam un Jeep si plecam pe tarlale. Stiam ca o sa dureze si ne-am luat si mancare, cafea si cola cu noi. Spre surprinderea mea, pentru prima oara o vad pe MIhaela intr o rochita subtire si destul de transparenta, chiar nu parea adecvata pentru umblat pe campuri si in plus ma obisnuisem cu ea in blugi. Nu am spus nimic dar privirea imi tot cadea ba pe picioarele ei, ba spre decolteul destul de generos dar acoperit poate intentionat cu parul ei lung si blond, despletit intotdeauna. Se transformase brusc din “domnisoara inginer” cum ii spunea toata firma intr o tanara sexy, era si mai fardata ca de obicei. Pe drum, mi-a aprins pentru prima data o tigare si mi a dat-o, nu mai facuse niciodata asa ceva. Am simtit ca a zabovit cu degetele ei fine parca intentionat pe buzele mele… oricum eu savuram cumva gustul ei de pe tigarea primita. Si am simtit un parfum fin de mosc, mai degraba un parfum de noapte decat de zi. M-am uita spre ea.. deja prin cap au inceput sa imi umble niste ganduri.. si ea s-a uitat cu ochii ei verzi cu o privire nevinovata , in timp ce si-a lins buzele destul de pervers si m-a intrebat inocent daca m-a deranjat ca mi- a aprins ea tigarea dar ca vroia sa fiu atent la condus.
-Mihaela, de ce te-ai imbracat ca pentru mers la terasa? -, am intrebat-o si ca sa fac conversatie dar imi si parea ceva suspect in tot comportamentul ei.
- De ce? Nu iti place?
-Ba da, chiar da, doar ca nu sunt obisnuit sa te vad asa.
- Nu esti obisnuit cu multe , a raspuns ea zambind, dar ai timp.
- Ce vrei sa spui?
- Nimic. Si a zambit din nou, un zambet pe care pana in acea zi nu il mai vazusem.
Dupa ce mi-a aratat mai multe terenuri, m-a dirijat catre o poiana unde spunea ca am putea sa ne organizam staff ul de campanie daca vom lua terenurile, era o poienita langa un rau, departe de orice priviri. Am oprit acolo, am scos mancarea, sucul, si ea a asezat un fel de masa pe o patura din masina. Asa cum steteam fata in fata, ea cu picioarele intinse catre mine, fara a se obosi sa isi traga rochia si asa scurta ii vedeam coapsele bronzate destul de sus, si evident ca mi-a simtit privirea. A fost momentul cand si-a dat parul spre spate si a lasat liber decolteul prin care se intrezareau doi sani nu foarte mari dar frumos conturati. Surpriza, prin rochita subtire, se vedea clar ca nu poarta sutien iar sfarcurile ascunse erau erecte si impungeau materialul ca doua sulite mici. In pantalonii mei am simtit cum madularul se trezeste la viata… locul era perfect, iar Mihaela parea disponibila, desi pana atunci nu a lasat niciodata sa se inteleaga ca ar vrea sa faca ceva cu mine si nici eu nu am promovat relatiile cu angajatii, din contra.
- Unde te-ai bronzat asa frumos ?- am intrebat eu privind spre pulpele tot mai dezgolite.
- Am fost de cateva ori la strand, si acasa in curte a - fost raspunsul ei- dar nu am avut timp decat duminicile si cand m-ai mai lasat tu libera, desi as fi vrut mai mult.
- Pai.. fa plaja acum ca tot am vazut destule terenuri bune si locul acesta, avem de unde alege.. am plusat eu cu gandul la sfarcurile ei.
- As face dar.. dupa cum am vazut ca te ai uitat, deja stii ca nu am sutien, asa ca nu pot decat toppless.
- Nu te vede nimeni aici decat eu…. am raspuns ca si cand de mine nu ar fi trebuit sa se sfiasca. Suntem doar noi.. poti sa faci si nudism din partea mea- am plusat din nou vazand ca nu zice nimic la comentariile mele
Sa ridicat in picioare, cu fata la mine… s-a inrosit toata si si-a tras rochia peste cap, ramanad in niste bikini minusculi negrii cu o dantela transparenta pana aproape la clitoris , din care aproape ca vroiau sa iasa niste labii pe care le ghiceam deja. Nu mai stiam la ce sa ma uit, Mihaela mea avea niste sani perfecti, in forma de para, nu foarte mari, deloc lasati, impodobiti cu doua sfarcuri mici, rosiatice si un pic incretite, poate de la rusinea ei, poate de la adierea vantului. Imi venea sa ma arunc pe ea dar pozitia mea de sef cica, imi soptea cumva sa nu fac eu nici un prim pas, plus ca era prea frumoas tot ce se intampla ca sa nu o las sa se desfasoare asa cum vroia ea. Deja era clar ce o sa se intample, asa ca desi erectia era dureroasa in pantalonii mei, am stat oarecum impasibil dar admirativ si am asteptat.
- Ai spus ca “facem “ nudism a spus ea zambind si lasand un pic din bikini in jos , fara sa ii coboare insa sub solduri. Sau ti-e frica sa nu iti vada cineva pula?
- Nu am spus ca facem , am spus ca poti sa faci daca vrei, am raspuns eu continuand jocul. Si da.. poate ca mi e rusine sa mi-o vada vreun taran care ar trece din intamplare pe aici, - am zambit, minunandu-ma de limbajul ei.
- Nu ti-o vede nimeni, iti promit! Si nu e corect sa stai asa si sa te holbezi la mine aproape goala si tu imbracat ca mos Craciun.
- Cum poti sa imi promiti asta?. Am intrebat eu cand ea deja a venit peste mine, s-a lasat pana ajuns cu sanii in dreptul gurii mele, a trebuit doar sa deschid gura si sa musc incet de sfarcul intarit. I-am cuprins celalalt san in mana si am inceput sa il framant. Cealalta mana am coborat-o si i-am prins o buca , avea pielea foarte fina si calda. Ea deja se lasase cu pizda pe pantalonii mei si se freca de madular in timp ce imi descheia camasa.
Incepuse se gafaie usor am sarutat-o si i-am simtit limba in gura mea.. saruta extraordinar si avea un gust sublim. Transpirasem de dorinta, nu ma asteptam la asa ceva si nu imi dadeam seama cum atata vreme nu am ghicit ce minune am langa mine zilnic.
- Ti-o ascund in mine si nu o sa o vada nimeni .. a raspuns ea cu intarziere la intrebarea mea de adineauri. Lucian.. stii de cand astept clipa asta? Stii cat m-am abtinut? Dar ieri mi-a trecut prin cap ca vom venii aici…. Te doresc…. Te doresc enorm
Nu mai era inginera inocenta, avea ochii in flacari, ardea toata, si s-a ridicat de pe mine ca sa poata sa imi desfaca fermoarul la pantaloni. Pozitia imi convenea ca am ajuns cu mana la bikini ei si cand am pus mana pe ei, i-am simtit toata pizda calda si umeda, chilotii erau fleasca.
Imi scosese pula, s-a uitat cateva secunde la ea, a belit-o usor si a inceput sa o savureze lingandu-i capul, cumva tandru desi ma strangea tare de gland cu mana, ii provoca si placere si durere in acelasi timp. Eu, i-am dat bikini intr-o parte si am inceput sa o masez pe labii, imi aluneca degetul prin sucurile ei…si am simtit un clitoris umflat, plin de dorinta care iesea afara din teaca mica sub care statea ascuns
Cand i-am bagat degetul in pizda , foarte uda dar foarte stramta, deabia mi-a intrat degetul asa cum statea ea cu picioarele apropiate, a tipat scurt, si a lasat capul sa inghita cam jumatate din pula mea,.A supt atat de tare ca am crezut ca imi scoate tot din ea… iar din bazin a inceput o miscare sa se futa in degetul meu, mai rapida si mai ampla decat puteam eu face cu mana. Am reusit sa ii soptesc ca nu stiam ce comoara am eu langa mine, si drept multumire a trecut brusc la nivelul urmator, deja simteam cum ii intra pe gat, nu mai puteam si cred ca am respirat mai sacadat, gandindu ma cum sa nu imi dau inca drumul. A simtit asta, a scos pula din gura si o tinea strans in mana , foarte strans…. Si s-a lasat in degetul meu cat a putut, era atat de fina pe dinauntru cum parca nu mai simtisem la alte femei. Oricum era ceva diferit fata de ce stiam eu si avusesem destule pana atunci, ea avea un stil aparte, strangea pula in mana dureros dar suportabil, apoi era din nou tandra , alterna aceste stari cu muscaturi fine cu dintii.. era cu totul altfel decat eram obisnuit. Era atat de naturala in tot ceea ce facea, relaxata chiar, disparuse inhibitia sau jena care o sesizasem mai devreme cand se dezbraca.
- Daca termini acum TE OMOR au fost cuvintele ei apoi s-a ridicat de pe mine, in picioare in fata mea si si-a dat jos bikini. M-a lasat sa o admir cateva secunde si ca sa imi revin un pic, apoi a venit in picioare langa mine, era cu pizda la 3 cm de buzele mele. Are o pizda de o frumusete rara. Destul de micuta, labile deloc lasate, ca o fetita, clitorisul ivit de sub mansonul sau de un roz zmeuriu, ca un mic penis imi atragea involuntar privirea . am indepartat cu doua degete labile, am deschis-o, era umeda ca de roua, si vaginul , destul de sus plasat lasa o distanta mai mare decat de obicei pana la anus.o tineam de fese si simteam carnea tare si tanara cum se incordeazasi fascinant, clitorisul atat de aproape de mine parca crestea, se umfla si ma chema.
- Vrei sa gusti? M-a intrebat dar eu deja o sarutam pe diamantul ei roz si umflat, coborand intre labii cu limba apoi din nou in sus intr un vals al sexului, avea o pizda superba, labiile erau micute, doar clitorisul parea cumva disproportionat , am vazut mult mai tarziu ca asa se manifesta totdeauna cand era excitata. Desi imi atrasese mie atentia ca ma omoara daca termin, respira tot mai sacadat si gemea in ritmul in care o lingeam, apoi a ridicat un picior ca sa imi usureze accesul si am inteles ce vrea. Cand am penetrat-o cu limba cu o mana o tineam de fese, de fapt cumva cu degetele inspre gaura nevazuta inca de mine..si am atins-o acolo, nu stiu daca vroiam sa ii bag un deget sau nu, a fost ceva involuntar. Am crezut ca explodeaza la mine in brate.. s-a incordat toata, a zis un Ahh care cred ca s-a auzit pana in primul sat si apoi am trait cel mai intens orgasm intalnit vreodata, tremura toata, ochii parca ii aruncau flacari, mi-a umplut gura cu sucurile ei si s-a apasat in gura mea zvacnind in spasme inca de cateva ori. Isi incorda fesele voluntar sau nu, nu mi-am dat atunci seama, vaginul parca se deschidea si inchidea, si isi freca clitorisul de mine, se apasa in mine. Era un haos de arome si lichide, iar cand am prins clitorisul din nou intre buzele mele si l-am supt poate un pic cam tare a ramas fara aer. O ...



    Login