Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSTAGIARA 3- Prima noapte
Autor : rebella - 2020-10-07
Citita de 10833 ori - Nota 8.48 (123 voturi)


Am ajuns acasa si excitatia mea crestea pe masura ce stiam ca se apropie momentul sa ne futem din nou. Aveam multe fantezii amestecate in cap, dar luasem hotararea sa o las pe Mihaela sa ia initiativa, era clar ca avea o imaginatie mult mai bogata decat a mea si stia si ce vrea si cum. Nu aveam nimic de pierdut cu tactica asta, din contra. Am urcat direct in dormitor, m-a sarutat lung si mi a spus simplu
- Vreau sa te fut! Vreau sa fiu curva ta!
- Pai.. ce mai astepti?... am replicat eu tamp 
- Fug la dus si apoi.. vreau sa vorbim ceva
- Ok… vrei sa te spal pe spate?
- Nu! A venit replica ei. Acum ne spalam, apoi mai tarziu putem face si dus impreuna, am vazut ca ai si jacuzii, ne facem de cap si mi-a tras cu ochiul disparand in baie.
Ca sa castig timp, am fugit la celalalt dus , m-am spalat bine peste tot, m-am parfumat si mi-am luat niste boxeri pe mine. Apoi am aprins in dormitor niste lumanari si betisoare parfumate de santal ca sa dau cat de cat o atmosfera asiatica, doar aflasem ca ii place. Am cautat pe youtube muzica indiana ... sa fiu in trend si am asteptat
A aparut dupa cateva minute, era cu parul ud si imbracata intr-un fel de chestie alba dar total transparenta... i se vedeau sanii, pizda, totul. Am uitat sa spun ca Mihaela are un tatuaj, un sarpe care i se incolaceste pe piciorul stang, cu gura indreptata catre pizda ei,.. capul sarpelui e sus pe coapsa interioara. Acum isi pusese si un piercing in buric, pe camp nu avea si nici nu observasem gaura, dar sigur era.
- Doamne ce sani frumosi ai.. nu m-am putut eu abtine
- Avem dragul meu, iti apartin tie, si ma daruiesc tie a fost replica ei
Imi placea ca avea tot timpul cuvintele la ea.
- Despre ce vroiai sa vorbim? o intreb.
- Dragos, vreau sa stabilim niste lucruri.
- Zii frumoasa mea blondina.
- In primul rand vroiam sa iti multumesc pentru ca m-ai angajat. Iubesc mult agronomia, tu mi-ai oferit sansa sa fac ceea ce mi-am dorit, de aceea am vrut sa iti ofer si eu ceva ce pot eu mai placut. Ceea ce a fost pe camp a fost rasplata mea. Ce se va intampla de acum incolo nu vreau sa aiba legatura ce jobul meu. Nu vreau nici salariu mai mare si nici sa ma protejezi sau sa imi faci concesii acolo. Ce este la firma ramane la firma si ce va fi aici.. as vrea sa fie ceva reciproc avantajos. Eu te invat tot ce stiu, tu ma satisfaci ca vad ca poti si ai cu ce, nu ne legam mai mult de atat. Si as vrea sa evitam sa ne indragostim unul de celalalt ca se complica lucrurile. As vrea o relatie bazata pe sex, tandrete, satisfactie reciproca. Nu promit ca voi fi fidela si nu iti cer nici tie asa ceva, dar as prefera sa facem sex cu altii doar protejati, ca sa ne facem linistiti aici de cap. Si mai vreau ceva.... nu imi place durerea. Parerea mea este ca sexul se face din placere nu de frica, satisfactia se obtine cu tandrete nu cu biciul. Stiu ca unii nu sunt de acord dar astea sunt principiile mele si nu ma pot abate de la ele.
Nu ma asteptam la un asemenea discurs din partea ei, era alta Mihaela decat cea de la servici si parca si alta decat cea cu povestile de pe terasa, mai hotarata, mai pragmatica si pe minut ce trecea mai frumoasa
- Da Mihaela, chiar sunt de acord cu tot ce spui, dar poate ca as vrea sa mergem impreuna si in alte locuri, intr un concediu de exemplu.. cum vrei sa tinem totul doar intre noi?
- Pai putem merge dar sa fim discreti. Chiar nu vreau sa zica tot orasul ca sunt futelnita ta si ma tii la firma pentru pizda nu pentru ce fac . Stii ca imi dau tot interesul sa iasa totul bine.
- OK sefa! La firma eu sunt seful aici tu hotarasti! E bine asa?
Nu a mai raspuns nimic, doar si-a incolacit bratele in jurul gatului meu si m-a sarutat prelung... cred ca a fost cel mai lung sarut din viata mea. S a lipit fierbinte de mine, ma saruta, ii simteam sfarcurile prin camasuta aia inutila, tari erecte, ca niste mici butoiase si pantecul il simteam fierbinte prin boxeri. M-i se sculase pula, o simtea si ea si se freca de ea ca intr un dans , isi misca soldurile intr- un fel de cercuri, de opt-uri si apoi s-a cocota pe mine si m-a incolacit cu picioarele, pula nu mai incapea in boxeri si ea isi freca pizda de ea, era umeda imi dadeam deja seama.
I-am pus mana pe fese desi nu era in pericol sa cada ca ma strangea cu picioarele ca o caracatita, am simtit fibrele de muschi, avea carnea tare fara pic de grasime. S-a lasat int-o parte pana cand a simtit ca degetele mele erau insirate pe labiile ei.. apoi a inceput sa se frece de ele... un deget era pe clitorisul ei trei printre labii si cel mic il simteam cum tranzita anusul, gaura pe care inca nu o vazusem.
- Mihaela.... aici am voie? Am intrebat eu apasand un pic pe anus ca sa inteleaga la ce ma refer.
- Nu fii grabit Dragos.... vei avea voie oriunde.. dar ai rabdare ca sexul este o scara a trairilor, nu se face oricum, ci urcand treapta cu treapta... te rog ai incredere si lasa-ma sa conduc eu,,, iti promit ca o sa fie mult peste ce ai facut vreodata
- Mai mult decat astazi pe camp? Am intrebat eu
- Pe camp.. a fost o rasplata a mea...ti-am mai spus.... ce vom face noi aici, va fi rasplata divina a comuniunii inalte Yin si Yang... ufff taci odata si nu mai pune intrebari!
S-a lasat apoi in jos usor pana a atins cu picioarele covorul, si si-a ridicat camasuta peste cap, a ramas goala si era evident ca ii placea sa fie admirata apoi m-a lins de pe buza de jos, ma lingea cumva si cu limba si cu buzele ei moi, a coborat pe gat pe un sfarc, a facut cateva cercuri si s-a mutat la celalalt, era ca un melc, lasa pe mine o dara de saliva fara intreruperi. S-a indreptat catre buric si deja avea mainile amandoua pe pula mea pe care o masa prin boxeri. Cand a ajuns cu limba la marginea boxerilor a inceput sa ii traga in jos, eliberand madularul care nu mai incapea in ei. Nu vedeam ce face, avea parul rasfirat peste umerii ei, pe picioarele mele, dar simteam cum limba se apropie de gland, ii simteam respiratia aproape. Mi-a belit-o incet dar cat a putut de mult, si ceea ce deja asteptam deja, a strans-o ca o mica menghina cu o mana, de fapt cred ca folosea doar aratatorul si degetul mare ca un inel de otel, asta imi dadea o senzatie de durere dar suportabila insa capul pulii ajungea la niste dimensiuni care nu le recunosteam. Era ca o ciuperca, se juca cu ea, simteam ca a deschis gura si il saruta, il lingea dar doar pe varf, in timp cu cealalta mana ma strangea de coaie, le ridica in sus spre pula si le zgaria usor de tot cu unghiile, Observasem ca de cate ori plimba mainile pe mine folosea varful unghiilor ei lungi, care lasau o senzatie controversata in urma lor, ceva intre mangaiere si zgarietura.
- Ai gheata?
- Da
S-a ridicat si a plecat catre frigider de parca era de-a casei de cand lumea. A gasit repede gheata si-a pus cateva cuburi in pahar, eu ii admiram liniile frumoase ale spatelui care se unduiau, fundul conturat , bombat, printre fese se zarea din cand in cand conturul labiilor ei de pustoaica..
A revenit zambind, si asteptam sa vad ce face cu gheata. Avea mainile reci si ude cand mi-a luat din nou pula intre degetele ei, mi-a placut senzatia, ea a inceput sa o beleasca tot mai intens, apoi deodata mi-a luat-o in gura. Nu am vazut cand a bagat in gura niste cuburi, dar mi-am simtit varful pulii cum se atinge de gheata tare si rece din gura ei, am gemut , ma durea si am declarat clar ca este cea mai imprevizibila fiinta si provoaca cele mai neasteptate si extreme senzatii. O futeam in gura, si din cauza ghetii coaiele se stransesera si mai mult, pula parca se inmuia dar varful era din ce in ce mai mare, mai erect, se intamplau senzatii paralele. S-a ridicat si m-a sarutat impingand cu limba doua cuburi jumatate topite la mine in gura, am impins-o catre pat, si s a asezat pe spate, cu capul la marginea saltelei, a scos din gura inca un cub pr care l-am luat eu in mana si a deschis gura, cautandu-mi madularul. Era clar ce isi dorea, in pozitia aia nu puteam decat sa o fut adanc, in gat, ceea ce am si inceput. Se ineca putin dar rezista destul de bine, se vedea ca nu e prima oara si a inceput sa isi ridice bazinul invitandu ma sa ii mangai pizda. Am intins mana stanga ( in dreapta inca mai aveam ceva gheata) si am mangaiat-o intre labii, apoi am intrdus un deget in ea. Era relaxata si desi avea gatul plin, imi scotea pula din cand in cand si reusea sa respire, isi corela miscarile bazinului cu cele ale capului. Nu o fortam deloc, dar nici nu era nevoie, incerca singura sa o ia cat mai adanc, facea 3-4 miscari ample, pana la cotor, apoi respira si lua doar varful pulii in gura pe care il sugea de ziceai ca vrea sa il videze.
Mi-a trecut prin cap o idee si am intins mana cu gheata, am scos degetul din pizda si repede am schimbat mana , impingand cubuletul de gheata in vaginul Mihaelei. Nu se astepta, s-a inecat putin, a gemut , a avut o incordare ridicand bazinul mult in sus si mi-a spus :
- Wowww.. ce faci.. nu ma asteptam.. la surprize
- Lasa draga mea ca tu esti o surpriza continua de la amiaza incoace, i-am replicat incantat ca am reusit sa o surprind.
Imi placea enorm ce imi facea dar in acelasi timp doream sa o gust si eu, vaginul ei fin ma chema..se vedea cum ii curgea apa topita amestecata cu sucurile ei din pizda...
- Vreau si eu... am soptit
M-a auzit si s-a intors capra s-a lasat cu coatele pe cearceaf si mi-a oferit ambele gauri, una inchisa, ca o supapa, rozalie si de o frumusete rara, cealalta semideschisa, din cauza pozitiei cu picioarele cracanate destul de tare, cu labiile paralele invitandu-ma sa imi bag limba printre ele, catre un clitoris umflat, erect deja si dornic. Am inceput cu miscari ample ale limbii, cat de mult ajungeam cu limba intre labii, imi scapa cate un pic in vagin cand treceam peste el, continuand catre rozeta ca o floare .Gemea deja destul de tare si de unduia in asa fel incat imi usura accesul atat la anus cand eram acolo cat si pana la clitoris . Vroia sa traiasca momentul, cand am inceput eu sa insist cu limba pe anus, am simtit cum o mana a ei freca intens clitorisul. Gemea intens si devenise cleioasa, sucul ei isi schimbase cumva consistenta, Cand m-am pozitionat in spatele ei cu pula in mana.. eram indecis, amandoua gaurile ma atrageau la fel de mult, am penetrat cu degetul usor cu miscari circulare anusul, ea s-a cabrat si si-a bagat singura un deget in pizda... nu stiam... era o invitatie, era o indicatie sau era o modalitate de a se supraexcita? Inca nu o cunosteam suficient, acum o invatam, ce si cum ii place, era clar ca nu era o vorbareata in timpul sexului, doar gemea intens si traia momentul ca in transa, cateodata cu ochii inchisi si cu gura deschisa facand miscari pline de erotism cu limba pe propriile buze, cand cu o privire inflacarata, senzuala, plina de dorinta. Ma uitam la spatele ei frumos arcuit si la curuletul bombat, era transpirata toata, broboane de sudoare se formasera deja ca niste oua de roua pe pielea bronzata. I-am lasat Mihaelei decizia unde sa i-o dau, oarecum involuntar pentru ca o bateam cu varful pulii cand peste rozeta cand peste labii, apasam tot mai tare cand intr unul din locuri cand in celalalt, ca si cand as intra.. dar inca nu, era inca o joaca a preludiului, si cand eram cu pula la intrarea vaginului si il deschideam ca pe o floare, si-a ridicat bazinul si am intrat inauntru, intr-o alunecare lina si parca infinita. Parca era alta pizda, nu cea de acum cateva ore, nu mai parea atat de stramta, acum era primitoare, alunecoasa, fierbinte dar nu o mai simteam atat de stransa in jurul pulii. Am inceput sa pompez in ea, dadea contre puternice si incepuse o miscare circulara din bazin incat ii atingeam inauntru pe rand toti peretii pizdei. Alterna cu un tremur interesant, parca era un dans oriental, nu mai futusem niciodata o femeie atat de flexibila si mobila. A incetinit ritmul, am intrat cat am putut de adanc si dupa un Ahhhh prelungit, am simtit menghina! M-a strans atat de tare in ea ca aveam senzatia ca mi-a pus un inel imediat dupa capul pulii care ma bloca in ea. Am pompat de cateva ori dar greu, chiar dureros, ei in schimb se vedea ca ii place, ca are trairi intense, gafaia si gemea des, curgeau apele pe soldurile ei.
- Stai nemiscat... a ingantat, banuiam ca o sa aiba orgasm.. dar nu.. ea acum ma rasplatea pe mine....aceeasi senzatie traita si cu cateva ore inainte, simteam cum imi mulge pula, parca erau multe degete de a lungul madularului care ma strangeau pe rand, cand in varf, cand la mijloc, pana aproape de baza , stransoarea era intensa, nu stiu cum reusea sa incordeze atat de perfect si de controlat totul, eu tot ce vedeam erau muschii feselor care dansau sub pielea uda. Aproape ca nu exista cuvinte sa descriu trairile mele, femeia asta canta la nai de-a lungul pulii, simteam ca nu ma mai pot abtine prea mult...
Se parea totusi ca nici pe ea nu o lasau indiferenta acele miscari , respira tot mai des, era din nou in acea stare pe care incepeam sa o invat, ca in transa. Am inceput sa o masez in zona anusului, parea ca ii place si i-am introdus un deget, a inceput sa gafaie si mai tare si s-a retras din pula, , mi-a prins-o cu mana, m-a strans de ea si si-a bagat-o singura din nou, Acum chiar pusese in practica cunostintele ei indiene, era atat de incordata ca nu am reusit sa o penetrez pana la capat si a inceput o miscare rapida dar nu puteam intra in ea mai mult decat capul pulii. Wow,, ce senzatie, sa simti cum intrii si dai cu varful pulii intr-un muschi tare, labile se mulau pe madular, ea se misca tot mai haotic, apoi a inceput sa tremure toata, avea un orgasm intens, prelung…In momentul acela am inceput sa ii frec...



    Login