Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Spovedanie păcătoasă cu spermă pe patrafir
Autor : toni-iasi - 2024-03-30
Citita de 5844 ori - Nota 1.26 (320 voturi)
Spovedanie păcătoasă cu spermă pe patrafir


Părintele Nicodim era un bărbat frumos, de 45 de ani, solid și înalt. Uneori își amintea de experiența aia păcătoasă cu acea enoriașă de 28 de ani, Mădălina, zisă Mady.
Verișoară de-a doua cu soția lui. O brunetă înăltuță, cu corp fain și picioare ademenitoare. Divorțată, cu copil. Uneori comisese cu ea un fel de flirt, și ea nu-l respinsese. Dar părintele Nicodim își iubea soția și nu voia să facă golănii cu alte femei (desi avea niște visuri sexuale cu enoriașe).
Era într-o duminică de vară cînd, după slujbă, pe la 2, Mady rămăsese în biserică, după ce toți plecaseră. Purta o rochie albă și sandale albe. Din care ieșea degetele de la picior, niște degetuțe lungi, sexy, cu unghii roz, moartea lui.
Fata veni ață la el. Părea încordată și îi spuse că vrea la spovedanie. Părintele zise că da, și simți că tremură tot. Încuie ușa principală și merse cu Mady în capăt, în pronaos, dinaintea unei mari picture cu Isus. Tînăra mergea mișcînd din șolduri și umpluse biserica cu parfumul ei franțuzesc. În capul preotului gînduri de păcat venire, buluc. Încercă să nu se uite la gambele ei goale, dar degeaba.
Apoi ea se puse în genunchi, dar el nu-I mai puse patrafirul în cap, că voia s-o vadă, părul ăla negru, și jos picioarele ei, cu călcîiele mici și rotunde ce se vedeau după baretele sandalelor. Intrase într-o erecție enormă și îi era ciudă.
Apoi o îndemnă să zică ce are pe suflet.
Mady începu, cu o voce răgușită:
”Părinte, uite, acum o lună am stricat o familie.”
El zise – ”Păi cum așa?”.
O auzi cum respiră.
”Părinte, am făcut ceva foarte urît… Cum să vă zic?... Am mîngîiat bărbatul altei femei părinte…”.
Nicodim înghiți saliva. ”Cum adică?”.
Mady, acolo în genunchi, vinovată, se codea parcă să zică.
O secundă el se gîndi că nasul ei e fix la prohabul lui, și o imagine porno i se aprinse în creier.
Apoi ea continua – ”Părinte… l-am mîngîiat. Ăăăă… cu păcat… Doamne, mi-e rușine mare să vă zic…”
Preotul simțea că se sufocă. ”Fata mea, zi tot, că numai așa vei fi iertată…”. O auzi cum oftează.
”Părinte… La el acasă, cînd soția era la muncă… M-a amețit, m-a vrăjit, apoi m-a luat în brațe, și liru-liru… Apoi și-a dat jos pantalonii și m-a rugat… Ăăăă… M-a rugat să-i pup…aia.”
Părintele Nicodim simți un val de căldură în vintre. Soarele ce venea printr-un gemuleț cădea acum fix pe gambele și călcîiele ei. ”Da și? Tu ce-ai făcut?”.
Mady iar oftă. ”Părinte, ce să fac?... El bărbat curat, drăguț, eu fără bărbat de un an… Și el cu vraja, că cică nevasta nu-I face, și că-l excit… Și iaca am făcut-o…”
Nicodim, în picioare, se foia agitat și asudat. ”Aoleu, fata mea… Ai atins bărbatul alteia?”.
Ea scînci. ”Daaa, părinte… Ce mă fac?”.
El respiră adînc.
”Dar ia zi, tu în general… pupi aia la bărbați?”.
Mady chicoti. ”Vaaai, părinte, dar ce întrebare e aia?... Păi cam da…”.
Nicodim nu mai știu ce face: mătărînga umflată aproape că I rupea fermoarul de la prohab.
Îndrăzni și zise – ”Fata mea, niște canoane zic că păcatele de femei se pot spăla dacă păcătoase săvîrșește același păcat cu duhovnicul…”
Mady se uită ironic în sus la el. ”Părinte, asta e o vrăjeală de-a dumitale, ca să mă faci s-o fac cu dumneata acum… Dumneata crezi că s vreo fătucă de liceu?”
Nicodim – prins cu mîța-n sac, scînci plin de regrete. ”Iartă-mă, te rog iartă-mă… M-ai excitat groaznic cu mărturisirile alea…”
Dar ea zîmbea. ”De ce să vă iert?... Dar e ciudat să umblati cu așa minciunele cînd puteați să mi cereți direct aia… Să înțeleg că vreți să vă alint?...”
După care preotul se scutură ca electrocutat: fără să I ceară acordul verișoara Mady deja îi băgase o mînă sub sutană și-l strîngea cu drag de penis, peste pantalon zîmbitoare.
Nu visa, dinaintea lui, așezată acolo, Mady îi masa acum penisul sub sutană, privind drăgălaș în sus spre el. ”Asta vă doriți voi popii, porcărioare cu o enoriașă drăguță în sfîntul lăcaț?... Pfoooaai ce noroc ai azi părinte cu o fată ca mine… Spovedită… și excitată…”.
Simțea la pulă fierbințeala mîinii ei mici prin pantaloni și chiloți și gemu tare. ”Mady, ce faaaaci?... În sfîntu lăcaș?? Văăăleu… Maaaady, moor…”.
Geamătul răsună în biserial goală.
Apoi ea zise gîfîit - ”Cum ce fac?... Vă mîngîi la pulă. Da, vreau s-o scot afară, aici de față cu sfinții… dar chiar nu știu cum fac cu sutana…”
Doamne ce boarfă. Voia să o scoată!
Cu capul vuind, părintele Nicodim se uită la sfinții de pe perete, ce-l priveau parcă cu reproș, apoi la bruneta îngenuncheată, simți iar parfumul ei, și mîna de la prohab… și scăpă de sutană, apoi totul fu repede, anormal și înfiorător de dulce.
Enoriașa Mady repejor îi desfăcu șlițul, după care, excitată, îi coborî pe coapse pantalonii laolaltă cu chiloții și hop, mătărînga enormă a părintelui ieși afară, vînoasă și cafenie, drept sub nasul ei. Dinaintea sfinților de pe pereți.
-Vaaai, părinte, chiar la biserică nu am mai făcut!!!... O să ardem în iad?... Pfooai, ce sculă babană aveți!!! Cu asta o fericiți pe doamna? Mmmm, ce faină e...
Mady o apucase deja în mînă și deja îi făcea labă, hop-hop-hop. Știa fata meserie, ohooo. Așa, atins de degetele ei subțiri, părintele o apucă de păr și dete alt geamăt-grohăit, ce reverberă în zidurile vechi.
Razele de soare ce veneau în biserică pe un geamlîc cădeau acum fix peste ei și păcatul lor. De pe pereți, Mîntuitorul și restul sfinților se uitau supărați la preotul fără sutană ce stătea cu pantalonii în vine și cu scula erectă scoasă dinaintea frumoase enoriașe, care îngenuncheată dinaintea lui, alinta acum cu mîna acea sculă vînoasă, dînd părintelui plăcerea ilicită a onaniei făcută de femeie.
Stîrnită verișoara Mady dezmierda penisul cu o mișcare ritmică privind excitată la preotul ce se scutura de plăcere, strîmbat de plăcere și cu ochi la ea.
-E bine părinte să fii alintat la pulă de o drăguță enoriașă? Am degete catifelate sau nu?...
Apoi drăguța enoriașă Mady simți nevoia să-l termine și trecu la ”felul principal”. După ce șterse penisul cu un șervețeul umed din poșetă, tînăra brunetă își băgă în gură jumătate din mătărîngă și începu s-...



    Login