Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSotia unui amic bun
Autor : andrei130 - 2020-09-02
Citita de 18249 ori - Nota 8.53 (74 voturi)
Aceasta este prima dintr o serie de 3 noi povestiri, toate intamplate in aceasta perioada, cat sotia este plecata.

Fix inainte de inceperea pandemiei, la inceput de martie, sotia mea a plecat in sua, pentru a avea grija de mama ei, destul de bolnava, mutata alaturi de sotul ei, acum vreo 7 ani. Ei locuiesc undeva in Arizona, unde pandemia atinge recorduri greu de imaginat. Stiam ca plecarea va fi de minim 8 luni, atat cat dureaza tratamentul, asa ca vorbim aproape in fiecare zi., fiind mereu sub un fel de lupa.



V am povestit alta data despre relatie extraconjugala pe care o aveam cu superba nasa, insa, in perioada aceasta nu prea mai ne vedeam, mai ales ca nasul isi tot facea veacul pe acasa.

Voi incepe cu ultima intamplare. Mirela, caci despre ea este vorba, este sotia unui amic foarte bun, fiind casatoriti de vreo 12 ani, cu 3 copii si este si verisoara primei sotii. El este amicul meu de cand eram copii.
Despre ea ce sa va spun?! nu m a atras vreodata, e tipul de blonda spalacita, 41 de ani insa la vremea ei era genul de femeie nu foarte frumoasa, dar cu forme extrem de apetisante si care stia mereu sa si le pună in evidenta. Avea si o rautate intrinseaca si il domina pe amicul meu, acesta devenind doar un fel de breloc, ceea ce mi-o facea oarecum antipatica.

Ne vedeam foarte rar, iar utima oara cand ne vazusem, acum vreun an jumatate,, la o nunta, ea luase serios in greutate. Cred ca batea in 68-70 de kg.

Cu putina vreme in urma, aveam un contract pentru niste servicii de prestat la o companie localizata undeva in piata victoriei. Unul din angajații mei a postat pe o retea sociala ca suntem la firma x. Desi nu vorbisem cu ea niciodata tete a tete, ma trezesc cu un mesaj:
- buna, ce mai faci? Nu mai ai firma ta? Te ai amgajat la companiia x?
- hey, nu, nu, doar avem contract cu ei si lucram aici, la sediul lor, ii ajutam cu ceva.
-hmmmm, pai si eu lucrez tot in victoriei (era un pic de sefa la o firma de audit). Hai sa iesim la o cafea.

Mi se parea super dubioasa propunerea, in conditiile in care noi nu schimbasem prea multe vorbe, mesaje etc, fara a fi sotul ei de fata. Totusi, ma gândesc ca nu e ok sa refuz, pt ca da urat.
-ok, dar hai maine,
-ramane stabilit.

A doua zi, sincer pur si simplu uitasem de intalnire
- Andrei, doar nu ai uitat, nu?! Ne vedem?
- ok, lasa-ma sa termin cate ceva si ne vedem la cafeneaua X.

Am ajuns la cafeneaua cu pricina si surpriza. O vad in departare, absolut fit, trasa ca prin inel, cu niste pantaloni office super mulati, cu o camasa la fel de mulata, cu un decolteu adanc prin care se zareau sanii generoși si cu parul blond perfect aranjat, lung si niste bucle din acelea mari. Diferenta fata de Mirela de acum 1 an jumate era uriasa.

Ne am pupat, ne am asezat si am discutat despre nimicuri timp de ora. Intalnirea s a repetat de cateva ori, cu aceleasi conversatii despre munca, familii, vacante etc.
Era vineri, ora 3, cand am primit mesajul:
-dragul meu, azi nu vrei sa ma vezi?
-ba da, lasa ma 10 min si ne vedem
Am ajuns la o alta cafenea, retrasa, dar care avea o terasa foarte intima, ea era deja acolo. S a ridicat si am ramas putin uimit. Era îmbrăcată intr o rochita alba, de in, destul de transparenta, fara sutien si cu niste tocuri imense,cu picioarele lucioase de la crema. I se zareau si chiloteii si ma excitasem putin. Nu o vazusem niciodata asa. Ea, care se imbraca aproape in permanenta in blugi si adidasi, ea care fusese atat de grasuta arata ca o papusica nordica, careia i se zareau sanii in toata splendoarea prin rochita transparenta si foarte scurta.
Am discutat iar nimicuri, apoi a deturnat brusc discutia spre fosta mea sotie.
-stii, am vorbit acum vreo luna cu ea. Stii ce mi a povestit?
-ce anume? Probabil de rau, ca de obicei.
A schitat un zambet
-nu, nu. Stii doar ca ai fost iubirea ei cea mai mare.
-de asta m a inselat, protestez eu. Dar hai, zi mi ce ti-a spus.
A tacut putin, parca pentru a isi face curaj:
-sexul cu tine. Mi a povestit ca voi tot v-ati mai vazut de-a lungul anilor doar pt chestia asta
-ha, ha, ha. Sa știi ca nu ne-am mai vazut de multa vreme
Abia apoi am realizat, cu femeia asta, cu care nu schimbam 2 vorbe, am ajuns sa vorbesc despre sexul cu fosta nevasta. Abia atunci mi a picat fisa. Asta vrea pula. Si am decis sa marsez, sa vedem pana unde se intinde coarda
-pai si ce ti a mai zis. Chiar m-ai făcut curios.
Fata ei spalacita si prea alba s-a rosit instant. Parca statuse sub soarele unui desert.
S a apropiat de mine, aplecandu-se parca pentru a imi spune ceva la ureche, in timp isi plimba nervos mana dreapta peste picior.
- te pricepi
In momentul ala, cu greu m am abtinut sa nu izbucnesc in hohote de ras. Am schitat involuntar un zambet. Pe de alta parte nu stiam ce sa ii raspuns. Timp de cateva secunde mi am cautat cautat un raspuns, cat de cat inteliget.
- intre noi era o conexiune destul de puternica, mai ales la inceput, si culmea, dupa ce am divortat.
Cred ca nu asta era raspunsul pe care il astepta, asa ca a aruncat o privire de jur imprejur, ca si cum ar fi vrut sa vada daca cineva ne urmareste, m a prins de mana, s - a apropiat și mai mult de mine cu o miscare foarte lenta, si m-a pupat pe obraz. Nu am reactionat in nici un fel. Asa ca m-a sarutat. Eu eram intr-o stare de uimire. Nu imi venea sa cred ca ea, sotia amicului meu din copilarie, e atat de indrazneata. Insa aproape instant, i am raspuns, practic fara sa gandesc. Involuntar. Am continuat ne sarutam si i am pus manape pulpa interioara a piciorului si am împins mana pana spre pizda unde am simtit o incredibil de uda si fierbinte.
Ne am oprit putin, eu contientizand ceea ce se intamplase. Dintr o data ma simteam vinovat, nu stiam cum dracu sa reactionez fiind si maxim de excitat.
M a sarutat din nou si de data asta si a plimbat mana pe pula mea. Apoi, masandu ma pe prohab, imi spoteste:
-vrei sa mergem la garsoniera noastra aici de pe turda? Facem 5 minute pe jos.
-ok
Am cerut nota, am platit si ne am grabit catre garsoniera.
Nici unul nu rostea nici un cuvant. Mergeam cu pasi grabiti catre garsoniera, cufundati intr o tacere apastoare.
Atunci creierul mi a foat inundat de tot felul de gânduri...ce dracu fac....sunt pe calea de a ii fute nevasta amicului meu....ce dracu nu merge intre ei de e asta asa disperata...
Brusc, sirul gandurilor mi a fost intrerupt de faptul ca mi a cuprins mana cu ambele ei palme, agatandu se ca o pisica de un copac si m a pupat de obraz.
-uite acolo e...aratand spre un bloc vechi derapanat, cu caramida veche la vedere. O sa te rog sa ma lasi pe mine sa merg putin in fata si sa intram separat. E la etajul 5, iti dau un semn, ok? Si a luat o si mai grabit inainte.
Am asteptat pret de 15-20 de minute, crezand chiar ca s a razgandit
Cand ma pregateam sa sun, primesc un mesaj.
-hai, interfon... Etajul 5, in stanga liftului.
Aveam ceva emotii, imi trecuse toata excitarea, ba mintea imi fugea pana acolo încât ma gamdisem... "ba nu o fi o farsa?! ".
In fine, sun la interfon, imi deschide usa, urc intr un lift care se balanganea mai ceva ca un om beat crita si in momentul in care deschid usa liftului, zaresc o usa intre deschisa. Deschid cu mana stanga usa, iar ea ma trage in garsoniera apucandu ma aproape violent de mana dreapta si incepand sa ma sarute frenetic. Avea pielea semi uda, semn ca facuse un dus scurt, insa era imbracata cu aceiasi rochita care i se lipea de piele, vazandu se sanii. Am inceput sa o sarut iar cu mainile sa ii masez fundul mare si bombat. Vroiam sa ii dau cat mai repede rochita jos. Am intors o cu spatele la mine, i am desfacut rochita care a cazut jos ca intr o adiere, continuand sa ii sarut gatul. I am cuprins cu ambele maini sanii mari, destul de fermi, apoi usor cu mana dreapta i am patruns sub chilotiei, explorandu i pizda ce parea foarte carnoasa.moment in care s a incovoiat putin si a gemut.

A facut apoi un pas in fata, pasind cumva din rochie. S a uitat la mine, s a aplecat tacticos si si a cules rochita de jos cu 2 degete:
- doar nu vrei sa stam in usa?!...spuse ea zambind vinovat. Si a luat o usor inainte in timp ce pt cateva de secunde am apucat sa ii vad cu adevarat bucile. Erau mari, cărnoase, bombate insa fara nici un pic de vergeturi, grăsime etc. Imi placea cum se balanganeau in timp ce pasea usor in fata mea
Din 3 pasi am intrat in camera principala, care avea doar un covor destul de ros,cu modele florare, cam cum erau pe timpul lui Ceaușescu, un coltar imens din piele galbui si o veioza uriasa care trona in spatele coltarului.
A intrat camera, s a intors cu fata mine, moment in care m am napustit asupra ei
O sarutam, o muscam de buze, in timp ce o strangeam cu forta de buci. Am asezat o pe coltar, moment in cate am inceput sa ii sarut, sanii mari, grei, cu sfarcuri imense., pe cate nu ii puteai cuprinde cu o palma. Dadeam rotocolae, muscam sfarcurile, in timp ce ea gemea, se zvarcolea. Ma mutam ba la un san, ba la altul. Eram ca un animal dezlantuit, in timp ce ea doar gemea. Insa acest lucru avea sa se schimbe.
Simt o mana pe cap care ma împinge, dandu-mi de inteles ca e timpul sa ma ocup de pizda. I am tras chiloteii pe care i am simtit uzi si am vazut o pizda mare, cu niste labii expandate, carnoase, imense. Nu am asteptat sa ma invite, m am apucat sa o ling ca un disperat, ba doar lindicul, ba toata pana la gaoz. Mai o patrundeam ca limba usor, ba in pizda, ba in gaoz iar gemetele ei se transformasera in niste tipete ascutite care se auzeau cu ecou in camera fara mobila.
Aveam fata inundata de lichidul ei, insa refuzam sa ma opresc. Ba si mai multa pasiune o lingeam. Printre gemete mi am dat seamă ca respiratia ii se accelereaza, moment in care m a prins de cap si mi a impins fata in pizda ei imensa, frecandu se sacadat de ea. Apoi a eliberat un urlet, inca unul si a explodat, a juisat pe fata mea o cantitate absolut uriasa, cum nu am mai intanit niciodata. Simteam ca ma sufoc, insa m a mai ținut apasat cu fata in pizda ei cateva secunde, timp im care a mai executat cateva miscari spasmodice, apoi m a eliberat din strânsoare.
- te rog, linge-ma usor, usor, peste tot, ca si cum ai tampona, spuse ea cu o voce super afectata.
Asa ca o lingeam usor, foarte usor, iar ea din cand in cand mai facea miscari ca si cum cate un fior ii strabatea corpul.
- te dezbraci?
M am ridicat in picioare, la marginea coltarului, am inceput sa imi deschei camasa, iar ea se ocupa de curea, slit, eliberandu mi pula, maxim de excitanta din stramtoarea boxerilor.
-hmmmmmm.....ce frumusețe, in timp ce o mamgaia ca si cum ar mangaia o pisica.
Ma asteptam sa o ia in gura, insa nu, a continuat sa o mangaie.
-Pai?! Zic eu contrariat.
I a dat o limba de sus pana jos....Vrei sa ti o sug, nu? Pula asta vagaboanda care a vazut atata pizda, nu? Si a ras din nou. Eram cumva contrariat, atat de limbajul pe care il folosea, cat mai ales de atitudine.
Deja începuse sa ma enerveze , insa nu am apucat sa mai zic nimic, ca a inceput sa o suga ca pe o acadea. Apoi s a oprit brusc:
- te rog, fute-ma.
M am asezat in genunchi la marginea coltarului, am tras o spre mine si mi am potrivit pula si am penetrat o puternic, din prima. A urlat...javra. M am oprit, ramanand in ea, dandu i timp sa respire pt cateva secunde. Apoi am izbit din nou, adanc puternic si iar m am oprit.
- nenorocitule, te simt in stomac, fute.ma in mortii ma-tii. Nu iti mai bate joc de mine.
Mi se parea incredibil limbajul pe care il folosea, ea o persoana care mereu tinea la asa zisa eticheta, era mereu fitoasa si pretioasa.
- te fut cum vreau eu, si am mai dat odata, adanc si tare, incat camera s a umplut de zgomotul urletul ei si dar si de cel a pielii lovind o pe alta.
Apoi am ince...



    Login