Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSINGURATATE IN DOI…
Autor : mihablack - 2012-06-08
Citita de 10500 ori - Nota 8.20 (74 voturi)
Pentru “A”, o persoana complexa si speciala pentru mine…




Singuratate…….. Ati “trait” vreodata singuratatea in doi??? Sau ati simtit-o, uneori, facandu-si perfid aparitia? Ati simtit modul cum va invaluie, in mantia ei, si acopera restul emotiilor ?

"Singuratate in doi" - suna paradoxal, dar este asa de reala singuratatea, in doi….

Eram impreuna de multi, multi ani….Eram singuri in doi. Dupa atatia ani, ce mai ramasese? Aaa, Da ... prietenia, respectul reciproc si…sexul de calitate. Cred ca este povestea oricarui cuplu, care are la activ ani si ani…

Dar…….. intr-o banala seara, totul s-a schimbat. Totul a devenit iarasi, luminos, nou, inflacarat, pasional. Parca in acele momente eram alte persoane, doi straini care atunci se descopereau, unul pe celalalt, strat cu strat. Intr-o seara si-o noapte de iarna, ne-am indragostit din nou, unul de celalalt, mai profund si mai intens, decat prima data.

Lucram acasa, cand, deodata, suna interfonul. Am apasat butonul de deschidere, fara sa intreb cine este...stiam ca este el, “A” ; venea acasa, dupa o zi obositoare.

Am aprins lumina in holul de la intrare, astepandu-l, cu usa deschisa si cu un zambet, asa cum procedam de fiecare data. Deja devenise un fel de ritual de seara, intampinarea lui de catre mine.
A pasit in hol si a inceput sa se uite ciudat la mine. L-am cuprins cu bratele de dupa gat si l-am sarutat de bun venit.
I-am simtit rigiditatea, iar bratele lui nu s-au strecurat in jurul meu, ca de obicei. Oare ce patise? ..m-am intrebat. Imi spune el, cand se simte pregatit, am gandit.

Brusc, a stins lumina in holul de la intrare, iar bratele lui m-au strans dur, impingandu-ma violent in peretele care era acoperit de un cuier de lemn, plin cu hainele noastre. Spatele meu se sprijinea acum de hainele moi iar “A” se impingea in mine, imbracat, inca. Obrajii lui reci ii simteam pe umarul meu fierbinte. A spus:
-In seara aceasta sunt un simplu barbat, incarcat nervos. Lasa-ma sa ma dezlantui, sa ma descarc, liber, fara limitari, fara intrebari. Te rog, Miha, intelege! Doar in seara asta. Am nevoie de tine, in felul asta!

Am inghetat si am simtit cum vorbele lui ma excita instantaneu. Nu vedeam nimic, intunericul ne invaluia, dens. Eu doar il simteam, ii auzeam glasul excitat, masculin, plin de nevoi. Era altcineva, in intuneric, cu mine, un strain misterios pe care doream sa il descopar, sa il am. Doar auzeam si simteam, simteam si auzeam…. Bratele lui ma strangeau, auzeam glasul autoritar, simteam in nari arome inconfundabile de Versace-Man…….

Nu am spus nimic, doar am inceput sa trag cu mainile de haina groasa, de casmir, pe care am aruncat-o pe pardoseala. A ramas in camasa cu maneci lungi iar unghiile mele ii patrundeau in muschii spatelui, picioarele mele ii inconjurau acum, strans, soldurile. Deja, organul tare era intre picioarele mele, ma frecam de el. Ce bine il simteam prin pantalonii subtiri de bumbac, pe care ii purtam. Eram “insetata” si il doream pe acest strain dur; vaginul meu pulsa….

Pentru mine nu mai era partenerul, de ani si ani, “A” . Era un necunoscut sexy, provocator, pe care doream sa il descopar, sa il posed, sa fie al meu. Tentatia necunoscutului, ...necunoscutul era langa mine, trebuia doar sa intind mana…

Eram in chinurile dorintei : vaginul mi se contracta doritor, sanii imi erau tari, abdomenul imi palpita sub “spiralele” fiebinti care urcau dintre picioarele mele.

Intunericul este cel mai puternic afrodisiac, gandeam. Daca te lasi prada “noptii”, obtii satisfactia, “setea” de necunoscut se potoleste. In bezna densa poti avea pe oricine ; intunericul iti ofera discretia vitala ; in adanca tacere a intunericului poate fi oricine langa tine, nu ai de unde sa stii sigur……

Printre valurile de dorinta, am auzit, un glas autoritar:
-Vreau sa iti posed gura. Treci in genunchi!
Si-a tras bratele din jurul meu si am auzit zgmotul metalic al curelei de la pantaloni, fasaitul fermoarului. Ascultatoare si excitata, am alunecat usor de-a lungul peretului, in jos, lasandu-ma pe genunchii tremuratori. Coapsele imi erau incordate, eram umeda de dor . Il doream pe strainul meu “cunoscut", inima mi se zbatea in piept, cu putere.

I-am simtit mana cum se inclesteaza in parul meu lung, lasat liber, si cum ma trage spre el. Am inceput sa ii ofer necunoscutului cel “cunoscut”, ce isi dorea. Palma mea dreapta i-a cuprins baza penisului rigid, cu muchia palmei ii atingeam testicolele intarite, mana mea a inceput sa se miste de sus in jos, il strangeam ca intr-o manusa calda. Cu palma stanga i-am cuprins incet testicolele.
Si-a tras mana din parul meu si am simtit cum se inclina mai mult spre mine. Se sprijina de cuierul de pe perete, mi-a trecut prin minte.

Am inceput sa imi misc mana stransa, in jurul penisului lui, de sus in jos, in acelasi timp mangaindu-i incet testicolele. A inceput sa geama puternic…,un marait se auzea, la un moment dat…; intunericul ne inconjura si ne determina sa uitam de unele simturi; numai atingerile contau, mirosurile…

L-am cuprins cu bratele dupa solduri, palmele mele ajungand pe fesele lui, inca acoperite de pantaloni; unghiile mele erau infipte adanc. Buzele au sorbit primii stropi ai dorintei iviti pe varful penisului intarit, apoi au inceput sa ii sarute capul fierbinte…saruturi umede, fierbinti..…Limba mea trecea, acum, peste mica despicatura, varful limbii a patruns adanc sa guste……sa guste…...Papilele imi erau invadate de gustul lui. Brusc,am simtit ca vreau sa il simt complet si l-am cuprins, cu gura fierbinte si umeda, mainile mele s-au relaxat, lasandu-l liber, sa se dezlantuie, sa sa miste cum vrea si cat vrea. Sa isi ia singur.
-Aaaaaaaahhhhhhh! Daaaaaaaaa!……Doamne, daaaa!…, a spus ragusit.

Acum, isi impingea penisul rigid, printre buzele mele. Am strans buzele puternic, peste taria fina, inconfundabila. Simtul olfactiv imi era “inundat” de mirosul specific barbatului meu. Nimeni nu mirosea ca el, ...era al meu, ... ii ofeream placerea pe care si-o dorea, ...descarcarea masculina suprema. Ii puneam la dispozitie, pe tava, dominarea mea,.... avea atata nevoie de ea…..

Ii simteam printre buzele umflate si inclestate, miscarile lungi ale penisului: inainte-inapoi, inainte-inapoi, inainte-inapoi…, inainte, pana in fundul gatului meu; inainte-inapoi, inainte-inapoi, inainte-inapoi…….,inainte, pana in fundul gatului meu. Capul marit al penisului se “lipea” perfect de cerul gurii mele, ii simteam pielea, fina ca o matase calda. Cand se retragea dintre buzele mele, limba ii inlantuia capul congestionat , cu miscari rotative, buzele mele il strangeau puternic, ca sa perceapa intens frecarea.

I-am oprit penisul umed, afara, langa buzele mele si am inceput sa suflu peste el, sa il musc usor de sus in jos si de jos in sus. Mainile lui s-au inclestat adanc in parul meu si imi tineau capul nemiscat . Acum intra mai dur, mai adanc, mai des, il simteam mai incordat, nervos, excitat pana la nebunie. Se oprea in fundul gatului meu, pentru a testa limita maxima de intrare. Gemea innebunit si intra-iesea, intra-iesea, intra-iesea haotic, fara control, fara un ritm, cauta descarcarea suprema, placerea, specific umana, a orgasmului.

I-am perceput tremurul ejacularii, inainte ca aceasta sa inceapa: jeturi puternice, fierbinti, vascoase. Am simtit un gust care pe il recunosteam, era vechi si nou, deopotriva.

“Gustam” , cu o imensa placere, senzatia de putere, savuram satisfactia pe care i-o oferisem , barbatului. Capitularea lui neconditionata in fata mea era un “drog” pentru mine, mai vroiam o doza. Bucuria si placerea lui erau bucuria si placerea mea ; in acele clipe, orgasmul lui era al meu.

I-am simtit bratele tragandu-ma in sus:
-. Esti desfranata mea! Ai fost facuta pentru mine! Sa nu uiti asta, nicioadata.Te iubesc!... cum n-am iubit pe nimeni niciodata.

Ma strangea puternic in brate, ii simteam emotiile intense, iubirea lui ma inconjura, ma impresura, din nou dupa atata timp de singuratate in doi… De cat timp asteptam sa imi spuna, din suflet, nu indiferent, aceste simple vorbe. Simple vorbe? Nu! Cele mai importante vorbe!
Toti nervii, toate celulele cerebrale, toate venele in care imi pulsa sangele, erau in alerta, in urma cuvintelor lui, in urma strangerii puternice a bratelor iubite.

-Multumesc, Doamna mea! .. a soptit “strainul” meu. Acum urmezi tu, draga mea. Te voi face sa tipi, sa tanjesti dupa mine, sa cersesti, intinsa, pe cuvertura de blana.
-Dragul meu, te vreau in orice fel vrei sa mai ai, am spus.

M-a luat pe sus, in brate si am ajuns in dormitorul nostru. M-a intins pe cuvertura de blana si i-am simtit mainile cum ma dezbraca, grabite, de toate hainele: pantalonii, tricoul, bikinii. A inceput sa imi rasfete fiecare particica a trupului. Mainile lui erau peste tot,... executau miscari lungi, duioase sau scurte. A ajuns cu palmele pe sanii mei, pe care a inceput sa ii maseze cu miscari circulare, unele mai dure, altele abia simtite. Doua degete au strans sfarcul sanului drept, pana am simtit spirale de placere ametindu-ma,...acum degetele lui strangeau sfarcul sanului stang, dur-usor, usor-dur.

Simteam sub spate, fese, coapse, atingerea blanii.... iar pe sani si abdomen mainile lui, specializate in a provoca placere. I-am simtit deodata, buzele pe sfarcurile mele. Limba le atingea cu miscari umede si scurte, miscari care imi trimiteau fiori de placere direct in vaginul dilatat. Acum, imi "tragea”, pe rand, sfarcurile inauntrul gurii fierbinti... ce placeri delicioase, ce fiori de excitatie!….

Ii simteam buzele indredeschise cum coboara, cu linii de foc, spre abdomenul palpitand, dornic de atingeri. A ajuns la pubis, s-a oprit si m-a sarutat scurt duios de nenumarate ori. A coborat pe coapsele interioare, cu buzele despartite. Imi sugea pielea fina din interiorul coapselor, i-am simtit dintii cum imi zgarie pielea delicata.

Brusc, mi-am ridicat agresiv soldurile de pe cuvertura. Doream atingeri mai intime, il vroiam intre picioarele mele, in locul moale, insetat de mangaieri si atat de umed. Mi-a ridicat piciorul drept, tinandu-l de glezna, pentru a avea acces mai facil si a reinceput tortura, acum in spatele genunchiului. Limba lui intra adanc in spatele genunchiului. Gemeam incontrolabil, vaginul imi zvacnea, miscarea limbii lui pe pielea delicata si sensibila era …cum era?…nu mai puteam gandi.

L-am simtit ridicandu-se din pat si auzeam fasaitul hainelor pe care si le scotea. A revenit in pat, m-a intors pe burta si a inceput un masaj erotic innebunitor. Mainile lui au atins lateralele sanilor umflati, durerosi de dorinta. Mainile lui au ajuns pe fesele mele, pe care le strangea in palme. I-am simtit deodata gura peste ele si dintii infigandu-se dur in muschiul fesier stang. Eram innebunita:
-Ahhhhhhhhh! te vreaaaaau!….

Imi simteam trupul vibrand, dornic de a fi atins mai profund, tremuram de nevoia de a fi posedata. Tanjeam dupa penisul lui:
-Ahhhhhhh! penisul tau.... Iti vreau penisul!

Gura lui era, acum, pe coapsele mele. M-a tras agresiv in genunchi, iar doua degete s-au infipt in vaginul meu. Le-a scos si le-a inlocuit cu gura lui. Am simtit orgasmul profund cum ma cuprinde in mreje, tremuram incontrolabil, coapsele erau cuprinse de spasme…..

Incet, incet mi-am revenit si limba lui executa un joc umed si excitant... miscari lungi, spate-fata. Ma tinea dur de fese si ma lingea, spate-fata, fata –spate. Nu stiu cat a trecut, nu mai eram constienta de timp. Am simtit cum ma intoarce din nou pe spate si imi desparte larg, picioarele. Gura lui s-a fixat ca o ventuza direct pe clitorisul meu. Am ridicat brusc, soldurile, spre gura lui... vroiam mai mult. Sugea clitorisul cu pofta unui infometat, il lingea cu miscari circulare, il sugea…, il inconjura circular. Doua degete erau adanc in mine, imi “rascoleau” violent, cu miscari circulare vaginul .
-Mai vreau! Sunt insetata! Iti vreau penisul, taria! Acum!!!!

Main...



    Login