Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSimona de la contabilitate
Autor : norton - 2014-07-29
Citita de 8642 ori - Nota 7.94 (52 voturi)
Cat a durat toata petrecerea tot am privit-o. Cand toata lumea a inceput sa plece spre casa, surpriza. Ea locuia in afara orasului si nu avea cum ajunge acasa. Galant, dar si interesat, m-am oferit sa o conduc cu masina. Mi-a zambit si mi-a multumit. Pe drum , conversatie siropoasa, am continuat cateva barfe incepute in timpul petrecerii cu colegii.


Din cand in cand imi indica drumul. In sfarsit am ajuns in fata casei unde locuia cu parintii, din ceea ce-mi spusese. Inainte de a deschide portiera, mi-a multumit din nou, apoi m-a privit.


Privirea ei spunea tot. Am pus mana pe mana ei, oprind-o si i-am spus:



Stii, eu nu prea am chef de dormit, desi e 3 dimineata. Altceva as vrea eu sa fac.


Ce? intraba ea


Pai,.. as cam avea chef sa fac sex cu tine pana dimineata



A ras usor si apoi m-a intrebat.



Si ce te orpeste?


Hmm,.. cei 10 km care ne despart de patul meu



Am ras si eu si fara sa mai spun vreun cuvant, am intors masina si am pornit inapoi spre oras.


Relaxat, cu mana asezata pe piciorul ei, am inceput sa o mangai usor pe coapsa, tot mai sus. Drumul gol si intunecos se deschidea in fata masinii, iar degetele mele colindau tot mai sus, strecurandu-se intre picioarele ei. Surpriza mea a fost maxima cand am constatat ca nu purta chiloti. Mana mi-a alunecat usor direct peste pizda ei calda si usor umeda. Soseaua se derula imaterial. In stanga si in dreapta, o padure facea noaptea si mai intunecata. Iar mana mea masa usor intunecimea dintre picioare, simtindu-i totodata schimbarea intr-un ritm sacadat a respiratiei. Si-a departat usor picioarele, invitandu-ma sa continui rasfatul labiilor in degetele mele. Dupa cateva icnete ce confirmau jocul cu lindicul infoiat, imi spune.



Hai sa oprim sa luam putin aer



Am tras masina pe o bretea de la marginea padurii, am oprit si am deschis geamurile.


Apoi am continuat sa-i mangai pizda uda de acum. S-a desprins si a coborat din masina. Am coborat si eu indreptandu-ma spre ea. Isi aprinde o tigara privind in departare cerul senin de vara, iar dupa doua fumuri, o arunca si inspira adanc aerul curat. M-am lipit de ea pe la spate si am inceput sa-i mangai sanii mici dar fermi.


Isi misca usor fundul, peste pula mea de acum sculata. A aruncat tigarea, lasandu-se mangaiata de mana mea care ajunsese din nou intre picioarele ei. Atunci s-a produs... S-a intors spre mine si mi-a spus



Fute-ma. Acum. Aici



Si aproape ca gemea de dorinta. Am inpins-o si am asezat-o pe capota masinii. I-am departat picioarele si mi-am afundat gura direct catre piersicuta coapta si zemoasa. A avut o mica ezitare, incercand sa ma indeparteze, insa placerea limbilor ce ii masa pizda, clintul si intrarea in vagin, a facut-o sa se razgandeasca rapid. A inceput sa geama usor, in timp ce limba mea lovea cu tact pizda desfacuta si expusa de degetele ei. Aduc in companie si aratatorul meu , expert in masarea vulvei, alternand cu intromisiuni pana sub muntele lui venus, descoperindu-i un G de geamat. Picuri se preling din pizda alunecand spre sfincterul anal, si-mi trage capul cu mana dreapta de data asta spre interiorul ei. Mi-am desfacut pantalonii si mi-am scos pula afara, incepand sa mi-o frec in timp ce continuam sa-i dau limbi in pizda. Miscarile ei deveneau tot mai ample si mai scadate. Tremurul corpului ei si valul de nectar care mi-a inundat gura, mi-au indicat ca isi daduse drumul.


Am continuat sa o ling si tipatul scurt mi-a confirmat banuiala.


Parfumul, gustul si privelistea pizdei ei de femeie in orgasm, m-au facut sa ma apropii si eu de final.


Mi-am scos fatza din pizda, ridicandu-ma in picioare, am continuat sa-mi frec pula cu o mana. Mi-am dat drumul si o parte din sperma mea, a ajuns pe pantecul ei si pe pizda.


S-a ridicat si mi-a spus.



M-ai pacalit. Vroiam sa mi-o tragi in pizda. M-am simtit minunat, dar vreau mai mult.



Apoi s-a asezat si mi-a luat pula in gura. Din cateva miscari, a devenit iarasi foarte erecta. Simtind-o tare in gura, s-a asezat din nou pe capota cu picioarele desfacute. M-a apucat de solduri si m-a tras spre ea.



Fute-ma



Mi-a spus. Si exact asta am si inceput sa fac. NU avea o pizda stramta, dar avea un control extraordinar asupra muschilor vaginali. Am inceput sa ma misc in adancimile ei, iar ea gemea si ma tragea mai tare, mai repede.



De data asta sa-mi dai sperma in pizda



Mi-a spus printre gemetele si miscarile ei care m-au excitat atat de puternic, incat m-am apropiat din nou de orgasm.



Esti nemaipomenita


Cum ai invatat sa te futi asa?


Nu am invatat, pur si simplu imi place foarte mult sa ma fut.



Mi-a spus. Sperma mea a tasnit in jeturi in pizda ei, simtind samanta calda in ea, contractiile s-au indesit si s-a strans toata in jurul pulii. Mi-a prins-o atat de bine, incat am simtit o durere amestecata cu placerea.


Am iesit din ea, iar ea s-a dat jos de pe capota. Ne-am urcat in ...



    Login