Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSi soarele s-a stins sub valuri
Autor : tisorin - 2018-08-07
Citita de 4745 ori - Nota 7.69 (62 voturi)
Brusc am fost cuprinsi de liniste. Apa clipocea linistit īn jurul nostru, iar soarele se pregatea de somn pe un cer lipsit de nori. Īn stanga si īn dreapta malurile canalului erau ascunse de un hatis de stuf īn toate nuantele de verde. Īn aer plutea un miros proaspat de pamant reavan, frunze strivite si apa curgatoare. Eram singuri īn natura. Doi oameni pierduti īn Delta Dunarii.

Nota: Īnainte sa ma acuzati ca plagiez, sa stiti ca textul este al meu si, īntr-adevar, l-am publicat si pe https://povestisifanteziierotice.ro . Nu l-am furat, nu am copiat pe nimeni, este al meu. Multumesc

M-am īntors spre Sonja:
- Īti place?
- Este superb.

Vorbeam īn soapta, cuvintele abia deslusindu-se prin murmurul vantului. Am privit-o atent. Statea īntinsa īn barca cu ochii īnchisi. Sanii ei acoperiti doar cu o bustiera subtire urcau si coborau domol īn ritmul respiratiei. Picioarele lungi si goale erau scaldate īn lumina blanda a dupa-amiezii. Purta doar o pereche alba de bichini, o fasie īngusta de material care se lipise ici si colo de pielea jilava.

M-am īntins si i-am atins un obraz cu varful degetelor. Sub noi barca s-a clatinat usor, preluandu-mi miscarea.

- Am ajuns, I-am spus. O sa asteptam aici apusul.

Nu mi-a raspuns, doar si-a īmpletit degetele cu ale mele si m-a tras mai aproape. M-am īntins peste ea si am sarutat-o.
- Nu ai de gand sa te ridici? am īntrebat-o cu buzele lipite de ale ei.
- Hmm, mhmm.
- Haide, este superb.

Ne-am ridicat īn sezut īn mijlocul barcii si am privit īndelung la peisajul ireal din jurul nostru. Īn dreapta o lebada a aterizat gratios, aproape fara sa tulbure oglinda perfecta apei.

- Tot nu īmi vine sa cred ca este adevarat, a spus Sonja de asemenea īn soapta. Parca... parca este dintr-un vis.
- Stiu, i-am raspuns eu, totul este pur si simplu perfect.

Mi-am īncolacit bratul īn jurul taliei ei si am tras-o mai aproape. Sonja si-a lasat capul pe umarul meu. Parul ei lung mi-a gadilat pielea goala a pieptului. Am sarutat-o pe crestet.
- Te iubesc, i-am spus dupa cateva minute de tacere, te iubesc mult de tot.
- Si eu te iubesc, mi-a raspuns īntorcandu-si fata spre mine.

Ne-am sarutat din nou, īncet, dar pasional. Mana mi-a alunecat pe spatele ei si i-a cuprins fesele goale. Mi-a raspuns presandu-si sanii de pieptul meu.
- Te vreau, i-am spus īncepand sa gafai, vreau sa fac dragoste cu tine aici si acum.
- De ce te grabesti? mi-a raspuns ea jucaus.

S-a ridicat īn picioare, clatinandu-se din cauza tangajului.
- Vezi sa nu cazi peste bord, mica sirena, i-am spus eu zambind.
- Nici o sansa.

Si-a dat bustiera jos, eliberandu-si sanii albi si ascutiti, ca doua pere.
- Daca ne vede cineva? A īntrebat scrutand cu atentie malul.
- Sa se considere norocos.
- Eu eram serioasa.
- Si eu.

Am īntins mana si am atins un san. Era fierbinte de la soare.
- Esti frumoasa.
- Sunt?
- Da, Sonja, esti foarte frumoasa.

A dat sa se aseze īn bratele mele, dar am oprit-o:
- Te rog, fa-mi placerea. Ramai īn picioare.
- De ce?
- Doar fa asta pentru mine. Vreau sa te privesc.
- Atunci, nu ar trebui sa scap si de astia? M-a īntrebat, prinzand marginea chilotului cu varfurile degetelor.
- Ar fi de-a dreptul perfect.

Am privit-o īn tacere īn timp ce statea complet goala, scaldata de lumina soarelui pe un fundal verde, plin de viata. Vantul īi facea pielea de gaina, iar sfarcurile i se īntarisera. Īn jurul capului, parul i se īnfoia, ciufulit de degete invizibile.
- Daca ne vede cineva? A īntrebat ea din nou.
- Te deranjeaza?
- Nu prea, mi-a raspuns dupa ce s-a gandit o vreme. Ciudat, dar ma excita putin. Suntem aici singuri poate pe kilometri īntregi. Asta te face sa te simti liber, cumva. Poti, practic, sa faci orice fara sa te vada sau sa te auda cineva.

M-am ridicat la randul meu si am cuprins-o īn brate.
- Nu e corect, a spus ea.
- Ce anume?
- Tu īnca mai ai astia pe tine.

A deschis dibaci siretul de la short-ul meu de baie, care a alunecat iute pe punte. Ne-am lipit strans unul de celalalt.
- Te vreau, mi-a spus printre sarutari.
- De ce te grabesti? Am tachinat-o la randul meu. Mai este pana sa apuna soarele.

Am sarutat-o pe gat si īn scobitura umarului. Sonja s-a īnfiorat si a īnchis ochii. Cu salturi mici si ușoare, am coborat spre rotunjimea sanilor, muscand moale cu buzele. Ea m-a prins de par si mi-a ghidat gura spre sfarcul ei. L-am supt cu aviditate, īn ritmul īmpus de mainile ei din parul meu. Mi-am trecut limba īn sus si īn jos rapid. Sonja a gemut si mi-a īmpins sanul īn gura, umplandu-ma de gustul, de mirosul si de pulsul inimii ei. Am strans delicat īntre dinti mugurul care crescuse si inflorise sub mangaierile mele. Sonja a gamut puternic.

M-am lasat īn genunchi si mi-am ascuns fata īntre picioarele ei. Mirosea a sudoare proaspata si a femeie excitata. Am inhalat adanc si am savurat fiecare strop din parfumul de mosc. Īi simteam fierbinteala pe obraji si pe pleoape.

Mi-am pus mainile pe fesele ei si am tras-o mai aproape. Am supt cu aviditate faldurile sarate ale vulvei ei. Cu varful limbii exploram pielea granulata a labiilor, sorbind seva densa ce se prelingea usor.

O presiune īn spatele capului si brusc am ramas fara aer. Sonja preluase controlul. Ma imobilizase si īsi misca bazinul īn sus si īn jos, īndesandu-se cu totul īn gura mea. Crapatura fierbinte īmi trecea peste buze, barbie si nas, lasand īn urma ei dare vascoase si saliva.

S-a oprit dintr-o data tremurand toata. Vedeam ca este aproape, atat de aproape. Am īntins-o pe spate īn barca si i-am ridicat picioarele la piept. Am atacat direct bulbul carnos si umflat al clitorisului cu miscari de sus īn jos ale limbii. Am lins odata si īnca odata. Īn sus si īn jos, īn jos si īn sus. Cu fiecare miscare, apasam din ce īn ce mai tare, folosindu-ma de buze ca sa sug īn acelasi ritm. Sonja mi-a ghidat mana spre vaginul ei. Am īnteles ce īsi doreste. Am patruns-o cu un deget. Īncet īncet, miscarile limbii si ale degetului din interiorul ei s-au sincronizat. Sub noi, barca se legana īn ritmul impus de corpul ei care se dezlantuise. Valuri micute se spargeau de carena, clipocitul lor fiind acoperite de gemetele Sonjei. Vedeam cum valul cel mare se apropie de tarm si urmeaza sa o izbeasca īn plin. Degetele mele cleioase erau stranse ritmic īn menghina placerii ei.

A īncremenit. Pentru o bataie de inima timpul a stat īn loc, īntr-o suspensie perfecta īntre noi si natura. Apoi, tipatul ei īnalt a rasunat īn spatiul dintre stuf. Bazinul ...



    Login