Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSexul ca o capodopera
Autor : luci888 - 2010-12-03
Citita de 12423 ori - Nota 8.35 (485 voturi)
O vazu penrtru prima data acolo pe plaja Boca Chica de linga Santo Domingo. El era acolo cu niste afaceri si dupa o saptamina teribil de grea, isi impuse o zi de odihna pe litoralul Marii Caraibilor. Era superb! Soare de la mama lui, nisipul ca faina, marea deloc adinca, limpede, cam calda insa, servicii care ating perfectiunea, fete si femei frumoase cit cuprinde. Asa ca se intinse pe sezlong, ferindu-se de soarele dogoritor cu o umbrela si cu o pereche de ochelari de soare ieftini. Era european, si ceilalti stiau asta, fie si numai dupa culoare. In jurul lui nu vazu alti europeni, sau ma rog albi, sau cit de cit albi. Se aseza la 2 metri de el insa o minunatie de femeie. Mulatra, chiar neagra, superba. Frumusetea era toata intruchipata in ea. Ochii mari, arcuiti, gura medie dar avind niste buze carnoase care cerea sa le saruti, barbia oarecum proeminenta, nasul mops. Nu mai spun de sini. Erau o minunatie. Te atrageau sa-i atingi si sa-i saruti, sa le sugi sfircurile. Mari, imensi, rotunzi si drepti. Mijlocul era destul de subtire. Funduletul deasemenea te scotea din minti. Mare, bombat, ridicat. Parul nu era cret, era lins si de marime medie-mare. In ansamblu, era ceea ce se cheama o tipa frumoasa si sexy aproape de perfectiune. El nu-si mai lua privirea de pe ea. O dezbraca din priviri de costumul de baie albastru si ieftin. Ea observa de indata. Nu s-ar zice ca nu-i placea sa fie admirata. Carei femei nu-i place? La un moment dat zimbi insistentelor lui. El, in in jur de 50 de ani, brunet, cu mustata, cu ceva peri albi pe la timple, in general atragator. Ea avea sigur sub 30 de ani. In Europa este o diferenta cam mare de virsta. In Republica Dominicana insa nu. Mai ales ca el era european. Continua sa o priveasca cu jind. Ochii ii iesise din orbite savurind-o. Simti ca i se scula madularul. Pleca in apa sa se racoreasca si avu surpriza sa observe ca intra si ea. El se indrepta spre ea si o aborda politicos, asa cum se cade.
- Buna frumoaso!
- Buna!
- Ma bucur sa te cunosc. Cum te numesti?
- Numele meu este Viloria. Am 29 de ani si locuiesc in Santo Domingo. Lucrez la o clinica privata ca ingrijitoare. Nu am vorbit niciodata cu un european, desi am mai vazut citiva. El sesiza ca nu vorbeste fluent spaniola. O intreba de ce si ea ii raspunse ca este haitianca, din Port au Prince, dar in urma cutremurului a pierdut copilul, barbatul si casa. Nu a avut de ales si s-a stabilit la o verisoara de aici din Santo Domingo. Era frumoasa foc. El facea bale la gura privind-o. Pe deasupra avea si formele acelea sexy care te faceau erect imediat ce o priveai. II venea sa o calareasca acolo. Apa nefiind prea rece, nu il ajuta, si madularul era sculat la maxim. Ea iesi din apa. El mai ramase un pic, cu speranta ca va scapa de erectia prelungita in care se afla de cind o vazuse pe ea.
El isi trase sezlongul mai aproape de ea si o privea intr-una. Era debusolat de frumusetea ei. Auzi cum ea il aborda pe un tinerel in limba franceza intrebindu-l ce are de mincare mai ieftin. Orice ii enumera tinarul, ea misca buzele a negatie auzind preturile. Desi acestea erau mici. Era clar saracuta. El se trase mai linga ea si ii spuse in franceza.
- Vrei sa luam masa impreuna? Fac eu cinste.
- Vorbesti si franceza? Ma surprinzi. Nu voi lua masa cu tine pentru ca nu te cunosc si nu se cade sa iau masa cu un strain.
- Bine draga mea. Oricum invitatia ramine valabila, in caz ca te razgindesti.
Ea multumi rusinata, ascunzindu-si privirea. Doamne, ce frumoasa era! El mai lenevi un pic la soare, intra citeva minute in apa, astepta sa se usuce si pleca spre restaurantul din apropierea plajei. I se adresa din ochi negresei intrebator daca vine cu el sau nu. Fu surprins sa vada cum Viloria se ridica si il lua de mina. Hmmm. Mai mult ca perfect. Peste asteptari adica.
Mincara, revenira si isi lipisera sezlongurile. Nu fusese in viata lui atit de obsedat de o femeie. Era prea frumoasa si prea sexy. Orice om normal si-ar fi dorit-o. Si el se pretindea normal. Daca nu cumva a inebunit privind-o. Relatia se infiripase destul de repede si el isi propuse sa fie mai energic. Spre seara vazura o scena de sex chiar in apropierea lor. O nemtoaica de vreo 60 de ani platise probabil un tinar dominican si acesta o satisfacea acolo in multimea de pe plaja. Nu parea insa nimic iesit din comun. Lumea nu era foarte atenta la scena. El insa era captivat. Doamne, a inebunit lumea!
Restaurantul Boga-Boga din Santo Domingo are specific spaniol. Acolo se infatisa el cu haitianca-dominicana lui la ceas de seara. Lui ii era familiar localul, il mai frecventase cu ocazia meciurilor de la Campionatul Mondial de fotbal.
- Romanul! Ce face romanul?
- Foarte bine face romanul. Am o prietena si vrem sa fim serviti ca in Europa.
Ospatarul, spaniol din Madrid, se arata incintat. Servira cina si apoi se orientara spre un vin dulce din zona Malaga. Ea se simti marcata dupa ce bau un pahar. Incet incet, terminara sticla. La plecare, el ii spuse direct, fara ocolisuri.
- Viloria, spune-mi, vrei sa facem sex?
- Acum? Dar unde?
- Este treaba mea, spuse el fericit si excitat. Taxi!
Taxi-ul opri de indata la marginea trotuarului. Avea aer conditionat din fericire.
- Stii limba engleza? Intreba el in engleza.
- Da, dar nu foarte bine.
- Du-ma undeva cu fata asta unde sa facem dragoste.
- Stiu niste apartamente speciale pentru asa ceva. Este cam scump insa. 700 de pesos pentru 2 ore.
El socoti rapid in minte, nu erau decit vreo 15 euro.
- Perfect, du-ne acolo! Si iti multumesc mult.
Ea ramase mirata si ii sopti la ureche in limba franceza.
- Si engleza vorbesti?
- Toti romanii draga mea vorbesc engleza si franceza.
Nu mai contenea sa se mire saracuta de ea de romanii care vorbesc cel putin doua limbi straine. El scosese pieptul afara de bucuria serviciului facut tarii sale. Dar nu era timp de dragostea de tara. Organul nu i se mai culca inca de la restaurant. Il excita aceasta femeie la culme. Mai era un pic insa.
Atmosfera de la apartamentul de lux era intr-adevar superba. Intimitate absoluta, liniste, curatenie perfecta, apa calda, aer conditionat. Scoase din frigider o sticla de coniac frantuzesc si turna in doua pahare. Ciocnira si sorbira. Mirosea frumos tare. El se dezbraca de putina imbracaminte de vara pe care o purta. Vazindu-l gol, nu statu nici ea pe ginduri si in clipa urmatoare, erau amindoi gata de sex. Madularul lui era erect. Si nu de-acum. Ea se apleca spre el si il lua in gura sugindu-l incet. El se aseza pe spate comod. Ea continua sa se joace cu madularul lui cu miscari ale limbii de-a lungul lui. Lua testiculele in gura, le inghiti pentru o clipa. Prinse imediat virful organului intre buze si isi misca rapid si regulat limba. Il trecura toti fiorii din lume. Facu apoi un sarut apasat chiar cu virful organului. Lung, excitant si cutremurator. El se pierdu pentru citeva clipe. Ea continua sa-l surprinda. Inghiti intregul organ. El avu senzatia ca ar mai fi incaput in gura ei inca unul. A inceput sa suga. Tare, incet, repede si lent. El incepu sa icneasca si sa gifiie. Nu era adevarat. Stia mulatra meserie de nu se poate. Era incredibil ce senzatie superba il incerca pe el, care avea ceva experienta in ale sexului. Sugea perfect, stia cind sa mareasca ritmul si cind sa fie mai lenta. El se ridica si se aseza in pozitia 69 cu ea. Avea un clitoris mare si subtire. Il lua in gura. Era primul clitoris negru care intra in gura lui. Era o senzatie pe cit de noua pe atit de placuta. Parul pubian era aspru ca peria de sirma. Cltorisul ei insa il incinta. Ea incepu sa gifiie infundata. Ii placea iar placerea si-o exprima sugind din ce in ce mai puternic. Dupa intensitatea gemetelor ei infundate, el isi dadu seama ca ea este gata de orgasm si isi inteti suptul clitorisului concomitent cu lingerea energica de jur imrejurul lui. Era extaziata. Isi infunda strigatele orgasmului sugind din ce in ce mai adinc. Transpirase insa si umezise cersaful cu lichidul vaginal care ii scapase de atita excitatie. El era gata. Ii veni un orgasm violent cum nu mai avusese niciodata. Gemea de fericire. Jetul de sperma intra cu putere in gura ei. Nu lasa nimic sa curga afara. Absolut tot lichidul il inghitise. Cind a scos madularul din gura, acesta era curat ca lacrima. Ea era epuizata dar radia de fericire. Se intoarsera de la dus in citeva minute. Mai pusera un pahar de coniac frantuzesc si se asezara in pat, cu capetele pe pernele acelea imense. Vorbira una alta pina terminara paharele. El era din nou excitat la culme. Fata asta ii pusese capac. Il inebunea numai privind-o. Acum era si dezbracata si il scotea din minti.
- Violoria tie ce sex iti place mai mult? Intreba el curios.
- Toate imi plac. Dar cel mai mult ma excita sexul anal.
Anal sa fie draga mea. Lua un tub de unguent de pe noptiera, era din parte casei, si o unse pe ea apoi se unse el. Ea se puse pe spate si ridica pici...



    Login