Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSex..and love!
Autor : ziziana - 2015-05-16
Citita de 5759 ori - Nota 8.11 (37 voturi)
Petrecerea era aproape de sfarsit.Toti erau adunati in jurul brarului unde alcoolul era stapan.Eu sunt sleita de puteri si nu mai pot suporta nici un minut fumul gros de tigari. Fara sa imi iau la revedere de la nimeni ma indrept grabita spre camera mea. Fara sa ma dezbac ,ma arunc in pat.Asternuturile miros a flori si simt cum ma pierd in ele. Ma trezesc speriata ,de o bataie puternica in usa!
- De ce ai plecat? Te-am cautat aproape o ora!
- M-ai cautat?De ce?
In fata mea eram proprietarul firmei la care lucram si al carei petreceri era gazda. Era ciufulit ,fara cravata iar manicile ii erau sumetecate.Imi dau seama ca bause..
Ii fac semn sa intre si inchid cu putere usa in urma lui!
- De ce m-ai cautat si ce faci aici la ora asta?Il intreb nervoasa.
- Am venit sa vad de ce ai plecat.. si sa vad daca esti singura.
- Daca sunt singura?Asta nu intra in atribitiile tale!In afara programului pot face ce vreau..cu cine vreau!
Ma priveste nervos din cap pana-n picioare.Port o rochita neagra scurta.Decolteul este brodat din dantela de aceeasi culoare din care se ivesc niste sani fermi ,umezi trepidand din cauza resiratiei mele rapide.
- Hmm.. pentru cine te-ai imbract asa in seara asta? M-am saturat sa le oferi celorlati atentie..Pe mine ma ocolesti..Toata seara am vrut sa dansez cu tine! Vezi clar ca te plac si parca imi faci in ciuda...mereu!
- Ma placi?! Ma dispretuiesti! Ori ce fac..e gresit in perspectiva ta! Asa ca m-am decis sa imi dau demisia! Ticalosule!
Vine ca o avalansa spre mine si ma impinge in perete.Imi prinde mainile deasupra capului si ma priveste in ochii! Ochii mei verzi sclipesc de indignare!Ii sustind privirea si ii arunc sageti de foc! De obiceti ochii lui sunt de un albastru calm ..acum sunt ca o furtuna in ocean.
- Te rog sa imi dai drumul,ai baut si esti nervos!Nu ma face sa tip!
- Te rog sa indraznesti!
Deschid gura si ma pregasesc sa o fac insa o mana puternica imi cuprinde maxilarul.Se apropie si mai mult de mine ..ii simt madularul gros si tare intre pulpele mele.Se impinge instinciv in mine.
- Vezi ce imi faci..hmm.. Asa te-am vrut de cand te-am vazut prima oara.Am vrut sa simti ce imi faci de fiecare data cand treci pe langa mine. Cu aroganta ta al dracului de sexy!
Isi baga mana in parul meu blond care acum era desprins si imi ajungea pana la talie.Se apropie de buzele mele si ma saruta incet.. Brusc il lovesc cu genunchiul si reusesc sa fug..insa ma prinde si ma lovesc usor de o masa care nici nu stiam ca este acolo.
- Te rog..nu ma face sa provoc o scena.Pleaca!
- Iti place sa imi ordoni...asta ma face sa ma aprind si mai tare sa stii!!
Imi cuprinde fesele si ma urca pe masa!Il imping..fara suces insa.Imi desface picioarele si intra intre ele!Ma trage spre el si imi cuprinde brutal buzele!Ma zbat si incerc sa tip insa asta ii da prilejul sa-si bage limba in gura mea.
Simt ca iau foc..si ma topesc! Se impinge in mine si ii simt madularul tare fracandu-se de chilotii mei!Nu vreau sa capitulez..Sunt indragostita de el..insa nu tre sa afle ..este un ticalos..off..insa e asa bun!Camasa umeda ii este lipita de spatele plin de muschii..ii simt pieptul tare pe sanii mei!
Deschid gura si il sarut si eu..ii ling buzele.. ii sug limba.. il ating....
Zambeste satisfacut de capitularea mea si imi trage rochiia de pe umeri,nu pare surprins ca nu port sutien.Sanii imi sunt plini si freamata de dorinta.Se napusteste asupra unui san si imi suge delicat sfarcul..Ard de dorinta si nerabdatoare ii deschid camasa!Imi pun gura pe pielea lui fierbinte si bronzata ..imi trec limba peste gatul lui si il musc usor de ureche .Parca inebunit imi trage rochia si raman doar in chiloti!
Imi baga mana in chiloti si ma maseaza usor ..sunt umeda si fierbinte..Maseaza din ce in ce mai repede si eu ma lungesc pe masa gemand ragusit.Vine peste mine si ma saruta puternic ..apoi coboara si imi linge si suge fiecare san in parte.Ramane cu o mana pe sanul meu insa limba lui este la marginea chilotilor.
Ii d...



    Login