Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex la birou
Autor : cafea - 2012-10-22
Citita de 5179 ori - Nota 2.70 (10 voturi)
Inchide ochii,nu ii venea sa creada ,oare era un vis ?
Ea este Alice , 20 de ani , este acel gen de fata ce iti inspira prospetime si vitalitate , parul ei lung drept negru cade precum firele de matase peste sanii ca doua lamai rumenite de soare , talia definita peste care aluneca jucause 2 bobite de sudoare . Seamana cu o papusa , acele papusi care le vezi in vitrinele magazinelor de lux .
Dar e o papusa sau ...
O muscatura mica de lobul urechii il trezeste la realitate , limba moale ii umezeste pielea gatului , simte o rasuflare calda , iar ea se misca cu varful limbii pe gatul lui , usor , in sus si in jos .
Iar el , el era un simplu coleg de munca , acel gen de baiat tocilar , fara prieteni si prea multe activitati , acum activitatea lui principala era sa o mangaie usor pe spate ,de la gat isi coboara mana pe sanul ei drept , il strange putin iar ea rasufla apasat , isi coboara mainile pe soldurile ei si deschide ochii .
Nu era un vis , frumoasa lui colega de munca era goala deasupra lui il saruta pe gat apoi ii suge lobul urechii , o prinde de mana si o intoarce in pat , ea era acolo cu parul negru ravasit in perna alba , cu ochii ei mari si verzi si fata aceea de copil , trupul ei umed era incredibil ,o priveste si realizeaza cat de inebunit este dupa aceasta faptura .
Se lasa peste ea si o strange in brate , coboara deasupra sanilor ei , ii prinde un sfarc cu dintii , o trage usor , ea scoate un sunet dulce pentru auzul lui " ahhh" ...
Coboara cu limba la baza ...
"--Ar trebui sa ne oprim , nu e moral , eu am pe cineva " spuse ea si incearca sa se ridice .
Mana lui o impinge in pat
"--Hey ce faci ? Am spus nu !! Nu vreau "
Glasul ei il excita atat de tare , se pare ca sampania daruita de el pentru a sarbatori promovarea nu o ametise destul cat sa o faca sa iute de relatia cu acel barbat.
Ii saruta sanii , ii linge sfarcurile iar cu o mana apasand-o pe umar doreste sa o imobilizeze in pat .
"---Lasa-ma am spus !! Obsedatule !! O sa te reclam "
Ea se zbate spre deliciul lui si incearca sa plece , dar acesta o prinde de un picior , era marea lui prada si dorea sa o devoreze , bucatica cu bucatica .
Aceasta cade in genunchi in fata usii blocate intentionat de el , cu lacrimi in ochi
"--Te rog NU!"
Tipul parca era sub o vraja , nu o auzea , ii vedea doar trupul umed de transpiratie , pielea ferma sanii ei fragezi .
Se apropie de ea , o tranteste pe podea , cu putina forta ii desface picioarele si coboara curios intre picioarele ei , o saruta apoi incepe sa o linga , fata tipa si se agita , dar acest lucru il excita la culme .
Nu mai rezista si simte...



    Login