Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex in jacuzzi
Autor : marius_a69 - 2010-12-14
Citita de 4064 ori - Nota 7.13 (15 voturi)
Maria a fost extraordinara in seara aceea, prima data cand am facut-o, intr-o camera de hotel. Am cheltuit ceva bani in plus sa inchiriez un apartament. Amandoi ne gandeam la ziua asta de cateva luni. Iubitul ei era un adevarat dobitoc, iar iutita mea era super sexy dar nu stia sa ma satisfaca. A fost prima dar nu si ultima oara cand am inselat-o. O cunosteam pe maria de cativa ani, dar cand a marturisit unui prieten comun ca se excita numai cand se gandeste la mine – n-am mai putut rezista.
Am luat-o de la o cafenea aproape de apartamentul ei. Cand am ajuns am vazut ca era imbracata cu niste pantaloni mulati, din cei care iti arata orice curba a fundului si a eventual si un pic din pasarica. “Te astept de atat timp incat mi s-au udat chiloteii numai gandindu-ma la ce va fi in seara asta”, mi-a soptit in ureche dup ace ne-am urcat in masina.
Fara sa astepte nici un moment, m-a desfacut la pantaloni si a inceput sa ma mangaie. S-a apropiat de mine si m-a sarutat pe gat in timp ce cu mana stanga lucra la penisul meu iar cu dreapta imi masa testiculele. Drumul catre hotel a durat 15 minute si nici o secunda nu a fost irosita. Cand ne-am oprit la un semafor, Maria si-a dat jos pantalonii, si-a scos chiloteii uzi si mi i-a aruncat pe fata. Penisul mi-a tresarit de placer cand am simtit aroma pasaricii ei, si cand a vazut impulsul instant de energie care mi-a umplut penisul imens, si-a lasat capul in jos si a inceput sa suga. Se pricepea atat de bine, mainile-i alunecau pe stalpul meu iar cu gura imi sugea capul, astfel ca am ajuns din ce in ce mai a proape de a-mi da drumul. Exact cand am intrat in parcarea hotelului am simtit cum ma golesc in gura ei.
Dupa ce a inghitit si ultima picatura, si-a tras pantalonii pe ea si mi-a infasurat penisul semi-tare cu bikinii ei. M-a incheiat la pantaloni cu chiloteii uzi infasurati pe penisul meu, iar apoi am intrat in holul hotelului.
I-a luat aproximativ 4 secunde pustiului de la Receptie sa-si dea seama de motivil pentru care eram acolo – ambii veneam de la 10 km departare, fara bagaje (cum nu aveam de gand sa purtam haine). Asadar eu cu mana pe fundul ei ferm, si ea cu incarcatura mea de sperma car inca nu ii ajunsese in totalitate in stomac, am zambit politicos cat timp tanarul ne-a facut hartiile.
Cand am luat in mana cheia de la camera, penisul a inceput sa mi se intareasca din nou. Ne-am indreptat grabiti, la brat, catre lift. Cat am urcat cele 5 etaje, Maria m-a frecat prin pantaloni. Am neglijat sa-I spun ca era o camera de luat vederi in lift, desi nu prea cred ca ar fi interesat-o.
Imediat ce am intrat, s-a dezbracat si a dat drumul la jacuzzi sa se umple. In timp ce acesta se umplea, am stat pe pat, gol, privind-o pe maria cum se apropia usor de penisul meu nerabdato...



    Login