Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

sex dupa o despartire
Autor : bogdan1223 - 2015-10-05
Citita de 4806 ori - Nota 2.29 (35 voturi)
Eram la scoala . tocmai venisem , urcasem scarile pana la etaju unde aveam clasa si mi-am dat jos hanoracul . era o zi ploioasa .mi-am lasat ghiozdanul si i-am salutat pe ceilalti colegi de clasa care isi copiau temele . aveam castile in urechi si ii ignoram fiind plictisit de atmosfera molesitoare de afara .stau pe calorifer si ma uit pe fb pe telefon . deodata simt ca cineva imi scoate casca din ureche si imi ridic privirea . era mihaela..i-am zis sa ma lase dar atunci mi-a zis cu o voce stinsa :
- nu fi asa ! vreau sa vorbim .rares e un prost , asculta ce am de zis ca aseara nu am reusit sa dorm gandidu-ma la toate astea !
-oke .ii zic eu . stiam ca rares e iubitu ei de 10 luni si ca au o relatia complicata in care se inseala reciproc dar totusi sunt impreuna .deja stiam o groaza de bazaconii despre relatia lor si nu mai aveam chef de alte noutati .hai sa mergem la baie ca vreau sa imi schimb tricoul ud si tu oricum trebuie sa imi zici ce ai de zis si presupun ca nu iti place sa auda si restul !
mergem la baie si acolo imi dau tricoul ud in timp ce ea povestea . mai comentam din cand in cand ca sa nu simta ca vorbeste inutil .cand ma vede la pielea goala se opreste din povestit , se uita putin la mine si adauga o remarca putin retorica : ai mai mers putin la sala ha ,shaorma nu ne mai place ? . ii zic sa treaca mai departe si isi continua povestea . imi spunea cum el o inseala cu alta pe la spate dar ramane cu ea doar ca sa o futa .il intelegeam pe rares , mihaela are un corp mult mai mult decat promitator. sanii mari si provocatori formeaza un decolteu irezistibil pe care mihaela il pune in valoare mai mereu . micuta de inaltime , cam de 1,65 are un fund marisor , bombat , lucrat recent la sala si niste pulpe carnoase .
incepuse sa planga cand imi povestea astea asa ca m-am apropiat de ea si am luat-o in brate sa se linisteasca spunandu-i nimicuri care credeam ca o vor face sa se simta mai bine . dintr-o data o aud cum zice : vreau sa ma razbun , intelegi ! sa ma razbun sa vada ce prost e ca ma trateaza asa . auzi la el sa stea cu mine numai pt futut.o sa ma fut cu toti prietenii lui de cacat sa vada ca o sa regrete dupa
- inceteaza ma cu dastea ! da-l in pula mea , mare pierdere nu e !
-da ma daaa.. se auzise soneria scolii si a trebuit sa mergem . mai vorbim i-am zis .
peste o zi ma suna ea : ba asta e prost rau . s-a despartit de mine jegosu si s-a dus la aia . vin-o la mine sa vorbim , am nevoie de cineva sa ma ascute. Hai lepra am luat si pizza vino nu face mofturi !
ma imbrac si ma duc pana la ea . ajung la blocul ei si vine sa ma ia de jos .era intr-o pereche de pantaloni scurti lejeri si un maieu, placut vederii . m-a luat si m-a condus pana sus unde ne-am asezat in pat si a inceput sa imi povesteasca . o ascultam si deodata imi zice : bai deci vreau sa ma razbun rau pe rares , o sa regrete sigur . vreau sa ma fut .graav ! vreau sa ma futi
venea spre mine si cum stateam intins si mancam pizza s-a asezat pe mine . a inceput sa isi dea maieul jos . s-a aplecat sa ma sarute si mi-a luat limba in gura , ma saruta haotic , aproape plangea .
am luat-o in brate cu picioarele ei incolacite in jurul taliei mele si am dus-o asa pana in dormitorul ei . ma saruta , ma musca de gat . am asezat-o pe pat si mi-am dat tricoul jos si i-am descheiat sutienul .sanii aceia mari se revarsau peste pieptul ei alb . am inceput sa ii sug sfarcurile , niste sfarcuri mari , maronii , de culoarea scortisoarei . ma tragea de par si cu cealalta mana ma zgaria pe spate .ii sarutam si lstrangeam tatele excitat la culme .
am coborat cu limba mai jos , muscand-o usor de burta . i-am reidicat picioarele dandu-i pantalonii scurti si chilotii rosii de dantela la o parte si lasand sa se vada o pizda rasa, cu labii mari si proeminente si de o culoare rozalie inchis . se vedea ca ii placea sa se futa si ca nu are nicio problema. am inceput sa ii ling labiile usor in timp ce cu un deget o penetram in pizda . era umeda si mirosea a capsuni si avea un gust genial .am inceput sa imi bag limba printre labiile ei si sa gust din sucul vaginal fiind un adevarat nectar divin . mi-am dus limba catre gura ei si am lasat-o sa vada ce gust are pizda ei . in timp ce ea ma lingea si isi plimba innebunita limba prin gura mea , ii bagam 2 degete puternic in pasarica care se convulsiona sub frecarea rapida si puternica .
m-am descheiat , mi-am dat pantalonii jos odata cu boxerii si am lasat la iveala o pula intarita si semeata ce ardea de dorinta . am luat-o pe mihaela si i-am dat palme peste pizda umeda pana s-a inrosit , apoi am luat-o si i-am pus pizda pe fata mea si nici nu am apucat sa ii zic sa imi suga pula ca deja o uda de sus si pana la baza pulii cu saliva ei umeda.buzele ei carnoase faceau sa dispara si repapara pula pe care parea ca o inghite .ii lingeam plin de dorinta pizda aflandu-ne in 69 si am am patruns usor cu degetul mare in anusul ei . s-a contractat si mi l-a prins ca intr-o menghina asa ca am impins m-ai adanc degetul . mi-a zis ca nu mai e virgina in cur si ca o doare dar in niciun caz sa nu scot degetul ala de a...



    Login