Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSex dupa alegeri
Autor : andrei130 - 2019-11-20
Citita de 8933 ori - Nota 7.92 (52 voturi)
Ca tot e perioada de alegeri, va povestesc o întâmplare de fix acum 5 ani.
Un amic, foarte implicat politic, de partea dreapta a esicherului politic, care locuia într o comuna din jurul Bucureștiului, totuși destul de îndepărtată, m a rugat sa particip ca delegat din partea partidului în care activa, la el în comuna. Nu îmi doream, dar după multe rugăminți, am acceptat.
În fine a venit sâmbăta alegerilor, trebuia sa ma duc sa stau câteva ore pe acolo sa asist la diverse sigilari. Având în vedere ca e o comuna care se învecinează cu județul Giurgiu, ma așteptam ca ceilalți membri sa fie mai în vârstă. Însă, surprinzător, după ce am ajuns în sala respectiva, erau vreo 7 persoane, din care vreo 5 fete, toate la 20 și un pic de ani. 3 din ele erau incredibil de drăguțe. Toate erau îmbrăcate sport, fără elemente la vedere. Însă una, mi a atras atenția, avea niște trăsături fine, semăna cumva cu o asa zisa artista care canta un fel de electromanele, Otilia, cred ca se numește. Pe domnișoară o chema Andreea.
Am plecat acasă, a doua zi trebuia sa fiu acolo la 6. Evident, pt ca nu trezit, am fost sunat de ea
-bună Andrei, sunt Andreea, fata cu alegerile, astăzi vii?
-aoleu, mii de scuze, ma îmbrac și vin în 15 min
În momentul în care am ajuns, toți ma așteptau pe mine sa desigilize sala unde avea sa aibe loc votarea. Însă...soc...eu eram îmbrăcat sport, în niște blugi și un hanorac, ele erau toate îmbrăcate elegant, parca mergeau la o petrecere sau la biserica. Mai mult, în momentul în care am văzut o pe Andreea am amuțit. Era superba. Avea o fustita pana sub fund de piele întoarsă maro, foarte strâmtă și cu niște nasturi în fata, care ii scotea bucile în evidenta, niște picioare care părea ca nu se terminau. În picioare avea niște botine negre cu toc cui, înalt, avea niște dresuri negre și o camasura negra semitransparent prin care se vedea sutienul negru de dantela. Era oricum înaltă și slăbuta, însă cu tocurile cred ca ajungea pe la 1.83.Uau, am exclamat în minte.
După momentul de uimire, am trecut la treaba, fiind singurul bărbat din comisie, am aranjat pe acolo, am tras niște bănci etc.
Ma așezasem cumva în lateralul ei și o vedeam în toată splendoarea. Erau momente în care nu puteam sa îmi iau ochii de la ea.
În timp ce pregăteam toate cele, ea anunta:
-după ce terminam aici, mergem la o shaorma prin centrul vechi?!
În afara de 2 fete nu a existat aplecare asupra propunerii
-Andrei, tu mergi? Oricum, având în vedere ca ești singurul bărbat, trebuie sa ramai cu mine sa ducem voturile la prefectura, la final
-pai nu te ajuta jandarmii?
-ei doar ne duc, însă sacul va fi cu mine, apoi acolo, rămân singura.
-ok... Ce sa mai zic... Haha.
A zâmbit lăsând sa se vadă dantura perfecta.
Ziua a curs greu, plicticos, am povestit fiecare cu ce ne ocupam, apoi a venit și iubitul ei sa ii aducă de mâncare, genul ala de iubit, extrem de lingușitor, îndrăgostit pana peste cap, mereu disponibil sa se facă pres. Cam de aceiași vârstă cu ea. Apoi maica - sa, căreia i se adresa cu Mami. Mai mult, cateva persoane s au tot mirat de faptul ca slabilse foarte mult. Primul meu gând a fost...hmm, cred ca are tatale lăsate, însă nu se întrevede nimic prin sutien.
Pe tot parcursul zilei, privirile ni se întâlneau iar ea privea de fiecare data rușinoasă în pământ.

Seara, am numărat voturile, ea s a urcat cu jandarmii într o duba iar eu cu cele 2 fete în mașină proprie. Treaba la prefectura a mers extrem de repede și pe la 1 eram deja în centrul vechi. Ne am fatait puțin și pana sa mâncăm ceva, cele 2 au plecat către iubiții lor, rămânând doar eu cu ea.
-ce vrei sa facem? Mâncăm ceva și apoi te duc acasă?.. Întreb eu, cumva incurcat
-ție ți e foame? Nu vrei sa mergem într unul din cluburile astea? Nu am mai ieșit de multa vreme și as vrea sa dansez.
-ok, zic și am întrat într un club destul de aglomerat. I am cumpărat ceva de băut și am început sa dansam. Ma simțeam puțin stingher, pt ca nu știam exact cum sa reacționez pt a nu exagera. Însă dubiile au dispărut repede. În timp ce veneam cu al treilea rand de cocktailuri pt ea, primele 2 baundu le extrem de rapid, și cu o cola pt mine, m a luat de gat, a început sa danseze uitând se în ochii mei, apoi s a întors cu spatele și și a lipit bucile de curul meu. Era clar.
Am lăsat băuturile pe o masa înaltă și am început sa dansez, frecându ma ușor de ea, mangaindu i coapsele. Din când în când mai sorbea din pahar. Se ametisem ușor. O simțeam din voce. Din când în când își lasă capul pe spate, pe umărul meu și privea în gol. Brusc, când paharul era pe terminate, după vreo 4 melodii, se întoarce cu fata spre mine, își pune mâinile în jurul gatului meu și ma privește fix. Am prins o de mijloc, am tras o spre mine și am sărutat o. O sărutam violent, îl luam bucile în mana și i le strângeam de parca vroiam sa i le rup. O pusesem apoi pe un scaun înalt de bar, ma bagasem între picioarele ei și o săruta în timp de îmi plimbam mâinile pe ele.
Parca se dezlantuise, parca vroia sa ne futem acolo. Apoi brusc:
-auzi, spune ea...îmi este foarte cald. As vrea sa ma duc sa îmi dau dresurile jos
Cand s a întors, i am văzut mai întâi picioarele superbe, însă ea era mult mai rece. Am mai stat puțin, însă era ca pe ace.
- s a întâmplat ceva? O intreb
-nu, nu, răspunse cu o voce impleticita din cauza alcoolului
-vrei sa mergem?
-da.
-vrei sa mergem la mine? Plusez eu
-nu, nu. Iartă ma dacă ți am trimis mesaje greșite. Ma poți duce acasa?
În mintea mea...o înjura birjareste
-da, mai, stai liniștită.
Drumul spre mașina era destul de lung și tremura de frig, dar în același timp pășea nervoasa, butonand telefonul. Bănuiam ca e iubitul ei.
Am ajuns la mașină, i am deschis ușa și am privit o cum se așează pe scaunul pasagerului. Frumoase picioare...
Am pornit spre casa, în timp ce ținea telefonul mana și buton nervos.
- mai, ești ok? Te ajut cu ceva?
- nu, nu, e mami, ma întreabă pe unde sunt și insista sa ma duc acasă.
- liniștește te. Asa sunt părinții. Își fac griji...ii spun zâmbind. Mi a zâmbit înapoi și m a luat de mana. La primul semafor am început sa o sărut din nou și sa ii explorez picioarele pana la chiloți. Ii simțeam umezeala prin chiloți și căldură dintre picioare. I am luat mâna și i am pus o pe pula, mândru de ea
-chiar nu vrei sa mergem la mine? Am apartamentul părinților la nici 5 min de aici. E gol
-pai prietena ta e la tine acasă?
-nu, nu am prietena acum, dar mai facem ceva.
-hai la tine acasa, ca e aproape de casa mea. Ea locuia în comuna următoare.
Am mai făcut cam 20 de min pe drum, timp în care a vb și cu maica sa la tel
-culca te mami, promit ca vin într o ora, în timp ce îmi strângea pula cu mana. Mi s a părut extrem de excitant. Simțeam ca explodez.
- sta cam incorsetata, nu?..spune ea ghidus?
-da, vrei sa o scot la aer?
Nu a zis nimic. Doar a zâmbit tâmp.
-desfaci tu nasturii de la șliț?
Cu mișcări extrem de stângace a desfăcut șlițul și cu mișcări și mai neindemanatice, a scos o din chiloți. Se uita la ea și o ținea cu mana dreapta și o freca extrem de usor. După poziția în care se pusese, ușor aplecata spre mine am crezut ca urmează sa o suga. Dar nu...doar se holba la ea, mai ma săruta și îmi sugea urechea și atât.
Simțeam ca explodez deși o freca o o persoana care părea ca abia văzuse o pula si când eram aproape de casa am oprit o.
-nu fac bine?
-ba da, dar ma termini. Și am sărutat o pe frunte.
Am parcat mașina, am întrat în curte și apoi direct în sufragerie. I am dat fustita și chiloțeii jos, lăsând i botinele în picioare. Arata senzațional. Bucile micuțe, bombate ci pielea alba... Ohh..
Am continuat sa o sărut, i am dat jos și camasuta și sutienul și așteptările îmi fuseseră confirmate. Sânii erau ușor lăsați și parca prea moi. Însă nu conta. Am pus o capra pe unul din capetele coltarului, în timp în care încercăm sa pun un prezervativ pe ...



    Login