Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex cu verisoara mea
Autor : Rusalka - 2019-05-27
Citita de 12363 ori - Nota 6.15 (40 voturi)
Buna tuturor ,as vrea sa menționez in primul rând ca ce urmează sa citiți mai jos este întâmplare mea reala de acum câțiva ani , și nu spun asta doar pentru a va aranja in mod special lucrurile in mintea voastră , e prima oară când scriu o astfel de poveste și ma gândesc ca ați vrea sa auziți ceva mai remarcabil decât restul , motivul pentru care scriu cred ca este de “ a ma relaxa puțin și de ce nu și pe voi , nu ma interesează atenția nici din partea fetelor nici din partea băieților , un comentariu cred ca este suficient .( nu vreau sa par arogant )
Pentru început sunt băiat , am 19 ani , sunt mai pe “moda veche “ , cum s-ar spune , nu am nimic cu cei care sunt strict in felul lor de a fi sau cu cei care sunt , cum s-ar zice “ ca restul “ referitor la generația din ziua de azi . Imi place ca fiecare sa își vadă de treaba lui fără implicări, fără probleme .Sarim peste introducerea acesta.
Acum 5 ani cred , adică când aveam eu vreo 14 ani , obișnuiam sa respectam sezonul de vara eu și familia mea , printre care și o “verișoara” oarecum mai îndepărtată prin care acum pot spune ca am făcut o mare greșeală.
De bine ce ajunsesem de la mare , taman din stațiunea Mamaia după o călătorie foarte lunga cu trenul, obosiți și epuizați nu a durat mult pana ne am băgat cu toții sa ne odihnim câteva ore.
Noi stăteam la țara și nu aveam condiții prea strălucite , mai ales pe timpul ăla când banii aveau o alta valoare in comparație cu cei din ziua de azi . Eu și verișoara mea trebuia sa dormim in așa zisa camera mea unde existau practic 2 locuri de dormit, un fotoliu și un pat , eu de obicei dormeam in pat dar având-o pe verișoara mea musafir am zis sa o las pe ea in pat, ea fiind mai mare , cred ca avea vreo 18 ani pe atunci , eu mai micuț de 14 ma descurcam mai bine in fotoliu .
Ea s-a dus prima in camera și probabil ca la cât de obosita era s-a trântit și a adormit instant , eu am mai zăbovit ceva și m am dus tiptil tiptil mai târziu la somn . Am dormit pana mai dimineața ,și ne am trezit amândoi cam in același timp sau posibil ca sa sa fi fost trezita mai demult.Cand m am trezit, mi am ridicat puțin capul pe spătar sa vorbesc cu ea mai bine , nu de sub pătura.
Imi arunc privirea pe ea și remarc un singur lucru instant,păsărica ei posibil cu foarte mult par acolo jos .Ea state efectiv pe spate in luat și cu piciorul stâng îndoit cu genunchiul in sus , avea o pereche de boxeri cred prin care cu siguranța nu își dădea seama cât de mult s-au strâns pe ea și ca ii se vede păsărica ei prin pădurea deasa ce o avea jos. Acum sincer sa fiu nu știu cum a stat pe plaja in costum de baie fără sa fie epilata acolo jos, nu știu ce vreme era le atunci dar cu siguranța nu era ca cea din ziua de azi..probabil nu aflase încă de big sau cine știe ..Eu nu eram “obsedat sexual” sau gen sa mi se scoale penisul când văd porno , Eram la început chiar ..adică la 14 ani ..ce sa fiu...încă simțeam sentimentul ăla de fericire si copleșire când făceam laba. Voi vi-l amintiți ? Prima para când ati făcut o pana la final ?oh da.
Însă când am văzut o așa , timid probabil încercam sa nu ma mai uit acolo , dar parca simteam cum imi vine pofta de a face laba chiar acolo ..mi de pusese un nod in gât și mi sculase mai mult ca niciodată, o simteam Prea intens , pana și la voce ma schimbasem, nu a durat mult și cred ca și a dat singura seama după comportamentul meu ciudat ce se întâmpla defapt .Tin minte și acum cum imi spunea :
- Uita-te la mine , ce ai ?
Iar eu spuneam doar :
- m,mm ( un fel de nu )
După care se da jos din pat și o văd cum vine spre mine îmbrăcată intr un maieut larg fără sutien si boxerii ei subțiri scămoșati.
S-a apropiat de fotoliul meu și a remarcat direct ca imi Țineam mâinele jos in chiloți , după care imi da cearșaful la o parte și eu strig direct la ea :
- Nuu , stai!!
Dar , prea târziu , ma prinsese exact cum nu trebuia si eram foarte rușinat de situație , însă ea nu ..dar nici nu spunea ceva .
Mi-am cerut scuze după câteva puțin timp iar ea m a întrebat direct dacă am mai făcut laba ..prin Rușine sau reflex am zis fără sa conștientizez prea mult “ da , tu ?”
Iar următoarea ei întrebare a fost “ cu vreo fata ?”
Cu aceiași inconstienta am răspuns ca și înainte “ da , tu ?”
Iar din urma răspunsurilor mele a pornit totul..evident ca nu o mai făcusem cu nici o fata doar ..laba si încă eram copleșit de ea.
Prin urmare ea mai întreabă dacă vreau sa fac ceva cu ea cu condiția sa nu afle absolut nimeni , iar inconștient fiind , nu raționalizăm cu cine o fac sau ce fac..am răspuns da .
Am încuiat usa și m am dus la ea in pat așteptând sa văd ce urmează ... iar ea ma controla in totalitate ...și dat boxerii jos și m a pus sa o ling in “ pizda “ de acum in colo nu ii mai pot spune ca era o “păsărica “ , era o adevarata pizda , imaginativă doar ca la mare s a bronzat peste tot inafara de partea unde purta sutienul și unde purta chilotii de baie , dar păsărica ei era mai închisă la culoare decât bronzul ei ..la început dădeam foarte ușor cu teama , pana m am obișnuit și o lingeam cu cea mai mare pofta acolo jos încât imi spunea “ mai încet “ , și sincer sa fiu chiar o auzeam cât de bine...



    Login